Samsung Galaxy S7 edge: Φωτογραφίζεται χωρίς θύρα USB Type-C

Φαίνεται πως μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge δεν θα περάσει μέρα χωρίς να έχουμε κάποια διαρροή. Σήμερα έχουμε νέες live φωτογραφίες σε ασημί και μαύρο χρώμα.

Το Samsung Galaxy S7 διέρρευσε και σε ασημί χρώμα, κάτι που δεν είχε εμφανιστεί σε προηγούμενα renders. Από την άλλη, το Samsung Galaxy S7 edge φωτογραφίζεται σε μαύρο αλλά και ασημί χρώμα. Βλέπουμε την κάτω πλευρά της συσκευής, η οποία δείχνει ότι έχε θύρα microUSB και όχι USB Type-C.

Επομένως η Samsung έχει αποφασίσει να μην κάνει αλλαγές στο συγκεκριμένο κομμάτι και να αναβάλει την μετάβαση των smartphones της σε Type-C. Ίσως η νέα θύρα κάνει την εμφάνισή της στο Samsung Galaxy Note 6.

Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge ανακοινώνονται Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην MWC 2016, εκεί θα βρίσκεται και το Techblog με όλα τα hands on videos και φωτογραφίες. Μεταξύ άλλων περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 820, Exynos 8890, αντοχή στο νερό και την επιστροφή της κάρτας microSD.

samsung galaxy s7 no usb type c, Samsung Galaxy S7 edge: Φωτογραφίζεται χωρίς θύρα USB Type-C

samsung galaxy s7 no usb type c, Samsung Galaxy S7 edge: Φωτογραφίζεται χωρίς θύρα USB Type-C

samsung galaxy s7 no usb type c, Samsung Galaxy S7 edge: Φωτογραφίζεται χωρίς θύρα USB Type-C

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Καλύτερα για πιο μεγάλη συμβατότητα.

KostasB

Αν είναι για συμβατότητα τότε δεν πρόκειται ποτέ να πάμε σε type c. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει και αν αυτό δεν γίνει από τα smartphone που πουλάνε εκατομύρια κομμάτια από που θα γίνει; Μόνο έτσι θα γίνει δεδομένη η type c. Βέβαια να είναι κανονική type c με τα όλα της και όχι πετσοκομμένη έκδοση. Επίσης μπορεί να παίζει ρόλο και το πάχος της καθότι είναι και ελάχιστα πιο παχιά η type c από την micro. Αλλά όταν μιλάμε για high end θα πρέπει να περιλαμβάνεται και αυτή μέσα θέλοντας και μη.

Αλέξανδρος

Η type-c είναι το μέλλον. Μεγάλο φάουλ της Samsung που δεν το βάζει έστω στις ναυαρχίδες της. Θα βάλει ………………. μυαλό κάποτε.

One

Δεν είναι και τεράστια καινοτομία το type-c εκτος αν νομίζουν οι εταιριες ότι θα πουλήσουν μονο και μονο επειδή το φέρουν πρωτες. Λες και ολοι βαζουμε το φορτιστή στραβα…

Η καινοτομία του S7 θα είναι η MicroSD και η αδιαβροχοποίηση. Γιουπι…

George

@Αλεξανδρος πρωτα απ ολα πρεπει να βαλει μυαλο σχετικα με την πολιτικη που ακλουθει για την αναβαθμιση του λογισμικου των συσκευων της.

KostasB

@One αν θεωρείς ότι το μόνο που έχει η type c είναι το να βάζεις το βύσμα από όποια μεριά θέλεις τότε πρέπει να το ψάξεις λίγο. Κάνε ένα googlαρισμα.
Σίγουρα θα φέρει καινούργια πράγματα το S7 αλλά και το type c θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτά.

nikos90

Ισως περιμενει να γινει ευρεως γνωστο και να μας το πουληει στο s8 σαν new feauture, παντος στο oneplus 2 που περασε για λιγο απο τα χερια μου δεν ειδα καμια διαφορα απο το απλο micro usb, ισα ισα που επρεπε παντου να κουβαλαω το καλωδιο του μαζι μου

AvantiFer

Είναι πολύ νωρίς να πάει σε Type-C. Δεν βλέπω και πολλούς να έχουν μηχανήματα (pc, laptops κτλ) με USB 3.0 . Μικρό το κακό. Δεν θα πάθει κανείς τίποτα από το copy paste. Άμα θέλετε ταχύτητα ρίχτε τα αρχεία σε μια καλή microSD που απ’ότι ακούγεται θα υποστηρίζει. Επίσης και copy από SD σε internal memory πάλι σφαίρα θα γίνει. (ένας άλλος λόγος ίσως είναι το μεγάλο μέγεθος της type-C και η φιλοδοξία για μια νέα πρακτική και γρήγορη θύρα που θα κουμπώνει όπως και να το βάλεις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.