Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε Ευρώπη η αναβάθμιση σε Marshmallow

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge στις 21 Φεβρουαρίου, η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει στην Ευρώπη τα περσινά Samsung Galaxy 6 και Samsung Galaxy S6 edge, σε Android Marshmallow.

Ως συνήθως, η αναβάθμιση επί ευρωπαϊκού εδάφους ξεκινά από την Πολωνία και την T-Mobile. Η Πολωνία ακολουθεί τη Ν. Κορέα όπου το Marshmallow update στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge δόθηκε 31 Ιανουαρίου.

Το ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση από τη Πολωνία, σημαίνει ότι δεν θα αργήσουμε να τη δούμε και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και σε παλαιότερα μοντέλα της Samsung.

Όπως έχουμε ξαναπεί, το Android Marshmallow μεταξύ άλλων θα φέρει καλύτερη διαχείριση στα app permissions, εύκολες και ασφαλείς αγορές με την υποστήριξη δαχτυλικού αποτυπώματος, Doze mode για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, επανασχεδιασμένο App Drawer.

galaxy s6 s6 edge marshmallow, Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε Ευρώπη η αναβάθμιση σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
a.m s6

Πάνω που σκέφτομαι να πάω στο mate8 κυρίως λόγω μικρης μπαταρίας του s6 η στο lgg5 λόγω αποσπωμενης μπαταρίας. Ελπίζω να φέρει βελτιώσεις και στη διάρκεια και στη διαχείριση των εφαρμογων.

Makis

Γιατί η Πολωνία έχει τιμητική; να μας απαντήσει ο Panos ο διαβασμένος 🙂

merkon

Κάτοχος του note 5 εδώ και λίγες μέρες μετά από χρόνια εμμονή με iPhone, για να δούμε αν θα το δώσει και σε εμάς σύντομα γιατί δεν νοείται συσκευή με 4gb ram να έχει θέμα στην διαχείριση μνήμης!

ChrisG

εγώ προσωπικά χαίρομαι να παίρνω τελευταίος τα updates διότι τους puplic beta testers τους κάνουν οι πρώτοι πάντα:)μέχρι να έρθει η αναβάθμιση σε μένα την έχω και διορθωμένη.όποιος βιάζεται και θέλει πειραματισμούς και γρήγορη εξυπηρέτηση εμένα με βρίσκει σύμφωνο.και στις τράπεζες,υπηρεσίες πάντα τελευταίος πηγαίνω επειδή εξυπηρετούμε καλύτερα απο τους υπαλλήλους.έχουν άνεση χρόνου και είναι ήρεμοι με το χαμόγελο στο στόμα.

Don mitso mou

Μια και δεν παρακολουθώ τα άρθρα για note5 (σε αντίθεση με τον καλό μου φίλο Chrisg :-), και έτυχε η εταιρία μου να μου δώσει ενα, μία γρήγορη ερωτήσουλα. Τί παίζει με updates για note5 εκτός Ευρώπης ;

Gvirginia

@Don mitso mou Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το Note 5. Στο sammobile υπάρχουν φωτογραφίες με τη συσκευή να τρέχει 6.0.1. Λογικά κανά μήνα μετά το S6 θα το πάρει και το Note.
Εκτός αν ρωτάς, τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις αν έχεις συσκευή του εξωτερικού στην Ελλάδα.

Panos

Αυτο που πραγματικα περιμενω ειναι το doze mode που αν λειτουργησει σωστα θα σταματησει να τρωει μπαταρια οταν δεν το χρησιμοποιω. Αντε να δουμε..

ChrisG

τέλος του μήνα αρχές του άλλου για Note 5.(υπολογίζω).
@ Makis παίζει λόγο παρόχων αν δεν κάνω λάθος.
ΥΓ:ενημερωνομαι για όλους και όλα.(Don mitso mou).

τασος

ψέμα είναι. Κανένας στο XDA Forum δεν το έχει πάρει. Απλός έχει ανακοινώσει τα build number

Dimitris

Panos το doze mode σε lg g3 που έχω κάνει δουλειά. Σε 15 ώρες αναμονή δεν πέφτει ούτε 1% η μπαταρία.

ChrisG

ρε παιδιά(στους android-άκηδες αναφέρομαι)στο δικό μου Note 4 χωρίς να έχω φυσικά ενεργοποιημένα BT-wifi κλπ έχοντας φορτίσει την συσκευή στις 12 το βράδυ π.χ και στην αναμονή χάνω τώρα 1-2% με το ζόρι μέχρι στις 9-10 το πρωί με την 5,1,1.γιατί συζητάτε τόσο για το doze mode;φανταστείτε ότι και με Note η samsung έχει ένα σωρό services να τρέχουν παράλληλα.προσωπικά με την 5,1,1 είδα μία άψογη συσκευή.πόση μπαταρία χάνατε πιο μπροστά;

Dimitris

CrhisG αυτό ακριβώς γινόταν και σε εμένα 1-2% όλο το βράδυ. Πλέον δεν πέφτει καθόλου. Δεν λέω ότι είναι κάτι τρομερό όμως είναι μια βελτίωση.

ChrisG

α οκ…γιατί έτσι που το είπες φίλε μου νόμιζα ότι έχανες καμιά 10% και με doze mode και καθόλου τώρα όντως θα ήταν τεράστια διαφορά.για να μην πέφτει καθόλου τώρα όμως σημαίνει ότι πρέπει να απενεργοποιούνται κοντα ή και περισσότερο στο 50% των διεργασιών με πρίν.το οποίο είναι όντως σοβαρη βελτίωση.

Dimitris

Ναι είναι αρκετές αυτές που αδρανοποιουνται όμως έχεις την επιλογή να να το παρακαμψεις εάν έχεις κάποιο πρόβλημα.

kostas S6-Z3

@ChrisG εγω με s6 τα ιδια 1 ως 3% το πολυ αλλα με z3 με stamina και ολα αυτα τις sony 1% στις 2-3 μερες.

S6_edge_+

Άντε να έρθει κ στο edge + !!!!

gchris

Φίλε @ChrisG και εγώ έχω note 4.Έχω παρατηρήσει κάτι.Το φορτίζω στο 100% και μόλις το βγάλω από την πρίζα μετά από 5 λεπτά αφού μπω λίγο facebook,internet κ.τ.λ. μπορεί να πέσει μέχρι και 97% κατευθείαν.Σου συμβαίνει και εσένα αυτό;

Γιώργος Κ.

@gchris κι εμένα το κάνει αυτό. Και νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό καθώς όταν πάει στο 100% μετά ανοίγω το ίντερνετ και έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις από τα κοινωνικά δίκτυα μειλ κτλ

ChrisG

@gchris φίλε η μπαταρία είναι και φαντάζομαι δεν είναι καινούρια.εδώ σε ipad καινούριο όταν το ανοίγεις λέει health battery 100.8% και μετά απο 7-10 cycles πέφτει στο 99,5 περίπου %.φαντάσου τι γίνεται σε μία μπαταρία με 200 και 500 cycles.το σύστημα σου λέει όταν φορτίζει η μπαταρία 100% αλλά η πραγματική φόρτιση είναι χαμηλότερα.μπορεί να σου λέει π.χ 95% ότι έχει μπαταρία αλλά η πραγματική είναι 90%.μην κολλάς στα νούμερα και αποκτάς “ψυχολογικά”.φόρτιζέ το και βγάζε του τα λάδια που λέμε.διακυμάνσεις πάντα υπάρχουν.μπορεί π.χ απο το 100 να πάει στο 97 μέσα σε 5 λεπτά αλλά υπάρχουν σημεία ποσοστού φόρτισης που αργεί να πέσει με τον ίδιο τρόπο.

gchris

Ευχαριστώ παίδες για την απάντηση 😀

Spiros

Γερμανία ακομα στο περιμενε… galaxy s6

dimitris

καλησπερα σε ολους ξερει κανεις ποτε παιρνει και εδω ελλαδα αναβαθμιση σε android 6 to galaxy s6??

Pinelopi

Έχω το galaxy s6 κι ακόμα στο περίμενε…τραγικό..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.