Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε το S4 με 10 εκατ. αποστολές σε 25 μέρες

Μπορεί το η φετινή ναυαρχίδα της Samsung, το Samsung Galaxy S5 να έχει δεχτεί αρκετά σκληρή κριτική με πολλούς να λένε ότι δεν θα τα πάει καλά στις πωλήσεις, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung έχει αποστείλει 10 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως σε 25 μόλις μέρες.

Φυσικά οι αποστολές δεν ταυτίζονται με τις πραγματικές πωλήσεις όμως δεν παύει να είναι ένα ρεκόρ για τον Κορεάτικο κολοσσό και δείχνει τη ζήτηση που έχει η συσκευή.

Αντίστοιχα πέρσι, το Samsung Galaxy S4 άγγιξε τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων σε 27 μέρες. Τα Samsung Galaxy S3, S2 και S χρειάστηκαν 50 μέρες, 5 μήνες και 7 μήνες αντίστοιχα για να φτάσουν στα 10 εκατομμύρια.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η φετινή ναυαρχίδα θα καταφέρει τελικά να ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια συνολικών πωλήσεων του Samsung Galaxy S4 το οποίο όμως απέτυχε να ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια του S3.
, Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε το S4 με 10 εκατ. αποστολές σε 25 μέρες
, Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε το S4 με 10 εκατ. αποστολές σε 25 μέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Ας ειναι καλα τα κοροιδα..

Λευτέρης

Αντε γεια!!

dark_master

Σαν τις πωλήσεις του Gear ένα πράγμα? 80.000 πραγματικές πωλήσεις και δηλωμενες 2.000.000? Γιατί να πουλάς τόσο κ να αλλάζεις σχεδιαστή κάτι δεν πάει καλά…

pavletos

και εγω πηγα με 100 γυναικες μεσα σε 1 ωρα.

Ventura07

δεν ειναι πωλησεις αλλα αποστολες….

amergos13

Aποστολες δηλωνουν ολες οι εταιριες…..Ελεος!!!
Κατα τ αλλα ….αναμενομενη καταιγιδα s5!!!

George E.

Ε και;

Apostolis

Κι εμείς όλοι αναρωτιέμαστε γιατί δεν κατασκευάζει με premium υλικά και λοιπά…..

Nio

Ε ενταξει και μετα απο 2 χρονια μολις πεσει η τιμη θα τα πουλησουνε.

Mimis

Άστο ρε Sammy..
Το κουρασες..
Οσο πας, πουλάς όλο και λιγότερο.
Μετά το S2, S3.. έπιασες τον παπά απ τα……

Ιωάννης

Που πας ρε σαμυ με το χανζαπλαστ????
Ρίξτε τη τιμή μπας και δώσετε καμιά συσκευή γιατί εδώ Ελλάδα, Ελλάδα έχει κρίση!!!!
Τώρα θα μου πεις να ναι καλά οι ανερχόμενες αγορές (Κίνα, Ινδία κτλ.) εκεί στηρίζονται αυτοί

Mario

AΣ είχε μόνο 10.000.000 κορόιδα ο πλανήτης, δυστυχώς έχει περισσότερους ….

john

Ποιος ειναι κοροιδο ρε κοροιδα αυτη τη στιγμη στο skroutz το ποιο φθηνω απο τα 2014 μοντελα htc m8 xperia z2 και s5 το s5 ειναι το ποιο φθηνω και το ποιο καλο επισης…

user

η ζήτηση θα φανεί από την πτώση τιμής! αν το κινητό πουλάει η τιμή του θα παραμένει υψηλή αν όχι θα πέφτει συνέχεια…

Theodore

Απο τη μια τους βριζετε,και απο την αλλη γουσταρετε τσαμπέ.
Καλο.

Τομ

Οπως ηδη ειπωθηκε ειναι αποστολες και οχι πωλησεις. Απο την αλλη το S5 ειναι ενα πληρες κινητο τα εχει ολα. Ταχυτητα καμερα οθονη αποκλειστικες δυνατοτητες μεγαλη μπαταρια και για μενα εχει και ωραια εμφανιση και στο κατω κατω αναγνωρισιμη. Και βεβαια εχει και την samsung απο πισω με τις διαφημισεις και την υποστηριξη της. Τωρα αν το 40% των high end users που χρησιμοποιει galaxy ειναι ζωα οπως και το υπολοιπο 40% που χρησιμοποιει Iphone (συνολο 80%), τοτε τι να πω ρε παιδια. Παρτε οτι θελετε και αισθανθειτε ανωτεροι αλλα μην νομιζετε οτι νοιαζεται κανεις ποια ειναι η ιδεολογια σας πισω απο την αγορα ενος κινητου. Οσο φτηναινουν τα LG και τα Sony μετα απο καποιους μηνες κυκλοφοριας το ιδιο κανουν και τα samsung. Και οσο για την αρχικη τιμη ολα στα ιδια ειναι εκτος απο την LG που ειναι ελαφρως φτηνοτερη. Το οποιο μαλλον με το G3 θα αλλαξει (αν κανει το G3 600 προσωπικα θα εκλπαγω παρα πολυ ευχαριστα)

jonjon

Tom@ 600 δεν υπάρχει περίπτωση στην καμία όμως να κάνει! Αλλά επειδή το περιμένουμε ως μεσσία των κινητών , θα αρχίσουμε τα γνωστά ότι φοράει τον 805 έχει,οθόνη μπαταρία,κτλ και γενικά σε κουβέντα να βρισκόμαστε;-)

Τομ

Ναι και γω αυτο νομιζω. Ομορφο να ειναι και ολα κομπλε. Απο μενα στις 5.5 ιντσες τρωει ακυρο αλλα ας ειναι ωραιο να το παρουν αυτοι που θελουν να τρωνε και κολαστιο πανω στο κινητo τους 😀

minas

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κορόιδο όποιος αγοράζει s5!! Με την λογική αυτή οτιδήποτε αγοράζουμε κάποιοι άλλοι πάντα θα το θεωρούν ακριβό και θα μας θεωρούν κορόιδα που δώσαμε αυτά τα χρήματα!
Αν λοιπόν θέλω να αγοράσω οτι πιο φρέσκο και καλύτερο στο android τι επιλογές έχω; z2, s5, one. Όποιο και να πάρω αγοράζω κορυφαίο κινητό με δυνατά και αδύνατα σημεία και αφού δεν έχω θέμα να σκάσω τα 700+ γιατί να είμαι κορόιδο;

nikos

Ναι ειναι χαζοί οσοι παίρνουν S5 με 564Ευρο και δεν περνουν Ζ2 με 659Ευρο η Μ8 με 619.
Το S5 ειναι καλύτερο!Οχι τοσο καλύτερο οσο τα προηγούμενα S που ηταν έτη φωτός μπροστά σε σχέσει με τον ανταγωνισμό αλλα ειναι αρκετά καλύτερο…..

Τομ

Εγω το S5 το θελω γθα τρεις λογους. Οθονη καμερα και ταχυτητα. Το περσινο γκαλαξυ δεν μου αρεσε ποτε γιατι απο την αρχη υπεφερε απο λαγκ. Και επισης η οθονη παρεμενε σκοτεινη. Και τωρα με 100 ευρω θα μπορουσα να παω απο το 3 στο 4. Το 5 εχειι διορθωσει πολλα και ειναι πολυ πληρες.

giannis

Το Ζ2 από τη sony τότε λογικά θα έχει τις διπλάσιες πωλήσεις από το s5 μετά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του αφού είναι σχεδόν ανώτερο σε όλα από το s5

greg

@giannis τωρα που ειδαμε το z2 μετα ελατωματα του τι εχεις να πεις ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.