Samsung Galaxy S5, Πιθανόν με “eye scanner”

Ένα από τα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα διαθέτει το νέο Samsung Galaxy S5, είναι το “eye scanner” με την βοήθεια του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώνει κοιτάζοντας από ορισμένη απόσταση το κινητό του, ενώ ενδέχεται να έχει και άλλες εφαρμογές. Τελευταία, τις συζητήσεις σχετικά με το Samsung Galaxy S5 μονοπωλεί η 5.25 ιντσών οθόνη των 2560 x 1440 pixels που αναμένεται να διαθέτει, ο 64-bit επεξεργαστής καθώς και το αλουμινένιο σασί σε τουλάχιστον μία έκδοση του.

Η Samsung ωστόσο ποντάρει πολλά στον ψηφιακό αναγνώστη ίριδας (αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, γιατί ενδεχομένως να αφορά σε κάποια απλούστερη μορφή αναγνώρισης ή ταυτοποίησης) σύμφωνα με μία αναφορά Κορεάτικης ιστοσελίδας, αφού όχι μόνο θα διαφοροποιήσει το προϊόν της από τον ανταγωνισμό, αλλά πιθανότατα θα την βοηθήσει να κερδίσει και τις εντυπώσεις σε σύγκριση με το Touch ID της Apple.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5, φημολογείται ότι θα βασίζεται στο νέο 64-bit Exynos 6 Octa SoC, ότι θα διαθέτει 4GB LPDDR4 RAM, 16 Megapixels camera και πως θα ενσωματώνει 4000mAh μπαταρία. Να θυμίσουμε ότι η σχετική φήμη δεν είναι νέα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:40

Σχόλια

  • @forneverarrow, Δεν έχουμε ακόμη σχετική πληροφόρηση. Υπομονή, μερικές μέρες έμειναν μέχρι την CES.

  • lol και το επόμενο iphone θα βγει με έλεγχο dna θα φτύνεις και θα ανοιγει!
    Και κάπως ετσι μια χούφτα nerds θα φακελώσουν τον κοσμάκη την ωρα που αμεριμνος θα τσακωνετε για τους πυρηνες του και για το ποιος ειναι πιο προβατο !!!
    Καλη Χρονια να εχουμε..... <3

  • samsung δωσε καμια μπαταρια γιατι μας εχει παρει ο διαολος και ασε τα ματια του λαγου και τα πετραχηλια

  • Ας αποφασίσουν επιτέλους εκεί στη Samsung τι θα κάνουν επιτέλους μ' αυτό το έρμο το Galaxy S5!... Μία θα έχει μεταλλικό περίβλημα η πλάτη, την άλλη όχι. Μία θα έχει αναγνώριση αμφιβληστροειδούς, την άλλη όχι. Μία θα έχει Touch Id (βλέπε iPhone 5s), την άλλη όχι. Κάθε τρεις και λίγο διαρρέεται και ένα νέο concept-φήμη. Νυσσάφι πια. Βαρεθήκαμε...Ea societas continuenter percellit!...που σημαίνει ότι αυτή η εταιρεία (Samsung) μας εκπλήσσει συνέχεια! (και δεν εννοώ με θετικό τρόπο!).

  • Αν δεν βάλει μεταλλικό σασί ούτε που θα το κοιτάξω. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις 700 και 800 ευρώ και να παίρνεις πλαστικούρα. Υπάρχουν πλέον και τα κινέζικα που κάνουν τα ίδια πράγματα με 250-300 ευρώ. Αν δεν ανεβάσει το επίπεδο η Samsung με το S5 θα χάσει πολύ κόσμο εφέτος.

  • απλά αίσχος αυτά τα πολύ εξτρά κατά τη γνώμη μου, σάμπως αν το χάσεις το κινητό (με την κάρτα μνήμης) δεν θα έχει ο άλλος πρόσβαση στις φωτογραφίες σου και στα λοιπά αρχεία!!!!

  • Εμένα όλα αυτά με τα eye scanners και τα δαχτυλικά αποτυπώματα με προβληματίζουν και με βάζουν σε σκέψεις, όπως και η απερίγραπτη συλλογή προσωπικών στοιχέιων των social media.
    Και ερχονται έξυπνα νύχια, μαλλιά, αυτιά, που ακολουθούν τα έξυπνα γυαλιά και ρολόγια κλπ
    Για ποιους έιναι έξυπνα τελικά δεν ξέρουμε... ;-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.