Samsung Galaxy S7: Πόσο διαρκεί η μπαταρία του

Το Samsung Galaxy S7 έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι το μέγεθος της μπαταρίας. Στο Samsung Galaxy S6 είχε μπει μη αποσπώμενη μπαταρία 2550mAh, φέτος η μπαταρία παραμένει μη αποσπώμενη αλλά πήγε στα 3000mAh.

Η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 πέρασε από τα tetst του GSMArena, το οποίο δοκίμασε την πραγματική διάρκειά της. Δίνει χρόνο ομιλίας σε 3G, 22 ώρες και 57 λεπτά, αφήνοντας πίσω το LG G5 με μπαταρία 2800mAh, το Nexus 5X με οθόνη 5.2 ιντσών και μπαταρία 2700mAh, αλλά και το iPhone 6s με μπαταρία μόλις 1715mAh και οθόνη 4.7 ιντσών. Για την ακρίβεια, το iPhone 6s δίνει 10 ώρες ομιλίας με μια φόρτιση.

galaxy s7 battery life, Samsung Galaxy S7: Πόσο διαρκεί η μπαταρία του

Σε video playback δίνει διάρκεια σχεδόν 15 ώρες, αφήνοντας και πάλι πίσω τα παραπάνω ονόματα. Το Samsung Galaxy S6 έδινε 12 ώρες και το iPhone 6s δεν αντέχει να φτάσει στις 11 ώρες. Από την άλλη, το Xperia Z5 δίνει διάρκεια μόλις 8 ώρες, αλλά το πιο απογοητευτικό είναι το Nexus 5X στις 6 ώρες και 23 λεπτά.

galaxy s7 battery life, Samsung Galaxy S7: Πόσο διαρκεί η μπαταρία του

Στο web browsing δεν είναι καλύτερο από το Samsung Galaxy S6, διαρκεί 9 ώρες και 34 λεπτά, ενώ ο προκάτοχός του είχε δώσει μιάμιση ώρα παραπάνω. Ωστόσο, το S7 καταφέρνει να ξεπερνά το LG G4 και Nexus 5X, ενώ το iPhone 6s δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα παρά την μικρή μπαταρία του, σύμφωνα με το GSMArena, αντέχει 3 ώρες παραπάνω από το S7 φτάνοντας τις 14 ώρες και 30 λεπτά του Sony Xperia Z5.

galaxy s7 battery life, Samsung Galaxy S7: Πόσο διαρκεί η μπαταρία του

Συνολικά δίνεται μια διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 80 ώρες, το Galaxy S7 είναι πάνω από τα προαναφερθέντα μοντέλα. Samsung Galaxy S6 και Sony Xperia Z5 μοιράζονται τη δεύτερη θέση με 73 ώρες.

galaxy s7 battery life, Samsung Galaxy S7: Πόσο διαρκεί η μπαταρία του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

1 Μηνα περιπου που ειχα το s6 edge μπαταρια εφευγε για πλακα (viber/fb/browsing κλπ)
απο τιν αλλη μια φορα στο τρενο εβλεπα ταινια 6 ωρες (ταινιες) και δεν καταλαβε χριστο…αλλα σε συνηθισμένες εργασίες power bank το ηθελες για να βγάλεις την μερα

sera65

Κοιτά Darth σε ταινίες offline όλες οι συσκευές παν μια χαρά. Εδώ ένα zte blade V που είχα μέχρι και πριν ένα χρόνο με ελαφριά games αντεχε 3 ώρες και video 7 σχεδόν.

Nick

Sony Xperia Z3.

Darth

@sera65 καλά δεν αμφιβάλω απλός να αναφέρουμε και τα καλά (οτι δλδ στης ταινίες.. προφανώς offline) πάει πολύ καλά…… σε οτιδήποτε άλλο βεβαία που περιλαμβάνει ανοιχτή οθόνη.. είναι για κλάματα (όπως και σχεδόν όλες η ναυαρχίδες τελευταίον 2 χρόνον που είναι 5,5 και κάτω)

panosz75

Έλα ρε σιγά. Μια δεύτερη μπαταρία στην τσέπη, κι όλα καλά. Ώπα, τι εννοείς δε βγαίνει η μπαταρία;;; (χαχαχαχα)

@papaki

Ελπίζω το Iphone SE που θα έχει 4 ίντσες να έχει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από τα υπόλοιπα κινητά.

Stavros

Για το s7 edge όμως δεν έχει βγει ακόμα πόσο κρατάει η μπαταρία του, έχει 600 mah παραπάνω από το κανονικό είναι σαν ακυρώνει το απλό s7 με τη πολύ μικρότερη μπαταρία πιστεύω..

Χρήστος

Το s7 edge πρωτη μερα σε πραγματικες συνθηκες εργασιας για τον δικο μου τροπο που λειτουργω το κινητο,τα πηγε τελεια! Αντεξε περιπου 7 ωρες . Με το one plus one εβγαζα το πολυ ενα 3ωρο αν ριχε κέφια.
Η δουλεια νου ειναι τετοια που εζω συνεχρια ανοικτο 4g/wifi,τρεχουν συνεχεια προγραμματα για δικτυο (αναλυση τηλεφωνικων δικτυων και δικτυων ιντερνετ), συνεχεια ανανεώνεται το Google calendar, τα email δεν σταματανε ποτέ, και σαν καλος Ελληνας τκυ εξωτερικου, συνεχεια fb messenger για να μιλαω με φιλους στην Ελλάδα.
Να πω την αμαρτια μου παντως,δεν περιμενα να βγαλει τοσες ωρες πριν φτασει κατω απο το 35%

Chris

@Χρήστος

Συνονόματε να σε ρώτησω μιας και έχουμε το ίδιο… Το homee button είναι πιο σφιχτό σε σχέση με τα παλιότερα? Και ο ήχος πιο βαρύς? Ή είναι ιδέα μου? Αυτό είναι καλό θεωρώ απλά αν μπορείς επιβεβαίωσε μιας και το έχεις..

Χρήστος

@Chris
Γεια σου Χρησταρα!
Για τον ηχο ειχα και εγω την ιδια εντυπωση,αλλα σε σχεση με την σειρα note που την βλεπω καθε μερα απο τους συναδελφους μου. Ειναι νομιζω λιγο πιο μπάσα,που εμενα μου αρεσει.
Για το κουμπι να σου πω την αληθεια δεν το εχω παρατηρήσει,αλλα τωρα που το ειπες θα το δοκιμασω να δω αν οντως ισχυει κατι τετοιο.

Χρήστος

Φιλε στον ήχο του κλικαρισματος του κουμπιού αναφερομουν και στην αίσθηση.. Χεχε.. :-))

Χρηστος

Χρηστο,να σκυ πω την αληθεια δεν εχω προσεξει καθολου το κουμπι.
Αλλα αυτο με τον ηχο απο το ηχειο το συζητουσαμε και χθες στην δουλεια, οτι ειναι πιο εντονος στο μπασο του

s6_edge_+

επιασα στα χερια μου το s7 edge και το συγκρινα με το s6 edge που εχω επιβεβαιωνω απο προσωπικη δοκιμη σε καταστημα public το κουμπι μου φανηκε ποιο ζορικο στο πατημα ( ποιο σκληρο) πως να το χαρακτηρίσω που δεν ειναι κακο τωρα για ηχο δεν καταλαβα επειδη ειχα βαβουρα μεσα παντως οντως υπαρχει αρκετη βελτιωση σε σχεση με το s6 edge. αλλα οσοι εχουμε το s6 edge δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ξαναδοσει κανεις 800 ευρω γι αυτη τη διαφορα… ρε παιδια οσοι το εχετε επειδη εχω μπει σε σκεψεις αν το σπροξω σε καλη τιμη το s6 edge να παρω s7 edge υπαρχει IR υποδοχη?

JohnWave

Δυστυχώς το S7 ενώ έπρεπε να είχε καθαρή υπεροχή στη μπαταρία έναντι του S6, δεν την έχει και μάλιστα χάνει στον 1 από τους τρεις τομείς ( και ίσως τον σημαντικότερο ) :

Ομιλία : 23 ώρες το S7, 20 ώρες το S6
Internet :9,5 ώρες το S7 , 11 ώρες το S6
Video : 14.5 ώρες το S7, 12 ώρες το S6

Eπίσης το S7 χάνει στο χρόνο φόρτισης με 88 λεπτά έναντι 78.

Mάλιστα το phonearena στο overall benchmark δίνει 7h 14min για το S6 και 6h 37min για το S7.

α) Η μπαταρία ,
β) η πτώση των megapixel στην κάμερα που οδήγησε σε ελαφρό προβάδισμα το βράδυ αλλά από την άλλη σε ελαφρό downgrade την ημέρα σε σχέση με το S6,
γ) η πτώση φωτεινότητας και η χειροτέρευση του gamma στην οθόνη

είναι για μένα τα 3 λάθη που έκανε η Samsung φέτος. Κάποιοι θα προσθέσουν και ένα 4ο στοιχείο, το κόψιμο των υπέρυθρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.