Samsung Galaxy S5, Το χρυσό χρώμα αποκλειστικά στη Vodafone Αγγλίας

Η Vodafone UK εξασφάλισε το Samsung Galaxy S5 στο χρυσαφί χρώμα copper Gold και θα το διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά της Αγγλίας μαζί με τα άλλα τρια χρώματα λευκό, μαύρο και μπλε που θα τα έχουν όλοι. Στην Αγγλία οι προπαραγγελίες για το Galaxy S5 ξεκινάνε στις 28 Μαρτίου.

Το Samsung Galaxy S5 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει να πωλείται στις 11 Απριλίου σε 150 χώρες ταυτόχρονα μαζί και η Ελλάδα. Δείτε εδώ πως ακριβώς φαίνεται το χρυσό χρώμα του Galaxy S5.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση για το ποια χρώματα θα κυκλοφορήσουν.

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S5 χρυσό, Samsung Galaxy S5, Το χρυσό χρώμα αποκλειστικά στη Vodafone Αγγλίας

Samsung Galaxy S5 χρυσό, Samsung Galaxy S5, Το χρυσό χρώμα αποκλειστικά στη Vodafone Αγγλίας

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Προφανώς θα έχουν προπαραγγελίες σίγουρα , να μαζευτούμε όλοι να βάλουμε ένα τσάρτερ να πάμε να το πάρουμε! Για μένα το μπλε είναι το καλύτερο.

tasos

Αλήθεια τι το ωραίο έχει αυτό το bandaid gold χρώμα του s5;

Γιαννης

Όσο περισσότερο βλέπω αυτό το άθλιο πίσω μέρος, σ αυτό το χρώμα, τόσο μου ρχεται να ξεράσω!!!

giannaras

Έβαλε φίλος το λογισμικό του s5 σε s4 το τηλέφωνο πραγματικά πετάει μεγάλη αλλαγή έχω επίσης το note3 με την 4.4.2 και βλέπω την διαφορά οπότε φίλοι ας περιμένουμε να πιάσουμε στα χέρια μας το 5 γιατί κάποιοι βιάστηκαν να το θάψουν τώρα σχεδιαστικά οκ δεν τρελάθηκα αλλά πάλι θέλω να το δω από κοντά

kwstascifi

Γιατί κάποιος να θέλει μία “τέτοια” αποκλειστικότητα?

Sot11

Μπράβο στην Vodafone που αρπάζει τις αποκλειστικότητες απ τα μαλλιά, ήδη βρήκε τον πρώτο της πελάτη που θα πάρει το s5 σε χρυσό….. Φυσικά αναφέρομαι στον ένα και μοναδικό φλορινιωτη!

Tom

@Giannara και γω το εχω ακουσει αυτο και προσωπικα το να εχει δουλευτει σοβαρα το νεο λογισμικο της samsung ειναι ο μονος τροπος να παρω το gs5. Αν ειναι καλο software θα το παρω αν οχι θα παρω κατι αλλο.

Περιμενουμε

Theo

Κι εγώ αυτό διαβάζω συνεχώς στο ίντερνετ. Ότι καμιά σχέση το λογισμικό του s5 με αυτό του s4. Είναι πιο ελαφρύ και αλλαγάριστο. Έκανε πατάτα η σαμσουνγκ που δεν έδωσε τον tw του s5 στο s4 με την αναβάθμιση σε 4.4.2. Βγάζει τέτοιες συσκευές και τις θάβει. Βέβαια ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει τπτ αλλά ο απαιτητικός ναι.

Σπύρος

Αυτές είναι αποκλειστικότητες…Και ποιος δε θέλει το S5 σε χρυσή απόχρωση. Ο συνδυασμός αυτού του εκπληκτικού σχεδίου με το χρυσό χρώμα κάνουν το κινητό αξεπέραστα κομψό. Και πάλι συγχαρητήρια στη Vodafone Αγγλίας για την αποκλειστικότητα της. Μα πάνω απ’όλα συγχαρητήρια στη SAMSUNG για την απίστευτη αυτή δημιουργία της.

Dimitrinho

@Σπύρος τρολλαρεις ετσι;;

MANOS

@giannaras
Ο φίλος σου δεν έβαλε το λογισμικό (Rom) του S5, αυτό που έβαλε είναι μια πειραγμένη έκδοση της Rom του S4 που μοιάζει εμφανισιακα σε αυτήν του S5.
Φυσικά θα είναι βελτιωμένη αρκετά στην απόκριση όπως άλλωστε οι περισσότερες πειραγμενες Rom που κυκλοφορούν

giannaras

ΜΑΝΟΣ εννοείται και καλά του σ5 γιαυτό λέω να περιμένουμε να δούμε το σ5 πως θα είναι όμως το σ4 βελτιώθηκε σημαντικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.