Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC One

Φαίνεται πως το design των HTC smartphones και ειδικότερα του HTC One άρεσε πολύ στον σχεδιαστή Hasan Kaymak που δημιούργησε ένα concept phone για το επερχόμενο Samsung Galaxy S5 δανειζόμενος πολλά στοιχεία από την σχεδίαση του HTC One. Το μέταλλο κυριαρχεί στο πίσω μέρος ενώ μεταλλικές είναι και οι επιφάνειες πάνω και κάτω από την οθόνη.

Μεταξύ της οθόνης και του μέταλλου στην πρόσοψη, διακρίνουμε δύο λεπτές πλαστικές λωρίδες, οι οποίες διαθέτουν οπές για τα δύο ηχεία της συσκευής, στα πρότυπα της σχεδίασης BoomSound. Στην κάτω πλευρά υπάρχει μία “αμφίπλευρη” microUSB υποδοχή επίσης. Στο πίσω μέρος πάντως, η σχεδίαση του πλαίσιου γύρω από τον φακό της κάμερας και το σχήμα της, παραπέμπουν σε “Galaxy” κατασκευή.

Αλήθεια πως σας φαίνεται η “προσαρμογή” της αισθητικής προσέγγισης της HTC στο Samsung Galaxy S5; Σας αρέσει περισσότερο ή λιγότερο από αυτή που γνωρίσαμε με το Samsung Galaxy S4;

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC OneSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC OneSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC OneSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC OneSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC OneSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC OneSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC OneSamsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept με το “μέταλλο” του HTC One

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Πολυ όμορφο

jonjon

Ωραίο! Αλλά σίγουρα δεν θα είναι μεταλλικό κατά την γνώμη μου!

mageironi

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΤΟ HOMEBUTTON ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ…

Nikos21

πιο πολυ για one 2 το κοβω εγω

AntonisCh

Samsung και μέταλλο δεν πάνε μαζί….

PANOS

Συμφωνώ με τον @AntonisCh . Η Samsung έχει τόσα χρόνια το πλαστικό και κάνει επιτυχία γιατί να το αλλάξει τώρα

Vagkon

Το πισω μερος μου αρεσει.Το μπροστα κομματι δεν μου λεει πολλα.Εγω παντα βαζω θηκη στη συσκευη μου και προστατευτικο οθονης.Θελω απλα να εχει λιγοτερο διακοσμητικες λειτουργιες και μακραν καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα.Προς αποφυγη παρεξηγησεων,εχω το S IV,ειμαι ευχαριστημενος και προκειται να το κρατησω για καιρο,απλα οι χειρονομιες μου φαινονται λιγο αχρηστες.

tech21man

Μου φαινεται χαλια. Ουτε το one μου αρεσει.

forneverarrow

Πλαστικό και πάλι πλαστικό. Γιατί κουβαλάω στις τσέπες μου σιδερικά? Τα Galaxy πάντα έχουν φοβερή αίσθηση στο χέρι και στην τελική και να σπάσει ή να χαραχτεί το πλαστικό το αλλάζεις. Άσε που έχω συνηθίσει το υλικό των Galaxy και δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι άλλο…

Χρήστος Παπαβασιλείου

@forneverarrow

χαχαχα, μου θύμισες τον αυτόν από το καφέ της χαράς με το παντοπωλείο που πουλούσε ληγμένα, και έλεγε ότι φοβόταν να πουλήσει φρέσκα γτ θα συνήθισαν οι πελάτες στα ληγμένα και θα αρρώσταιναν με τα φρέσκα! Ωραίος!

Μακάρι να κάνει πάντως στροφή στην ποιότητα η Samsung γιατί όλες οι συσκευές της για τα δικά μου γούστα είναι άσχημες! Ιδιαίτερα όταν βγαίνουν συσκευές σαν το n5 το iphone 5s το Z1 και άλλα! Ας αλλάξει τελείως το σχέδιο.

Tony Cool

@Χρήστος Παπαβασιλείου
Εδω και καιρό κραζω τη samsung(παρότι κατα βάθος την αγαπάω ακομα!) για τα υλικά κατασκευής της και το design ΑΛΛΑ σε αυτό που γράφει ο forneverarrow έχει απόλυτο δίκιο. Το πλαστικό είναι μακράν το καλύτερο κινητό για κινητά τηλέφωνα. Απλα υπάρχει ο σωστός τρόπος να το χρησιμοποιησεις (πχ nokia, oppo) και υπάρχει και ο λάθος (samsung, lg). Οσο όμορφα και να είναι τα sony, htc, apple με τα γυαλιά και τα αλουμινια όσον αφορά το grip και την αίσθηση είναι 2 κλασεις κατω.

forneverarrow

Εγώ απλά λέω αυτό που βλέπω καθημερινά. Τα πλαστικά της Samsung μπορεί να μην είναι επιπέδου Nokia, αλλά η κατασκευή είναι στιβαρή και είναι τα μόνα που προσωπικά δεν καίγομαι να τους βάλω θήκη. Αρκεί να πιάσεις στα χέρια σου ένα GS4 ή ένα Note και θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεσαι γυαλί ή μέταλλο για ένα κινητό, όπως είπε ο Tony Cool πιο πάνω. Τώρα το σχεδιαστικό είναι άλλο θέμα. Εκεί θα ήθελα μια αλλαγή, όχι ότι δεν μου αρέσει το 4, αλλά έτσι για ανανέωση.

DIMIS

Τζούρα από iPhone ή είναι ιδέα μου;

Δημήτρης Κ.

@PANOS @AntonisCh
Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κ ο παπάς.Πρώην κάτοχος GS 2,3 κ τώρα One…

πανος

Πάντως όποιος περιμένει μέταλλο και φέτος πλανάται. Δερμάτινη look και σε όποιον αρέσει.

patentas

Εγω λέω οτι αυτό θα είναι το Νέο HTC TWO! 😀

Nio

@mageironi +1 Αυτο το home button ειναι οτι πιο ακαλαισθητο εχω δει σε κινητο ρε παιδι μου.
Πραγματικα αν δεν ειχε hard buttons θα το σκεφτομουνα για Note3 αλλα τωρα παω για G2.

Beowolf

Βιος παραλληλος με τον Δημήτρης Κ.

Αράζω προς το παρόν στο (super) One, και για Σαμσουνγκ αγοράζω TV.

Oταν καταλάβει ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις τα σκ@τά με την κολόνια, το ξανασυζητάμε. Εμμονές και κολλήματα δεν έχω.

tech21man

Φανταζομαι το samsung ειναι η κολωνια και το one τα απομειναρια ε?

vkrd

Δε θέλουμε μεταλλικά κινητά. Το καλής ποιότητας πλαστικό της σαμσουνγκ είναι μια χαρά. Κρατάει και το όποιο κόστος χαμηλότερα και η δουλειά γίνεται δίχως πρόβλημα. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιούν οι άλλες εταιρείες κάνει εύκολα σημάδια και συνήθως τα μέταλλα επηρεάζουν και τη λήψη σήματος και wifi. Λέμε τώρα. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας και με φτηνότεες ναυαρχίδες.

zois

vkrd καλα λες το αλουμινιο επηρεαζει το σημα(ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΟΜΩΣ) αλλα αν είναι μεταλλο είναι ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ !!!!!!!!!

Λευτέρης

Αρκετά όμορφο μακαρι να είναι έτσι το αληθινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.