Samsung Galaxy S7 mini: H high-end απάντηση στο 4ιντσο iPhone SE;

Μέσα στο 2015 ακούσαμε πολλές φορές για το Samsung Galaxy S6 mini, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Το τελευταίο mini που κυκλοφόρησε η Samsung ήταν το Samsung Galaxy S5 mini, το οποίο διέφερε από τον μεγάλο αδερφό σε μέγεθος και χαρακτηριστικά.

Κανένα από τα Galaxy S mini μοντέλα δεν είχε τα χαρακτηριστικά που έβαζε η Samsung στη ναυαρχίδα της, όπως έκανε η Sony στη σειρά Z Compact.

Ωστόσο, από φέτος η Samsung μπορεί να αλλάξει στρατηγική. Οι νέες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες τη θέλουν να ετοιμάζει τον αντίπαλο του 4ιντσου iPhone SE, το οποίο θα γίνει επίσημο την επόμενη Δευτέρα 21 Μαρτίου. Το Samsung Galaxy S7 mini αναμένεται να είναι το πρώτο της σειράς του που θα φορά high-end χαρακτηριστικά.

Οι πηγές μιλούν για οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 720p, επεξεργαστή Snapdragon 820 ή Exynos 8890, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 12 Megapixel και πάχος 9.9 χλστ. Αντίστοιχα, το iPhone SE αναμένεται με οθόνη 4 ιντσών, A9 chipset, NFC, Apple Pay, Live Photos, Touch ID και κάμερα 12 Megapixel.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα και κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

samsung galaxy s7 mini, Samsung Galaxy S7 mini: H high-end απάντηση στο 4ιντσο iPhone SE;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mageironi

Πάντως με 720p ανάλυση δεν το λες και high end…

tech21man

Δεν χρειαζεται παραπανω σε αυτη τη διασταση ασε που θα πηγαινει πιο γρηγορα απο οποιοδηποτε hi end μοιραζεται το chipset του, οποτε…in your face

vasilist

Στις 4.6 ίντσες είναι μια χαρά 720 p εγώ στις 5.5 δεν βλέπω διάφορα FHD με QHD (zenfone 2 με LG G4) γιατί δεν μπορώ να φέρω το τηλέφωνο ποιο κοντά από 20 εκατοστά γιαυτό πιστεύω ότι 720p είναι μια χαρά για 4.6.
Τώρα αν υπάρχει κάποιος με μάτι γερακιού ή φοράει κυάλια όταν κοιτάει το τηλέφωνο σίγουρα θα είναι λίγα τα 720p γιατί υπάρχουν και άτομα με πολύ καλή όραση.

mageironi

Παίδες αλλο ειναι, αν χρειάζεται τέτοια αναλυση σε τετοιες ιντσες και αλλο αν ειναι high end. Κατα τη δικη μου αποψη αν θες να λεγεσαι high end πρέπει να έχεις ιδια χαρακτηριστικά με το s7 απλα σε μικροτερες ιντσες οθονη…

Manolis

δεν έβγαλε πέρσι S6 mini αλλά πρέπει φέτος να βγάλει άρον άρον;;;; η φημολογία καλά κρατεί!!! 🙁

Σε αντίθεση με την Apple που mini μπορεί να θεωρηθεί για μένα το 5S αν κάποιος ΔΕΝ θέλει το τεράστιο 6S των 4,7″ :p, η Samsung έχει άλλα μοντέλα φετινά που μπορούν να θεωρηθούν και αξιόλογα και mini σε σχέση με το S7 όπως το Α3 2016!!! μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου!!! 😉

makis

Να το βάλει εκεί που ξέρει η Σάμσουνγκ με 720 οθόνη.

Mary

Αυτο που κράζετε τις οθόνες HD και FHD ακόμη και σε τόσο λίγες ίντσες με ξεπερνάει. Μιλάμε σας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου το marketing…

Ιωάννης jb

@Mary +1
Ακούγεται πολύ καλή συσκευή… βέβαια το software τις samsung για μένα είναι αποτρεπτικός παράγοντας.. συν του οτι στο δευτερο χρονο θα το παρατήσει στη μοίρα του..

Scot

HD FOREVER ΜΑΓΚΕΣ. Εδώ η Full HD είναι too much και για τάμπλετ. Στις 4,6 είναι τέλειο το HD και το κινητό τρέχει πιο άνετα με μεγαλύτερο performance και μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας. Όλοι όσοι θέλετε FHD και UHD σε τόσο μικρές οθόνες είναι για να πουλάτε μούρη και μόνο. Άμα σας βάλουνε να καταλάβετε διαφορά από απλή HD σε μικρή οθόνη @@ θα καταλάβετε.

ζιζου

Μην ειστε γκιριζια καποιοι.. Το ppi μετραει

Ανακιν

Εμένα πάντως δεν μου φτάνει ούτε η qhd θέλω 4κ οθόνη! Εσείς που μιλάτε για ανάλυση δείτε φωτογραφία ανάλυσης 2κ που κυκλοφορουν και μετά κοιτάξτε την 720p την δικιά σας να καταλάβετε διαφορά

Sotiris

Όσοι δεν καταλαβαίνετε διαφορά μεταξύ HD, FHD και QHD να πάτε να κοιτάξετε τα μάτια σας. Σοβαρά έχετε προβλήματα όρασης! Ελπίζω να θεραπευτείτε! Αλλιώς οι υπόλοιποι είμαστε σουπερ ηρωες με εκπληκτική όραση.

Κατά τ άλλα μια χαρά είναι η 720p για 4,6 ίντσες. Άλλο αυτό και άλλο δεν καταλαβαίνετε διαφορά και για marketing. Ειδικά στις μεγάλες οθόνες, κάνει μπαμ.

George.v

Μετα απο 1,5 χρόνιο που έχω το S5 mini ήρθε η ώρα να αλλαξω κινητό. Να έχει ραδιο και να βγεί και DUOS και θα είναι τέλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.