Samsung Galaxy S5, Παρουσιάζεται επίσημα στα μέσα Μαρτίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung θα παρουσιάσει την ναυαρχίδα επόμενης γενιάς της εταιρείας, Samsung Galaxy S5 σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Λονδίνο, μετά το MWC (Mobile World Congress) 2014. Η πληροφορία έρχεται από ένα Ιταλό δημοσιογράφο, τον Flavio Piccioni, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η πληροφορία προέρχεται από έγκυρη πηγή.

Η σχετική πληροφορία έρχεται αφότου η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα, ότι το Samsung Galaxy S5 δεν θα κάνει την εμφάνιση του στο MWC 2014, και πως θα παρουσιαστεί γύρω στα τέλη Απριλίου.

Αυτή η επίσημη δήλωση δεν απέχει και πολλές μέρες από το χρονικό διάστημα που υποδεικνύουν οι πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί πάντως. Για να δούμε…

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Παρουσιάζεται επίσημα στα μέσα Μαρτίου;

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xaris

Σύμφωνα με το Sammobile:
– QHD (2,560×1,440) Super AMOLED display
– Exynos 6 / Snapdragon 805 processor
– 16-megapixel camera
– Android 4.4 KitKat
– Plastic/metal versions

Λευτέρης

Για LCD της Sharp έχει ακουστεί φίλε Χάρη!

True

Η Samsung δεν θα βαλει παιδια μεταλλο και στο S5 κ στην νεα σειρα F.Το S5 απο πλαστικο προκειται να ειναι και στην premium σειρα(F series) της απο μεταλλο.

Johnny

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά πιστέυω πως ακόμα κι αν το galaxy s5 βγει σε 10 διαφορετικές εκδόσεις (βλέπε galaxy s4) καμία από αυτές δεν προκειται να είναι μεταλλική.Τα specs που αναφέρθηκαν στο σχόλιο πιο πάνω ακούγονται δελεαστικά .Όπως και αν βγει η συσκευή θα πουλήσει και οι περισσότεροι αγοράστες θα είναι από τίποτα άσχετους που παίρνουν το τελεύταιο μοντέλο μόνο και μόνο για τη μόστρα οπώς συμβαίνει και με πολλούς χρήστες iphone.Δεν λέω ότι όλοι οι χρήστες των high-end galaxy και iphone είναι άσχετοι αλλά μεγάλο ποσοστό από αυτούς δεν έχουν ιδέα πως να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των smartphones τους(μιλάω από προσωπική εμπειρία).

Όσο για τη σειρά galaxy f πιστεύω απλά πως δεν θα τη δούμε να υλοποιήται σύντομα.Γιατί η samsung να αλλάξει στρατηγική και να βάλει premium υλικά κατασκευής όταν τα πάει μια χαρά με το πλαστικό ;;;

True

@Johnny Κατα την αποψη μου φιλε η Samsung θα βγαλει τo Galaxy F μετα στο 2ο εξαμηνο ετσι ωστε να παιζει με τις ναυαρχιδες που θα βγουν εκεινον τον καιρο(Lg G3, Iphone 6, Z2 klp) και να μην παθει οπως περσι με το Galaxy S4. Ετσι νομιζω θα προσπαθησει να ανακοινωνει καθε χρονο 2 ναυαρχιδες (Galaxy S και Galaxy F) η οποια η μια(S series) θα ανταωνιζεται τις ναυαρχιδες του πρωτου εξαμηνου και η αλλη(F series) τις ναυαρχιδες του 2ου ετσι ωστε να μην αφισει περιθωρια στις αλλες εταιριες να παιζουν με τις πωλισεις της!

Johnny

@True και τι θα απογίνει η σειρα note;;;Θα βγάζει μαζί note και f για το 2o εξάμηνο;;;Μου ακόυγεται απίθανο να ανακοινώνει 2 ναυαρχίδες μέσα σε 6 μήνες

True

@Johnny ναι ρε φιλε γιατι το Note ειναι αλλη κατηγορια(phablet) και εχει δικο του κοινο.Ετσι οπιος θελει θα αγοραζει galaxy F ή Gaxaxy Note.Τωρα θα δουμε σε 2 μηνες πως θα το παιχει η samsung..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.