Samsung Galaxy S7: Το σκάνερ ίριδας ανεβάζει την τιμή του;

Το Samsung Galaxy S7 θα είναι από τις πρώτες μεγάλες ναυαρχίδες που περιμένουμε από τη νέα χρονία και μάλλον η πρώτη συσκευή με Snapdragon 820. Ωστόσο, αν οι πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία είναι σωστές, αν θέλετε να το αγοράσετε θα πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα τις οικονομίες.

Οι πληροφορίες, οι οποίες ακόμη είναι ανεπιβεβαίωτες, λένε ότι η Samsung θα ανεβάσει την τιμή στη σειρά του Samsung Galaxy S7. Στην αύξηση της τιμής θεωρείται ότι μπορεί να συμβάλει το γεγονός ότι η Samsung θα προσθέσει σκάνερ ίριδας στην επερχόμενη ναυαρχίδα. Με το σκάνερ ίριδας μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό σου απλά κοιτάζοντας την οθόνη. Ουσιαστικά κάνει ότι και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και θεωρείται πιο ασφαλές.

Εμείς να συμπληρώσουμε, ότι πρόσφατα ακούσαμε τις φήμες για χρήση μαγνησίου αντί για αλουμίνιο στην κατασκευή του. Το μαγνήσιο είναι πιο ακριβό υλικό από το αλουμίνιο, οπότε αυτός μπορεί να είναι ένας ακόμη λόγος για την αύξηση στην τιμή.

H Samsung λέγεται ότι θα λανσάρει 4 εκδόσεις, τα Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge Plus και Samsung Galaxy S7 Plus. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 21 Φεβρουαρίου πριν την MWC 2016 και αναμένεται να βγει στα ράφια τον Μάρτιο. Ωστόσο, οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Samsung και μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

samsung galaxy s7 iris scanner, Samsung Galaxy S7: Το σκάνερ ίριδας ανεβάζει την τιμή του;

samsung galaxy s7 iris scanner, Samsung Galaxy S7: Το σκάνερ ίριδας ανεβάζει την τιμή του;

samsung galaxy s7 iris scanner, Samsung Galaxy S7: Το σκάνερ ίριδας ανεβάζει την τιμή του;

samsung galaxy s7 iris scanner, Samsung Galaxy S7: Το σκάνερ ίριδας ανεβάζει την τιμή του;

samsung galaxy s7 iris scanner, Samsung Galaxy S7: Το σκάνερ ίριδας ανεβάζει την τιμή του;

samsung galaxy s7 iris scanner, Samsung Galaxy S7: Το σκάνερ ίριδας ανεβάζει την τιμή του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lemodes

Πάω στοίχημα ότι όλες οι φήμες που βγαίνουν , θα παραμείνουν φήμες…Δεν θα Έχει τίποτα απ αυτά….τα ίδια και τα ίδια…Χρόνια πολλά:)

kostasmpl

δεν εδωσε Νοτε 5 Ευρωπη και αν το δωσει λυπαμαι εφυγε το καραβι! βγαζει του π@στι τις συσκευες και καμια απο αυτες πολλες φορες δεν ειναι ιδιες ειτε θα αλλαζει το μοντεμ ειτε ο επεξεργαστης ειτε η ραμ που εχουν και ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο! δεν δινει update ουτε στις μισες! εχει ανεβασει ηδη τις τιμες και μαλιστα εχει αφαιρεσει και πολλα απο τα προηγουμενα μοντελα οπως πχ IR blaster! και τωρα θελει να ανεβασει και αλλο τις τιμες και να βγαλει την ιδια ναυαρχιδα σε 4 εκδοσεις…..εε αντε γεια ρε σαμη! Νοτε 4 τελευταιο κινητο και μετα νεξυς που οπως παει ειναι στα σκαρια το split screen με το καινουριο λογισμικο και το παλευει και με καμερα!! που ηδη εχει βελτιωθει παρα πολυ! του χρονου αμα βγαλει ενα εξισου καλο κινητο οπως φετος και ελτιωμενο σε αυτα τα σημεια θα τα σβησει ολα

forneverarrow

Νομίζω το θέλει το κράξιμο… όσο καλή πρόθεση και αν έχω, με κάτι τέτοια βγαίνω από τα ρούχα μου! Ήδη αναμένω το Android 6 update για S5 και από το πότε θα βγει και πως θα δουλεύει θα εξαρτηθεί αν θα ξαναπληρώσω πότε για Samsung.

Μια κίτρινη κάρτα έφαγε ήδη με τα νέα για τη βοήθεια της Google σχετικά με το touch wiz για τις μελλοντικές συσκευές!!! Άρα εμείς στην απέξω, ενώ όφειλε να το έχει βελτιώσει χρόνια τώρα. Η άλλη κίτρινη έπεσε λόγω του αχταρμά με τα flagship ήδη από φέτος… 6, edge, edge+ και φοβάμαι τι μας περιμένει όταν βγει το 7. Με τόσες εκδόσεις είναι λογικό να μην υπάρχει υποστήριξη για πάνω από 1 χρόνο και ως εκ τούτου φαίνεται η στάση της εταιρίας προς εμάς.

Τώρα μας λέει ότι θα βάλει scanner ίριδας για να ανέβει το κόστος, το οποίο θα έπεφτε τάχα! Αν θες ίριδα και λες ότι είναι αποτελεσματικη μέθοδος, τότε βγάλε το fingerprint για να ρίξεις το κόστος! Και τα δύο μαζί είναι ανούσια.

Τέλος, συμφωνώ απόλυτα με τον kostasmpl.

Animamundi

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Όλες αυτές οι τεχνολογίες είναι άχρηστες και ο μόνος σκοπός είναι να πουλήσουν μούρη!
Δεν κοιτάνε να βάλουν καμιά μπαταρία της προκοπής!!!!!!!
Αναρωτιέμαι πως θα αναγνωρίζει την ίριδα στο απόλυτο σκοτάδι,όταν πχ κοιμάμαι και θέλω να δω τη ώρα είναι????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λές και το fingerprint δεν κάνει την δουλειά του μια χαρά,η ίριδα τους μάρανε!
Άντε και του χρόνου ανάλυση ούρων!
Βέβαια η sammy είναι ο βασιλιάς της μούρης όπως και με τα edge όπου η κυρτότητα της οθόνης είναι άχρηστη και κάνει και το κινητό άβολο στο πιάσιμο!!!
Να χουμε να λέμε….

gt-i9506

Καλα ολα αυτα αλλα πρεπει να συνδιαστει και με μια καλη τιμη να μη ξεφυγουμε απο τα 700 ευρω γιατι τοτε θα παει απατο σε πωλησεις αν κρατισει μια λογικη τιμη η σαμσουγκ θα σπασει το ρεκορ που ειχε κανει το s4

nikolasV

Αναγνώριση της ίριδας έχει το Microsoft Lumia 950 XL

Γιάννης

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για κινητό με πάνω από 1000 ευρώ.Δεν είναι κατάσταση αυτή λες κ φτιάχνουν κινητά για κατασκοπικές οργανώσεις.Το επόμενο μοντέλο τι θα έχει;Αναγνώριση τύπου αίματος;Δυστυχώς είναι λυπηρό για μια εταιρεία να καταστρέφεται εκ τον έσω.Με αυτά που κάνει κ ειδικά με την έλλειψη αναβαθμίσεων σε μοντέλα που έχουν λίγο χρόνο από τη στιγμή που βγήκαν θα χάσει πολύ κόσμο στο τομέα των smartphones.Παλιά λέγαμε ότι τα κινητά της apple είναι υπερεκτιμημένα,σε λίγο θα λέμε ότι κ τα κινητά της samsung είναι υπερεκτιμημένα.Η samsung τα θυσιάζει όλα στο βωμό του χρέους(ως εταιρεία αυτό τη νοιάζει κ είναι φυσιολογικό),το μέλλον θα δείξει πως θα της βγει αυτή η κίνηση.Άλλωστε μέχρι στιγμής οι δημοσιεύσεις δείχνουν ότι η samsung δε κερδίζει από τις ναυαρχίδες της αλλά από τα μεσαία κινητά κ δε φαίνεται να το καταλαβαίνει κ να κάνει κάτι.Κ το κοινό της στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά απογοητευμένο από τη μη άφιξη των κινητών της στην Ευρώπη.Ως εταιρεία κάνει τα πάντα για να βγάλει τα μάτια της τα ίδια κ όχι να χάσει από άλλη εταιρεια κ αυτό είναι τραγικό.

JohnWave

Ας βάλει μαγνήσιο και ίριδα στα plus ( δλδ στις 2 από τις 4 εκδόσεις ) και ας πάει την τιμή τους στο χιλιάρικο.Πιστεύω πως οι τιμές θα ξεκινούν από 750 για το S7 και θα καταλήγουν στα 1000 για το S7 edge plus. Eνδιάμεσα θα παίξουν οι άλλες δύο εκδόσεις. Προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορήσω τη Samsung. Aπό τη στιγμή που ο ανταγωνιστής της ( Apple ) βγάζει τα κεράτά της κοροϊδεύοντας τον κόσμο τόσα χρόνια, γιατί να μην το κάνει και η Samsung. Τις τιμές τις διαμορφώνει η αγορά.

Raziel

Χαζα πραγματα πραγματικα μολις πηρα note 4 fingerprintsκαι χαζα το εβαλα και καθε λιγο κα λιγακι επρεπε να βαλω το δαχτυλο και το εβγαλα δεν την παλευα

vasilist

Καλύτερα να συγκεντρωθούν στο software κομμάτι που είναι και ή μεγάλη αδυναμία της Samsung.
Δεν είναι δυνατόν το zenfone 2 που έχω να είναι πιο γρήγορο από το s6 και note 5 , αυτό είναι προσβολή για το hardware που έχουν αυτά τα δύο μοντέλα και το κόστος.

NtinosMD

ειλικρινα ηθελα να εβλεπα τα σχολια εαν το σκαννερ ιριδας θα το εβγαζε η apple στο ταριφονι της….

Darth

@NtinosMD τι σημασία έχει ποιος θα το κάνει… όταν κινητό ξεπερνάει κάποια τιμή από ένα σημείο και μετά απλά διαβάζουμε την είδηση γελάμε και προχωράμε

δλδ εσυ θεωρείς λογικό να δίνεις 1000+ ευρώ ειτε λέει apple ειτε samsung είτε skata πάνω στην συσκευη?

TJL

Κινητο των 150 ευρω με σκανερ ιριδας και fingerprint. https://www.umidigi.com/page-iron_pro.html
Το εχω στα χερια μου εδω και δυο εβδομαδες. Αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω που εδωσα. Bye-bye sammy…

βαγγος

#TJL Φιλε να σου πως απο που το παρηγγειλες αυτο το κινητο γιατι ερειξα μια ματια στο link και μου φανηκε πολυ καλο και ωραιο.

TJL

@βαγγος. Στο ebay το βρισκεις 160- 170 ευρω. Για πιο φτηνα ριξε μια ματια εδω: https://www.antelife.com/umi-iron-pro-mtk6753-1-3ghz-octa-core-5-5-inch-ips-fhd-screen-android-5-1-4g-lte-smartphone-silver.html.
Σε καθε περιπτωση παντως χρειαζεται να εχεις paypal και αρκετη υπομονη (3-5 εβδομαδες) μεχρι να ερθει το πακετο απο Ασια.

TJL

@βαγγος: δοκιμασε μεσω ebay, οι τιμες ειναι περιπου 160-170 ευρω. Επισης μπορεις να το βρεις σε παρα πολλα κινεζικα online καταστηματα με 20-30 ευρω λιγοτερα, αλλα εκει δεν θα εχεις την ”ασφαλεια” του ebay. Σε καθε περιπτωση παντως πρεπει να εισαι οπλισμενος με υπομονη, καθως το πακετο σου θα κανει 3-5 εβδομαδες για να ερθει με το ταχυδρομειο.

TJL

Σου απαντησα δυο φορες γιατι νομιζα οτι δεν θα δημοσιευτει η πρωτη, λογω του link που περιλαμβανε για το eshop.

βαγγος

@TJL Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφοριση.
Καλες γιορτες σε ολους!!!

noob

@TJL το τελωνείο το γλίτωσες με απλο ταχυδρομείο?

shadgr

Αυτή η εταιρία αντί να βελτιωθεί, συνεχίζει τα ιδια και φέτος..
Βρε μπας και τελικά πουλάει και μας το κρύβουν;;;

TJL

@noob ισχυει αυτο που λες. Ξερουν ομως κι αυτοι, απο μονιι τους εξω απο το κουτι γραφουν πιο μικρη τιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.