Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

Έχοντας δει αμέτρητα leaks για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και renders, έφτασε η ώρα να δούμε την πρώτη live εικόνα αυτού που λέγεται ότι είναι το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S7, που ανακοινώνεται 21 Φεβρουαρίου.

Η φωτογραφία έρχεται από το Βιετνάμ και δυστυχώς μας δείχνει μόνο την πίσω πλευρά του Samsung Galaxy S7, όμως ακόμη κι έτσι παίρνουμε τις πληροφορίες μας. Βλέπουμε το εξόγκωμα της κάμερας να έχει μειωθεί όπως είχε ακουστεί στις φήμες.

Επιπλέον υπάρχουν κυρτές καμπύλες στην πλάτη ενώ δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το εάν έχει κατασκευή από γυαλί ή από πλαστικό. Είναι πολύ πιθανό η Samsung στο συγκεκριμένο prototype να έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικό υλικό για να μην τα αποκαλύψει όλα πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Επιβεβαιώνονται παλαιότερες πληροφορίες που έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσουν δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 820 και μια με Exynos 8890, με τον δεύτερο να δίνει 15% καλύτερη απόδοση σε CPU και GPU tests. Επίσης, αναφέρεται ότι είναι αδιάβροχο με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας, η οποία πηγαίνει από το 0 στο 80% μέσα σε 30 λεπτά.

Η Britecell κάμερα στην πλάτη λέγεται ότι είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7. Όσο για την τιμή, στο Βιετνάμ το Samsung Galaxy S7 θα κοστίζει περίπου 740 δολ. ενώ το Samsung Galaxy S7 edge, 890 δολ.

Η διαρροή μοιάζει να είναι αξιόπιστη, αλλά κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7: Η Samsung ετοιμαζει battery case a la Apple

Update: Προστέθηκε φωτογραφία από αυτό που φέρεται να ειναι το νέο Galaxy S7 Edge (SM-G9350) και σκοράει 134.704 points στο AnTuTu benchmark test.
samsung galaxy s7 live, Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

samsung galaxy s7 live, Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

samsung galaxy s7 live, Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

samsung galaxy s7 live, Samsung Galaxy S7: Διέρρευσε η πρώτη live φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babis

Το τρωει το μήλο

Δεξια στην εικονα

VasilisA3

Galaxy S (i9000)!!!

Theo

Ανέβηκε νέα φωτογραφία στο sammobile η οποία δείχνει το s7 edge ( μάλλον) από μπροστά και μπορώ να πω πως μπορεί να μην έχει και τρελή διαφορά με το s6 edge αλλά μου αρέσει πολύ. Όμως πόσο διαφορετικά μπορούν να τα κάνουν; Έχουνε φτάσει ταβάνι !!

vladimiros

Ειχα την εντυπωση πως θα ειναι το ιδιο πισω το S7,αλλα μπραβο τους ακουσαν τον κοσμο και το μικρεναν,λογικα ειναι αληθινη φωτο..επισης μαλλον θα εχει και SD,μπορει και αδιαβροχοποιηση,αντε αντε samsung δεν θα εχει παραπονο κανεις τωρα..διαφραγμα f/1.7,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα βγαζει και τις πιο καλες φωτο το βραδυ,βλεπε Z5 με διαφραγμα φακου f/2.0 βγαζει πιο καλα απο G4 το βραδυ με f/1.8..μην με πεις κανεις το αντιθετο εχω και αποδειξης..

intr0n

Καλή δουλειά εξωτερικά απο τη Samsung. Να δούμε τι θα αλλάξει στο touchwiz φέτος.

Δημήτρης

Αν δεν έγραφε Samsung θα νόμιζα ότι είναι από αυτά που πουλάνε οι πλανόδιοι πωλητές.

Perseus

Η πλατη ειναι πιο ομορφη του s6 edge μοιαζει πολυ με το πρώτο galaxy 9000, μπροστα ειναι ιδιο με s6

Γιώργος

μακάρι να ισχύουν όλα τότε μιλάμε για όπλο!

Gvirginia

Το update μου θύμισε το άρθρο με το score του iPhone στο Antutu. “Λογικά” η Samsung πλήρωσε και αυτή την Antutu…

Στα της συσκευής, ελπίζω για κάτι δυνατό και με πιο χαμηλή τιμή.

ChrisG

Περιμένουμε Geekbench και ένα σοβαρό Basemark os ii.

Drake

Μια από τα ίδια, με καλύτερες επιδόσεις (στα χαρτιά) και ίσως καλύτερη κάμερα ! Αν το έβγαζε άλλη εταιρία (Apple, Sony, HTC) όλοι οι “οπαδοί” της συγκεκριμένης θα έπεφταν να το φάνε…”είναι ίδιο με πέρυσι”, “άντε να κλείσει να ησυχάσουμε” και άλλα παρόμοια κωμικά!

Όσο για τα benchmark, όλοι ξέρουμε ότι είναι νά’χαμε να λέγαμε! Καμία σχέση οι αριθμοί με την εμπειρία χρήσης!
Btw, ο σάπιος κατά πολλούς SD810 στο επίσης σάπιο HTC M9 μου, μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow βγάζει στο Antutu v6.0.1 117853 με δεύτερο (Android) το Huawei Mate 8 με 92746! Τα Samsung με τα κιάλια προς το παρόν…Αν και όταν πάρουν (σωστή) αναβάθμιση σε Marshmallow, ίσως να φτάσουν κι αυτά εκεί! Μέχρι στιγμής, 83944 το θεϊκό S6 Edge! Οπότε, λογικό ο καινούργιος επεξεργαστής να είναι κοντά στις 135k!

@Gvirginia, τώρα για τους φαν το Antutu θα είναι πάλι έγκυρο!

ΥΓ. Περιμένω το κράξιμο από τους φαν!
ΥΓ.2 Πρώην (και νυν σε μερικά) κάτοχος το τελευταίο χρόνο Samsung S5, S6 Edge, Sony Z3c, iPhone 5s, Lumia 1020, HTC One M9.

vasilist

Το 2016 θα δούμε αυτό που περιμέναμε το 2015.
Το hardware έχει ξεφύγει στα android ακόμα και με την μισή απόδοση το τηλέφωνο θα πετάει πόσο μάλλον τώρα.

Dimitris

αλλαξε το design οπως και περσυ 😀

ChrisG

Επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι συνέβη με το antutu 6 να τους ενημερώσω ότι η αύξηση των σκόρς οφείλεται στο UX.υπαρχει βίντεο στο YouTube του s6 edge με 2 διαφορετικές ρομ.η μια βγάζει 114000 και η άλλη 78000.το UX είναι Κούκου.δεν μετράει hardware επιδόσεις.οι δείκτες για το hw είναι το 3D cup κλπ.γι’αυτό και με marshmallow ανεβηκε σε όσους είχαν 70κ κ.α.στο ένα edge δίνει 53000 UX στο άλλο 25000.εαν άλλαζε κάτι ουσιαστικό στην συσκευή τα νούμερα θα ήταν τα ίδια με την 5εκδοση.δεν είναι τυχαίο ότι σε Basemark και Geekbench δεν άλλαξε τίποτα.το s7 αν συγκρίνεται με το s6 έχει όντως μεγαλύτερα νούμερα λόγω πιο ισχυρού hardware.δειτε τα 3D cpu στα δυο smarts και θα καταλάβετε.εν ολίγοις για εμένα το antutu 6 είναι Κούκου.περιμενουμε Geekbench και Basemark os ii.
Π.χ Antutu 6 s6 edge 3D 22206.Antutu 6 3D s7 57197.cpu 26000 ενώ s7 31556.ram 5300 s7 6050.

αγγελος

τρελενομαιιιιιιιιιιιι…..μολις πηρα note 5 και τα σπαει αλλα μου φαινεται οτι θα ειναι πανεμορφο!

tester

@vladimire για δείξε μας ένα link όπου το Z5 τραβάει καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό απο το G4. Ούτε ένα φίλε. Σε όλα τα συγκριτικά κάμερας το Ζ5 σε χαμηλό φωτισμό μένει πίσω απο όλα τα άλλα. Μην τρελαθούμε κιόλας. και σου μιλάω εκ πείρας, το έχει η φίλη μου το G4 και όπου είναι να βγάλουμε φώτο βράδυ μας βάζει τα γυαλιά, νομίζουμε οτι έχει τραβήξει με επαγγελματική μηχανή.

Gvirginia

Ο άνθρωπος που δεν ήξερε τις αλλαγές που υπέστη η v6 του Antutu και επέμενε για στημένα benchs(από την Apple), τώρα παραδίδει μαθήματα για όσους δεν καταλαβαίνουν…

ChrisG

Ο άνθρωπος που έλεγε οτι το antutu είναι κούκου το ξαναλέει.ψάξε σε όλα τα ξένα site να δείς σχόλια.το antutu πηρε την κατηφόρα.το να δίνεις ΔΙΠΛΑΣΙΟ σκορ απο την μία έκδοση στην άλλη χωρίς να έχει αλλάξει τίποτε στο hardware(το οποίο έλεγα και ξαναέλεγα)μόνο σοβαρό δεν είναι.το τί έβαλε το πως τα τσιμπησε το τι άλλαξε στην φιλοσοφία της…δεν με απασχολεί.το antutu στα σκουπίδια μέχρι να σοβαρευτεί.επίσης μαθήματα δεν παραδίδω αλλά συζητώ.χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να μαθαίνω και να τοποθετούμε αναλόγως της ενημέρωσης και τα καινούρια δεδομένα.αυτά να τα λές στον εαυτό σου που χαιρόσασταν οτι ο dual A9 ξαφνικά άλλαξε επίπεδα ισχύος και μπράβο στην apple και τις λοιπές…να μην πώ κτλ…ότι έλεγα αυτό ισχύει.τίποτε δεν άλλαξε στην ισχύ και στην ουσία.όλα είναι τα ίδια.

Gvirginia

Καταρχάς τίποτα δε χρειάζεται να πω στον εαυτό μου, μιας και δε “χαιρόμουν” με τις επιδόσεις του Α9. Ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει το κάθε Antutu/Geekbench/Basemark. Επίσης ποτέ μου δεν είχα συσκευή της Apple. Τα περισσότερα σχόλια “κράζουν” γιατί δεν έχουν καταλάβει τι άλλαξε με τη v6. Είδαν απλά την είδηση “Το iPhone διπλασίασε το score του” και δεν έψαξαν να δουν τι αλλαγές γίνανε και ότι μαζί με το iPhone διπλασίασε και το Nexus 9 το score του.

Εγώ σχολίασα ότι ενώ σε εκείνο το άρθρο επέμενες για πληρωμένα benchmarks, εδώ ενημερώνεις όσους δεν καταλαβαίνουν τι παίζει με το Antutu v6. Επίσης όσο “κούκου” είναι το Antutu, τόσο είναι και τα Geekbench/Basemark κτλ μιας και κανένα δε σου δίνει αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε test.

ChrisG

πήγαινε να τρέξεις 3DMARK(εκεί θα έχεις μία σωστή εικόνα για τα games και την κάρτα γραφικών σε κανονική ανάλυση),τρέξε και ένα Basemark os ii για την μνήμη,cpu κλπ.το Antutu στην έκδοση 6 λέει μ******ς.ξεγελά και δίνει μία υπερφουσκωμένη εικόνα για ένα smart.σε αυτο θα συμφωνούμε πιστέυω.το τι αλλάξανε δεν με απασχολεί.αλλά αυτό που κάνανε είναι όντως κούκου.άσε δε για τις αστείες μετρήσεις όπου σε Iphone 6 Plus μετρούσε στα 1136*640 ενώ η ανάλυση υποτίθεται ότι είναι 1080p(υπάρχουν βίντεο).φταίει το Antutu;κάποιος άλλος έβαλε τον δάκτυλό του για περισσότερα Points;(ίσως δεν ξέρω και που να ξέρεις άλλωστε τι γράφει ο καθένας στο λογισμικό του).ήταν που ήταν το antutu να μην πώ για το τι…τώρα το τελείωσε.τα Geekbench,Basemark,3dmark είναι λίγο-πολύ(πάντα επιδέχονται κριτικής και αξιολόγησης)πιο σοβαρά.χωρίς να σημαίνει αυτό ότι “κάποια”μέρα δεν μπορεί να αλλάξουν και αυτά.εκείνο που λέω εν ολίγοις είναι να μην κολλάνε μερικοί σε ένα benchmark(όχι ότι ποτέ επέλεξα βάσει αυτού διότι θα ήταν ανόητο)ως κριτήριο ισχύς και αξιολόγησης και να ξεκινάνε τους “πανηγυρισμούς”.αυτά και απλά.

Ιωάννης jb

Gvirginia +1 ChrisG.. ναι ρε μεγάλε καλά τα λες πως την εχει δει το antutu.. Να βγάζει καινούργια εκδοση οπου ανεβαίνουν κατα πολύ τα σκορ (εως και διπλάσια σκορ σε κάποιες συσκευές) και να μην ρωτάει εσενα αν συμφωνείς!! Ντροπή!!! και αίσχος!!!! Τελικά αν και αρχικά σε ειδαμε να κράζεις για τα διπλάσια σκορ του iphone τώρα μας τα γυρνας… Δλδ μας λες οτι τα αλλα είναι αξιοπιστα ενω αυτό οχι.. λες και τα άλλα benchmarks δεν υπαρχει περιπτωση καμια να βγαλουν επόμενη εκδοση οπου επειδη θα αλλάζει καποιες παραμέτρους δε θα ανεβαίνουν τα σκορ.. Καλα μιλάμε δε παίζεσαι!!!!! Επι του θέματος είπε κάτι πολύ σωστό στο σχόλιο 11 ο Drake…. Δε μπορεί να βγαίνουν όλοι οι samsung funs και να κράζουν την sony ή κάποια άλλη εταιρία επειδή για 2-3 χρόνια εχει το ιδιο μοτίβο στα ακριβά τις κινητά.. και την αγαπημένη τους εταιρίας που 5 χρόνια τώρα εχει το ιδιο μοτίβο στο design να την αποθεώνουν!! Είναι τραγικό… Εδω βλέπουμε κλασικά πραγματα για άλλη μια φορά απο την samsung στο θέμα design, το μοτίβο είναι το ιδιο ένα κινητο με στρογγυλεμένες ακρες, με το κλασικό κουμπί μπροστά και όλα τα υπόλοιπα που θυμίζουν πολύ προηγούμενες ναυαρχίδες τις.. Δε… Συνέχεια »

ChrisG

Δεν συζητώ με κολλημενους και στυλ μπλα μπλα…να με συμπαθας αλλά μάλλον δεν παίζεσαι εσύ.αυτα και συνέχισε τα δικά σου.και δεν γυρνάω τίποτα.τρεξεχασες τα πολλαπλά θαυμαστικά και τα ερωτηματικά.α…έβαλες.οκ…

Νικος

Η διαφορά με τα προηγούμενα S6,S5 κτλ που ακριβώς είναι;

Άμα το έκανε αυτό η Apple και η Microsoft, τώρα θα είχαμε λαικά δικαστήρια στην πλατεία Συντάγματος απο τα Fanboys – Sheepdroids.

Ώρα για αναβάθμιση, έχετε μείνει πίσω.

Μπέεεεεεεε

vladimiros

Παιδια εγω αναφερομε στο @tester με προκαλεσε…
σου στελνω ενα βιντεο επειδη ειπες οτι δεν θα βρω κανενα..και το G4 τραβαει πολυ καλες φωτογραφιες δεν ειπα κατι..απλα ειπα το Ζ5 ειναι καλυτερο..εσυ οπως ειπες ειδες το G4 απο την φιλη σου κ σου αρεσε…εμ δεν ειχες και το Ζ5 να το συγκρινεις απο κοντα..ΟΤΑΝ εχεις και τα 2 μαζι μονο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα..
https://www.youtube.com/watch?v=9fH3S0j2SfQ

Makis

@Δημήτρης, ακριβώς +1

vladimiros

Παιδια εγω αναφερομε στο @tester με προκαλεσε…
σου στελνω ενα βιντεο επειδη ειπες οτι δεν θα βρω κανενα..και το G4 τραβαει πολυ καλες φωτογραφιες δεν ειπα κατι..απλα ειπα το Ζ5 ειναι καλυτερο..εσυ οπως ειπες ειδες το G4 απο την φιλη σου κ σου αρεσε…εμ δεν ειχες και το Ζ5 να το συγκρινεις απο κοντα..ΟΤΑΝ εχεις και τα 2 μαζι μονο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα…..
https://www.youtube.com/watch?v=9fH3S0j2SfQ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.