Samsung Galaxy S5, Με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Ο @evleaks για ακόμη μία φορά διαρρέει πληροφορίες σχετικά με αναμενόμενη συσκευή, αυτή τη φορά για το Samsung Galaxy S5. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσε, στο Samsung Galaxy S5 θα υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ λίγες ώρες αργότερα διέρρευσε πως η ονοματοδοσία της σειράς, θα συνεχίσει ως έχει, αυξανόμενη κατά μία μονάδα, οπότε αναμένουμε το όνομα, Samsung Galaxy S5.

Εκτός από των αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και την συνέχιση της ονοματοδοσίας της σειράς Galaxy S ως έχει, κάτι που έτσι και αλλιώς δεν περιμέναμε να αλλάξει ο @evleaks διέρρευσε και περαιτέρω πληροφορίες για την νέα ναυαρχίδα της Samsung που αναμένεται.

Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία εφαρμογή που θα κάνει 3D Tour της συσκευής με ανάλυσης WQHD ή απλά QHD, κάτι που μεταφράζεται σε ανάλυση 2560×1440 pixels που λογικά θα είναι και η ανάλυση της οθόνης του νέου Galaxy S5, επιβεβαιώνοντας παλιότερη διαρροή.

Εκτός των διαρροών του @evleaks, ένα screenshot από άλλο χρήστη του Twitter, έκανε την εμφάνιση του σχετικά με αξεσουάρ για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Δυστυχώς δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη από όλα αυτά, αλλά ο Μάρτιος που αναφέρεται ως ο πιθανός μήνας για την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S5 δεν είναι μακρυά.

Φαίνεται ότι οι φήμες για ψηφιακό αναγνώστη ίριδας απομακρύνονται όλο και περισσότερο.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων;

Πηγή: 1, 2, 3, 4

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Μεταλλικό και αδιάβροχο ας ειναι και όλα τα αλλά ειναι δευτερεύοντα…..
Και φυσικά AMOLED….

Lefteris

Πόσο θέλετε να μας τρελανετε??? Αφού επίσημα είπε η σαμμυ τέλος Απριλίου θα ανακοινωθεί! Όσο για τις θήκες μόλις που φαίνονται κρίμα άμα ήταν σε πιο κοντινό πλάνο ίσως να παίρναμε και μία ιδέα για το πως θα ήταν!

antonis

kai eixa mia fagoura..

P@NOS

lefteris που ακριβός είδες ότι θα παρουσιαστεί Απρίλιο? Δικια μου εκτίμηση είναι περίπου στις 13 Μαρτίου..

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32

μια ζωή η sammy αντιγράφει την apple…τυχαίο? δεν νομίζω…ό,τι και αν κάνει όμως θα βλέπει την πλάτη της apple..για έναν χρήστη που έχει δοκιμάσει συσκευές και από τις 2 εταιρείες μπορεί να καταλάβει την διαφορά…απο την μία η κούκλα (apple) και από την άλλη η πανούκλα(πλαστικό)…έχω το iphone 5s απο την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε Ελλάδα και ο,τι βγάζει η apple το παίρνω γιατί αξίζει τα λεφτά του και όπως κα να το κάνουμε ξεχορίζεις όταν έχεις ένα iphone..όταν με το καλό βγεί το iphone 6 θα αποτελειώσει μια και καλή το φτηνιάρικο πλαστικό των κορεατών…μια ζωή η sammy θα αντιγράφει την apple αλλά δεν πρόκειται να την φτάσει ποτέ είτε σας αρέσει είτε όχι..

kostas

Τωρα αυτον απο πανω τι του λες……αχαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεται ο τυπος ετσι?

Jimo

Φίλε ΓΕΩΡΓΙΕ 32 συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου και επαυξάνω ΑΛΛΑ δεν ειναι σωστό να το τρίβεις ετσι στην μούρη των άλλων ο πόλεμος καλα κρατάει και αν κάποιος έχει κολησει σε ένα στρατόπεδο απο τα 2 ειναι λάθος να φανατιζεται ! Εγω λατρεύω τα iPhone και μόλις σήμερα αγόρασα ένα nexus 5 εχω και το iPhone 5 και βλεπω οτι το nexus 5 μόλις και με τα βίας προς περνάει το iphone5 σε ταχύτητα παρολαυτα επέλεξα να το αγοράσω εώς ότου βγει το iPhone 6 γιατι δεν δικαιολογώ τα 640 ευρώ από Σκρουτζ του iPhone 5s έχοντας το 5 !

Γιάννης

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 Φιλαρακι το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι είσαι τελείως άσχετος!! Τα λεφτα σου μπορεις να τα πετάς όπου θέλεις αλλα δυστυχώς δεν έχεις ιδέα τι σου προσφέρει η samsung και η καθε samsung. Αν για σενα μετράει το υλικό τοτε βρες Νοκια 3310 απο τιτανιο και μπορεις να είσαι ακόμη πιο ευχαριστημενος… Αν εχεις ιδεα τι ειναι το android και τι δυνατότητες εχει γιατι παω στοίχημα οτι στη ζωη σου δεν εχεις δουλέψει android και οχι φθηνά κινητά αλλα σε κατηγορία τιμής iPhone… Το 5s ηδη θα το είχες πετάξει στα σκουπίδια!! Εχω το iPhone 5 και το galaxy s 4 και το 5αρι το εχω δώσει στην μικρή ξαδέρφη μου… Το iphone ειναι σκέτη διαφήμιση και εχει καταφερει να γινει status symbol και τίποτα παραπάνω!!! Οσο το χρησιμοποιουσα ένιωθα οτι εγω πρέπει να προσαρμοστω στις “ανάγκες” του iOS και του iphone ενω με το galaxy HTC one lg g2 ktl ktl ktl εισαι ελεύθερος να παραμετροποιησεις οτι γουσταρεις οπως το γουσταρεις!!!! Και μάντεψε κάτι άλλο η Samsung αυτή τη στιγμή είναι στο TOP και το λενε τα νούμερα που κάνει κάθε χρόνο… Και θα σου πω και το άλλο η αγορά μοδα ειναι και γυρίζει…… Συνέχεια »

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση και μην κάνετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Μια παρέα είμαστε με διαφορετικές απόψεις. Δεν χρειάζεται να ηλεκτρίζουμε την ατμόσφαιρα.

Γιάννης

Ναι έχεις δίκιο ζητώ συγγνώμη αλλά δεν αντέχω όταν βλέπω τέτοια κολλημένα μυαλά… Και ειδικά όταν μπαίνουν σε Post για samsung για να κραξουν!!! Αν δε γουστάρεις φιλαράκι μη ανοίξεις καν να δεις το post!!! Εχω άδικο; Ποιος ο λόγος να μπεις σε ενημέρωση για το galaxy s5 και να αρχίζεις να λες ποσο καλύτερο ειναι το iphone5 μη τρελαθούμε….

sosimple

Του λες οτι κανει δυσφήμηση στην apple, δημιουργώντας το στερεότυπο οτι ολοι οι χρηστες apple ειναι προβατα σαν και αυτον, κατι που δεν ισχυει..

paris m

Με αυτη την λογική το Ζ1 με όμοια χαρακτηριστηκα με το νότε 3 αλλα καλύτερα υλικά κατασκευής θα έπρεπε να είναι πρώτο σε πωλήσεις

Λευτέρης

Πες τα ρε Γιάννη.Τους μίσους κατόχους Iphone αν τους ρωτήσεις για ποιο λόγο το έχουν δεν θα ξέρουν να σου απαντήσουν.Οι περισσότεροι το έχουν πάρει για βιτρίνα και το ξέρετε καλά.Οταν πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και βλέπεις παντού αφίσες Iphone και έχουν το πιο καινούριο μοντέλο της Apple μόνο του ξεχωριστά από όλα τα άλλα είναι λογικό σαν αψαχτος να πας να αγοράσεις αυτό.Επιτελους καταλάβετε μερικοί πως υπάρχουν τηλέφωνα πολύ καλύτερα από το Iphone.Και τη καραμέλα με την αντιγραφή σταματήστε τη πια γιατί αν το πάμε έτσι μόνο ένα κινητό θα έπρεπε να υπήρχε -το πρώτο που βγήκε- επειδή οι άλλοι θα αντέγραφαν.Συγνωμη αν παραβίασα κανενα κανόνα Κώστα αλλά τόσο καιρό σε άρθρα της Samsung μπαίνουν και κράζουν όλοι οι applοφιλοι.Κάτοχος galaxy s4.

xtekto

είστε μερικοί με i-phone που πραγματικά νομίζετε πως είστε πολύ έξυπνοι… Κρίμα που με πολύ λιγότερα λεφτά πέρνουμε κινητά με πολύ ΠΟΛΥ καλύτερα specs απο iphone 5…εσείς συνεχίστε να αγοράζετε iphone και αφήστε εμάς να ανυπομονούμε για τα νέα μοντέλα της samsung που γίνονται κάθε φορά και δυνατότερα…κατοχος galaxy s4

tiamat

κανετε τραγικα λαθη στο συλλογισμο σας.

καταρχην δε μπορει να εiπωθει οτι η samsung αντιγραφει την apple, για το λογο οτι δεν ηταν η apple αυτη που εφηρμωσε πρωτη τον δακτυλικο αποτυπωμα ,αλλα η motorola στα κινητα.

το δευτερο ειναι οτι η υλοποιηση της samsung θα ξεπερνα κατα πολυ την οποια υλοποιηση sensor id εχουμε δει ως σημερα και φυσικα θα κανει αυτη της apple και της htc να φαινονται ξεπερασμενες.
λεγεται οτι θα βρισκεται μεσα στην οθονη!!!!και θα ξεκλειδωνει οπουδηποτε και αν πατησεις μεσα στην οθονη!!!!!!

το τριτο ειναι οτι το ειχε ετοιμο για να το δωσει στο note 3 και να προλαβει τους υπολοιπους. παρατηρηθηκαν ομως καποια προβληματα στη λειτουργια, οποτε απο το να το δωσουν προχειρα ατελη και με προβληματα στον κοσμο, προτιμησαν να μη το δωσουν καθολου και να περιμενουν να λυσουν τα οποια θεματακια ειχε

*μετοχος 🙂 PP

Panos

Εγώ λέω να περιμένω το S6 με αναλυτή ούρων…Αφήστε μας μωρέ με την κάθε μακακία του μάρκετινγκ!!! Αν θέλουν κάτι καινοτομικό, ας κοιτάξουν προς το Project Ara της Moto και ας αφήσουν τα μαρκετίστικα!
Όσο για την σύγκριση iphone-sammy μην την πέφτετε στους χρήστες iphone, σίγουρα κάποιο λόγο θα έχουν για να τα αγοράζουν, βέβαια η αγορά ενός κορυφαίου android smartphone προσφέρει εντελώς άλλη εμπειρία χρήσης αλλά οι applάκηδες είναι συνηθισμένοι ή δεν τους νοιάζει, να είναι μαντρωμένοι στις επιλογές τους!

Makis o guru

Αν η samsung εβρισκε την “χρυση τομη” στο μεγεθος της οθονης και εβαζε αλουμινιο ή λιγο καλυτερο πλαστικο θα χα φυγει προ πολλου για android. Ελπιζω αυτο να γινει στο s5. Καλα τα iphone δεν αμφιβαλλω αλλα το μονο αξιοσημειωτο ειναι οτι μετα απο δυο χρονια δεν ειναι ” σκουπιδια “. Κατα τα αλλα σου δενει τα χερια..

Aris Pateras

Κάποιοι ξεχνούν την LG! Χα χα χα! Όσο για την Apple μόνο ο “εγωϊσμός” έχει μείνει στους χρήστες της! Υπερτιμημένα προϊόντα κατά πολύ! Δεν πειράζει! Πληρώστε τις διαφημίσεις τους… χα χα χα!!!

MANOS

@ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 λέει: “όπως κα να το κάνουμε ξεχορίζεις όταν έχεις ένα iphone”

XAXAXA Ελληνάρα μου εσύ!!!
Εσύ αγόρι μου θα πας μπροστά! όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό όταν ακουμπάς στο τραπεζάκι της καφετεριας ένα iPhone από ένα οποιοδήποτε άλλο κινητό!!!

Takis

Επειδή έχω ακούσει πολλά για το ενλογω τηλέφωνο , τα αποια απομυθοποιήθηκαν αν δεν το δω πρώτα δεν μπορώ να βασιστώ σε τίποτα πριν απο ενα μήνα μας έλεγαν για σαρωτή ίριδας και λιγες μέρες μετά άλλαξαν γνώμη

thomas22888

“Όπως και να το κάνουμε ξεχωρίζεις αμα έχεις ένα iPhone ” χαχαχαχαχαχαχαχα , τι αλλο θα ακούσουμε πραγματικά δλδ . Εχω λιώσει στο γελοίο μ αυτό που είπε ο τύπος

petros kallas

Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ APPLE !!!!! OΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ IPHONE ΟΣΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ANDROID ,

Theo

@petros kallas ηρέμησε εσύ βασιλιά του χρήματος..κι αυτή είναι η κατάντια όσων έχουν iphone( κι ας εχουν κάποιοι 3gs) να το παίζουν ανώτεροι από όλους !! Εχ θεέ μου, δώσε μου δύναμη..με αυτά που βλέπω κι ακούω.

xtekto

Γεια σου ελληνάρα άρχοντα!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχ…..τι τραβάμε!!!:P

Γιάννης

Εγώ ξέρω οτι το 99% όσων Ελλήνων αγοράζουν iPhone είναι Α: Αυτοί που πιστεύουν πως επειδή είναι το ακριβότερο άρα θα είναι και το καλύτερο χωρίς να γνωρίζουν τίποτα παραπάνω. Β: Αυτοί που θέλουν να κάνουν επίδειξη πλούτου μερικές φορές και σίγουρα μόστρα στις γκόμενες στις οποίες αρέσει για ευνόητους λόγους…… Γ: Οι γυναίκες γιατί απλά τους αρέσει σαν εμφάνιση και μόνο.. Απο τις γυναίκες το 101% θα το έχουν για να μιλάνε να στέλνουν κανένα sms και να μπαίνουν facebook ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! Το 1% το διαλέγουν για το iOS. Ας μου πει κάποιος οτι έχω άδικο

theo

@Γιάννης διαφωνώ κάθετα μαζι σου οι γυναίκες επίσης πέζουν candy crash και βγάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ selfies και περνάνε φίλτρα του instagram 😛

Γιάννης

Έχεις δίκιο το ξέχασα αυτό.. Και εννοείται οτι θα είναι σε καθρέφτη για να φαίνεται το iPhone!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.