Samsung Galaxy S5, Flexible Concept με οθόνη στα 587ppi και 64-bit οκταπύρηνο SoC

Σας αρέσουν τα concepts; Και σε εμάς, αν και όχι στην πλειονότητα των περιπτώσεων αφού δοκιμάζουν την… λογική και την υπομονή μας. Κατά καιρούς όμως, εμφανίζεται ένα concept, που όχι μόνο προκαλεί εντύπωση, αλλά θα θέλαμε να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα… άμεσα! Στην συγκεριμένη περίπτωση, ελπίζουμε η Samsung να δει το συγκεκριμένο video με το concept του Samsung Galaxy S5. Άλλωστε βασίζεται σε μελλοντικές τεχνολογίες της εταιρείας.

Ανάμεσα σε άλλα, στο συγκεκριμένο concept βλέπουμε την Samsung να εγκαταλείπει το πολυκαρβονικό υλικό και στην θέση του να έχει προτιμήσει το μέταλλο, τουλάχιστον στην περιφέρεια του smartphone. Επίσης βλέπουμε να διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, 16 Megapixels camera ενώ ο σχεδιασμός είναι “flexible”, περίπου στα πρότυπα του LG G Flex, αν και η ιδέα εδώ πάει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα. Δείτε το σχετικό video.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Flexible Concept με οθόνη στα 587ppi και 64-bit οκταπύρηνο SoCSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Flexible Concept με οθόνη στα 587ppi και 64-bit οκταπύρηνο SoCSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Flexible Concept με οθόνη στα 587ppi και 64-bit οκταπύρηνο SoC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

πλέων με το κινητό πέρα απο το να μπορείς σερφάρεις στο ιντερνετ να παίρνεις τηλέφωνο θα μπορείς και να σερβίρεις σουβλάκια ή να τηγανίζεις ομελέτα !!

patentas

Άκυρο, αλλά παιδιά το στυγμιοτυπο στο βίντεο και στην φωτογραγία απο ποιά ταινία είναι.? αν είναι απο ταινία..
Πέρα απο αυτό, πετάει ο γάϊδαρος. Σοβαρά τώρα, αλλά flexible σώμα κινητού? Πώς?? το θέλουν και με metal body!! χαχα

patentas

Ναι ρε Τάσο πώς το ξέχασα!! Κάπου το είδα στο Star Trek! χαχα

patentas

Σοβαρά τώρα, αλλά τώρα τα βλέπω και μου έρχεται να γίνω λίγο εριστικός. 4000mAh μπαταρία? Με το ίδιο και μικρότερο πάχος? Μάλλον θα είναι η νέα πυρηνικού τύπου μπαταρία με εμπλουρισμένο ουράνιο! χαχα
Εντάξει, πέρα απο αυτό, σαν σχέδιο είναι πολύ καλό, και η γνώμη μου να μην κάνουν έτσι την κάμερα γιατί μοίζει με του nexus 5 και θα λένε οτι είναι αντιραφή το σχέδιο.. αλλά ούτε έτσι μπορούν να το κάνουν κυρτό γιατί έτσι το έβγαλε η lg και πάλι θα λένε οτι αντιγρφει… η samsung επέλεξε άλλη καμπύλη.. τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εφικτά.

Jior999

https://www.ukrcee.org/Challenges/Scrap_Metal/metal_Uranium_Reuse.aspx

Πλάκα στην πλάκα ερευνούν στα αλήθεια την χρήση (απεμπλουτισμένου) ουρανίου στις μπαταρίες 🙂

lebron21

@patentas…Το στυγμιοτυπο του βιντεο ειναι απο την νεα ταινια 300 Rise of an Empire https://www.movie-list.com/trailers.php?id=300riseofanempire.
Οσο για το S5 οπως και να χει ενας ακομα ηγετης ειναι στα σπαργανα…..

giorgio

Αν βγει έτσι, απλά θα ξεπουλήσει. Άντε ρε Samsung!!!

Nio

Τα specs θα τα εχει. Τα εχει ηδη το note 3 δεν περιμενουμε κατι παραπανω απο μια ισως λιγο καλυτερη καμερα. Τα υπολοιπα σιγα μην αφησει η samsung το πλαστικο..

nick2010

Καλά, τί τους έχει πιάσει όλους τελευταία με τα στραβά κινητά ??? ΕΛΕΟΣ.
.

Makis o guru

Ρε παιδια σοβαρα τωρα ποια η χρησιμοτητα των ευκαμπτων κινητων; Εχω σκεφτει δυο περιπτωσεις..οταν θα το εχεις στην τσεπη θε καθεται καλυτερα και οταν θα πεφτει, το γυαλι θα παραμορφωνεται και θα επιστρεφει οπως ηταν αρα μειωνεις τον κινδυνο σπασιματος του. Αλλα μονο αυτα;;; Απλα η sammy νιωθει πως ανακαλυψε τον τροχο και θελει να εφαρμοσει τη βλακεια της

Γρηγόρης

Εμπρός στο δρομο που χάραξε η LG για να βλέπουν μερικά ατομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.