Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow και εκτός Κορέας

Την περασμένη εβδομάδα οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S5 στη Ν. Κορέα ήταν οι πρώτοι που είδαν τις συσκευές τους να αναβαθμίζονται σε Android 6.0.1 Marshmallow. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για το Galaxy S5 (SM-G900M) να πάρει το update εκτός Κορέας.

Η Samsung συνηθίζει να δίνει το update στην πατρίδα της και στη συνέχεια εξαπλώνεται στην παγκόσμια αγορά. Μέσα στις επόμενες μέρες οι κάτοχοι της ναυαρχίδας του 2014 στην παγκόσμια αγορά λογικά θα πρέπει να δουν την ειδοποίηση για την αναβάθμιση.

Το Android 6.0.1 Marshmallow στο Samsung Galaxy S5 θα φέρει μεταξύ άλλων Doze mode, Google Now on Tap, 200 νέα emojis, app permissions, app links,Chrome custom tabs, διάφορα bug fixes και βελτιώσεις στην απόδοση.

samsung galaxy s5 marshmallow update, Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε  Marshmallow και εκτός Κορέας

samsung galaxy s5 marshmallow update, Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε  Marshmallow και εκτός Κορέας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Στα S6 ρολάρει άψογα η 6.0.1. Καλορίζικη προς τους κατόχους του S5 που λογικά και στις συσκευή σας θα τρέξει νεράκι. Κάντε και ένα factory reset αμέσως μετά την εγκατάστασή της.

Πέτρος Λάππας

Εμένα στο s6 ακόμα δεν έχει έρθει ρε παιδιά τι γίνεται?

Panos7GR

Πολύ νωρίς είναι ρε Sammy… Περίμενε να βγει η N και μετα δωσ’την!!
Κάτοχος Moto G και την έχω βαρεθεί ήδη τη Marshmallow.

Samsung Galaxy S5.
Ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2014, κορυφαία specs (Snapdragon 801, μνήμη RAM στα 2GB κτλ), τιμή εκκίνησης 759€

Motorola Moto G (2nd Gen)
Η μεσαίας κατηγορίας πρόταση της εταιρείας το 2014, αισθητά αδύναμα specs (Snapdragon 400 [επεξεργαστής του 2013], μνήμη RAM στα 1GB κτλ), τιμή εκκίνησης 199€.

panos`

Ναι φιλε έχεις δίκιο αλλά η motorola που ειναι με το ζόρι 10αδα να πιάνει στις πωλήσεις?? Η αναβαθμήσεις ειναι θέμα εταιρλιας και καλύτερα να μην την δώσει καθόλου παρα να παραπονιούνται ολοι οτι χάλασε το κινητό τους.(γνώμη μου)

ChrisG

για αυτους που θελανε τον Samsung Browser επειδη σαφεστατα ειναι ο πιο γρηγορος που εχω δει σε android να ενημερωσω οτι σημερα μου ηρθε ενημερωση και τον εγκατεστησα σε 5,1,1.οποιος δεν τον εχει παρει ως ενημερωση να ανοιξει wifi και να δεί.λογικά απότι βλέπω έρχεται το marshmallow γιατι πηρα και πριν μερικες ημερες το firmware patch του Μαρτιου.

forneverarrow

@ChrisG: σήμερα πήρα το νέο browser και πραγματικά κάνει σκόνη τον chrome! Εξαιρετική απεικόνιση και κανένα απολύτως lag στο scrolling των σελίδων. Αν θέλει η Samsung κάνει θαύματα, αλλά δυστυχώς δεν… Όσο για το update, δεν χαίρομαι καθόλου επειδή το πήρε η Κορέα και το Τρινιταντ! Θα χαιρόμουν αν το είχα μέσα στο 2015, όπως όφειλε. Τώρα θα περιμένουμε κανένα ακόμα δίμηνο όπως πάει μέχρι να έρθει στα μέρη μας και στο G900F. Απαράδεκτη… Επιπλέον απο τα όσα είδα να τρέχουν το 6.0.1 δεν έγινε καμία αλλαγή οπτικά πόλη τα εικονίδια. Προφανώς και κατα την εταιρία πρέπει να αγοράσω S6 ή S7 ή ακόμα και το A3 του 2016 (λεφτά να δώσω και ας είναι και λίγα) για να έχω το τελευταίο touch wiz, μιας και αν μου το έκανε ίδιο με τα S6/7 τότε θα έχανε για άλλο ένα χρόνο την αναβάθμιση με το στανιό! Τώρα όμως με έχασε ως πελάτη γενικά με τα ρεζιλίκια που κάνει… Ας μην ξεχνάμε στην τελική ότι αυτοί μας έχουν ανάγκη, όχι εμείς αυτούς! Επιλογές έχω πολλές και απο τα δυο OS.

Panos7GR

@panos: Συνονόματε που ακριβώς κολλάνε οι πωλήσεις της κάθε συσκευής;
Εννοείται πως οι αναβαθμίσεις είναι θέμα εταιρείας και η Sammy είναι γελοία σε αυτό. Η “Κινεζική” πλέον Motorola, η εταιρεία που μέσα σε 5 χρόνια άλλαξε 2 φορές χέρια, δίνει πιο γρήγορα και άριστα software updates ακόμα και στις μικρές κατηγορίες της και ο κολοσσός η Samsung με τα εκατομύρια πωλήσεων σου δίνει αναβαθμίσεις λες και σου κάνει την χάρη; Και σου λέω για την πρώην ναυαρχίδα της με τα τόσα εκατομύρια που έβγαλε από αυτήν, που να σου πω για τις μικρές κατηγορίες που “δεν θυμάται” αν υπάρχουν, εκεί να δεις και να απογοητευτείς…
Συμφωνώ εν μέρη για τα software updates (γιατί υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας), αλλά όταν μιλάμε για ναυαρχίδα δεν υπάρχει δικαιολογία για καμμία εταιρεία.

Tasos

Και σε μένα ακόμα να έρθει στο s6 ελβετικό κοσμοτε.. απαράδεκτη η πολιτική της σαμσουνγκ κανένας σεβασμός στους πελάτες της..από δω και πέρα μόνο νεξους και μηλοεταιρεία που τα update έρχονται στην ώρα τους και όχι 4 μήνες μετά την ανακοίνωση..

George

Καλησπέρα σας ξερουμε ποτε θα ερθει το android 6 για το s5 g900f;

Άρης

Καλησπεραα παιδαα !
Εχω και εγω την ιδια απορια..! Μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα ερθει η ενημερωση για το SM-G909F ??

Mmm

Καλησπεραα παιδαα !
Εχω και εγω την ιδια απορια..! Μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα ερθει η ενημερωση για το SM-G900H???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.