Samsung Galaxy S5, η premium έκδοση εμφανίστηκε στην Ινδία;

Το Samsung Galaxy S5 Prime φημολογείται ότι θα είναι μια premium έκδοση του Samsung Galaxy S5. Η συσκευή εμφανίστηκε με το όνομα SM-G906K σε ιστοσελίδα στην Ινδία που καταγράφει τις εισαγωγές και εξαγωγές στην χώρα από εταιρείες όπως η Samsung η οποία συνηθίζει να στέλνει συσκευές στην Ινδία για δοκιμή.

Η Samsung απέστειλε τέσσερεις συσκευές στη Ινδία, η αξία της κάθε μίας είναι 30,527 Rupees δηλαδή 504 δολάρια Αμερικής. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα εμφανίστηκε συσκευή με την κωδική ονομασία SM-G906S στο GFX Benchmark δείχνοντάς μας τα high-end χαρακτηριστικά που πρέπει να περιμένουμε για τη συσκευή.

Έτσι λοιπόν, οι φήμες θέλουν τη συσκευή με την ονομασία SM-G906 να είναι το Samsung Galaxy S5 Prime. Σε αντίθεση με την κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S5, η συσκευή θα είναι από μέταλλο με 1440 x 2560 QHD ανάλυση οθόνης, Snapdragon 805 επεξεργαστή, 3GB RAM.

Η Samsung λέγεται πως μπορεί να κυκλοφορήσει την συσκευή ακόμη και μέσα στον επόμενο μήνα.

, Samsung Galaxy S5, η premium έκδοση εμφανίστηκε στην Ινδία;
, Samsung Galaxy S5, η premium έκδοση εμφανίστηκε στην Ινδία;
, Samsung Galaxy S5, η premium έκδοση εμφανίστηκε στην Ινδία;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Πολλοί transformers βλέπουν. ..:-D

τασος_μιχ

εγω ειχα ακουσει οτι δεν θα βγαλει premium εκδοση η samsung..επισης αν το κανει θα θαψει το s5 και θα χασει πωλησεις..

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τransformers…OPTIMUS lg, PRIME samsung…

Λευτέρης

Καλημέρα Κώστα! Δηλαδή είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει premium galaxy s5? Και αν κυκλοφορήσει, θα κυκλοφορήσει ευρέως ή μόνο στην κινεζική αγορά πχ? Ελπίζω να ξέρεις!

Darth

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 θα τα κάνουμε μαζί crash test να γινουν optimus prime :p

dark_master

Η φωτογραφία λέει πως η τιμή αυτή αφορά κομμάτι για R&D and demo purposes. Άρα η τιμή του θα είναι αρκετά υψηλότερη.
Το γεγονός ότι βγάζει άλλη έκδοση δεν μου φαίνεται περίεργο καθώς πλέον η Samsung το κάνει πολύ συχνα.
Και πέρυσι με το S4 έβγαλε πολλές εκδόσεις και παραλλαγές.
Όσο οι αγοραστές την τιμούν δεν βρίσκω λόγο να αλλάξει πολιτική.

anergos13

Ερχεται η ωρα οπου η ωριμοτητα του s5 θα ανεβει ακομα πιο ψηλα….
και μαλιστα σε premium εκδοση για οσους εκραζαν….

antreas

ρε παιδια δηλαδη ποσο θα κανει κανα 900αρι;

j

δεν εχει ουτε auto ουτε touch focus ουτε hdr. Tα βασικα ρε παιδια;;; Ελεος

gang

@j demo οχι μονο στην τιμη θα αλλαξει και πολλα αλλα μεχρι και εαν βγει επισημα

nikos

Εαν γίνει επίσημο τότε είναι λάθος πολιτική απο τη samsung,αυτοί που πήραν το s5 θα κλαίνε τα λεφτά τους.Γιατί δεν νομίζω πως κάποιος που σκάει 750(λέγεμαι sheeps,για να πάρει το ”αγαπημένο” galaxy από την πρώτη μέρα) θα είχε πρόβλημα να δώσει άλλα 100 ή και 150 για να πάρει ότι τους πουλάει ή μαμά samsung.Δεν σέβετε στο ελάχιστο τον καταναλωτή,όμως αφού συνεχίζουν και την προτιμούν καλά κάνει και τους τα παίρνει με αυτόν τον τρόπο!!!

Darth

@antreas λογικα θα κανει κανα 999 (δεν κανω πλακα)

lγεωργης

Όντως και εφόσον αυτό θα αργήσει και μάλλον θα βγει Αύγουστο, βλέπω το επόμενο νοτε να έρχεται τον Δεκέμβρη και αν. Αλλά με το LG g3 και ίσως Ζ2 να παίζουν σε αρκετά χαμηλότερες τιμές. ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ SAMSUNG

Sot11

Εγώ παντως δεν πιστεύω οτι θα ειναι μεταλλικό, γιατι απο την στιγμή που βάζει αυτο το άθλιο πλαστικό και πουλάει τόσο πολυ δεν εχει λόγο να το κάνει! Θα μου πείτε θέλει να καλύψει ολα τα γούστα, σωστό αλλα οταν το πλαστικό κάνει 750 ευρώ το μεταλλικό θα κάνει πάνω απο 850 ευρώ και θα παει απατο γιατι τo iPhone 5s που ειναι μεταλλικό κάνει 740 ευρώ! Προσωπικά νομίζω οτι η “premium” έκδοση απλά θα εχει καλύτερη οθονη, τον 805 CPU και κάποιο πολυκαρβουνικο πλαστικό η κάποια άλλη παραλλαγή πλαστικού.

takis

είμαστε σοβαροί; 750 για πλαστικούρα;;;έχουμε γεμίσει με ανεγκέφαλους πρόβατο-καταναλωτές με τα ίδια και πολύ λιγότερα παίρνεις κάτι εξίσου αντάξιο σε sony

gang

Πραγματικα απο ολους εσας κανεις δεν εχει δει δεν ξερει τα σκρουτζομαγαζα που πουλιεται στα 600 ευρω? Μονο εγο το εχω δει? το iphone 5s στα public κτλ ηταν 890 το σ5 749 οπως λενε τα παιδια αλλα στο σκρουτζομαγαζα ειναι πολυ χαμηλοτερο μονο τα iphone δεν πεφτουν σε ρυθμο σαμσουνγκ 11 μερεσ μονο κυκλοφορίας το σ5 600 ευρα σε ενα μηνα 500 και ισως πολλα λεω πλεον νοτε 3 στα 350? ολες αυτες οι “τσιμπημένες” τιμες ειναι στα μεγαλομαγαζα που αρμεγουν οποιον βρει σταματηστε να λετε το ενα και το αλλο επειδη στο ελαδισταν ξεκινανε 749 και 600… σε ενα αλλο τεχνολογικο site κτλ εδειξε προσφορα verizon δυο σ5 400 δολλαρια και ενα χρονο συμβολαιο, στην ουσια θα τους βγει 900$ + τα plus απεριοριστο ιντερνετ ομιλια κτλ κτκ δλδ στο καθενα εβγενε 10$ το μηνα extra δλδ οσο θα εβαζε καποιος μια 10αρα καρτα το μηνα αυτες ειναι προσφοραρες δυο σ5 400$ cash

Tom

Κλαιν το sony τακη παιρνεις και καλυτερο.

Kostas

παιδια το 5s prime και το lg g3 δεν εχουν τρομερες πωλησεις την περιοδο αυτη του καλοκαιριου λογω των g2 και s5 αλλα και htc one κτλ…επιπλεον αρχες φθινοπορου θα εχουμε και το iphone 6 στην αγορα και θα θαφτουν ουσιαστικα αυτα τα κινητα στις τιμες που θα εχουν στα 700+…οι αγοραστες φυσικα θα προτημισουν το iphone 6 οσο ακριβο και να ειναι και τα s5 prime και g3 θα εχουν αρκετες πωλησεις απο τελη 14 αρχες 15. Βεβαια , επειδη αυτα τα κινητα ”ροκαρουν” καποιος που ζηταει το καλυτερο σε ολους το τομεις μπορει να θυσιαστει και νωριτερα σε σχετικα πολυ ακριβη τιμη…γνωμη μου , θα περιμενω για το iphone 6 και για τα απαραιτητα benchmark tests που θα γινουν ωστε να διαμορφωθει η γνωμη μου για τα iphone!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.