Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει το Samsung Galaxy S5, τη ναυαρχίδα του 2014 σε Android Marshmallow. Προς το παρόν το update είναι διαθέσιμο στη Ν. Κορέα για τα μοντέλα με κωδική ονομασία SM-G900L.

Το Android Marshmallow στο Samsung Galaxy S5 θα φέρει βελτιώσεις στη σταθερότητα, την ταχύτητα, θα διορθώσει αρκετά bugs, ενώ θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S5 έρχεται περίπου ένα μήνα μετά το παγκόσμιο update των περσινών ναυαρχίδων Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge.

galaxy s5 marshmallow update, Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Charalambos

Καλημέρα, ξεκίνησε και η αναβάθμιση απο Κύπρο, την κατεβάζει τώρα…

Μαριος

Και το s5 neo θα την πάρει την αναβάθμιση;;;

mixtri

s4 LTE-A? Τίποτα ρε παιδιά; Snapdragon 800 έχει το καημένο… Το παράτησαν…

costis

Παιδιά έχω το Galaxy S6 αλλά η αναβάθμιση δεν έχει έρθει ακόμη… Ξέρει κανείς κάτι??

Panos

@costis Μια απ τα ίδια φίλε και εγώ με galaxy s6 edge. Αναμένουμε..

Chris_BMW

Παιδιά πλέον δεν έχω Samsung συσκευή , υπήρξα κ εγώ όμως κάτοχος του s3 σαν ναυαρχίδα του 2012.. Πλήρης απογοήτευση κ από τότε δεν ξαναγύρισα .. Κ ενώ πιστεύω οτι πλέον τα τηλέφωνα της είναι πολυ καλα ειδικά από το s6 κ μετά κ θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο αν δεν βελτιώσει την υποστήριξη δεν θα πάρω.. Είναι αδιανόητο εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της να αφήνει στο έλεος της την περσινή ναυαρχίδα της αλλα κ το plus που το παρουσίασε 6 μήνες πριν.. Κ να βλέπεις τον άλλον με 4s με το που τελειώνει η παρουσίαση του 9.3 να του έρχεται ..5 χρόνων συσκευή.. Δεν μπήκα για αντιπαράθεση απλα το λέω σαν κάτοχος I phone θα ήθελα να αλλάξω κάποια στιγμη κ αυτό είναι ένας λόγος που με αποτρέπει

Zois

Παιδιά σας έχω πολύ ευχάριστα νέα το πολύ σε 1 εβδομάδα θα την έχετε μπορεί και τώρα σε 2 η 3 μέρες είμαι στην Γερμανία με s6 στα 64 gb και την πήρα χθες αργά το βράδυ αλά δεν μου ήρθε αυτόματα πήγα πάτησα έλεγχο αναβαθμισεων και την έβγαλε αμέσως 1.3 gb και αλλάζουν σχεδόν τα πάντα πολύ καλή δουλειά από την Samsung άργησε λίγο αλά άξιζε η αναμονή όλα πολύ όμορφα και το πιο σημαντικό εσθητη βελτίωση στην μπαταρία.

Giannhs

Παιδιά δε λέω οκ samsung και λοιποί κατασκευαστές μη δώσετε την τελευταία έκδοση στη προπροηγούμενη ναυαρχίδα αφού αυτή είναι η πολιτική σας αλλά τουλάχιστον την έκδοση android που έχει πχ αν έχει την 5 να δώσετε όλες τις υποαναβαθμίσεις δλδ μέχρι την 5.4.2 πχ και να δίνετε σε όλα τα μονδέλα αναβαθμίσεις τύπου bug fixing και ασφαλείας… Ούτε αυτό δε κάνουν

Christosk

S6 edge Ελληνικο εχω την 6.0.1 official μεσω wi fi εδω και 10 μερες. Καλη αλλα ουτε εγω ξαναπαω σε samsung. Ψαξτε για προβληματα που εχει βγαλει το s7. Ειναι αρκετα.

Μάνος

Παιδιά και εγώ από Αθήνα πάτησα έλεγχος ενημερώσεων σε galaxy s5 και μου την έβγαλε την αναβάθμιση. Αλλά δεν θα την κάνω ακόμα περιμένω να δω τι θα πούνε.

Xarisgru

Το s6 πάντως της κοπελας μου αγορασμενο απο cosmote ρολαρει μια χαρα με το Marshmallow

s4_LTE-A

paidia shmera mou hrthe h anavathmish paei treno

Σπυρος

Εχει αλλαξει το ui στο s5 ή παραμενει το ιδιο??

Antonio

Θα υπάρχει για samsung galaxy a5???

Paris

Με τα Galaxy a3 – a5 -a7 τι γινεται?
Εχει ακουσει κανεις τπτ???

alex

Παιδια το προγραμμα για αναβαθμισεις σε ναυαρχιδες της samsung ειναι το εξης απο οτι διαβαζω.
Samsung Note 5: 13-3
Samsung GS6 Edge+:13-3
Samsung GS6 Edge:30-3
Samsung GS6:13-4.

forneverarrow

Δυστυχώς θα περιμένουμε ακόμα 2 μήνες τουλάχιστον για το S5… Βγήκε στην Κορέα πριν δύο μήνες για S6 και ακόμα περιμένουν εδώ. Το update που βγήκε σήμερα στην Κύπρο για το δικό μου S5 G900F είναι μια αηδία 270mb που ούτε security patch δεν το λες. Δεν άλλαξε έκδοση Android ούτε είδα την παραμικρή αλλαγή. Για να δώσει τέτοιο update τώρα σημαίνει ότι θα πάρει καιρό μέχρι να δούμε το 6.

Για μια ακόμα φορά μετανιώνω που αγόρασα Galaxy. Τελευταία η Samsung στα update και από καθυστέρηση σε καθυστέρηση.

Gus600

Η αναβάθμιση σε marshmallow στο s6 έχει έρθει πριν 10 μέρες περίπου. Ρολαρει τέλεια το κινητό

Beowolf Ahates

S6 edge plus από Ελλάδα. Πήρα την αναβάθμιση (1,1gb), πριν μια βδομάδα. Καλύτερη διαχείριση ραμ – δούλευα στο 75-80% και τώρα στο 65-70%. Κατά συνέπεια μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Κατά η άλλα,…αν είσαι κάτω των 12 ετών…μπορεί και βρεις κι άλλα πολύ ουάου…

s5

παιδια πηρα αναβαθμηση στο s5!!! μεγαλη αλλαγη αξιζει κατεβαστε την 6.0!!!

Chris

@s5 ..Τι εννοεις μεγαλη αλλαγη η 6.0??
Μολις πηρα και εγω την τεραστια αναβαθμιση των 272 mb και δεν αλλαξε τπτ απολυτως εκτος του security patch. Ακομα στην 5.0 ειναι…ελεος αυτη η samsung.

Ctam

παιδια εγω εχω το note 3 neo και μου ηρθε πριν καμια εβδομαδα το 5.1.1…η συσκευη ειναι 2 χρονων και την υποστηριζουν ακομα και μπραβο τους..περιττο να πω οτι η αναβαθμιση τα σπαει…

forneverarrow

Συμπλήρωση: πρέπει να είναι έγκυρο το παρακάτω βίντεο, καθώς πρόκειται για G900L μοντέλο https://www.youtube.com/watch?v=p6J811Dh6a0

Βλέπουμε ξεκάθαρα το πόσο μας εκτιμά η Samsung… Καμία απολύτως αλλαγή, με εξαίρεση τα εικονίδια τύπου S6 (αν και προχειροφτιαγμένα εδώ), καμία αλλαγή στο UI, το drop down menu το ίδιο και απαράλλαχτο με το 5.0, τα settings τα ίδια χωρίς τα quick settings στην κορυφή όπως έχει κάθε άλλο galaxy με Android 5 και άνω… Για theme store ούτε λόγος. Στο task manager δεν ενσωματώθηκε το always on για το dual windows (έμεινε όπως πρώτα που το ενεργοποιείς), κάτι αψυχολόγητο μιας και στο κατώτερο σε specs S5 Neo τα πάντα είναι ίδια με το S6… To dialer ολόιδιο…

Πραγματικά, δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε με το update. Tρεις αλλαγές έκανε: 1) εικονίδια, 2) νέος samsung browser (υποτίθεται θα τον είχαν όλα τα μοντέλα με kit kat και άνω) και φυσικά 3) ο αριθμός έκδοσης, από 5.0 σε 6.0.1!!! Ας έρθει κανείς τώρα με πει παράλογο…

Mmm

Καλησπεραα παιδαα !
Εχω και εγω την ιδια απορια..! Μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα ερθει η ενημερωση για το SM-G900H???

penzman

Κατοχος samsung s5 σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση σε 6.0.1 γυρω στα 882 mb αλλα μετα απο την εγκατασταση εβραζε το εκλεισα για λιγη ωρα και το ανοιξα αργοτερα αλλα το κινητο ζεσταινετε υπερβολικα ξερει καποιος κατι;

forneverarrow

Λοιπόν… Ακριβώς τρεις μήνες μετά την έναρξη της αναβάθμισης πήρα και εγώ το τιμημένο σήμερα! Είχα δει videos στο YouTube και ήξερα τι να περιμένω αλλά είχε και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. 1) είχα μια απορία-παράπονο σχετικά με την ποιότητα της εικόνας στα μοντέλα της Samsung του 2016 (S, J, A σειρές ανεξαρτήτως κόστους) που εμφανώς έχουν πολύ πιο καθαρή απεικόνιση αν τα βάλεις δίπλα σε ένα S5 ή S4 (αμφότερα 1080p και πάνω απο το 400 σε pip). Ειδικά το j7 2016 με οθόνη 5,5″ και 720p έδειχνε κρύσταλλο δίπλα στο S5 μου! Σήμερα μου λύθηκε η απορία! Μετά το update όχι μόνο βγάζει μάτι η οθόνη, αλλά δεν ξεχωρίζει καν απο το S6! Είναι σαν να άλλαξα την πλακέτα της οθόνης με μια QHD. Όχι μόνο τα εικονίδια που άλλαξαν, αλλά γενικά απο το notification menu μέχρι τις ρυθμίσεις, όλα έγιναν πεντακάθαρα, σαν να βάζεις π.χ. ένα game του PS3 δίπλα σε μια έκδοση του Ps4! Υποψιάζομαι κάποιο πείραγμα της Samsung στο rendering διαφορετικά δεν εξηγείται. 2) τα καλά σταματούν εδώ. Οι αλλαγές είναι στην πλειοψηφία τους μη φανερές. Τα notifications και το drop down menu με τα quick buttons έμειναν όπως παλιά, γαλάζιο, αντί να γίνει άσπρο όπως… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.