Samsung Galaxy S7 Edge: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ και micro SD [MWC 2016]

Μαζί με το Samsung Galaxy S7, από την σκηνή της MWC 2016 στη Βαρκελώνη, η Samsung ανακοίνωσε επίσημα και τον μεγαλύτερο αδερφό του Samsung Galaxy S7 Edge, το οποίο εξωτερικά δεν έχει μεγάλες διαφορές από τον προκάτοχό του.

To Samsung Galaxy S7 Edge ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820 ή Exynos 8890, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και τεράστια μπαταρία 3600mAh. Και εδώ έχουμε μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD.

Το Samsung Galaxy S7 edge έχει διαστάσεις 150.9×72.6×7.7 χλστ., ζυγίζει 157 γρ., τρέχει Android 6 Marshmallow, έχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τεχνολογία Wireless charging.

Η κάμερα και έχει διάφραγμα φακού f/1.7, νέα τεχνολογία Dual Pixel για καλύτερη ποιότητα εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, γρήγορο autofocus, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Motion Panorama feature για wide-angle λήψεις.

Samsung Galaxy S7: Επίσημα με οθόνη 5.1″ QHD, microSD και αδιάβροχο [MWC 2016]

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι αυτό που η Samsung ονομάζει Always-on Display, αυτό που κάνει είναι να προβάλει τις βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, ημερομηνία, notifications, χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσεις ολόκληρη την οθόνη. Από τη στιγμή που το Samsung Galaxy S7 edge έχει AMOLED οθόνη, θα χρειαστούν ελάχιστα pixels για να προβληθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες. Επομένως, δεν καταναλώνει πολλή μπαταρία. Επιπλέον, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απενεργοποιείται όταν το κινητό μπει στην τσέπη.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση MWC 2016

samsung galaxy s7 edge official mwc 2016, Samsung Galaxy S7 Edge: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ και micro SD [MWC 2016]

samsung galaxy s7 edge official mwc 2016, Samsung Galaxy S7 Edge: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ και micro SD [MWC 2016]

samsung galaxy s7 edge official mwc 2016, Samsung Galaxy S7 Edge: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ και micro SD [MWC 2016]

samsung galaxy s7 edge official mwc 2016, Samsung Galaxy S7 Edge: Αδιάβροχο με οθόνη 5.5″ και micro SD [MWC 2016]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

γνωριζουμε αν βγει και s7 edge plus???αν και λογικα πιστευω πως εδω θα μεινει,σιγα μην βγαλει στις 5.5 και στις 5.7 ίντσες.

George

Παιδιά έλαβα ήδη mail από plaisio και public για προπαραγγελία του κινητού. 730 το s7 και 830 το s7 edge. μ αρέσει που θα ταν και πιο φθηνό σε σχέση με το s6!

Γιωργος Παππας

Απιστευτο κινητο απλα!!!

Γιώργος

τουμπανοο σε όλα!

Μάνος Καραδήμος

Συγνώμη που θα γίνω κακός αλλά το “εκλπηκτικό” Always On feature και στο S7 αλλά και στο L G G5 προυπήρχε από τα Windows Phone 8 (2012?) στα Lumia με την ονομασία Glance Screen (το οποίο εμφανίζει πληροφορίες και με έγχρωμη εικόνα. Κάτοχος Lumia 920.

aggelos

κλαινε μανες προπαραγγελια με τη μια.απλα υπεροχο…θελω να δω τι ελλατωμα θα του βρειτε.

Λευτερης

Το μονο που μενει να δουμε ειναι η διαχειρηση της RAM και η αποδοση του λογισμικου. Αν αυτα εχουν γινει σωστα, τοτε παιζει χωρις αντιπαλο. Το S7 edge ειναι πραγματικα οτι πιο ομορφο κυκλοφορει με διαφορα απο το δευτερο s6 edge

ilias99

Δεν βλεπω εκπληκτικες διαφορες απο το περσινο

thanoik

Μάνος Καραδήμος και εγώ το έχω στο δικό μου Nokia 920 ένα χαρακτηριστικό των windows phone σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν,γιατί στο 535 δεν το υποστηρίζει,άρα είναι λόγω συσκευής και όχι λογισμικού και προφανώς θα τους παρέχει περισσότερες πληροφορίες στις ειδοποιήσεις ίσως και να ανοίγει κατευθείαν την εφαρμογή από εκεί θα δείξει

Thanosgr13

Σχεδόν μηδαμινή διαφορά εξωτερικά αλλά εσωτερικά είναι τούμπανο.Σκεφτομαι αν δώσω το 6s plus μου να το τσιμπήσω

Αργυρης

Εγω θα πω αυτο που ειπα και σε προηγουμενα αρθρα.Το κινητο εκτος 2-3 αλλαγων ειναι το ιδιο με περυσι.Και τι εννοω μ’αυτο πολυ απλα δεν ειδα κατι το οποιο να μη το περιμενα και να πω ουααουυ τρελαθηκα.Μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα κραζατε την Αpple επειδη κατασκευαζει το ιδιο κινητο εμφανισιακα καθε χρονο και εν τελει τα ιδια κανει και η Samsung.Για εμενα περα απο τα specs που ηταν αναμενομενα δε με ενθουσιασε ουτε ειδα καποιο innovation.Τουλαχιστον το 6s μπορει να μην εχει τοσο καλη καμερα ή αδιαβροχοποιηση ή επεκταση μνημης αλλα εχει το force touch τεχνολογια που δεν ειδα σε κανενα κινητο φετος.Και στην ουσια να πουμε και το αλλο.Μη βλεπετε μονο τα νουμερα της μπαταριας και τους επεξεργαστες περιμενετε να τα δουμε και στην πραξη κατα ποσο θα κραταει αυτη η φημισμενη μπαταρια.Για να μη παρεξηγουμαι δεν λεω οτι δεν ειναι καλο κινητο αλλα αν ημουν χρηστης s6 δε πειστηκα να παω στο S7.Μ’αρεσε πολυ η οθονη αν και ιδια με περυσι,η καμερα,το συστημα ψυξης και το νεο feuture με το πανοραμα εν κινηση.Αλλα για εμενα δεν αρκουν.To G5 μου αρεσε περισσοτερο!

Ante_Geia

Έχω δώσει το S6 edge plus και παίρνω το S7 Edge για πλάκα. Το κινητό απλά τα έχει ΟΛΑ! Πείτε μου μόνο τι έχω δλδ να ζηλέψω από τα άλλα κινητά εκεί έξω γιατί δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες. Τι άλλο παραπάνω θέλετε να κάνει ένα smartphone ( η phablet πείτε το όπως θέλετε).?

αγγελος

αργυρη ρε φιλε ποσο αμπαλος μπορει να εισαι.κανεις δε κραζει την apple για την εμφανιση επειδη ειναι κορυφη…την εχουμε κραξει ομως γιατι βγαζει ααακριβως το ιδιο κινητο,ακριβως ομως ως καινουριο.ουτε καν facelift.προφανως και ο σχεδιασμος σε ενα παραλληλογραμο πραγματακι οπως τα κινητα μετα απο δεκα χρονια εχει τερματισει και δε περιμενουμε φοβερες αλλαγες.αλλα το s7 edge εκανε ακριβως αυτο που του ελλειπε.πιο στρογγυλο γυαλι μπρος και πισω και ειναι απιστευτα λεπτο και ομορφο.αν προσθεσεις και οτι εκανε αλλαγες σε ολα τα σημεια προς το καλο ε τι αλλο να ζητησουμε ρε φιλε.το να πιεζουμε την οθονη και να βγαινουν επιλογες το εχουμε ηδη στο android απο παντα!γελαει ο κοσμος με την οθονη πιεσης.ο μονος λογος υπαρξης θα ειναι αν φυγει το κεντρικο κουμπι απο το iphone του χρονου.τιποτα αλλο.

Seme

To S7 Edge, είναι επίσης υδρόψυκτο????

Αργυρης

@ αγγελος αρχικα μιλα καλυτερα και ασε τους χαρακτηρισμους εγω δεν μιλαω ετσι.2ον ολοι κραζετε την apple και στο σχολιο σου αυτο κανεις μολις τωρα.3ον αμα μου μιλας για εξωτρικη αλλαγη εσυ με το samsung που ολα τα μοντελα ειναι τα ιδια μπροστα και το μονο που αλλαζουν καθε χρονο ειναι λιγο την καμπυλοτητα τοτε τι να πω,μαλλον εσυ εισαι ο ασχετος.Και για να στο αποδειξω το ειπες μολις με το force touch που δεν εχεις ιδεα τι ειναι αλλα δε θα κατσω να στο αναλυσω γιατι απο τα συφραζομενα σου το αποδεικνυεις.4ον κανεις λες και σου θιξαμε την εταιριουλα σου ή το μελλοντικο σου κινητο.Χαλαρωσε φανμποι μου και εγω ο ιδιος ειπα οτι ειναι αρκετα καλο αλλα οχι να μου λες οτι τα αλλαξε ολα γελαω.

ChrisG

μια χαρά διορθώσεις γίνανε στο καινούριο μοντέλο διατηρώντας το ήδη πετυχημένο και ποιοτικά σχεδιασμό και ποιότητα.καμερα 1.7 αδιάβροχοποίηση καρτα sd μεγαλύτερη μπαταρία και πετυχημένο βελτιωμένο λειτουργικο είναι σχεδόν όλα οκ.παντα κάτι θα λείπει αλλά ο καθένας με το τι χρειάζεται θα κάνει την επιλογή του.σιγουρα απο s6 & edge δεν πας εύκολα αλλά με παλιά συσκευή θα είναι τρομερή αναβάθμιση.τα 3D Touch αδιάφορο αν το εχει αδιάφορο αν δεν το εχει.οι επιδόσεις είτε με snapdragon είτε με 8890 θα είναι στα ύψη.με επόμενες αναβαθμίσεις ακόμη καλύτερα.λιγο να πέσει η τιμή και θα είναι πιο προσιτά και τα δυο.με δωράκι VR το τσιμπάς άνετα.

Mpidis

Ερωτας με καμπύλες και αψογα πιασίματα! 😛

John

Έγινε η ερώτηση πρώτη-πρώτη αλλά θα την ξανακάνω: θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου Note και S7 edge+;

Όπως επίσης (λίγο off-topic) με το Note 5 τι γίνεται για Ευρώπη;

Μαριος

Αδιαβροχο σε γλυκο νερο 1.5 μετρο;; Μας δουλευετε τωρα; Αυτο σημαινει αδιαβροχο; Που να χρησημευσει δηλαδη; Στην πισινα κηπου για τα μωρα; Η να το βαζουμε στο ποτηρι με το νερο στην καφετερια να το δειχνουμε στους φιλους μας; Αντι να φτιαξουν touchwiz και software..αδιορθωτοι..ενταξει κορυφαια καμερα οκ αλλα τι; Που θα χρησημευσει τοοοοση λεπτομερεια πια στην καθημερινοτητα;; Αυτο που μετραει ειναι η καθημερινη χρηση και τοσο ποσο σε ελκυει η χρηση του.. Ios μονο και φετος και μια gopro για φωτογραφιες μεσα και εξω στη θαλασσα και οχι στην πισινα του μπαλκονιου μας..

Aργυρης

@Μαριος το ιδιο ειπα και εγω χαχα.Αν σου πεσει δλδ απλα νερακι πανω ολα κομπλε.Χαιρω πολυ το ιδιο εχει και το iphone απλα οχι με τοσο μεγαλη πιστοποιηση.Οπως και να χει δυνατη συσκευη αλλα απο του χρονου που θα βαλουν το 3d touch να δω ποσο αχρηστο θα τους φανει τοτε.Kαι επισης να επισημανω οτι οταν μια εταιρια σου παιρνει πισω 2 βασικα χαρακτηριστικα που προμοταρει και τα βαζει στο επομενο μοντελο εγω δε το θεωρω καινοτομια ή αναβαθμιση αλλα κοροιδια.Τρεξτε να το παρετε μη χασετε την τρομερη αναβαθμιση του always screen και του motion panorama.Χαχαχα κλαιω.Τουλαχιστον στην Αpple ποτε δεν το χουν κανει αυτο.Καθε χρονο δεν ξερεις τι μπορει να χει και εκτος αυτου εντυπωση μου εκανε που δεν εγινε μια επιδειξη με το τι μπορει να κανει το κινητο οπως γινεται στην Apple για να ξερεις τι παιρνεις.Με σποτακια και δικες τους φωτογραφιες τι αποτελεσμα να εμπιστευτω;Και ολως τυχαιως το καναν συγκριση με το Iphone 6s plus που ολοι ειχατε κατακραξει για την κακη καμερα των 12mpx.Γιατι ομως οχι συγκριση με το LG G4 ή με το xperia z5 premium?Aφου ειχαν τοσο καλη καμερα;Μαλλον γιατι πολυ απλα δεν ειχαν και ηθελαν απλα να προσελκυσουν κοσμο απο την Αpple… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.