Samsung Galaxy S7 Edge: Η πιστοποίηση FCC δείχνει μπαταρία 3600mAh;

Η αγωνία κορυφώνεται για το τι μας ετοιμάζει η Samsung για το 2016, με τις απορίες μας να λύνονται στο Unpacked Event της Samsung στις 21 Φεβρουαρίου στα πλάισια της MWC στη Βαρκελώνη.

Όπως είναι λογικό οι διαρροές συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες για τη μπαταρία του Galaxy S7 Edge η οποία φαίνεται πως θα κάνει τους πάντες να χαμογελάσουν.

Τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge έχουν γίνει ήδη τα “καυτά” θέματα της επικαιρότητας και οι διαρροές είναι πολλαπλές, τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και για το πως είναι εμφανισιακά. Μεγάλο θέμα για κάθε smartphone είναι η μπαταρία της συσκευής η οποία με σοβαρή χρήση θα μας διαρκεί παραπάνω από μια ημέρα και φαίνεται πως αυτό συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να γίνει αυτή τη φορά μιας και διέρρευσε screenshot από το μενού της μπαταρίας του S7 Edge το οποίο δείχνει τον κωδικό πιστοποίησης FCC και ότι είναι χωρητικότητας 3600mAh, αρκετά μεγάλη για τα δεδομένα της Samsung.

Εφόσον κάτι τέτοιο είναι όντως πραγματικό τότε θα ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων για μεγάλη αυτονομία μιας και θα πρέπει να τροφοδοτήσει μια συσκευή η οποία θα “φοράει” ό,τι καλύτερο και δυνατό υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δυστυχώς ανάλογη πληροφόρηση για το Galaxy S7 δεν υπάρχει ακόμα και μένει να δούμε αν θα ενσωματώνει και αυτό μπαταρία μεγαλύτερη του Galaxy S6. Μήπως τελικά η Samsung έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και άκουσε τις επιθυμίες των χρηστών της;

Samsung Galaxy S7 Edge: Η πιστοποίηση FCC δείχνει μπαταρία 3600mAh;, Samsung Galaxy S7 Edge: Η πιστοποίηση FCC δείχνει μπαταρία 3600mAh;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
s6_edge_+

πλεον το s7 θα ειναι μονοδρομος Με το S7 η samsung θα κανει το μπαμ και ακομα μια φορα!

t.n

Mσκαρί να είναι έτσι και να μην έχει τις μεγάλες ελλείψεις του s6

ChrisG

αυτοί που δεν θάχουν τι να τους πειράξει και να σχολιάσουν πάλι κάτι θα βρούνε όπως την Sony,HTC,lg κλπ…να πούνε.κάποιο καπάκι,καμιά γωνία του smart,χρώμα,θα αφήνει δακτυλιές,θα γλιστράει…κάτι πάντως.
ΥΓ:προς Techblog.γιατί ρε παιδιά δεν ανεβάζετε άλλα σχόλια εδώ και 2 ώρες σε άλλο τόπικ με τον 820;απεργία ξεκινήσατε;

JohnWave

Πραγματικά μια ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας είναι το μόνο που έλειψε από το S6 με την ποιοτική του κατασκευή, τον πανίσχυρο επεξεργαστή του, την καλύτερη κάμερα της αγοράς σύμφωνα με την πλειοψηφία των κριτικών και φυσικά με την καλύτερη οθόνη. Κάποιος θα πει ότι έλειψε και η υποδοχή εξωτερικής κάρτας μνήμης αλλά αυτό δεν αφορά την πλειοψηφία των καταναλωτών. Για να δούμε αν θα είναι η 1η φορά που θα δούμε το “τέλειο” smartphone. Προσωπικά για να το χαρακτηρίσω “τέλειο” θα πρέπει πέρα από τη μεγάλη μπαταρία να φορά και μια άψογη rom.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.