Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs Snapdragon 820 [speed test video]

Οι πιθανότητες υπερθέρμανσης του Snapdragon 810 ήταν που κράτησαν την Samsung πέρσι μακριά από τα chipset της Qualcomm και τα Samsung Galaxy S6 φορούσαν το δικό της Exynos 7420. Φέτος όμως με τα Galaxy S7 τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy s7 edge φορούν οκταπύρηνο Exynos 8890 αλλά υπάρχει και έκδοση με τετραπύρηνο Snapdragon 820, η οποία όμως προορίζεται μόνο για Κίνα και ΗΠΑ. Σίγουρα και τα δυο είναι πιο δυνατά, αλλά ποιο είναι πιο γρήγορο;

Στο παρακάτω video οι δυο εκδόσεις δοκιμάζονται σε speed test, το οποίο δείχνει πόσο γρήγορα φορτώνουν τα apps, ο Exynos έχει προβάδισμα ενώ και στο πόσο κρατά τις εφαρμογές ανοιχτές, πάλι ο Exynos κερδίζει.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η έκδοση με Exynos 8890 είναι πιο γρήγορη από τον Snapdragon 820, κατά 38 δευτερόλεπτα.

Δείτε το video:

galaxy s7 snapdragon 820 vs exynos, Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs Snapdragon 820 [speed test video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άκαρδος

Γενικά από ότι έχουν δείξει διάφορες μετρήσεις, τις οποίες δεν γνωρίζω αν πρέπει να πιστέψω ακόμα, είναι πως η έκδοση με Exynos είναι πιο γρήγορη και κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απο αυτήν με τον Snapdragon. Για παράδειγμα η πρώτη δίνει σχεδον 4 ώρες επιπλέον αναπαραγωγή βίντεο πριν τελειώσει η μπαταρία. Τεράστια διαφορά. Είδομεν. Ευτυχώς αντιθέτως με την αμερική, εδώ μπορείς να βρεις την έκδοση με τον Exynos.

JohnWave

A ρε Exynos, είσαι κορυφή. Και στην προηγούμενη συσκευή μου όπου συγκρινόταν αντίστοιχα με τον 801 που φορούσαν οι αμερικάνικες , πάλι καλύτερος ήταν και σε ταχύτητα και σε μπαταρία.

JohnWave

…και σε θερμοκρασία ξέχασα να συμπληρώσω.

ChrisG

οποιο s7 και να παρετε θα μεινετε ευχαριστημενοι.ο exynos το γνωριζουμε απο την αρχη οτι εχει καλυτερη διαχειριση στην ενεργεια και σε εφαρμογες κλπ ως Octa πηγαινει λιγο καλυτερα.και εγω με exynos σε note 4 ειμαι τερμα ευχαριστημενος και λιγο πιο γρηγορος απο την αποδοση σε σχεση με τον snapdragon εκδοση.δεν θα μπορουσε η samsung να βγαλει εναν επεξεργαστη της πλακας ιδιαιτερα με τετοια τεχνολογια πλεον.ο snapdragon εχει λιγο καλυτερη gpu.γνωστα αυτα.αλλα…υπαρχει παντα ενα αλλα. ποιος ειλικρινα καθεται να κανει μετρησεις των δευτερολεπτων και ποιος καθεται να μετρα στην καθημερινοτητα νουμερα οταν παιρνει τηλεφωνο,βλεπει βιντεο,κανει browsing,στελνει sms,ανοιγει Notes και κομπιουτερακι κ.ο.κ;απλα…κανεις.τελος.απλα βιντεο για κλικς και θεασεις.δεν καταλαβαινεις την διαφορα γιατι απολαμβανεις αυτο που εχεις.στην μπαταρια εαν η διαφορα ειναι μεγαλη π.χ ο snapdragon βγαζει 6 ωρες και ο exynos 9 ωρες ναι…οκ μετραει.αλλα δεν το πιστευω διοτι στην τσιτα κανεις δεν δουλευει το κινητο του καθε μερα με τον ιδιο τροπο.τουλαχιστον η πλειοψηφια.αλλωστε με την ελευθερη αγορα και εφοσον η samsung σου ξεχωριζει τις εκδοσεις παιρνεις οτι θελεις.επεξεργαστη για εφαρμογες ή για gaming.και οι δυο ομως θα στεκονται αξιοι του ονοματος της συσκευης.προσωπικα εγω θα διαλεγα exynos λογω αρχιτεκτονικης(encoding,decoding),και για εφαρμογες περισσοτερο.δεν ασχολουμαι με Gaming οποτε τα γραφικα του 820… Συνέχεια »

John Knight

Η samsung είναι γνωστό πως δεν μπορεί να υλοποίηση σωστά τους qualcomm επεξεργαστές( ίσως εσκεμμένα)… Πάντα οι exynos επεξεργαστές πήγαιναν καλύτερα στα samsung απο οτι οι qualcomm…Αυτο που λέω συνδυάζεται και με το κακό ram management που υπάρχει στον qualcomm οπως φαίνεται στο πιο πάνω βίντεο… Και τα δύο 4gb ram δεν έχουν ? Απο πού και ως που ο exynos πηγαίνει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα… Η samsung πάντα προσπαθεί να “θάψει” τους qualcomm και να προωθήσει ως καλύτερους τους exynos…

giannis

σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον ChrisG . Πριν ενα μηνα απεκτησα το Note 4 με Sd805. Ειναι πολυ γρηγορο. Ισως να ναι λιγο πιο αργο απο το αντίστοιχο με τον Exynos. Αλλα και τι να λεει αυτο. αυτα που θελω τα ανοιγει ταχιστα και τα κραταει ανοικτα. Το αν χανει 10 δευτερολεπτα στο συνεχόμενο άνοιγμα 7-8 εφαρμογών δεν με απασχολεί. Στα αυτοκίνητα που ειναι η μεγαλη τρελα μου με νοιαζει το δευτερολεπτο αλλα εκει τίθεται θεμα Χομπυ κι ευχαριστησης. Το κινητό (ποσο μαλλον μια ναυαρχιδα) ειναι ενα εργαλειο δουλειας. πρεπει να ναι γρηγορο και να μην κολλαει. να χει δυνατοτητες να κανει πολλα πραγματα. Δεν είναι για κοντρες στην καφετερια ουτε για χαρτάκια υπερατου να συγκρινουμε σπεκς μπεντσμαρκς και δευτερόλεπτα

ChrisG

@John Knight εαν προσπαθουσε να τον θαψει ποιος ο λογος να τον βαλει απο την αρχη στο hardware της;μην λετε αβασιμα πραγματα;ο ενας ειναι quad ο αλλος octa.και μιλαμε για 2 επεξεργαστες που απευθυνονται σε ιδιο λειτουργικο.ακομη και με κινητο αλλης εταιρειας σε ιδιο hardware να συγκρινεις ο exynos παλι θα τα πηγαινει λιγο καλυτερα.και το geekbench 3 τον βγαζει μπροστα σε multi(παντα ως δεικτης ισχυος).αυτη την στιγμη σε androids ο exynos εχει το μεγαλυτερο Multi και σχεδον κοντα single με αλλον επεξεργαστη.δεν ειναι τυχαια ολιγον μπροστα.μην τραγικοποιειται τα πραγματα.παντα η qualcomm εβγαζε λιγο καλυτερη gpu και εκει ειχε ισχυρο χαρτι.οπως ειπα ομως και πριν μην κολλατε σε δευτερολεπτα και σε αριθμους ξερα.και οι 2 επεξεργαστες ειναι αξιοι του ονοματος s7.αλλιως δεν θα τον εβαζε η samsung.βγαζει ενα με καλυτερη gpu και ενα περισσοτερο για πολυεφαρμογες.κανεις δεν θα καταλαβει διαφορα στην καθημερινοτητα.σε μπαταρια θα δειξει.προς το παρον δειχνει ο exynos πιο οικονομικος.

John Knight

@ChrisG
Έβαλε τον qualcomm μονο στο μοντέλο της Αμερικής επειδή υποστηρίζει περισσότερα lte δίκτυα στην Αμερική ( ο exynos δεν υποστηρίζει) … Ψάξε λίγο στο ίντερνετ και θα καταλάβεις…Αυτό με το πρόβλημα στην ram που υπάρχει συμπτωματικά ΜΟΝΟ στον qualcomm πώς εξηγείται ? Μόνο με έναν τρόπο εξηγείται, αυτόν που ανέφερα πιο πριν.

ChrisG

@John Knight και xiaomi να συγκρινεις με 820 και 2k αναλυση παλι ο exynos θα τα παει καλυτερα.εγώ δεν κολλησα στο θεμα της ram και το Mutlitasing αλλα στο οτι ανοιγει λιγο γρηγοροτερα τις εφαρμογες και εχει το πιο υψηλο geekbench 3 μεχρι τωρα.δεν ειναι τυχαιο αναμεσα σε androids συσκευες.ο exynos ειναι ισχυρος και μαλιστα εχει περισσοτερα features σε encoding που δεν εχει ο 820.ειναι θεμα αρχιτεκτονικης και οπως ειπα δεν κολλαω σε αυτα.ανετα θα επαιρνα ενα s7 με 820 απλα ως octa θελω περισσοτερο multiwindow και στην καμερα υποστηριξη 4k στα 60fps κλπ.και τα 2 τσιπακια ειναι αξια να βρισκονται σε ενα galaxy.μην βλεπετε τις διαφορες σαν ποιος το εχει μεγαλυτερο.και ενα Note 4f και ενα note4c θα αφησει απολυτα ικανοποιημενο εναν χρηστη.ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει περισσοτερο.και εγω πηρα note 4c και ας μην υποστηριζει 300mps λες και θα ξεπερασω ποτε τα 150 ή θα μου χρειαστουνε.μην κολλάτε σε λεπτομερειες δευτερολεπτων.αλλωστε η εκδοση του marshmallow ειναι ακομη στην 6,0,1.αφηστε να βγουνε αναφορες για bugs να φιξαριστουνε και ολα θα ειναι οκ.λιγο πανω λιγο κατω δεν εχει νοημα.

dark_master

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον John Knight.
Επίσης παίζει να είναι Κ θέμα λογισμικού.
Όσον αφορά τις μετρήσεις των επεξεργαστών, ο 820 είναι πολύ δυνατότερος σε single core.
Λογικό να προσπαθεί να προωθήσει με κάθε μέσο τον δικό της επεξεργαστή όπως έκανε Κ με τις οθόνες.
Σε θέμα κάρτας γραφικών ο Exynos είναι κατά πολύ πίσω.Σαν chip θεωρώ ανώτερο τον 820 όχι μόνο για την κάρτα γραφικών αλλά και για το modem που έχει Κ γενικά όλα τα υποσυστηματα της Qualcomm.

Γιώργος Κ.

@chris g 9 ώρες δε βγάζει με τίποτα ο exynos. Κι εγώ το ίδιο κινητό με σένα έχω και το Μαξ του μου έχει βγάλει ειναι 5.5 ώρες οθόνη με κλειστά εννοείται δεδομένα και gps και μπλε δόντι και ανοικτό μόνο το wifi. Αν ανοιχθούν τα προηγούμενα η μπαταρία πέφτει στο μισό και χειρότερα. Πχ εγώ το έβγαλα χθες στις 7 το απόγευμα στο 100% και σήμερα στις 4 το μεςημερι το έβαλα πάλι στη φόρτιση έχοντας μόνο 1,5 ώρα οθόνης και 1 ώρα ομιλίας. Με ανοιχτά εννοείται wifi δεδομένα και μπλε δόντι (το βράδυ όμως που κοιμήθηκα όλα αυτα ήταν κλειστά )

Nick

Είτε με exynos είτε με snapdragon το s7 έχει ανύπαρκτο multitasking τώρα πως το έχουν καταφέρει να μην κρατάει ανοιχτά κυρίως τα games είναι άξιο περιεργιας με 4 gb ram όποιος είναι δυσπιστος μια βόλτα από tube…

Enki

Jonn Knight πλεον ο Exynos εχει προσθεσει ολα lte..παλια τα ειχε μονο οι qualcomm!!παντα οι samsung εχει το πρωτο χερι στους επεξεργαστες..multicore vs single core!!φυσικα ειναι ταχυτερο το multi core!και εχει και ενα πλεονεκτημα ο exynos 8..που δυο πυρηνες φτανουν 2,6!!Ειναι custom πυρηνες φετος

Ιωάννης jb

Καλά τώρα είμαστε σοβαροί?? Δλδ τι περιμένατε κάποιοι?? Να πηγαίνει πιο γρήγορα αυτό με τον sd???? Μα είναι δυνατόν να μην θέλει να βγάλει μια εταιρία καλύτερο το προϊόν τις???
Στα bencmarks πως γίνεται να βγαίνει πιο καλό chip (με καλύτερα σκορ) αυτό τις qq και εδώ να μην ισχύει?? Κάνει μπαμ η κουτοπονηρια τις samsung..
https://techblog.gr/news/antutu-top-10-chips-snapdragon-820-on-top-7432/

george

Παιδια καποιο bug παιζει στην εκδοση με τον snap δεν εξηγητε αλλιως.το διελυσε το ενα το αλλο ειδικα στο multitasking δεν μπορει.ειχε κανει κ τις προαλες speedtst το s7 με snap με το 6s κ ειχε παθει τα ιδια κ απο κατω στα σχολια ρωταει αν θελουμε να κανει ρεβανς με τον exynos.αληθεια ομως τα speedtest δεν ειναι λιγο αδικια για τους 8πυρηνους;γιατι αυτοι δουλευουν ανα 4δες κ σε ενα test δε νομιζω οτι ο 8πυρηνος δειχνει την ισχυ του κ αυτο γιατι οι 4πυρηνες δεν εχουν λογο να ξεκινησουν απλα επηδη ανοιξες το καθε app απλα κ μονο.

ChrisG

ρε παιδιά δεν είπα ότι βγάζει ο exynos 9ωρες.διαβαστε πρώτα τι λέει κάποιος και μετά σχολιάστε.ειπα…Π.χ…ο exynos ειναι ελάχιστα πίσω στο single αλλά παραπάνω μπροστά στο multi.ειναι ένας πολύ ισχυρός επεξεργαστής με περισσότερα features και στέκεται ισάξια ποτέ πίσω ποτέ μπροστά ο ένας με τον άλλον.και οι 2 θα σας αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένους ανάλογα με τα γούστα του καθενός.γιατι διχάζεστε και λέτε ανακρίβειες;εάν ήθελε η Samsung έβαζε μονο exynos και τέλος.παρολα αυτά τον τίμησε και του έβαλε μια άψογη ψύκτρα να σταθεί δροσερός.ποιο το πρόβλημα σας λοιπόν?η Samsung απο τον exynos 5 βγάζει διαμάντια επεξεργαστές και διαρκώς ανεβάζει τον πήχη.τι δεν έχετε καταλάβει έως τώρα?

Ευάγγελος

Αυτήν την στιγμή έχουμε τη Samsung να κάνει ότι θέλει συγκρίνει τα δικά της τηλ. Με διαφορετικός επεξεργαστές .Όταν με το καλό κυκλοφορεί το LG g5 και στην συνέχεια το htc m10 τότε Θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του 820 .
Και τότε θα δούμε πιο είναι και το καλύτερο τηλ.

ChrisG

@Ευάγγελος φίλε μου ο 820 θα φορεθεί σχεδον στις περισσοτερες συσκευες.μεσα σε αυτες η καθε εταιρεια αναλογως του λειτουργικου θα δωσει και διαφορετικα νουμερα στις μετρησεις(τυπικα και μονο χωρις ουσια).ο exynos 8890 παραδοσιακα θα μπει στο meizu pro 6.πουθενα αλλου σχεδον.κατσε να δεις και μια υλοποιηση και εκει διοτι το touchwiz ειναι πιο απαιτητικο λογω περισσοτερων features.η συγκριση που κανει στο βιντεο αναφερεται στο ιδιο hardware ενος μοντελου με το να αλλαζει μονο η cpu.στην επεξεργαστικη ισχυ ο 8890 ειναι πιο ισχυρος.στα γραφικα ειναι λιγο πισω απο τον 820.αυτη ειναι η διαφορα τους.μην περιμενετε να δειτε τεραστιες διαφορες.και τον 8890 να βαλεις στο HTC M10 που παραδοσιακα εχει το παναλαφρο sense θα βγαλει 150,000 πολυ λιγο πισω δηλαδη απο τον 820 λογω σκορ στα γραφικα.απλα ειναι τα πραγματα.οπως και 5433 εβγαζε περισσοτερο σκορ σε σχεση με τον 801.μιλαμε για android λειτουργικο αυτη την στιγμη και ο καλοφτιαγμενος 8890 Octa έχει στην επεξεργαστικη ισχυ avantage.

ChrisG

και τον 8890 να βαλεις στο HTC 10 που παραδοσιακα εχει το παναλαφρο sense θα βγαλει 150,000 πολυ λιγο πισω δηλαδη απο τον 820 λογω σκορ στα γραφικα.
fixed.

george

Παιδια φαινετε καταφανεστατα οτι το κινητο με τον snap εχει καποιο θεμα ισως στο software που θα λυθει.αργει κ εχει τελειως κατακρεουργημενο multitasking.κακως που η sammy δεν το εδωσε τελειο απο dayone αλλα θα λυθει.

Ευάγγελος

Φίλε ChrisG Η διαφορά που μας δείχνουν τα galaxy ανάμεσα στους
Δύο επεξεργαστές θεωρώ ότι δεν είναι αυτή .Και ο exynos και ο Snap φέτος είναι πολύ δυνατοί το ui της κάθε εταιρείας είναι άλλο θέμα και δεν αναφέρθηκα σε αυτό !!!
Όσο για το σχόλιο μου για το καλύτερο τηλ. Έχει να κάνει περσσοτερο τα μόνα συγκριτικά τεστ που υπάρχουν είναι του galaxy vs galaxy .

ChrisG

@Ευάγγελος οτι κινητο και να βγει απο εδω και περα μιλαμε για πολυ ισχυρο hardware και λειτουργικο πλεον που ειναι αχρηστο να μιλαμε για καλυτερο και χειροτερο.γιάυτο και ειπα ειτε snap ειτε exynos παρτε το με κλειστα τα ματια.

alex

Παιδια ο exynos θα χρησιμοποιηθει μονο σε samsung και meizu που συνεργαζονται,αρα γιατι να θελει παραπανω προωθηση αυτος ο επεξεργαστης?
Επισης να θυμισω οτι περσι ηταν ενα βημα απο το να βαλει τον SD810 στο S6 αλλα τον απερριψε λογω της υπερθερμανσης του.

ChrisG

@alex +1
για ποιό λόγο η samsung να προσπαθεί να θάψει τον 820 όταν ο exynos θα μπεί μόνο σε samsung(και αυτό κανά 2 μοντέλα)και στο Meizu pro 6;εκτός των άλλων εγώ το βλέπω και ως extra επιλογή ο καθένας με τα γούστα.είσαι gamer;πάρε 820.θέλεις επεξεργαστική ισχύ και υψηλα frames σε encoding;πάρε exynos.σε κάθε περίπτωση στην πλειοψηφία και τα 2 πηγαίνουν μπάλα.δώστε όμως και λίγο χρόνο να βγεί και μία διορθωτική ενημέρωση.η apple έχει βγάλει ένα σωρό.εμείς με την πρώτη τα θέλουμε όλα τέλεια.

Ευάγγελος

@ChrisG Συμφωνώ απόλυτα από τα φετινά τηλ.κερδισμενος θα είναι ο καταναλωτής και οι δύο επεξεργαστές είναι πολύ δυνατοί και θα δούμε δυνατές συσκευές και πιο ολοκληρωμένες σε όλα τα επίπεδα .

John Knight

@ChrisG @alex
Θα προσπαθήσει να προωθήσει τον exynos γιατί :
α)Έτσι θα φανούν τα τηλέφωνα τής ( στην προκειμένη περίπτωση το σ7) πιο δυνατά απο τα υπόλοιπα της αγοράς με snapdragon( lg, htc, sony)
β) Ίσως έτσι φέρει και καινούργιους συνεργάτες ( εκτός της meizυ)
γ) θα δίξει πως Σχεδιάζει και κατασκευάζει καλύτερους επεξεργαστές ( έτσι θα φέρει και καινούργιους πελάτες)
Ο exynos είναι δικιά της κατασκευής, γιατί να μην τον προωθήσει ειναι το ερώτημα… και θέλω να σάς κάνω και μία ερώτηση… Όλες οι εταιρίες πέραν της meizu( ίσως και κάποιας άλλης που μου διαφεύγει) δεν διαλέγουν ποτέ τους exynos…sony, htc,lg,nexus,motorola,xiaomi,one plus κ.α. Επιλέγουν πάντα snapdragon… Γιατί όχι τον exynos? Κάποιος λόγος θα υπάρχει… Να ενημερώσω επίσης πως πέρσι πέραν του οτι το meizu pro 5 ειχε τον exynos 7420 ( με full hd οθόνη) και υψηλότερο σκορ στο antutu απο τον ανταγωνισμό, δεν πήγαινε τόσο γρήγορα όσο για παράδειγμα το htc one m9 και το lg g4. Οπότε όποίος επεξεργαστής αν υλοποιηθεί λανθασμένα και δεν βελτιστοποιηθεί τα αποτελέσματα δεν θα είναι αντάξια της πραγματικής τούς δύναμης…

Γιάννης

Υπάρχει κανένα site όπου μπορούμε να αγοράσουμε το s7 με τον snapdragon 820;

Aργυρης

Xαχαχαχα κλαμα.Α ρε Samsung ποτε δε θα βαλεις μυαλο…

Cris

Ωραιος ο Exynos…Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε το S7 edge Silver Titanium?

ChrisG

@John Knight υπαρχει σκανδαλο με τις εταιρειες που προωθουσαν τους snapdragons.εγινε πιο εμπορικος και τα περνανε κατω απο το τραπεζι.o exynos στα meizu μπαινει και στις ναυαρχιδες της samsung.δεν εχει κανεναν λογο να τον προωθησει οπως δεν δινει τις super amoled.καποια πραγματα μενουν στην εταιρεια για να την αγοραζει ο αλλος.σκεψου λιγο.απλο είναι.εάν εβαζε exynos και super amoled σε ολους αυτη τι θα πουλουσε;σκετο hardware;

John Knight

@ChrisG
Το σχόλιο που έγραψα προηγουμένως απαντάει ξανά στα λεγόμενα σου…Έχω αναφέρει λόγους που κατά την δική μου άποψη πρέπει να προωθήσει τον exynos…Έχετε δώσει πολύ μεγάλη εκτίμηση στους exynos επειδή έτσι σας έχει κάνει να πιστεύετε η samsung ( και εξακολουθώ να λέω και να υποστηρίζω, πως είναι δικια της κατασκευής και για αυτό το λόγο θα πρέπει να φανεί καλύτερο)… Τα meizu με exynos δεν ήταν ποτέ πιο γρήγορα απο τα αντίστοιχα snapdragon του ανταγωνισμού… Υπάρχει επίσης σαφές ελλιπής βελτιστοποίηση στο snapdragon από την Samsung ( βλέπε απόδοση ram)… Δύο απλά πραγματάκια… Το ότι μπορεί να ήταν κάποιο πρόβλημα και να μην το έκανε εσκεμμένα πες οτι το δεχομαι, απο την στιγμή όμως που είναι έτσι τα πράγματα δεν μπορείς να συγκρίνεις την πραγματική δύναμη των δυο επεξεργαστών απο αυτο το τεστ ( και τα δύο πρέπει να αποδίδουν παρόμοια με ελάχιστο προβάδισμα του snapdragon στα γραφικά, εδώ όμως δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο και για αυτό υπάρχει διαφωνία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 series: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού

Όσο και να ακούγεται περίεργο, η σειρά Samsung Galaxy S7 λαμβάνει νέα ενημέρωση λογισμικού, μαζί με το security update Σεπτεμβρίου.

Software Android Smartphones featured Samsung

Samsung Galaxy S7: Έλαβε νέα αναβάθμιση 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge αναβαθμίζονται, με το νέο Security Patch να φέρνει τις συσκευές στο επίπεδο ασφαλείας του Μαρτίου.

Smartphones Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Δύο βασικά μοντέλα της Galaxy S7 σειράς μεταφέρονται στην τρίτη κατηγορία των security update έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια.