Samsung Galaxy S5 Zoom, Θα έχει κάμερα 19 Megapixel και οθόνη 4.8 ίντσες;

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέγραψε το λογισμικό GFXBench υπάρχει στα σκαριά ένα Samsung smartphone με κάμερα 19 Megapixel, εξαπύρηνο επεξεργαστή (όπως το Galaxy Note 3 Neo) και οθόνη 4.8 ίντσες με ανάλυση HD 1280×720 pixels που λέγεται ότι θα είναι το επόμενο camera-phone Samsung Galaxy S5 Zoom.

To νέο S5 Zoom λογικά θα έχει μεγάλο φακό με αρκετό zoom όπως το τωρινό μοντέλο S4 Zoom (φωτογραφία).

Samsung Galaxy S5 Zoom, Samsung Galaxy S5 Zoom, Θα έχει κάμερα 19 Megapixel και οθόνη 4.8 ίντσες;

Samsung Galaxy S5 Zoom, Samsung Galaxy S5 Zoom, Θα έχει κάμερα 19 Megapixel και οθόνη 4.8 ίντσες;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Πάλι η Sammy προσπαθεί να την πει στο Nokia Lumia 1020…με άκυρες προσπάθειες.

jonjon

Ειδικό τηλέφωνο σε μια κατηγορία που παίζει μόνο του λόγω οπτικού ζουμ έχει ένας φίλος το s4 ενδιαφέρον συσκευή! Παρ’όλο που και εγώ τον κοροϊδεύω αν το καινούργιο είναι λίγο πιο μαζεμένο Θα του ρίξω μια ματιά.

Tom

Γελοιο προιον.

kwstascifi

Δεν ειμαι σίγουρος αν πάει να συγκριθει με το 1020, ή αν είναι τελείως νέα κατηγορία συσκευής.

jacob5396

Οταν Νοkia&Sony φορανε υπερ-καμερες στα κινητα τους, οταν κιολας η δευτερη με την καινοτομα ιδεα συνδεει καμερα με τα κινητα της μεσω NFC η Samsung προσπαθει να ακολουθησει τελευταια και καταιδρωμενη με τα τερατουργηματα της…
Ουτε τα transformers θα το ηθελαν στην ομαδα τους… Μπλιαχ

ορεστης γκιοκας

παιδια εγω θα το παιρνα χαλαρα! ειναι ακριβως αυτο που θελω για συσκευη! μια καμερα που παιρνει τηλεφωνο, και εχει και αντροιντ να κανεις τα μαγικα σου! ειναι τελειο!

tasos

@ορεστης Έλα πές την αλήθεια…..τρολάρεις.

grand

Μια χαρα ειναι και αν βγει σε σουπερ τιμη ξεχνατε την διαφορα στην τιμη με τα νόκια ελεος ρε πεδια οτι βγαζει σαμσουνγκ αποτυχια έκτρωμα μερικοι καταντησατε αηδία

stavros

Προτιμώ να έχω μια compact φωτογραφικη μηχανή και ένα κομψό καλό smartphone πάρα αυτό το σιχαμα.

Panos7GR

Galaxy S5 Zoom; Αναβαθμίζει το S4 Zoom; Χαχαχαχαχα!!! Ακλαυτο θα πάει όπως το πρώτο… Θυμάμαι μέχρι και στο e-shop από Crazy Sunday σε Crazy Sunday πήγαινε, μπας και το πάρει κανένας για την εξευτελιστική τιμή που του είχαν. (Που εδώ που τα λέμε δεν νομίζω να το πήρε κάποιος. Έχω και καιρό να μπω σε ηλεκτρονικά καταστήματα, βέβαια…) Φίλε Ορέστη δεν θα το έλεγα ακριβώς το “εχει και αντροιντ να κανεις τα μαγικα σου”. Η υποστήριξη από την Κοινότητα είναι ελάχιστη, μην πω καθόλου, για το S4 Zoom. Κανένας δεν ασχολείται γιατί είναι δύσκολο να βγάλεις ROMs κτλ σε ένα τέτοιο smartphone / smart camera (τι στο καλό είναι), επειδή έτσι θα επηρεάσει το software της κάμερας. Προφανώς η Samsung μη μπορώντας να ακολουθήσει την Nokia που έχει κλέψει το παιχνίδι των camera phones με την τεχνολογία Pure View, προσπαθεί να δημιουργήσει νέα κατηγορία την smartcamera phone. Σαν αυτό που έκανε με τα phablets, δηλαδή. Απ ότι δείχνει το πράγμα, όμως, δεν θα της βγει… Αν θέλω οπωσδήποτε να έχω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στο smartphone μου, προτιμώ την προσέγγιση της Sony κι ας κουβαλάω επιπλέον εξάρτημα πάνω μου. Τουλαχιστον έτσι έχω ένα κομψό smartphone και μετά όταν γουστάρω και όταν… Συνέχεια »

Lav

Πραγματικά καταντάτε κουραστικοί οι haters..! Είδαμε και το 1020 τι πωλήσεις κάνει όπως και το Sony,έχει γεμίσει ο τόπος πραγματικά αρχίζει φοβάται ακόμα και η apple……………. Υπάρχει τεράστια γκάμα κινητών και gadget από διάφορες εταιρίες σε διάφορες τιμές όπου η κάθε εταιρία δίνει και κάτι διαφορετικό,κάτι καινούριο.Το να προτιμάς και να επιλέγεις ένα προϊόν ή μια εταιρία από ένα άλλο ή μια άλλη δικαίωμα σου,είναι θέμα γούστου αναγκών και οικονομικής κατάσταση, το να ρίχνεις χολή όμως για ένα προϊόν χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα απλά με λέξεις “σίχαμα” ή “έκτρωμα” απλά γίνεσαι κουραστικός και γελοίος λόγω ζήλιας.

Nio

Να ζηλευουμε αυτην την αηδια??? Ε οχι ….
Απλα ειναι τοσο αηδια που δεν μπορεις να αντισταθεις στο κραξιμο…
Το βλεπεις κ θες να το κοπανησεις με σφυρι..

obi

Πείτε μου κάποιος αν πρόκειται για Photoshop ή για πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο.
Θυμάμαι είχα δει φωτογραφία με ένα Samsung κινητό με τηλεφακό και ήταν γελοίο.
Είναι τέτοιο πράγμα κι εδώ και μάλιστα διάδοχο μοντέλο;
Δε μπορεί…

Nio

Δεν το εχω δει??? Αυτο στην φωτογραφια τι ειναι????
Πρεπει να το δω κ απο κοντα να μαρμαρωσω κιολας??? Δεν το ρισκαρω..
Δεν ειμαι hater επειδη λεω την γνωμη μου. Δεν ξερω καμια ερευνα.
Αυτο που ξερω ειναι ποσο καμενος εισαι εσυ που ξερεις για ερευνες για τρολ κ haters….
Φανταζομαι το δικο σου IQ.. πιθηκιου, ραδικιου, κατσικιου 😛
Ελα παραδεξου το… Ο μπαμπας σου εχει μετοχες κ σε εχει βαλει εδω μεσα να κανεις τα δικα σου κατι σαν τους βουλευτες με τους γιους τους στις πορειες……

Τομ

Καλα τι να λεμε και μενα που μου αρεσει η samsung το συγκεκριμενο προιον ειναι για πεταμα.

Αντώνης

και το xperia z1 κυκλοφορεί τόσο καιρό με οθονη 5 ίντσες και και καμερα 21mp τωρα το θυμήθηκε η samsung να βγάλει τετοιο τηλέφωνο

nikos

Δηλαδή η samsung δεν μπορεί να βάλει μια καλή κάμερα χωρίς αυτό το εξόγκωμα και σε μια high end συσκευή???Τι αηδία είναι αυτό που ότι λύπει από την τωρινή ναυρχίδα βγάζει 10 διαφορετικά galaxy που να έχουν αυτό το κάτι αλλά να υπολοίπονται στα άλλα specs(galaxy s4 zoom για την κάμερα και galaxy s4 active αδιάβροχο).Είναι τόσο δύσκολο να τα ενσωματώσει όλα σε μια συσκευή όπως κάνουν όλοι οι ανταγωνιστές αντί να βγάζει 1.000.000 εκδόσεις του ίδιου κιμητού

nikos

*κινητού σορρυ

kostas

Αν σε καποιον δεν αρεσει ας μην το παρει!Δεν τον πιεσε κανεις!Μονο να κραζεται ειστε και ποιος θα κανει θεωριτικα το ποιο αστειο coments!!!!EΛΕΟΣ!!!!

Ανδρεας

Όπως λέει και ένα φίλος kostas αφού κανένας από εσάς ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΌΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ ποιος ο λόγος για τόσο κράξιμο?Δηλαδή κακό είναι να κάνει και η Samsung κινήσεις?Έκαναν οι άλλες εταιρίες και άμα κάνει και η Samsung σκασίλα μας.Ε ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ ΠΙΑ.

Αλέξανδρος

Ρε ‘σεις έχετε ξεφύγει? Τι λόγια είναι αυτά? Για σοβαρευτείτε και ανοίξτε ένα λεξικό να μάθετε τουλάχιστον τι λέτε.
Ποια είναι η δυσμορφία του ή φωτογραφικές σας είναι τόσο διαφορετικές ;
Για σοβαρευτείτε η βρωμιά έχει και τα όριά της, δεν σας αρέσει αφήνεται ένα σχόλιο με την άποψη σας ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ και εκεί κλείνει το θέμα.
Εξάλλου το κινητό έχει σίγουρα το δικό του κοινό.

jonjon

Αλέξανδρος@ +100 το κινητό έχει ΟΠΤΙΚΌ Χ10!!! Μην μπερδευόμαστε με άλλα πράγματα ΝΑΙ το Ζ2 έχει 20άρα κάμερα αλλά δεν έχει ΟΠΤΙΚΌ ΖΟΥΜ!!! Είναι ένα ειδικό τηλέφωνο που σε κάποιους θα έρθει γάντι , και στους υπόλοιπους κουβέντα να κάνουμε.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αλεξανδρος-jonjon + 1000. Αλλο να λες την γνωμη σου και αλλο να επιτιθεσαι σε καποιον γιατι εν εχεις την ιδια γνωμη. Το ΖΟΟΜ θα αρεσει σε λιγους. Αυτοι οι λιγοι ομως θα το λατρεψουν γιατι θελουν κατι εξειδικευμενο και μονο αυτο ( προς το παρον) το προσφερει. Βλαχακη αρχιζε να κοβεις κοροιδευτικα σχολια, γιατι χαλαει το καλο κλιμα .

Χρήστος

Καλά μερικοί κάνετε λες και σας ζήτησαν λεφτά να δώσετε σε άλλους για να το αγοράσουν. Γιατί δεν λέτε ότι είναι μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή η οποία μπορεί να παίρνει και τηλέφωνα που είναι επίσης και έξυπνη συσκευή? Που κάνει σχεδόν ότι κάνει και το τηλέφωνο που έχετε αγοράσει από πλευράς εξυπνάδας? Όσοι έχετε ψηφιακές, ίδιες δεν είναι περίπου σε σχέδιο με αυτό του άρθρου? Βέβαια είναι το s4 αυτό αλλά ας είναι. Τι δεν σας αρέσει δηλαδή? Οι ψηφιακές σας δεν είναι εκτρώματα, χάλια, αηδία και να θέλετε να τις κοπανήσετε με σφυρί? Αφού έχουν ίδιο σχέδιο. Σχέδιο ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Κλασσικό λίγο πολύ. Κατά τα λεγόμενά σας έχετε αγοράσει χάλια ψηφιακές και εκτρώματα σωστά? Τι? Ντρέπεστε να δείξετε αυτή την συσκευή για κινητό σας και δεν ντρέπεστε να βγάζετε έξω τις ψηφιακές σας? Ρε παιδιά ειλικρινά μερικοί είστε τελείως όμως. Τελείως! Το να μπεις να πεις την γνώμη σου οκ. Και ας μη σου αρέσει κάτι. Μπορείς όμορφα και ωραία να εκφέρεις άποψη. Το να κράζεις να προσβάλλεις και να μειώνεις τους άλλους δεν είναι και ότι καλύτερο. Και ούτε υπάρχει ένα είδος διαγωνισμού εδώ για το ποιος θα πει την πιο έξυπνη ατάκα. Τι να πω ρε… Συνέχεια »

greg

@jonjon +1

Darth

καταρχάς η συσκευή δεν πάει να συγκριθεί με κανένα κινητό………. γιατί απλός δεν ει ναι κινητό………..
ειναι μια φωτογραφική με κινητό επάνω…………..
το 1020 z2 κλπ είναι ένα κινητό με φωτογραφική επάνω……..

έχει διαφορά……..

το πρώτο μοιάζει με φωτογραφική και έχει μέγεθος και όγκος της φωτογραφικής, το δεύτερο μοιάζει με κινητό και έχει το μέγεθος και όγκος κινητού κλπ

V Ambos

Όταν βγει κινητό με ξυριστική μηχανή θα το πάρω πρώτος :-). Αυτό είναι κακάσχημο lol

nikolas

Τέρμα βλακεία από ολλες τις απόψεις, Samsung δεν μπορεις να συγκριθεις με το Nokia Lumia 1020, το 1020 με την 41Mp ειναι χιλιόμετρα μπροστά μην πω σε άλλον πλανητη.

Athanasios Athanasiou

Εχω το s4 zoom και ειναι τελειο.Απλα να ξερεις ποτε πρεπει να χρησιμοπ. το καθε τι. Τις καθημερινες και γενικα χρησιμοποιο το note 2 και οταν παω εκδρομες η γενικα οταν θα τραβηξω φωτο η βιντεο το zoom. Η ποιοτητα της καμερας ειναι απιστευτη. Τωρα οσο για νοκια και σονυ χαιρο πολυ ολα καλα τραβανε και το note μου μια χαρα. ΖΟΟΜ πραγματικο ωμος κανενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.