Samsung Galaxy S5, τι γίνεται όταν πέσει απ’ τον δεύτερο όροφο;

Μπορεί να πέρασαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα αφότου βγήκε στα ράφια των καταστημάτων, όμως το Samsung Galaxy S5 έχει ήδη περάσει από αρκετά βασανιστήρια. «Κολύμπησε» σε πισίνα, συγκρίθηκε σε drop test με το iPhone 5S και το HTC One (M8), πέρασε από πάνω του ένα Tesla βάρους δυο τόνων και τα βασανιστήρια συνεχίζονται. Αυτή τη φορά βλέπουμε τι γίνεται αν πέσει από τον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας.

Τι γίνεται λοιπόν μόλις φτάσει στο πάτωμα; Αυτό που γίνεται είναι φυσικά να σπάσει η οθόνη αλλά η συσκευή συνεχίζει να λειτουργεί, ακόμα και το fingerprint scanner είναι σε θέση να λειτουργεί.

, Samsung Galaxy S5, τι γίνεται όταν πέσει απ’ τον δεύτερο όροφο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Έλεος!!! Με αυτά τα τεστ, αν μη τι άλλο δείχνει ότι κατασκευαστικά είναι σούπερ.

Tom

Το ειδα απο κοντα. Απαιχτο. Για μενα ομορφο και το μαλακο πισω πλαστικο ηταν αναγκαιο. Ομορφο μενου οθονη για βραβεια και το dedicated multitasking button καμει την ζωη σου ευκολη. Ταχιστο με πολυ καλη αποκριση στην οθονη οπως ειπε κι ο κωστας στην κριτικη του και με καμερα διαμαντι

jonjon

@Τομ αφού τα λέγαμε χωρίς να το έχουμε δει είχαμε όλοι θεωρίες , το τηλ είναι εξαιρετικό αν πέσει η τιμή κατά το Σεπτέμβρη ένα μπλε το θέλω!

Μιχάλης

Δεν το,έχω δει απο κοντά αλλα απο όσα βιντεο έχω δει απο διαφορα κανάλια δεν μου αρεσε ούτε η εμφάνιση του αλλα ούτε το touchwiz . Τοο πίσω δεν με ενδιαφέρει που έχει τρύπες γιατι περνεις αλλο απο το ebay πολυ φτηνα αλλα το μπροστά με τα λίγο μεγαλύτερα μπεζελ το κάνουν ακομα πιο ασχημο . Το note 3 κατά προσοπικη μου αποψη είναι πολύ πιο όμορφο απο το s5

Tom

Κοιτα σε καποιους δεν θα αρεσει ουτως η αλλως. Εγω απο την αρχη ελεγα οτι ειναι μια χαρα οχι οτι πιο ομορφο θα μπορουσε να ειχε βγει αλλα περιμενω να το δω και απο κοντα. Απο κοντα μου φανηκε αρκετα ομορφο. Εχει και ωραιο καθαρο μαυρο χρωμα και το πλαστικο απο πισω θεωρω οτι ειναι πολυ καλο. Επισης το κινητο φαινεται να εχει πολυ καλη λειτουργια γενικοτερα. Θεωρω οτι ειναι το πιο ομορφο μετα το iphone και το htc one. Καποιος θα μπορουσε να αναφερει και το Ζ2 αλλα εμενα δεν με τρελαινει. Γενικα μου αφησε τρομερα θετικες εντυπωσεις. Ξαναλεω για την καμερα η οποια πυροβολαει! Δεν καταφερα να δω τι κανει σε χαμηλο φως προφανως αλλα σε φωτεινα περιβαλλοντα με πολλες πηγες φωτος (και αυτο ειναι καπως δυσκολη περιπτωση αν υπαρχουν πολλα κοντρα φωτα δηλαδη) τα πηγε εξαιρετικα. Θετικη και η μπροστα καμερα αφου εχει πολυ μεγαλυτερη γωνια ληψης (κατι που αρχισε η HTC μην ξεχναμε) και πολυ καλη ποιοτητα. Γενικα αν παρω android αυτο θα παρω. Περιμενω και αιφον 6 ομως

tasos

Τα Nokia έχει πόλυ ακόμα για να τα φτάσει η samsung.

Billeiro

Ομορφο λενε οι αλλοι.θα τρελλαθω..

sokel

για την ομορφιά θα τα αφήσω μιας και γούστα είναι αυτά σε άλλους αρέσουν τα μοντέλα σε άλλους να έχει η γυναίκα πιασίματα για μένα εκείνο που είναι τεράστιο σφάλμα είναι η τιμολογιακή πολιτική με τα μισά λεφτά θα ήταν απλός ακαταμάχητο με 700+ προσπεράστε
ούτος ή άλλος σε 5-6 μήνες τα μισά θα έχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.