Samsung Galaxy S5, Θα είναι μεταλλικό τελικά;

Η τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε και αφορούσε στο Samsung Galaxy S5 – πέρα από τις διάφορες υποθέσεις για το hardware – ήταν ότι η Κορεάτικη εταιρεία αναμένεται να το κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με το γνώριμο πλαστικό “κέλυφος” και μία με μεταλλικό. Μία νέα φήμη, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το Samsung Galaxy S5, τουλάχιστον στην μία έκδοση του, θα είναι μεταλλικό. H εταιρεία Catcher Technology με έδρα στην Ταϊβάν, αναμένεται αυτό τον μήνα να αποστείλει το μεταλλικό σασί σε μεγάλες ποσότητες στην Samsung.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Apple στην κατασκευή των σασί ορισμένων iPads. Δεν είναι όμως η μοναδική εταιρεία που συνεργάζεται η Samsung για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η Samsung συνεργάζεται και με τις εταιρείες BYD και Ju-Teng, ωστόσο οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

Λέγεται ότι το Samsung Galaxy S5 θα εισέλθει σε φάση μαζικής παραγωγής τον Ιανουάριο, με στόχο να φτάσει στην αγορά τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Θα είναι μεταλλικό τελικά;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos.d

Μεταλλικό πλαστικό 😛

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα είναι μεταλλικό. Θα συνεχίσει με πλαστικό. Αυτό μπορώ να καταλάβω φιλτράροντας όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

Teodore88

Και πλατινενιο να ναι, αν δεν βαλουν λιγο ποιοτικο ελεγχο στην παραγωγη δεν θα χει σημασια… Οσοι ειχαν/εχουν samsung θα με καταλαβουν… Κατοχος GS4…

Darth

@manos χαχαχαχα
@Κώστας Βλαχάκης το ποιο πιθανό να είναι αυτό που είπε ο manos………. Μεταλλικό πλαστικό :p :p

Greg

χαχαχαχααχαχαχα καλο τ αστειο σας παιδια χαχαχα σιγα μν κατσει η samsung να βαλει κατι ανωτερο απο πλαστικο….

paris lipas

το μεταλο τι μαρανε να φτιαξει ενα λογισμικο χωρις λαγκ δεν μπωρει ειχα σ4 ειχα φλασαρει οτι καστομ ρομ ηπηρχε κερνελ τα παντα μονο λαγκ ειχα.πηρα htc one επιτελους smooth

Μιχάλης362

Αυτό το ότι έχω πεθάνει από τα γέλια διαβάζοντας τα σχόλια και που σε ακόμα ενώ πολύ από εσάς (γενικά) λέγατε άρε Samsung με τις πλαστικούρες της και κοροιδεύατε, τώρα που είπε να βάλει μέταλλο στα Smartphone τις έχετε πέσει όλοι με τα μούτρα να την φάτε, παρόμοιο σχόλιο είχα κάνει και σε ένα άλλο άρθρο. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε..!!

Giorgos

Αληθεια δεν καταλαβαινω το προβλημα σας με το πλαστικο! Γιατι τοση συζητηση; Ενα καλο πλαστικο ειναι πολυ καταλληλοτερο για ενα κινητο τηλεφωνο απο οτι το μεταλλο..

island

Θα είναι μεταλλικό σε απομίμηση πλαστικού…..για να μη ξεχνιόμαστε… P

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Εδω εβγαλαν πλαστικο-δερματινο…τι ειναι το πλαστικο-μεταλλικο?

μιχαλης

Και μέταλλο να βάλει λίγοι είναι αυτοί που θα το χαίρονται αφου η πλειοψηφία των ανθρώπων αγοραζουν θήκες για τα κινητά τους οποτε δεν έχει και πολύ σημασία . Ασ πάρουμε για παράδειγμα τους χρηστές iPhone . Δεν έχω δει πραγματικά ποτέ στην ζωή μου ατομο χωρίς να του έχει βάλει θήκη . Αρα μετράει περισσότερο η θήκη παρά η εμφάνιση του κινητού . Το θέμα είναι να συγκεντρωθεί στο λογισμικό της, να συνεχίσει να προσφέρει λειτουργίες όπως το multitasking και αλλα πολλά . Αμα είναι να βαλει μέταλλο και να αφαίρεση την δυνατότητα αφαίρεσης μπαταρίας,και επέκτασης μνήμης πραγματικά ας,μην το κάνει καλύτερα . Πολλοί απο τους αγοραστές των κινητών της τα αγοραζουν λόγω αυτής της ικανότητας που είναι η μόνη απο τις γνωστές και διάσημες εταιρίες που το έχει κρατήσει ακομα και καλά κάνει .

Darth

@Giorgos δεν έχουμε θέμα με το πλαστικό, μια χαρά είναι το πλαστικό (βλέπε nokia, htc κλπ) το θέμα είναι πλαστικό της samsung είναι χειρότερο πλαστικό ever……. το μόνο συν του είναι ότι είναι ελαφρύ……… κατά τα άλλα χειρότερο και να θέλουν δεν μπορούν να βάλουν

Μιχάλης362

@μιχαλης θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου τι θα την κάνεις την αίσθηση και την ανθεκτικότητα στις πτώσεις ενώ σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν θήκες, εγώ πρόσφατα έβγαλα την θήκη που είχα στο κινητό μου (S3) γιατί αποφάσισα να το αλλάξω και θέλω πριν πάρω άλλο να το χαρώ και λίγο, άντε όμως πες ότι σπάει το πίσω καπάκι αν θέλω βρίσκω άλλο με 10€, ενώ το αλουμίνιο π.χ στα iPhone αν πάθει κάτι π.χ λακουβίστες και γρατζουνιές άντε μετά να δεις πόσα θα πληρώσεις.

keysmith

To θέμα είναι να σταματήσει η παρανοϊκή μεγέθυνση των οθονών. Αισίως στο S6 θα φτάσουμε τις 7′ ίντσες. Δεν το καταλαβαίνω και δεν το ασπάζομαι. Εννοείται είναι πιο εύχρηστα στη χρήση (πχ πλοήγηση) αλλά είναι πιο δύσχρηστα στο κουβάλημα και στο χειρισμό με ένα χέρι. Γιατί ο κόσμος ξέχασε ποσο ωραίο πράγμα είναι η χρήση με ένα χέρι, δεν το καταλαβαίνω.

Αδιάφορο αν είναι μεταλλικό ή πλαστικό αν είναι 5” (που θα είναι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.