Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα

Βρισκόμαστε ακριβώς μια εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy S7 στο Unpacked Event στις 21 Φεβρουαρίου και εντυπωσιακά renders της συσκευής σε μαύρο, ασημί και χρυσό χρώμα έκαναν την εμφάνισή τους μέσω του γνωστού @evleaks. Τα renders δείχνουν τη συσκευή από μπροστινή και οπίσθια θέση και ήδη ακούγονται πολύ θετικές εντυπώσεις για το σχεδιασμό της συσκευής.

Όπως δείχνουν τα renders που ήρθαν στην επιφάνεια, το Galaxy S7 Edge φαίνεται εντυπωσιακό στις αποχρώσεις αυτές και μπορεί να φαίνεται όμοιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό με το Galaxy S6 Edge αλλά φέτος οι διαφορές θα έχουν να κάνουν με το μέγεθος της συσκευής αφού το S7 Edge, εφόσον οι διαρροές αποδειχθούν αληθινές, θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ενώ το Galaxy S7 θα βρίσκεται στις 5.1 ίντσες.

Διαφορές αναμένεται να έχουμε, όπως και πέρυσι, στις τιμές των δύο εκδόσεων μιας και το Galaxy S7 αναμένεται να ξεκινάει από τα 700 ευρώ ενώ το Galaxy S7 Edge από τα 800 ευρώ, και αναμένεται πάλι να έχουμε το ερώτημα για το αν αξίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό για αυτά που προσφέρει η Samsung στις ναυαρχίδες του 2016 συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα, Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα

Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα, Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα

Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα, Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Σάν κόσμημα είναι!

Μαρία Λουίζ Καρράς

Είναι έρωτας και τα 3 χρώματα. Αν έπρεπε να επιλέξω χρώμα, θα δυσκολευόμουν πολύ.
Μόνο βλέποντάς τα από κοντά θα επέλεγα με ασφάλεια.

Γιάννης

Τώρα θέλω να δω αν κάποιος/κάποια θα έδινε ένα τέτοιο ποσό(που καλά θα κάνει αφού δικά του είναι τα λεφτά και ότι θέλει τα κάνει) για ένα κινητό.Εγώ μάλλον θα έλεγα όχι.Πάντως αρχίζω να βλέπω τρομαχτικές ομοιότητες μεταξύ samsung και apple στο τομέα της κοστολόγησης παρότι το κινητό φαίνεται τούμπανο στα χαρτιά μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

One

Δεν μου αρέσουν οι πολλές καμπύλες και τη στιγμή που είναι ολοιδιο με το προηγούμενο δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος το καινούργιο.

Panos

Πολύ όμορφο αλλά νομίζω ότι θα υπάρχει ένα πρόβλημα ως προς τον χειρισμό. Η οθόνη είναι τόσο κοντά στο χέρι που θα την πατάς χωρίς να το καταλαβαίνεις.. Το παθαίνω συχνά με το S6 edge και είναι κάπως ενοχλητικό. Κατά τα άλλα τούμπανο.

VasilisA3

Εθηστικο. Καλή το edge δεν θα θέλω να το βγάλω από τι χέρι μου. Θα πρέπει να βάλουν προειδοποιητικες λεζάντες “Προσοχή προκαλεί εθισμό” Ασε καλύτερα να μην το πάρω για να ασχοληθώ με ποιο ουσιαστικά πράγματα.

Φώτης

Φήμες για το νεο θηρίο της Samsung το Note 6 λενε οτι θα εχει 6GB RAM..Ποιος θα τα βαλει με το θηρίο;

alexis touba

Ωραιες συσκευες δε μπορω να πω αλλα αδερφε μη μαμιεσται ετσι.Και μεις οι κηνοι θνυτοι τη να κανουμε??..Πολλα τα λεφτα παρα πολλα .Αν με περησευανε θα τοπερνα ανετα.Αλλα πηστευω οτι οποιοδηποτε κηνητο οτι και ναχει πανω οτι μαρκα και να ειναι δε θαπρεπε να κοστηζει πανω απο 400ευρ ουτε για πλακα να μη πω και πολλα ειπα.Αλα αυτοι θελουν να βγαλουν κερδος 400ευρ στο κομματι!!!!!!!!!!ισως και παραπανω σε καποιες περηπτωσεις.Γιαυτο και οι κηνεζηκες εταιριες κανουν λεφτα.και καλα κανουν εδω που τα λεμε.Τωρα παιζω με honor6 plus και ειμαι τερμα ευχαρηστημενος εκτος απο το κοματι της αναβαθμησεις.σε ολα ταλα πολυ καλυτερο απο πολλες συσκευες με μεγαλα ονοματα.ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 mate7 honor6 plus.Βλεπω τωρα και το mate8 θα το προτημουσα απο κατι τετοιο

Κώστας

με 700-800 ευρώ αγοράζω 50 άρα τηλεόραση Samsung.

Perseus

Αν και μου φαίνεται … ολοιδιο δεν παύει να ειναι το ομορφότερο κινητο μακραν απο ολα

JohnWave

Πολύ ωραία η έλλειψη bezels στα πλάγια όπως και η κυρτότητα της οθόνης αλλά ανήκω σε αυτούς που στο θέμα γραμμών προτιμούν τις μικρότερες καμπύλες στις άκρες. Για παράδειγμα για εμένα, αυτή την εποχή, τα ομορφότερα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα Mate 8 και Mate S.

NtinosMD

Ενταξει αρκετα πλεον με τις τιμες … ουτε ολοκληρωμενες φωτογραφικες μηχανες δεν ειναι , ουτε ολοκληρωμενοι υπολγογιστες. Ανεξαρτητα αν καποια στιγμη πεσουν οι τιμες ( που θα πεσουν ) και παλι ζητανε παρα πολλα. Καθε περυσι και καλυτερα με τετοιες κοστολογικες πολιτικες που ακολουθουν. Σε κατι τετοιςε περιπτωσεις λες αναθεμα στην apple που εκανε τα ακριβα τηλεφωνα μοδα. Καλως ή κακως απο εκει αρχισε ολο αυτο το κακο. Αξιζει να αναλογιστει κανεις τη τιμη κοστους καθε συσκευης. Δε λεω … εχουν μεσα να καλυψουν και αλλα εξοδα περα απο τα υλικα του προιοντος αλλα οι αυξανομενες αναφερομενες τιμες χρονο με χρονο δε τα δικαιολογουν πλεον. Θα καταληξουμε να πληρωνουμε 1000αρικο το καθε σμαρτφονι και να κανουμε tasks που καναμε και με τα κινητα των 300 και θα λεμε και καλα ειναι. Και οχι … οι κινεζιες δεν αποτελουν σωτηρια λυση απο τη στιγμη που μπορουν να προσφερουν οι επωνυμες εταιρειες ποιοτητα με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που ζητουν τωρα.

hugo

Επιτέλους έβγαλαν μαύρο που είναι ΜΑΥΡΟ !

aris

Συμφωνώ μαζί σας για το θέμα των τιμών. Αλλά κάνετε ένα λάθος. Η τελική τιμή δεν εξαρτάται μόνο από τα υλικά και τα εξαρτήματα που διαθέτει η κάθε συσκευή. Όπως και στα αυτοκίνητα αυτό που κυρίως πληρώνουμε είναι το κόστος της έρευνας και της εξέλιξης. Σίγουρα θα μπορούσαν να βάλουν λίγο πιο κάτω τις τιμές αλλά όχι στο μισό. Δείτε για παράδειγμα το δείκτη sar στα κινέζικα (δεν αναφέρεται καν). Ενώ στις επώνυμες συσκευές….

Chris

https://www.skroutz.gr/s/8333136/Samsung-Galaxy-S7-Edge-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/8332719/Samsung-Galaxy-S7-32GB.html

παιδια αυτα τα εχει δει κανεις, τυχαια βαζουν τα σπεκς? κοιταξτε τα λιγο

kostas

Αν δεν κάνω λάθος πέρυσι ήταν 769 αρχική τιμή και φέτος λένε 700 και πάλι πάρα πολλά είναι δεν λέω αλλά τουλάχιστον κατέβηκε..Ειδικά ελλαδα λίγοι τα έχουν να το πάρουν

vkrd

To kalokαίρι θα το αποκτήσω…..στη χειρότερη. Δε με βλέπω να αντέχω ως τότε.

Makis

Το συγκεκριμένο σε δυόμιση χρονάκια θα είναι off, και πολύ σου λέω, ενώ αυτό https://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html άνετα 4, και λίγα σου λέω. Αλλά εντάξει, υπάρχουν και αυτοί που τα έχουν και τα δίνουν και αλλάζουν κάθε χρόνο, καλά κάνουν, κινείται το χρήμα….

Ιωάννης jb

Εμαθε και η samsung τις premium συσκευές με γυαλί και αλουμίνιο!!
Χαχα ας γελάσω… όμορφη δε λέω αλλά μήπως αυτήν δεν ήταν που λίγα χρόνια πριν έκραζε κάτι άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούσαν τέτοια υλικά??

Να θυμίσω ότι το galaxy s6 πέρυσι….
Υπερθερμαινόταν.. δεν είχε καθόλου καλή μπαταρία, η οποία κιόλας μετά από 300 φορτίσεις χάνει μεγάλο ποσοστό τις αντοχής τις!! πράγμα που σε άλλες πραγματικά premium συσκευές δεν συμβαίνει…
Είχε θέματα με την διαχείριση τις μνήμης ram, δεν είχε καλαίσθητο ui, είχε κάμερα που πεταγόταν έξω απο τη συσκευή, πράγμα που το έκανε να δείχνει άσχημο.. ήταν και παραμένει πανάκριβο και είχε ελλείψεις όπως..
Μη επεκτάσιμη μνήμη, μn ύπαρξη ραδιοφώνου, ανυπαρξία αδιαβροχοποίησης και ένα ηχείο σε σχέση με τα στερεοφωνικά κάποιων ανταγωνιστών…

Ας κάνω έναν παραλληλισμό….
Καταλαβαίνει εύκολα κανείς, πόσο θα πρέπει να βελτιωθεί το νέο galaxy s7, για να φτάσει το xperia z5 που διαθέτει όλα τα παραπάνω…

Ιωάννης jb

Makis.. Τη απαιτήσεις εχεις ρε φίλε απο το smartphones σου??
Μήπως να παίρνει τηλ μόνο?? Χαχαχαχα
Ακου εκει 4 χρόνια το nexus 5x!!!!
Με 10 γιγα διαθέσημα μη επεκτάσιμα δε πας πουθενά!!!! Δεν εχουμε 2010..
2016 ΕΧΟΥΜΕ!!!!

denpamekala

Ιωάννης jb απο Sony και apple παμε καλα;αιντε αιντε…

Makis

Έξυπνε από πάνω, ναι πρωτίστως να παίρνει τηλέφωνο, δεν έγινα ακόμη αδερφούλα να παίζω με το fb όλη μέρα, επίσης να δουλεύει, όσο για το storage μια χαρά τα 10-11 γίγα, υπολογιστή και σκληρό δεν έχεις, back δεν κάνεις; μείνε με το edge σου και του χρόνου ψάξε για rom το πολύ στην δεύτερη αναβάθμιση θα σέρνεται….

Γιάννης

@Ioannis justin bieber
Κάνει μπαμ ότι ζηλεύεις την Samsung και προσπαθείς απεγνωσμένα να βρεις ανύπαρκτα αρνητικά στο S6 που ήταν αποδεδειγμένα ένα απο τα 3 κορυφαία κινητά του 2015 (μαζί με το Note 5 και το Nexus 6P), δεν πειράζει περαστικά σου εύχομαι και ξυδάκι για να σου φύγουν τα κόμπλεξ.

Γιάννης

Ναι το Z5 θα ήταν κινητάρα το 2012 με την κάμερα 8 mp (21 ήταν μόνο στα χαρτιά) και την ξεβαμμένη FullHD οθόνη IPS , το 2015 ήταν κάποια χρόνια πίσω. Άσε τον γελοίο σχεδιασμό που μοιάζει με πλακάκι μπάνιου. Τέλος πάντων αρκετά ασχολήθηκα με μια πεθαμένη εταιρεία που έχει τους φαν που τις αξίζουν από ότι φαίνεται.

Αλεξ

Λοιπόν Bieber για την υπερθέρμανση που λες δεν έχω καταλάβει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα,μπαταρία 1 μέρα τη βγάζεις άνετα(χωρίς να λιώνεις σε παιχνίδια εννοείται!),τώρα για το αν η μπαταρία θα χάσει απόδοση μετά από 300 φορτισεις δλδ κοντά 1 χρόνο μετά πες μου ένα κινητό που η μπαταρία του μετά από τόσο διάστημα δεν θα έχει πέσει σε απόδοση η μπαταρία του (έστω και λιγο)!το ui της sony πιο ελαφρύ το λες πιο καλαίσθητο όμως για κανένα λόγο!Η κάμερα που προεξεχει δεν με ενοχλεί καθόλου μη σου πω ότι μου αρέσει κιόλας!Η μνήμη που έχει με καλύπτει απόλυτα όπως κάθε μέσο χρήστη,τώρα για τα άλλα που λες για μένα είναι ψιλά γράμματα!όσο για την τιμή περί ορέξεως….και η Sony δεν πάει πίσω σε αυτό το κομμάτι!το μόνο αρνητικό για μένα η διαχείριση της ram!πραγματικά απαράδεκτη εκεί η Samsung!Να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε μην τα ισοπεδωνουμε όλα!

Ιωάννης jb

Οι απαντήσεις που παίρνω για τα σχόλια μου φανερώνουν και το επίπεδο σας, το οποίο φυσικά είναι ανύπαρκτο..
Απλά κάποιες διαπιστώσεις έκανα..
Το 2012 λέει ο άλλος οτι το z5 θα ήταν κινητάρα!! Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα έλεγε κάτι τέτοιο?? τι να πω είναι τραγικό απλά.. και ο άλλος θίχτηκε απο το καυστικό μου σχόλιο για ένα κινητό που ετσι τυχαία έχει ιδια μνήμη και μάλιστα μη επεκτάσημη με κινητό του 2010 (nexus s).. Σιγα μη σε αφήσω και να μας το ανακυρήξεις κορυφαία συσκευή μάκη μου.. ασε μας τώρα!!!

Το κορυφαίο όμως το είπε πάλι ο γιάννης.. ζηλευω την samsung!!!
Να γελάσω ή να κλάψω? δε ξέρω πραγματικά οταν ακούω κάτι τέτοια

Ιωάννης jb

Αλεξ.. κάτι έλεγα για επίπεδο ε?? νομίζω πως με το να με αποκαλείς ετσι δεν υπάρχει ούτε σε εσένα κάτι τέτοιο!!
Δεν ισοπεδώνω τίποτα πάντα προσέχω τι γράφω.. εύκολα βγάζει το συμπέρασμα κάποιος που θα διαβάσει αυτά που λέω οτι… δε συμπαθώ την samsung για τα αλλοπρόσαλλα που κάνει, τη μια χρονια κακάσχημες πλαστικές ναυαρχίδες και την άλλη το αντίθετο.. Και πολλά ακόμα αλλοπρόσαλλα που αν αρχίσω να τα λέω δε θα τελειώσω μέχρι αυριο..

Δε συμπαθώ ιδιαίτερα και δεν με ελκύει καθόλου το s6 γιατί έχει πολλές μα πάρα πολλές αδυναμίες αλλά και υπερβολές που δεν αναφέρω σε κανένα προηγούμενο μου post… που σε κινητό που αναφέρω δεν υπάρχουν…
Απλά τα πραγματα…

Αλεξ

Γιατί πως σε είπα δεν κατάλαβα!Απλά και μένα δεν μου αρέσει το z5 αλλά δεν το κάνω θέμα!μάλλον να το θέσω καλύτερα μου αρέσει πιο πολύ το s6!όχι ότι το z5 δεν είναι καλό κινητό μη τρελαθούμε!

Makis

Πάρε οποίο θέλεις jb, εμένα τα Nexus με βολεύουν αφάνταστα και δεν σταματώ να τα προτείνω σε οποίους θέλουν απλές, οικονομικές λύσεις με άριστο performance και με μόνο δυόμισι κατοστάρικα, τα ρέστα τα γλεντάω, κορόιδο των 700, τουλάχιστον σε smartphone δεν πρόκειται να γίνω ποτέ.

παπαροκάς tiamat

Makis ,αλεξ, γιαννης

+100

Γιάννης

Ioannis jb , μια και είναι πασιφανές ότι είσαι άσχετος σου δίνω υλικό να διαβάσεις για να ξέρεις την επόμενη φορά και να πάρεις κορυφαίο κινητό και όχι β’ διαλογής από εταιρείες που πάνε για λουκέτο:

Samsung Galaxy S6: Διαθέτει την καλύτερη οθόνη σε smartphone…

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412713

DxOMark: Το Samsung Galaxy S6 Edge έχει την καλύτερη κάμερα…

https://techblog.gr/mobile/dxomark-samsung-galaxy-s6-edge-best-camera-7499/

Ακόμη και σε μπαταρία είναι πολύ καλύτερο απο το Z5…

https://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s6-galaxy-s6-edge-battery-life-tests/
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5_premium_battery_life_test-blog-15252.php

Αν έχεις κάποια απορία μου λες.

Gvirginia

@Γιάννης Καταρχάς καλό είναι να αναφέρουμε πίνακες κτλ που συνάδουν με την πραγματικότητα.
Εσύ με το σχόλιο #31 βάζει ένα άρθρο που απλά γράφει ότι το S6 φέρει την καλύτερη οθόνη σε smartphone που έχουν τεστάρει μέχρι στιγμής. Δε μπορείς να πεις, από αυτό το άρθρο, ότι το Z5 έχει χειρότερη οθόνη μιας και δεν το έχουν τεστάρει. (Προσοχή, δεν λέω ότι είναι “πουλημένοι” ή ότι δεν είναι “έγκυροι”. Απλά ότι δε μπορείς να συγκρίνεις συσκευές που δεν έχουν δοκιμαστεί, αν και λογικά και να το τεστάρουν θα έχει χειρότερη οθόνη από τις AMOLED)

Ύστερα βάζεις ένα άρθρο του Techblog από τις 28/04/2015 το οποίο αναφερόταν στο test που έκανε το DxOMark, αντί να βάλεις τον σημερινό πίνακα κατευθείαν από το DxOMark (το Ζ5 είναι πρώτο μαζί με το Edge+). Είναι σαν τον “πρωταθλητή χειμώνα” που λένε στο ποδόσφαιρο..

Τέλος, βάζει “συγκριτικό” απόδοσης μπαταρίας του S6 με το Z5 Premium, ενώ μιλάς για το Z5 (σκέτο). Από τον πίνακα του Gsmarena, το Z5 και το S6 έχουν το ίδιο “endurance rating” στις 73h. Διαφέρουν στο πώς μεταφράζεται αυτό σε χρήση (browsing,video,calls).

Καλό είναι να μην πετάμε έτσι εύκολα χαρακτηρισμούς…

Παρασκευή

Το pink gold θα κυκλοφορησει στην ελλαδα… Αν ναι, ποτε??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.