Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

Όταν η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus με αισθητήρες πίεσης στην οθόνη, ήταν αναμενόμενο ότι θα ξεκινούσαν οι φήμες και για τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Ένας από αυτούς ήταν και η Samsung.

Από Android κατασκευαστές μέχρι στιγμής έχουμε δει την Huawei να κυκλοφορεί το Huawei Mate S με αισθητήρες πίεσης στην οθόνη και η επόμενη θα είναι η Samsung.

Σύμφωνα με φυλλάδιο που διέρρευσε, το Samsung Galaxy S7 εμφανίζεται να έχει αισθητήρες πίεσης στην οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης και δίνει κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες, ανάλογα με το πόσο δυνατά πιέζεις.

Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge ανακοινώνονται στην MWC 2016 αύριο Κυριακή και οι διαρροές έχουν αφήσει πολύ λίγα στη φαντασία μας. Περιμένουμε οθόνες 5.1 και 5.5 ιντσών για το S7 και S7 edge, αντίστοιχα, επεξεργαστή Snapdragon 820 (ΗΠΑ, Κίνα), Exynos 8890 (Ευρώπη και άλλες αγορές), μνήμη RAM 4GB, επεκτάσιμη μνήμη μέσω κάρτας microSD, αντοχή στο νερό και μπαταρίες 3000mah (S7) και 3600mah (S7 edge).

Παράλληλα με το φυλλάδιο που επιβεβαιώνει τους αισθητήρες πίεσης, διέρρευσαν και νέες live φωτογραφίες των Samsung Galaxy S7. Ωστόσο, μέχρι την αυριανή ανακοίνωση, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

samsung galaxy s7 pressure sensors, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

samsung galaxy s7 pressure sensors, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

samsung galaxy s7 pressure sensors, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

samsung galaxy s7 pressure sensors, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

samsung galaxy s7 pressure sensors, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

samsung galaxy s7 pressure sensors, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

samsung galaxy s7 pressure sensors, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
steliosg

Κινητάρα !!!

Jim

Lg g5!

Γιωργος Παππας

Απίστευτο κινητο!!

γιωργος

γυρισε ο γαλαξιας!

VasilisA3

Το απόλυτο κινητό, ίσως το πρώτο που τα έχει όλα ή σχεδόν όλα. Αφήνει και κατι για του χρόνου. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τις πωλήσεις που μπορεί να είναι λιγότερες από του S6 ή μήπως όχι;

perseus

Ο αυτοκράτορας ανέβηκε περισυ βλεπε edge και απο τι δειχνει θα παραμείνει και φέτος , τα εχει ολα το πακέτο s7

JohnWave

> Premium κατασκευή : check ( αν και εμφανισιακά προτιμώ Huawei και Sony)
> Πρακτικό μέγεθος : check ( για την 5.1 έκδοση)
> Πανίσχυρα cpu/ram/gpu : check
> Tρομερή κάμερα : check ( αν κρίνουμε από το S6)
> Φανταστική οθόνη : check ( ήδη από το S6)
> Υποδοχή εξωτερικής sd : check ( για όσους τους ενδιαφέρει)
> Mεγάλη μπαταρία : check
> Aδιαβροχοποίηση : check ( για όσους τους ενδιαφέρει)
> Δαχτυλικό αποτύπωμα : check ( για όσους τους ενδιαφέρει)
> Καλός ήχος : check ( αν κρίνουμε από το S6 )
> Rom : ?
> Updates : ?

H Samsung άκουσε τους καταναλωτές και φαίνεται ότι δημιούργησε το “τέλειο” smartphone. Λέω “φαίνεται” και βάζω σε εισαγωγικά το “τέλειο” γιατί :
α) το θέμα “rom” είναι άκρως σημαντικό για τη λειτουργία ενός κινητού
β) το θέμα “updates” είναι σημαντικό για αρκετούς χρήστες ( για μένα καθόλου εφόσον η αρχική rom δουλεύει άψογα)

Τώρα αν το πάρω πολύ υποκειμενικά το θέμα, για μένα το “τέλειο” κινητό πέρα από όλα τα παραπάνω θα είχε άλλη σχεδιαστική γραμμή ( όχι καμπύλες στις άκρες ) και καλύτερο screen/body ratio.

aggelos

οντως φαινεται οτι το edge ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο εχει φτιαχτει ever…προπαραγγελια με βλεπω

Ante_Geia

@παπαροκας Εάν δεν ήταν η Samsung θα σου λεγα τώρα εάν θα είχες δει από την Apple Phablet (6/6s plus) και το smartwatch φίλε μου. Ο ένας παίρνει στοιχεία από τον άλλον που είναι πολύ φυσιολογικό. ΔΛΔ ο κατασκευαστής που έβαλε πρώτος στα αμάξια του ABS να μην το βάλουν και οι άλλοι κατασκευαστές για να μην μπεις εσύ να τους κατηγορήσεις για αντιγραφή. Μου φαίνεται ότι εσύ είσαι κολλημένος (φιλικά πάντα). Το κινητό είναι εργαλείο δεν το βλέπεις? Και όσο για το USB type C ρώτα εμένα να σου πω που έχω το Nexus 6p. Για να βρω φορτιστή ΑΜΑΝ κάνω (όταν δεν είμαι σπίτι) έπειτα το PC μου δεν έχει ΚΑΝ type C οπότε δεν έχει και τόσο νόημα δυστυχώς. :/ Για μένα το type C βγήκε πριν την ώρα του.

JohnWave

@παπαροκας tiamat, δεν διαφωνώ ότι σε ορισμένα πράγματα ακολουθεί την Apple αλλά που είναι το κακό να συμπληρώνεις ότι σου έλειπε από την προηγούμενη χρονιά ; Νομίζω πως η πλειοψηφία των καταναλωτών, το S7 δεν θα το αξιολογούσε ούτε για την αντοχή στο νερό , ούτε για τους αισθητήρες πίεσης, τους καρδιακούς παλμούς, τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Θα το αξιολογούσε κυρίως για την οθόνη, την κάμερα, την κατασκευή, τις cpu/gpu/ram , τη rom, τον αποθηκευτικό χώρο ( εσωτερικό-εξωτερικό) και τη μπαταρία. Όλα τα υπόλοιπα νομίζω πως για τους περισσότερους έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από που και ως που λοιπόν ένα κινητό που κρατά τα καλά της προηγούμενης χρονιάς και καλύπτει φέτος τα κενά της, είναι ένα κινητό για πρόβατα ; Εκτός αν εννοείς τους καταναλωτές που επηρεάζονται από δευτερεύοντα features όπως οι αισθητήρες πίεσης κτλ. Εκεί σχετικά συμφωνώ. Πρόβατο όμως για μένα είναι αυτός που αγοράζει ένα κινητό για το όνομά του και όχι για αυτά που προσφέρει. Ε πλέον αυτά που προσφέρει το S7 είναι τόσα πολλά και καλά ώστε δεν μπορώ να χαρακτηρίσω “πρόβατο” όποιον το αγοράσει. Αν η LG ή η Sony ή όποια άλλη εταιρία, προσφέρει ακριβώς τα ίδια σε ποιότητα στα 200€ κάτω, τότε ναι θα… Συνέχεια »

Tomas

Καλο κινητο ρε παιδια δε λεω,αλλα οποιος πηρε περυσι το s6 η s6 edge υπαρχει κανενας λογος να το αλλαξει με αυτο;Δηλαδη μονο και μονο για τους αισθητηρες πιεσης;Γιατι κατα τα αλλα απο καμερα και επεξεργαστη πετουσε και το s6.Δεν ειναι λιγο λαθος να δινεις 700-800 ευρω και στην ουσια να περνεις κατι το οποιο ειναι ιδιο με το περσινο;Και κατι αλλο που με πειραξε στην samsung,αυτοι που πηραν το edge+ που ειναι και το πιο καινουριο μοντελο ακομα δεν εχουν παρει update και εχει παρει το s6 που βγηκε 6 μηνες νωριτερα,δεν ειναι λιγο τραγικο;

gkoutsos

Βασικα του λειπουν: radio fm (καποιους τους ενδιαφερει, αλλα δυστυχως η σαμμυ το σνομπαρει στις ναυαρχιδες), μαλλον ir blaster (το εχει βγαλει απο το note 5 και δεν καταλαβαινω γιατι), αποσπωμενη μπαταρια και μπροστινα ηχεια για να ειναι 100% ολοκληρωμενο. Το τελειο κινητο δυστυχως δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει, πολυ απλα γιατι ο καθενας εχει διαφορετικες προτιμησεις, γουστα και αναγκες.

Darth

@Tomas και βεβαια υπαρχει και μαλιστα πολυ σοβαρος λογος…
αλλα να πας στην καφετερία με s7 και αλλο με s6… πραγματικό θα σε βλεπουν με αλλο ματι

gkoutsos

Γενικα καλο φαινεται, αλλα εμενα με νοιαζει να δω τι εκανε η σαμμυ απο πλευρας touchwiz. Εφτιαξε το ram management ή παλι, ακομα και με 4gb ram, θα κραταει λιγοτερες εφαρμογες απο συσκευες με 3 gb ram??? (βλεπε note 5/ edge plus vs g4, nexus 6p κτλ.)
Αυτο και μονο, για μενα αποτελει σοβαρο λογο να φαει Χ.

stelios

@Darth αν πας με ένα s6 και ένα s7 θα το καταλάβει κανείς ίδια είναι όπως σήμερα εμένα με το a5 2016 μου είπαν μεγια το s6 όλα τα σαμσουνγκ είναι ίδια εμφανισιακά

Dapitium

Ωραίο.-

aggelos

για μενα ειναι πολυ σοβαρος λογος που ειμαι gadgetakias να εχει καλυτερη καμερα καλυτερο design να ειναι πιο γρηγορο να ειναι αδιαβροχο και να εχει οθονη πιεσης και sd card…δηλαδη τι αλλο επρεπε να χει για αξιζει να δωσω ακομα και το note 5 που εχω.με 100 εως 200 ευρω διαφορα ειναι καλη αναβαθμιση.

παπαροκας tiamat

@Ante geia@johnwave γιατι το δακτυλικο αποτυπωμα? (και μαλιστα πρωτα με swipe για να μη φαει αγριο κραξιμο οτι αντεγραψε στεγνα apple) ,γιατι τωρα 3d touch που ολοι το κοροιδευαμε οτι υπαρχει στο ανδροιδ χρονια ως παρατεταμενο κλικ, γιατι αδιάβροχο τωρα που θα βγει αδιαβροχο iphone?γιατι χρυσο χρωμα ως μονιμη διαθεσιμη επιλογη πια? Γιατι μειωση των mp στα 12 που χουν τα iphone?
Τα iphone ειναι ο θεος της samsung και μια ζωη θα ακολουθει και θα προσκυναει την apple! Αυτο λεω!

John Knight

@παπαροκας tiamat

Δηλαδή συγνώμη κιόλας ,αν κατάλαβα σωστά …Επειδή η apple έβαλε αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος απαγορεύετε η υλοποίηση τους και για τους άλλους κατασκευαστές ?Η τεχνολογία προχωράει και πρέπει τα πάντα να εξελίσσονται (και μην ξεχνάμε ,δεν ηταν η apple που έβαλε πρώτη αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ) Αδιάβροχα τηλέφωνα της sony υπάρχουν τόσα χρόνια από το 2011 όπως επίσης και το galaxy s5 είναι αδιάβροχο από το 2014…Άρα η samsung δεν έχει να αντιγράψει χαρακτηριστικό που έχει ήδη…Χρυσό ως μόνη διαθέσιμη επιλογή ? Πρέπει να έχεις αχρωματοψία για να βλέπεις το λευκό ,το μαύρο και το ασημί σαν χρυσό …Τώρα για την μείωση στα μεγκαπιξελ υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι …Δηλαδή τι? Έπρεπε να πάει στα 13 και όχι στα 12 για να μην λένε κάποιοι ότι αντέγραψε τα iphone?Έτσι την βόλευε και έτσι έκανε (Όχι για τους λόγους που νομίζεις )…

Βρείτε άλλες δικαιολογίες να υποστηρίξετε την apple …Τέτοιες δικαιολογίες δεν περνάνε πια …

παπαροκάς tiamat

John knite φυσικα και δεν υποστηριζω την ντροπη που λεγεται apple που κλεβει πατεντες και κοροιδευει το κοσμο με προβληματικα updates . Αλλα δεν ειμαι φανμποι να μη βλεπω οτι τα sony ειναι αδιαβροχα 6 γενιες τωρα!

η samsung γιατι δεν εκανε τα κινητα της τοσο καιρο αδιαβροχα και εντελως τυχαια τα κανει τωρα (ξανα) ενω ειχε παψει να υπαρχει σαν χαρακτηριστικο απο το s5?

To touch id ,το ois στη καμερα ,τη καμπυλη 2.5D στο γυαλι και το pay, το χρυσο σαν μονιμη χρωματικη επιλογη γιατι δεν τα εβαζε τοσο καιρο αλλα περιμενε να μπουν στα iphone για να τα βαλει καπακι και αυτη??

Στα μονα που δεν την αντιγραφει ειναι στα καλα της apple που ειναι το αλαγκαριστο λογισμικο!

ChrisG

οτι έβαλε η apple στην πλειοψηφία το αντέγραψε απο κάποιον άλλον(τα έχουμε διαβάσει εδώ),το βελτίωσε…παίξτε με όσες λεξεις θέλετε κάποιοι.αλλά καινοτομία απο την μία πλευρά και αντιγραφή απο την άλλη δεν υπάρχει σε κανέναν.υπάρχει η πρώτη τεχνολογία και η επόμενη που εξελίσεται απο τους υπόλοιπους.εγώ γουστάρω να βλέπω οτι θεωρώ θετικό απο τον κάθε κατασκευαστή.και τα περι 12mp κλπ μόνο γέλιο μου προκαλούνε.προφανώς για να μην εξέχει η κάμερα πολύ και βελτιώνοντας παράλληλα τον αισθητήρα τεχνολογικά έκανε η samsung την επιλογή των λιγότερων mp.τι κόλλημα έχετε πάθει όλοι με τις αντιγραφές και τα ίδια παραμύθια;πότε θα αφαιρούνε κάτι πότε θα βάζουν.αν σας δώσουν σε μία χρονιά όλα όσα θέλετε την επόμενη χρονιά τι θα πουλήσουν όλοι;εταιρείες είναι και το κέρδος ψάχνουν.γιατί πέφτετε απο τα σύννεφα μερικοί ακόμη δεν το κατάλαβα.για το design μία απο τα ίδια.αν το άλλαζε θα άκουγε ότι σέρνεται στην LG.τώρα που δεν το έκανε πάλι κατηγορείτε.εγώ εκείνο που κατάλαβα είναι οτι η πλειοψηφία δεν ξέρει τι θέλει.απλά θέλει να λέει…

John Knight

@παπαροκας tiamat
Για το touch id , το ois στην κάμερα και το pay απαντάνε οι πρώτες γραμμές του προηγούμενου μου σχόλιου…

Για το χρυσό χρώμα με συγχωρείς …Δεν κατάλαβα καλά …

Η αδιαβροχοποίηση στο iphone 7 είναι απλώς φήμες …Δεν μπορεί να βασίστηκε εκεί η samsung …Μέχρι το iphone 7 το σεπτεμβριο έχουμε πολύ ακόμα …Έχει πολλούς μήνες που ακούγαμε για αδιαβροχοποίηση στο galaxy s7 πριν από το iphone 7

Όσον αφορά την σχεδίαση ναι υπάρχει αντιγραφή ειδικά στο κάτω μέρος …Έχεις δίκιο και το 2.5d γυαλί …Αλλα αυτά είναι θέμα αισθητικής , τόσο καιρό τα samsung με την πλαστικουρα κατά την άποψη μου δεν ηταν ελκυστικά σχεδιάστηκα .Έπρεπε να κάνει κάτι…Αυτά μου φαίνονται λεπτομέρειες …

Στο κάτω κάτω δεν με ενδιαφέρει ποιος αντέγραψε ποιον …Όλοι θέλουμε ένα τηλεφωνο που να τα έχει όλα και αν αρχίσουμε τις δικαιολογίες των αντιγραφών δεν θα εκτιμήσουμε την εξέλιξη … Αν η samsung μπορεί να κάνει ένα χαρακτηριστικό των iphone καλύτερο στα τηλέφωνα της γιατί να μην το κάνει ? Το να κάνεις κάτι καλύτερο από τον ίδιο τον κατασκευαστή του δείχνει πολλά…

Συγνώμη αν φάνηκε επιθετικό το προηγούμενο μου σχόλιο …Δεν κατάλαβα καλά κάποια πράγματα …

babis

Τα ίδια και τα ίδια δεν κουραστήκανε μερικοί να τα λένε;

παπαροκάς tiamat

John knite καθολου επιθετικός δε μου φανηκες ισα ισα. να συμπληρωσω ομως κατι .
Το αιφον 7 και η αδιαβροχοποιηση ειναι φημες για εμας τους κοινους θνητους. Για την apple και samsung με συνεργασιες δισεκατομμυριων ειναι κατι παραπανω απο φημες και ξερουν πολλα περισσοτερα για τις κινησεις η μια της αλλης ,νασαι σιγουρος γιάυτο….

shadgr

Άντε και του χρόνου με στερεοφωνικά ηχεία…

Bloodmaster

Ολοι την κακια τους εδω θα την βγαλουν. Το κινητο ειναι εργαλειο. Τελος!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 series: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού

Όσο και να ακούγεται περίεργο, η σειρά Samsung Galaxy S7 λαμβάνει νέα ενημέρωση λογισμικού, μαζί με το security update Σεπτεμβρίου.

Software Android Smartphones featured Samsung

Samsung Galaxy S7: Έλαβε νέα αναβάθμιση 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge αναβαθμίζονται, με το νέο Security Patch να φέρνει τις συσκευές στο επίπεδο ασφαλείας του Μαρτίου.

Smartphones Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Δύο βασικά μοντέλα της Galaxy S7 σειράς μεταφέρονται στην τρίτη κατηγορία των security update έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια.