Galaxy S7 & S7 Edge: Πάνω από το αναμενόμενο οι παραγγελίες

Σε απάντηση των πρόσφατων αναφορών που έλεγαν ότι στην πατρίδα του τη Ν. Κορέα η ζήτηση για το νέο Samsung Galaxy S7 είναι χαμηλότερη από τον προκάτοχό του Samsung Galaxy S6, οι Κορεάτες έρχονται να διευκρινίσουν ότι οι προ-παραγγελίες είναι πάνω από το αναμενόμενο.

Η απάντηση έρχεται από τον επικεφαλής του τμήματος mobile Koh Dong-jin, ο οποίος τονίζει ότι οι παραγγελίες και για τα δυο Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι πολύ πιο πάνω από το αναμενόμενο. Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας ότι αναμένει οι νέες ναυαρχίδες θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση των πωλήσεων στην Κίνα.

Η Κίνα είναι μια αγορά στην οποία η Samsung έχει πρόβλημα με τις πωλήσεις, καθώς επηρεάζονται από τους τοπικούς κατασκευαστές που κυκλοφορούν εξαιρετικά οικονομικές συσκευές με δυνατά χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, ο Koh δεν μας έδωσε ακριβή αριθμό για να δούμε σε τι επίπεδα κινούνται οι παραγγελίες. Ωστόσο, η αναφορά που μιλούσε για χαμηλή ζήτηση σε Ν. Κορέα δεν είναι απαραίτητο ότι δεν ισχύει, ίσως ο Koh αναφέρεται στην συνολική ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να πούμε ότι η Samsung ποντάρει πολλά στη νέα της ναυαρχίδα, σε αντίθεση με την LG και το LG G5, ξεκίνησε αμέσως να δέχεται προ-παραγγελίες και δίνει δώρο το Gear VR. Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε τι επιδόσεις είχαν τελικά τα Galaxy S7.

Σκέφτεστε την αγορά κάποιου μοντέλου;

samsung galaxy s7 s7 edge sales, Galaxy S7 & S7 Edge: Πάνω από το αναμενόμενο οι παραγγελίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Βεβαίως και σκοφτομαστε την αγορά αυτής της πανέμορφης συσκευης! Μόλις πέσει κοντά στα 350€ που είναι και το budget μου για κινητό θα το πάρω. Μέχρι τότε υπομονή!

VasilisA3

Costas ίσως να περιμένεις κάνα 12 μηνο για αυτήν την τιμή. Πάντως εγώ από το Note 2 το τρέναρω από S σε Note και τώρα κατασταλαξα να παρω το Edge …όταν πέσει στα 500€ κατά τον Σεπτέμβριο ή μήπως να περιμένω το Note 6 μέχρι τότε. ..αντε πάλι τα ίδια.

Kostas

το εχω εδω και τρεις μερες, η μπαταρια απο της 10 το πρωι μεχρι αυτην την ωρα εχει πεσει στο 45% με 4G ανοιχτο games και σερφαρισμα.απο τις καλυτερες μπαταριες που εχω δει σε κινητο

tarif16

αν δεν το βγάλουν στα 1000 day one,από μένα Χ

Κωνσταντίνος

VasilosA3 Πες μου λιγο..χωρις ειρωνια…εφοσον πηρες το edge,τι παραπανω θα σου προσφερει το s7 ;;Με το s6 εισαι ΥΠΕΡ καλυμμενος

Chris

Το έχω και γω το κινητό από την Τρίτη. Το edge ειναι “μαζεμένο” για 5,5 ίντσες. Η οθόνη όπως αναμενόταν κορυφαία, η κάμερα βελτιωμένη από το s6 που είχα, πολύ γρήγορο, η μπαταρία όπως λέει και ο φίλος παραπάνω πολύ πολύ καλή! Λόγω της μικρής κουρμπας και πίσω είναι καλύτερο στην αφή από ότι το s6. Ωραίο το κολπακι με το τριπλό κλικ που η οθόνη μειώνεται και το χειρίζεσαι με ένα χερι άνετα. Δεν είναι δαν της apple που απλά κατεβάζει το μενού κάτω. Στην ουσία κάνει σαν σμίκρυνση της οθόνης και μπορείς να ανοίξεις και να δουλέψεις παντού.

VasilisA3

Κωνσταντίνε το A3 έχω δεν έχω το S6 απλώς κατέληξα στο να πάρω το S7 Edge. Σίγουρα αν κάποιος έχει το S6 σε καμία περίπτωση δεν πάει στο S7.

panos`

Μια απορία πως το πήρατε ενω η διάθεση του κινητου ειναι απο αύριο??

Chris

Προπαραγγελια φιλε που δίνει το vr δώρο:-)

panosz75

Όσοι καμαρώνετε για την καταπληκτική μπαταρία unibody συσκευής, μάλλον δεν σκοπεύετε να την κρατήσετε πάνω από 12μηνο, γιατί μετά από ένα χρόνο χρήσης οι μπαταρίες πέφτουν τραγικά σε απόδοση. Αφαιρούμενες μπαταρίες FTW.

παπαροκας tiamat

Εγω απο το λανσαρισμα του ονειρεύομαι το note!
Εφοσον βγηκε στις 5.5 το edge δυσκολα να το βγαλει και plus oποτε το νεο note υποθετω θα ερθει !

Επισης, μιας και το edge πηγαινει τοσο καλα στις πωλησεις υποθετω οτι το note 6 ισως βγει και σε μορφη edge οπως το note 4!

Φανταστειτε νεο note ασιμι χρωμα με πολυ μεγαλυτερη μπαταρια, αδιαβροχο και τη νεα καμερα!!
Θα γινω και βιζιτου να το παρω!!

Ερωτηση προς κατοχους ,η υδροψυξη κανει δουλεια? Η ο 820 ειναι μαπα και δε φτανει μια υδροψυξη να κανει καλα το τηλεφωνο?

Με ποια εκδοση φτανει ελλαδα?

Kostas

@παπαροκας δεν θα ελεγα οτι κανει και δουλεια.επισης η γρηγορη φορτιση ζεσταινει παραααα πολυ το κινητο,με το s6 edge+ δεν ειχα τετοιο θεμα.ευτυχως που εχει ρυθμιση να μην φορτιζει γρηγορα.

fotis

Το απλο s7 κανει τις ιδιες πωλησεις με το edge χωρις και τοσο μεγαλη παρουσιαση σαν του edge

Dimitris

στην χώρα μας θα έρθει με τον 820 ή με exynos τελικά;

shadgr

Δεν μας απάντησε κάποιος στην ερώτηση του @παπαροκας tiamat:

Ποιά έκδοση έρχεται Ελλάδα; Exynos ή Snapdragon?

Όσο για το θέμα μας.. Οι πραγματικές πωλήσεις θα φανούν στο τέλος του έτους.
Δεν ξαναπαίρνω κινητό που δεν θα έχει αφαιρούμενη μπαταρία, με έξτρα φορτιστή!
Εκτός αν είναι Note 6 ή iPhone!

Δημήτρης

Δυστυχώς και για εμένα το ποσό που μπορώ να διαθέσω για την αγορά νέου κινητού είναι 350 – 380 ευρώ και νομίζω ότι το lg g5 θα φτάσει εκεί πολύ πιο γρήγορα. Μάλλον θα αγοράσω το LG

nasos

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει αν το χρωμα το ασημή ειναι διαφορετικο απο το τιτανιουμ γκολντ ,η ειναι τελικα το ιδιο χρωμα?

Enestotas

Έχοντας ήδη s6 το μόνο που σκέφτομαι είναι s6 edge. Του χρόνου πάλι στο s8.

Ευάγγελος

Στη Ελλάδα- Ευρώπη exynos .
Snap Στην Αμερική .

Makis

Μάλλον πιάσαμε και fake αγοραστές. Ρωτάει ο άλλος από πάνω με ποιον επεξεργαστή έρχεται και ένας δεν απάντησε. Ευάγγελε, άσε τι λένε τα έντυπα, από αυτούς που το έχουν ρωτάμε;

hatzipanos

Είναι λίγο αναμενόμενο. Έχει γίνει καλύτερη δουλειά από πέρσι και κρατήθηκαν βασικά καλά χαρακτηριστικά και βελτίωσαν αδυναμίες. Όταν ακούς τους καταναλωτές είναι βέβαιο ότι θα το δεις και στις πωλήσεις και φέτος θα φανεί αυτό.

giannis

Makis αυτοί πο το έχουν δεν ξέρουμε ούτε από ποια χώρα γράφουν ούτε από ποια χώρα το παρηγγειλαν

Makis

Ε, ας γράψουν βρε gianni(s)

Kostas

@Makis δωσε μου το εμαιλ σου να σου στειλω την απόδειξη.ευρωπη ερχεται me exynos.εγω επειδή ζω βελγιο ηρθε απο δευτερα.ορεξη εχουμε να πουμε ψεματα που το εχουμε

Stavros

Παιδια μια βοηθεια αν και εκτος θεματος…ψαχνω ενα δικαρτο κινητο με οσο γινετε καλυτερη καμερα τουλαχιστον και 1,5 ραμ…χρηση φωτο φβ μουσικη και ιντερνετ…δεν ειναι για μενα απλα θελω γνωμες…ευχαριστω!!!

Makis

Βρε γράψε το chipset και άσε τις αποδείξεις. Βάλτην στη δήλωση, εφορία είμαι;

ChrisG

όποιος δεν γνωρίζει ποιόν επεξεργαστή έχει(ο οποίος αναγράφεται στο κουτί)βάζει το cpu-z και το βλέπει.

Kostas

@Makis δεν ειπα οτι εισαι εφορια αλλα δεν μπορω να ακουω και μ****ιες. Το chip το εχουμε γραψει σε πολλα θεματα. Ευρωπη ερχεται μονο με exynos.θα μας βγάλετε και ψευτες στο τελοςελεος δηλαδη

Shadgr

τόσο δύσκολο είναι να πείτε τον επεξεργαστή; Τότε άλλο τόσο δύσκολο είναι να πιστέψω ότι το έχετε.. Καλά κάνω και δεν ασχολούμαι συχνά με το να γράφω σε σχόλια. Λυπάμαι αλλά δεν είναι απαντήσεις αυτές, και μάλιστα κατόχων του κινητού.

Makis

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι ο έχων φράγκα, δεν έχει και ιδέα από τα βασικά….(και ΄γω των βασικών είμαι)

Kostas

@Shadgr.ειναι το τελευταίο που με απασχολεί αν πιστευεις η οχι.το εχουμε πει χιλιαδες φορες με exynos έρχεται. Μην τα περιμένετε ολα στο πιατο,μπειτε και λιγο google να ψαξετε κατι.ουτε ειναι ολοι υποχρεωμενοι να απαντανε σε καθε ερωτηση.

@Makis λογαριασμο δεν θα δωσω αν εχω φραγκα η οχι.οσα θελώ εχω και οσα περνω.ουτε θα σου πω αν εχω ιδεα στα βασικα η οχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.