Samsung Galaxy S7: Φωτογραφίες και video σε λειτουργία

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου είναι η μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 στο πλαίσιο της MWC 2016, όπου θα βρίσκεται όπως κάθε χρόνο και το Techblog. Μέχρι τότε παίρνουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε από τα leaks.

Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες αλλά και video που δείχνει το Samsung Galaxy S7 σε λειτουργία. Μια από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που επιβεβαιώνονται είναι η μεγάλη επιστροφή της κάρτας microSD, την οποία είδαμε τελευταία φορά στο Samsung Galaxy S5 και εξαφανίστηκε από τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge. Η υποδοχή είναι δίπλα στην υποδοχή για την κάρτα SIM.

Επιπλέον, δεν φαίνεται να υπάρχει θύρα USB Type-C, ενώ το Android Authority που διέρρευσε το video λέει ότι η μπαταρία δεν θα είναι 3000mAh αλλά 2800mAh στο Samsung Galaxy S7. Τέλος, να πούμε ότι οι δαχτυλιές οφείλονται στο λεπτό πλαστικό κάλυμμα που έχει το συγκεκριμένο κομμάτι στην πίσω πλευρά.

Δείτε το video:

samsung galaxy s7 hands on video, Samsung Galaxy S7: Φωτογραφίες και video σε λειτουργία

samsung galaxy s7 hands on video, Samsung Galaxy S7: Φωτογραφίες και video σε λειτουργία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Ναι σίγουρα σε αυτό οφείλονται οι δαχτυλιές… ;P
Πάντως από κεντρική οθόνη στο flipboard και πίσω σφαίρα πάει σε σχέση με τα s6…

dark_master

θα ήθελα να το δω χωρίς τις ζελατίνες…δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα έτσι όπως το είδα..

dark_master

Σίγουρα οι φωτογραφίες το αδικούν (τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω)

nick2010

Τι κακό κι αυτό με τις μπαταρίες της τσιγκουνιάς…. ρε sammy είσαι αδιόρθωτη, αφού είδες, το S6 πούλησε χάλια λόγω μικρής μπαταρίας, γιατί το συνεχίζεις ????

Γιαννης

Αν είναι αυτό το τελικό design τότε είναι χάλι σε σχέση με το S6. Βέβαια αυτό το απροβλημάτιστο γύρισμα από και προς το flipboard με τρόμαξε!! Τουμπανάκι αναμένεται και τα 2800 μια χαρά θα είναι με ΜΜ

ΝΙΚΟΣ

Άλλη μια υπερεκτιμημένη συσκευή που θα βοηθήσει την Samsung να δικαιώσει τον C.E.O της που ετοιμάζεται για πτώση των πωλήσεων( δάκρυα και αίμα, λες και είναι ο Τσόρτσιλ ,τρομάρα του). Kαλά βυθίσματα εύχομαι στους πολύχρωμους Κορεάτες και καλά ξεκατινιάσματα των samsung funboys με τους αντίστοιχους της Apple.Αγκαλίτσα θα πέσετε και θα ηρεμήσει ο κόσμος με τις παπαριές που κάνουν οι δυο τεχνολογικοί υπερκολοσσοί!

παπαροκάς tiamat

Χτεσινο μηνυμα μου!

Ο/Η παπαροκας tiamat λέει:

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:55

Τα τελευταια 165 χρονια καθε φημη
Για το νεο s και note λεει για μια δηθεν μεγαλη μπαταρια και στο τελος δε γινεται τιποτα !
Να ειστε καχύποπτοι με αυτή την εταιρεια

VasilisA3

Όπως και να έχει η μπαταρία θα κρατάει σχεδόν 50% παραπάνω από το S6.

Νικος

@ΝΙΚΟΣ Σαν πικραμενος κάνεις.

dark_master

Το θέμα είναι μόνο τα ονομαστικά mAh της συσκευής αλλά και το πόσο καλά δένει το software με το hardware. Ελπίζω να μην τα σκ@τώσουν πάλι με το software…

ΝΙΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ προς @Νίκος ακούει? Από τι να πικραθώ βρε? Μόνο γέλιο μου βγαίνει.Η πίκρα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και στα λόγια του C.E.O της Samsung. Η Ξινίλα στα μούτρα του Tim Cook.χοχοχοχοχο

Γιάννης

Όσο παει το UI της το χαλάει ακόμα περισσότερο . Τα εικονίδια και η αρχική θυμίζουν κινητό με 100 και λιγότερα ευρώ . Ντροπή !!!

perseus

φουρναρης ηταν αυτος που το πιανε!!! Ολοι θα πεσουν στο s6 edge νομιζω στα 510 euro που εχει φτάσει

Γιώργος

Τα εικονίδια είναι το πρόβλημα ; Αυτά αλλάζουν με τόσα εκατοντάδες θέματα που υπάρχουν στο store της Samsung . Το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά το touch wiz

tomkar1808

Η μικρό μου φαίνεται η τεράστιο είναι το χέρι του.
Και το άλλο, 4 εικονίδια σε 5,1 ίντσες παράξενο μου φαινεται, η και αυτό τους άρεσε αραγε από το iPhone ?

Κωνσταντίνος

Γεια χαρα σε ολους.Συγνωμη για το 100% off topic σχολειο αλλα ειναι επειγον και θελω να κανω οτι καλυτερο μπορω.Λοιπον,η παρεα μου συμμετεχει σ ενα διαγωσισμο της red bull και το μονο που χρειαζομαστε ειναι να κανετε vote,αρκει να ειστε συνδεδεμενοι μεσω facebook(κανετε like στην ουσια οπως θα δειτε),ειναι απλο.Στοχος ειναι να βγουν τα παιδια στην 8αχταδα,που ειναι αρκετα δυσκολο γιατι υπαρχει αρκετος συναγωνισμος,ωστοσο θα ηταν μεγαλη χαρα να περασει στην επομενη φαση Ελληνικη ομαδα.Σας ευχαριστω ολους και ελπιζω να ψηφισετε.. Ο σύνδεσμος είναι αυτός -https://www.redbullcanyoumakeit.com/en/applications/4583/

παπαροκας tiamat

Κωνσταντινος εχω ανεβασει φωτο προφιλ στο facebook και εχω παρει μονο 3 like!
Nα ζητησω να γινει θεμα στο techblog?? Μπειτε ρε παιδια να μου κανετε κανα λαικ

forneverarrow

Αδιάφορο… με ξενέρωσε τόσο ως κάτοχο S5, που ούτε το S6 θέλω, ούτε τούτο! Αν πάρω το Android 6 πριν το Πάσχα και δουλεύει όπως πρέπει, ίσως το ξανασκευτώ. Διαφορετικά, Πάει και η Samsung στον κατάλογο που έκανα με τις never again εταιρίες (υπόψην, μέσα είναι ήδη η MS, η HTC, και η Sony, μιας και στο παρελθόν μου “φέρθηκαν” όπως μου “φέρεται τώρα η Samsung). Στο εξής μας απομένει μόνο μια LG η Motorola αν θέλω Android, και φυσικά η σίγουρη επιλογή της Apple (μέγα λάθος που άφησα τω 5s στη γυναίκα μου πέρσι και δεν πήρα το 6… αλλά από τα λάθη μαθαίνει κανείς).

Nio

Τελικά ούτε το G5 προβλέπεται να μου αρέσει ούτε το S7.
Αν είχε snapdragon 820 το mate 8 δεν θα είχε αντίπαλο.

perseus

forneverarrow @τι σου κανε αγορακλα μου η samsung και σε στεναχωρησε και σε βλεπω απελπισμενο, γιατι τι σε χαλάει στο s6 edge? και θες το ντενεκε το iphone

VasilisA3

Ρε μάγκες μην χαλιεστε, αμακιγιαριστη γκομενα είναι αυτό που βλέπετε με τις καμπύλες της και τα όλα της. Όταν βγει στα φώτα της δημοσιότητας και το πιάσετε στα χέρια σας θα λέτε “αν και στην αρχή το εκραζα μόλις το έπιασα στο χέρι μου το ερωτεύτηκα” εγγυημένα, ιδικά το edge θα είναι κ@(λα. Έχει τα πάντα πάνω συν premium εμφάνιση. Όταν φτάσει 550 θα είναι και με σουπερ τιμή.

forneverarrow

@perseus: απλά τα πράγματα. Θεωρώ ότι σήμερα η αγορά ενός ακριβού smartphone δεν αξίζει εάν δεν υπάρχει η απαραίτητη υποστήριξη από τον κατασκευαστή. Μπορεί το Edge και το S6/7 να είναι καλύτερο στο “χέρι” ή/και σε επιδόσεις από το iPhone 6s, ωστόσο, δεν δίνεις 800€ για να ξαναδώσεις μετά από 18 μήνες για το επόμενο. Αν ήθελα κάτι τέτοιο αγόραζα μια συσκευή στα 200€ κάθε χρόνο και πάλι έβγαινα κερδισμένος και με νεότερη έκδοση από το “παλιό” flagship. Έχεις κάποια αμφιβολία ότι το iPhone 5s (που είναι ίδια γενιά με το S5 που έχω τώρα) τρέχει τελευταία έκδοση iOS?? Επιπλέον, δεν είναι μόνο ο αριθμός έκδοσης το πρόβλημα… σχεδόν όλοι όταν δίνουν αναβάθμιση, τη δίνουν πλήρη, με το τελευταίο UI, όπως π.χ. το LG G3 που πήρε το ίδιο UI με το G4, όπως το Sense της HTC που κάθε φορά αλλάζει σε όλες τις συσκευές κλπ. Η Samsung όμως φίλε, αλλάζει μόνο τα νούμερα στην έκδοση android! Το S6 έχει ίδιο ακριβώς TauchWiz με με τα A3/5/7, ακόμα και το S5 neo (με πιο αδύναμο hardware από το κανονικό S5), ενώ τα S4/S5 έχουν ένα παλιό TauchWiz με τη διαφορά ότι πριν ήταν μαύρο το φόντο στα μενού, τώρα… Συνέχεια »

VasilisA3

@forevearrow να σου βγάλω άκυρο όλο το σχόλιο σου; έχω το S2 και πάει σεντόνα. Θες να στο βγάλω ακόμα πιο άκυρο; έχω ροθταρισμενο το S (i9000) και πάει σεντόνα όχι όσο το 2 Αλλά ρολαρει.

dark_master

Βασίλης Α3… μπορεί απλά να μην θέλει να κάνει root το κινητό του. Εσύ το έκανες για να καλύψεις πιθανόν κάποιες αδυναμίες της Samsung. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι Κ αυτός υποχρεωμένος να το κάνει….

Darth

@VasilisA3 σε αναμονη δεν αμφιβάλλω σε ξσεσκισμα θα κρατάει και λιγότερο μην σου πω (κάτι σαν το g4) το παρουσίαζαν με διπλάσια αυτονομία από το g3 και ναι είχε…. σε αναμονη όμως.. στο gaming 4g browsing hotspot κλπ 35% λιγότερη……

Ιωάννης jb

Ένα galaxy s3 με τραγικό ui.. διπλή κάμερα.. καλυτερα χαρακτηριστικα και αλουμινιο!!

Γιάννης

Που την είδες την διπλή κάμερα? Είναι τόσο το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχεις όταν βλέπεις κινητό της Samsung (προφανώς γιατί είσαι φαν κάποιας τριτο-τέταρτης κατηγορίας εταιρείας όπως η Sony) που έχεις παραισθήσεις.
Όσο για το “τραγικό UI” ενημερωτικά πέρυσι σε ψηφοφορία του Androidauthority είχε βγει πρώτο το touchwiz μετά το stock.

PANOS

Από τότε που η Εύα δάγκωσε το μηλαραράκι ολα άλλαξαν.
Τώρα να προσπαθεί η SAMSUNG να αντιγράφει οδηγεί στο αποτέλεσμα που βλέπετε και θα το δείτε και σε ροζ.
Όπως και να έχει ένα τηλ το αξιολογούμε όταν το πάρουμε στα χέρια μας και το δουλέψουμε.
Τώρα όσο για τον φίλο που λέει τενεκέ το IPHONE τι να σχολιάσω.
Ας αγοράσει ένα να το δουλέψει και να μας πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.