Samsung: Θέτει ψηλά τον πήχη με 17.2 εκατ. Galaxy S7 έως τον Απρίλιο

Ο επικεφαλής του τμήματος mobile της Samsung Koh Dong-jin, έθεσε ψηλά τον πήχη λέγοντας ότι οι αποστολές του Samsung Galaxy S7 θα ξεπεράσουν εκείνες του προκατόχου του Samsung Galaxy S6.

Ο ίδιος τόνισε ότι φέτος η Samsung προσπάθησε να βάλει στα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge όσα περισσότερα features, τα οποία είχαν σταματήσει στα προηγούμενα μοντέλα (βλέπε κάρτα microSD, αντοχή στο νερό σε Galaxy S6).

Οι Κορεάτες περιμένουν το Samsung Galaxy S7 να ξεπεράσει μέσα στους 3 πρώτους μήνες τις αποστολές των περσινών Galaxy S6. Tα τοπικά media αναφέρουν ότι μέχρι τον Απρίλιο η Samsung ετοιμάζεται για να κατασκευάσει 17.2 εκατ. Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

H Samsung έχει ποντάρει πολλά στη νέα της ναυαρχίδα και θέλει να ξεπεράσει το ρεκόρ των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge, τα οποία πούλησαν περί τα 15.8 εκατ. τους πρώτους 3 μήνες κυκλοφορίας. Το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ το έχει το Samsung Galaxy S4 πουλώντας 15.2 εκατ. την πρώτη περίοδο που έγινε διαθέσιμο.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Samsung έχει αλλάξει και την αναλογία των S7 και S7 edge, η αναλογία στα S6 και S6 edge ήταν 4:1 (κατασκευάστηκαν λιγότερα S6 edge), ενώ φέτος η αναλογία θα είναι 6:4. Η Samsung δεν μπόρεσε να υπολογίσει σωστά την ζήτηση που θα είχε το edge πέρσι.

H διαθεσιμότητα του Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge ξεκινά από 11 Μαρτίου, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες με τη Samsung να δίνει δώρο το Gear VR.

Δείτε το hands-on video του Techblog από την MWC 2016:

samsung galaxy 17.2 million units, Samsung: Θέτει ψηλά τον πήχη με 17.2 εκατ. Galaxy S7 έως τον Απρίλιο

samsung galaxy 17.2 million units, Samsung: Θέτει ψηλά τον πήχη με 17.2 εκατ. Galaxy S7 έως τον Απρίλιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Εγω ευχομαι αυτη τη φορα η Samsung να παει καλα για να καταλαβουν οι εταιρείες οτι αν ακουνε τους πελατες θα ανταμοιβονται. H Samsung μετα το S3 φερθηκε αχαριστα και ο κοσμος της εδωσε αυτο που της αξιζε. Πτωση στις πωλησεις. Με το S7 προσφερει ενα πακετο με μια απο της καλυτερες ποιότητες κατασκευης με premium υλικα και καλη εμφανιση(το s7 edge ειναι ισως το ομορφοτερο κινητο που εχω δει) επαναφορα της micro sd και αδιαβροχοποιησης, εξαιρετικη καμερα και οθονη (κατι που παντα ειχε) και μεγαλη μπαταρια. Επισης βελτιωσε αρκετά το touchwiz σε σχεση με το τι ηταν αλλα κατα τη γνωμη μου θελει πολλη δουλεια ακομα. Ολα αυτα τα ζητουσε ο κοσμος εδω και καιρο και οταν μια εταιρεια ακουει τον κοσμο πρεπει να αντμοιβεται ενω οταν φερεται οπως η Samsung στο παρελθον πρεπει να τρωει μουντζα. Αν βελτιωσει το touchwiz κυριως σε θεμα optimization,ριξει τις τιμες και δινει γρηγοροτερες αναβαθμισεις, θα παιζει χωρις αντιπαλο.

Sotiris

Με την κάμερα να φαίνεται ότι αποδίδει εξαιρετικά (αναζητήστε video με την εστίαση του S7 σε χαμηλό φωτισμό), την επαναφορά της micro sd, μένει να δούμε πως θα τα πάει σε αυτονομία. Αν έχει αξιοπρεπή διάρκεια νομίζω ότι θα τα πάει καλά, ούτως ή άλλως πάντα τα πήγαινε καλύτερα από κάθε άλλη android εταιρεία.

techfr

Πραγματικά αυτή τη φορα η samsung έχει κάνει παρα πολύ καλη δουλειά. Ειδικά το edge είναι έρωτας. Πανέμορφο, άριστη οθόνη, λογικά απίστευτη κάμερα, sd, αδιάβροχο, ταχυτατο. Επιβάλλεται να κραζουμε όταν οι εταιρείες κάνουν γκάφες. Αλλά καλό είναι να αναγνωρίζουμε και τα καλά. Η samsung είναι ένας κολοσσός που φαίνεται ότι γενικώς κινείται διαρκώς. Όχι παντα στη σωστή κατεύθυνση αλλά κινείται και αυτό είναι καλό. Σημαίνει ότι ακούει τον κόσμο αλλά ταυτόχρονα έχει πλήρη επίγνωση της ανόδου των κινέζων. Πάντως αν κρινω από τον βασιλιά τον κινέζων την huawei ξεκίνησε πολύ πολύ καλά. Αλλά στο τιμολογιακο κομμάτι καβάλησε πολύ γρήγορα το καλάμι. Πριν καν προλάβει να αποβαλλει την ρετσινια της κινεζιας. Γιαυτο και γω τώρα που είχα 300 ευρώ να δώσω για κινητό πήρα το lg g4 και όχι το huawei (και η ακτινοβολία έπαιξε τον ρόλο της). Τα κινέζικα είναι πολύ καλά ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. Αν παίξουν σε ίδιες ή έστω κοντινές τιμές με τις καταξιωμένες εταιρείες θα ξεφουσκωσουν πριν το καταλάβουν.

John N

@Λορενα ενημερωτικα τις αναλογιες τις δινουμε παντα στο μεγιστο βαθμο απλοποιησης. Δηλαδη το σωστο ειναι σε αναλογια 3:2 και οχι 6:4 εκτος και αμα με το 6:4 υποδεικνυεται και η ποσοτητα παραγωγης των κινητων αυτων με των αντιστοιχων περυσι. Φιλικα παντα!

fotis

Αν και κατοχος iphone 6s και γενικα apple funboy μπορω να πω οτι θα πετυχει του στοχους τις και με το παραπανω γιατι το s7 ειναι ενα εξαιρετικο smartphone .τωρα για το edge δεν θα πω οτι τρελαινομαι γιατι δεν μου αρεσουν τα κυρτα smartphones

hugo

Ήμουν πολύ κοντά στην αγορά ενός Iphone 6s μόλις έψαξα την πτωτική τιμή του s6 στο σκρουτζ κρατήθηκα και κάτι μου λέει ότι και το s7 θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα δηλαδή μέχρι τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου θα κοστίζει από 560 έως 580 αρκετά καλά μπορώ να πω….

Android & Windows User

@Ο/Η fotis : Το iPhone 1st gen, το 3gs και το iPhone 4s όταν ζούσε ο Steve Jobs είναι από τα ομορφότερα smartphones όπως και στην Samsung το Galaxy S2, S3, S4 ήταν τρομερά και δυνατά smartphones ακόμα συζητάμε το S3 φαντάσου……. μετά η Apple και η Samsung χαλάσανε το design και τα θαλάσσωσαν όπως το Galaxy S5 που έκανε μηδενικές πωλήσεις και το iPhone 6 να λυγίζει και να μην έχει το γυαλί που είχε το 4s δεν υπάρχει μέλλον με αυτούς τους δυο για αυτό LG και Nexus είναι το μέλλον !! είναι design αυτό για iPhone 7 δυο κάμερες σε λίγο θα έχει 6 κάμερες θα γεμίσουνε όλο το smartphone με κάμερες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

@Ο/Η Λευτερης: Πόσο δίκιο έχεις !!!

Gimani

@Hugo Αν νομιζεις οτι θα κανει 560-580 εισαι τερμα γελασμενος μικρε μου φιλε. Απο 780+ να περιμενεις. iPhone και παλι iPhone. Και κραξτε οσο θελετε

hugo

@Gimani Η τιμή εκκίνησης σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων είναι τα 730 ευρώ πως γίνετε να ξεπεράσει τα 780 στα ηλεκτρονικά καταστήματα….θα τρελαθούμε τελείως. Επίσης η πτωτική τιμή του s7 θα είναι μεγαλύτερη απ του s6 καθώς η μετάβαση από χρήστες s6 σε s7 θα είναι σίγουρα λιγότεροι απ ότι ήταν αντίστοιχα πέρσι από s5 σε s6 οι αριθμοί που θέλουν να πετύχουν είναι ολίγον ακατόρθωτοι και σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική πτώση της τιμής στα επίπεδα που ανέφερα εκτός και αν αποσκοπούν να κερδίσουν μεγάλο ποσοστό Iphone users που αυτό όντως δεν είναι ακατόρθωτο…

Goji

καλησπερα σας

μια ερωτηση γιατι σε ολα (κωτσοβολος,media markt,public κ.τ.λ),
γιατι εχουν μονο τα 3 χρωματα μαυρο,χρυσο,ασπρο και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ TITANIUM???

George pap

Παρα πολυ καλο,και λογικα το καλοκαιρι θα το παρω αλλα γιατι να μην βαλει και type c θυρα?!δεν μπορω να το καταλαβω

Kostas

@George pap μια ερωτηση και τι θα κερδισεις αν βαλει type c θύρα??

@Goji λογικα δεν θα ερθει ευρωπη γιατι ουτε βελγιο το εχουν.και πολλα μαγαζια εχουν μονο χρυσο και μαυρο

Vagelis

Πολλά μπράβο στην Samsung που φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της όπως και πέρυσι βέβαια με το edge

Ιωάννης jb

Αποκλείεται να φτάσει τον στόχο!! Εκτός αν υπνωτίσει τον κόσμο..

Διαβάζω κάτι σχόλια και πράγματι θέλω να πηδήξω απο τον πέμπτο!!
Καλά ποιά samsung ξεπέρασε τον εαυτό ρε παιδιά θα μας τρελάνετε?????
Μόνο εγώ βλέπω ένα κινητό ολοιδιο με το περσυνό και με μοναδικές ουσιαστικές διαφορές την αδιαβροχοποίηση και την θύρα micro sd??
Αυτά τα είχε και το s5 ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!!!!
Σας κοροιδευει ψιλό γαζί η σαμυ και εσεις ούτε που χαμπαριάζετε

Android & Windows User.. Ξεχνάς την sony που στην ευρώπη κάνεις τρελές πωλήσεις και πως να μη κάνει δλδ

Kostas

@Ιωάννης jb σε πληροφορώ πως αν το δεις απο κοντα θα αλλαξεις γνωμη και θα καταλαβεις πως δεν ειναι ιδιο με το s6,ετυχε να το πιασω στα χερια μου το s7 edge και το εβαλα διπλα με το δικο μου s6 edge+ και ειναι πολυ ποιο όμορφο

anwnymous

Ιωάννης jb, εδώ βλέπεις διαφορές ανάμεσα στα z3 & z3+, και δεν βλέπεις ανάμεσα σε s6, s7??
ΑΧαχαχαχα.
Μερικοί μην είστε τόσο αντικειμενικοι…

Android & Windows User

Το iPhone 1st gen, το 3gs και το iPhone 4s όταν ζούσε ο Steve Jobs είναι από τα ομορφότερα smartphones όπως και στην Samsung το Galaxy S2, S3, S4 ήταν τρομερά και δυνατά smartphones ακόμα συζητάμε το S3 φαντάσου……. μετά η Apple και η Samsung χαλάσανε το design και τα θαλάσσωσαν όπως το Galaxy S5 που έκανε μηδενικές πωλήσεις και το iPhone 6 να λυγίζει και να μην έχει το γυαλί που είχε το 4s δεν υπάρχει μέλλον με αυτούς τους δυο για αυτό LG και Nexus είναι το μέλλον !! είναι design αυτό για iPhone 7 δυο κάμερες σε λίγο θα έχει 6 κάμερες θα γεμίσουνε όλο το smartphone με κάμερες !1!!1!!1

vasilist

Δεν παίζει να τα καταφέρει όχι γιατί δεν είναι καλό το s7 αλλά γιατί έχουν βγεί πάρα πολύ καλά τηλέφωνα.
Πλέον δεν υπάρχει samsung και apple μόνο οι android oems ανέβασαν πολύ το πήχη LG G5,Xiaomi Mi5,Huawei Mate 8,Sony Perfomance που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο την samsung και ειδκά απο την apple που έμεινε πίσω στον ανταγωνισμό καινοτομίας/συσκευής, και υπάρχουν και άλλα που αν τα γράψω δεν θα τελειώσουμε.
Και αν κάπιος δεν θέλει να χαλάσει λεφτά παίρνει το LG G4 στα 318€ !!! δεν υπάρχει ποιο killer deal αυτή την στιγμή.
Και παρακαλώ μην μου πείτε για το πόσα πουλάει η κάθε εταιρεία… δεν αναφέρομαι στις πωλήσεις αλλά στο πόσο καλές είναι οι συσκευές, σας προλαβαίνω για να μην εκτεθείτε γιατί όταν κάποιος δεν έχει επειχηρήματα το ρίχνει στο πόσα εκατομύρια πούλησε η κάθε εταιρεία.

Ιωάννης jb

anwnymous.. Εμφανισιακά το galaxy s6 με το s7 είναι ολόιδια…
Δες και μόνος σου οτι και τα 2 κινητά απο μπροστά είναι ιδια ακριβώς!!!!
Στο ιδιο σημείο η μπροστινή κάμερα, το ακουστικο ολοιδιο!! 2 στρογγυλα πραγματακια αριστερα του ακουστικού και στο s6 και στο s7… και φυσικά πάλι ολοιδιο το κουμπί…
Στα πλαινά ακριβώς ιδια πάλι.. κοίτα και μόνος σου.. και απο κάτω εχω την εντύπωση οτι μοιάζουν πάρα πολύ… καλά για το θέμα κάμερα και φλας είναι ολοιδια.. στο ιδιο ακριβώς σημείο με μοναδική διαφορά οτι η κάμερα προεξέχει λίγο λιγότερο….

Δες πόσες διαφορές έχει το περσυνό xperia z3 με το φετινό z5 και μετά έλα να μας πεις για διαφορές!!!
Ακόμα και το z3 plus εχει περισότερες διαφορες εμφανισιακά αλλά και εσωτερικά απο οτι έχουν galaxy s6 με s7!!!
Για edge ισχύουν τα ίδια!!

Ανακιν

@Ιωάννης jb ότι έπρεπε να δώσει στο s5 το τράβηξε ως το s7 απλά και ναι η μόνη διαφορά του s6 με το s7 ειναι η κάμερα που δεν προεξεχει κατά τις αλλά είναι ολοιδια όπως κάνει και η Apple κράτησε ίδιο design σε δύο μοντέλα

Sotiris

Αυτός ο Ιωάννης jb θα γράψει ποτέ σχόλιο που να είναι to the point? Τόσα χρόνια γράφει το ένα άκυρο μετά το άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.