Samsung Galaxy S5, Πιθανόν με “eye scanner”

Ένα από τα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα διαθέτει το νέο Samsung Galaxy S5, είναι το “eye scanner” με την βοήθεια του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώνει κοιτάζοντας από ορισμένη απόσταση το κινητό του, ενώ ενδέχεται να έχει και άλλες εφαρμογές. Τελευταία, τις συζητήσεις σχετικά με το Samsung Galaxy S5 μονοπωλεί η 5.25 ιντσών οθόνη των 2560 x 1440 pixels που αναμένεται να διαθέτει, ο 64-bit επεξεργαστής καθώς και το αλουμινένιο σασί σε τουλάχιστον μία έκδοση του.

Η Samsung ωστόσο ποντάρει πολλά στον ψηφιακό αναγνώστη ίριδας (αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, γιατί ενδεχομένως να αφορά σε κάποια απλούστερη μορφή αναγνώρισης ή ταυτοποίησης) σύμφωνα με μία αναφορά Κορεάτικης ιστοσελίδας, αφού όχι μόνο θα διαφοροποιήσει το προϊόν της από τον ανταγωνισμό, αλλά πιθανότατα θα την βοηθήσει να κερδίσει και τις εντυπώσεις σε σύγκριση με το Touch ID της Apple.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5, φημολογείται ότι θα βασίζεται στο νέο 64-bit Exynos 6 Octa SoC, ότι θα διαθέτει 4GB LPDDR4 RAM, 16 Megapixels camera και πως θα ενσωματώνει 4000mAh μπαταρία. Να θυμίσουμε ότι η σχετική φήμη δεν είναι νέα.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Πιθανόν με “eye scanner”

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Πλακα που θα εχει αν βγει ιδιο με το s4 με λιγο μεγαλυτερη οθονη…:-D

forneverarrow

Το Octa όμως θα είναι παντού ή θα έχουμε πάλι δύο εκδόσεις??

Χρήστος

Φιλε μαλλον γιατι αν δεις στο antutu βγηκε ενα galaxy me ton snapdragon 800 2.5ghz

wrangler

Μαυτα και μαυτα οι τιμές τραβάν την ανηφόρα….φορτώστε το κιαλη χαζομάρα..

Nickolas

Όλα τέλεια, photoshop θα τρέχει ή θα περιμένουμε το Galaxy S15 με Android 8.4 και 20GB Ram; :p

Jim orf

Ραδιοφωνο θα εχει?

Λευτέρης

Δώσε πόνο Samsung! Πουλάμε το s4 για το s5!

Στέλιος

Τηλέφωνο θα παίρνει;
Δόνηση θα χει;

Τελης Μπατακης

lol και το επόμενο iphone θα βγει με έλεγχο dna θα φτύνεις και θα ανοιγει!
Και κάπως ετσι μια χούφτα nerds θα φακελώσουν τον κοσμάκη την ωρα που αμεριμνος θα τσακωνετε για τους πυρηνες του και για το ποιος ειναι πιο προβατο !!!
Καλη Χρονια να εχουμε….. <3

Gino

Μας τα χετε κανει τουμπανα με τα κονσεπτ του s5!

apostolos

samsung δωσε καμια μπαταρια γιατι μας εχει παρει ο διαολος και ασε τα ματια του λαγου και τα πετραχηλια

DIMIS

Ας αποφασίσουν επιτέλους εκεί στη Samsung τι θα κάνουν επιτέλους μ’ αυτό το έρμο το Galaxy S5!… Μία θα έχει μεταλλικό περίβλημα η πλάτη, την άλλη όχι. Μία θα έχει αναγνώριση αμφιβληστροειδούς, την άλλη όχι. Μία θα έχει Touch Id (βλέπε iPhone 5s), την άλλη όχι. Κάθε τρεις και λίγο διαρρέεται και ένα νέο concept-φήμη. Νυσσάφι πια. Βαρεθήκαμε…Ea societas continuenter percellit!…που σημαίνει ότι αυτή η εταιρεία (Samsung) μας εκπλήσσει συνέχεια! (και δεν εννοώ με θετικό τρόπο!).

Solon

Αν δεν βάλει μεταλλικό σασί ούτε που θα το κοιτάξω. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις 700 και 800 ευρώ και να παίρνεις πλαστικούρα. Υπάρχουν πλέον και τα κινέζικα που κάνουν τα ίδια πράγματα με 250-300 ευρώ. Αν δεν ανεβάσει το επίπεδο η Samsung με το S5 θα χάσει πολύ κόσμο εφέτος.

Apple sucks

Ξύδι σε ολους τους apple funs!

manolis

απλά αίσχος αυτά τα πολύ εξτρά κατά τη γνώμη μου, σάμπως αν το χάσεις το κινητό (με την κάρτα μνήμης) δεν θα έχει ο άλλος πρόσβαση στις φωτογραφίες σου και στα λοιπά αρχεία!!!!

Θοδωρής

Και τη νύχτα τι θα γίνετε ρε παιδιά ? Πως θα ξεκλειδώνει ? μάγκεςςςςςςςςς

Αποστόλης Ρόδος

Εμένα όλα αυτά με τα eye scanners και τα δαχτυλικά αποτυπώματα με προβληματίζουν και με βάζουν σε σκέψεις, όπως και η απερίγραπτη συλλογή προσωπικών στοιχέιων των social media.
Και ερχονται έξυπνα νύχια, μαλλιά, αυτιά, που ακολουθούν τα έξυπνα γυαλιά και ρολόγια κλπ
Για ποιους έιναι έξυπνα τελικά δεν ξέρουμε… 😉

DIMIS

Και που είσαι ακόμα Αποστόλη…τα καλύτερα έρχονται!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

News Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow και εκτός Κορέας

Την περασμένη εβδομάδα οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S5 στη Ν. Κορέα ήταν οι πρώτοι που είδαν τις συσκευές τους να αναβαθμίζονται σε Android 6.0.1 Marshmallow. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για το Galaxy S5 (SM-G900M) να πάρει το update εκτός Κορέας.

News Android Marshmallow Samsung Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει το Samsung Galaxy S5, τη ναυαρχίδα του 2014 σε Android Marshmallow. Προς το παρόν το update είναι διαθέσιμο στη Ν. Κορέα για τα μοντέλα με κωδική ονομασία SM-G900L.

News Android Marshmallow Samsung Samsung Android Smartphones

Samsung: Νέο roadmap δείχνει καθυστερήσεις στο update σε Marshmallow

Τον Ιανουάριο είχε διαρρεύσει ένα roadmap για το πότε θα αναβαθμίσει η Samsung τις συμβατές συσκευές της σε Android 6.0 Marshmallow. Κάποιες από τις συσκευές της λίστας αναβαθμίστηκαν ήδη (βλέπε S6) ενώ άλλες περιμένουν ακόμη το update.