Samsung Galaxy S7/S7 edge: Teaser video δείχνει την αντοχή στο νερό

H επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου στο Unpacked event στην MWC 2016, όμως η Samsung Ινδονησίασ έκανε μια πολύ σημαντική διαρροή.

Διέρρευσε μια σελίδα, η οποία είναι γεμάτη teasers και ένα video για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Επιβεβαιώνεται ότι οι νέες ναυαρχίδες θα είναι ανθεκτικές στο νερό, ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε στο Samsung Galaxy S5, αλλά εξαφανίστηκε στα Samsung Galaxy S6. Επιπλέον, έχουμε και ασύρματη φόρτιση, ενώ στο video η Samsung αναφέρει για τη νέα ναυαρχίδα της “This Is The Next Level”.

Τα teasers περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως η ενισχυμένη ιδιωτικότητα, πιστοποίηση IP67 αλλά και η κάμερα που θα επιτρέπει την καλύτερη λήψη φωτογραφιών σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Εκτός από την αντοχή στο νερό, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που αναμένουμε να επιστρέψει στα Samsung Galaxy S7, είναι η υποδοχή για κάρτες microSD, ενώ αναμένουμε και μεγαλύτερες μπαταρίες 3000mAh (Galaxy S7) και 3600mAh (Galaxy S7 edge).

Δείτε το video:

samsung galaxy s7 teaser video, Samsung Galaxy S7/S7 edge: Teaser video δείχνει την αντοχή στο νερό

samsung galaxy s7 teaser video, Samsung Galaxy S7/S7 edge: Teaser video δείχνει την αντοχή στο νερό

samsung galaxy s7 teaser video, Samsung Galaxy S7/S7 edge: Teaser video δείχνει την αντοχή στο νερό

samsung galaxy s7 teaser video, Samsung Galaxy S7/S7 edge: Teaser video δείχνει την αντοχή στο νερό

samsung galaxy s7 teaser video, Samsung Galaxy S7/S7 edge: Teaser video δείχνει την αντοχή στο νερό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios

Λες και έβλεπα ένα galaxy s6 βρεγμένο καμμία ουσιαστικη σχεδιαστική αλλαγή. ….θα προτιμούσα να το λέγαν s6s

Γιώργος

άποψη μου θα ναι το καλύτερο smartphone του 16! πλέον ή Sammy ακούει τον κόσμο και ειναι καλό αυτό!

GoGos

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…

JohnWave

Πήρε φόρα η Samsung από πέρυσι και πάει να καλύψει όποια απαίτηση υπάρχει. Κάλυψε πέρυσι design και touchwiz ενώ φέτος πάει να καλύψει μπαταρία, microsd και αδιαβροχοποίηση. Η αδιαβροχοποίηση προσωπικά μου είναι εντελώς αδιάφορη αλλά κάποιους τους ενδιαφέρει.

Με τις νέες αλλαγές και διατηρώντας τη πρωτοπορία της σε οθόνη και κάμερα ( βάσει συγκριτικών test σε πολλά sites και όχι σε ένα) , η Samsung πάει να γίνει η 1η εταιρία που θα δημιουργήσει ένα flawless ολοκληρωμένο πακέτο. Για να δούμε αν θα είναι όντως έτσι.

giannogeorge

(Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία) :

Χρήστες: “-Πότε θα πάρει την νέα έκδοση Αndroid;”

Samsung: “-Παιδιά, το συζητάμε”.

alex

Βασικά στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το κινητό..

Aργυρης

Προσωπικα περα απο την βελτιωση στην αποδοση και καμερα δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη αλλαγη για να πει καποιος παω απο το S6 στο S7.Πραγματικα μας εχουν κανει θυματα της τεχνολογιας.Δηλαδη γιατι να δωσει καποιος 700 ευρω για ενα τηλεφωνο που ειναι το ιδιο σχεδιαστικα με περυσι και εχει μια ψευτο αδιαβροχοποιηση και καλυτερα specs?Αλλο αν καποιος εχει μια παλια συσκευη αλλα πιστευω συγκριτικα με το περσυνο μοντελο δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες.Το μονο χρησιμο ειναι η επεκταση μνημης αν οντως θα εχει θα δουμε.Σαν κατοχος iphone 6s δεν ειχα ποτε αλλο iphone ηταν η πρωτη μου συσκευη και οταν εκανα και ειδα καποια συγκριτικα τεστ με το απλο 6 ειχε διαφορες αρκετα μεγαλες σχετικα με την ταχυτητα καμερα και το 3d touch.Τωρα απ αυτο που ειδα στο βιντεο και εμενα μου χε βραχει αρκετα με τη βροχη και δεν ειχε παθει τιποτα αυτο δε σημαινει τιποτα.Δε το λες και feature για ονομα!Μας κοροιδευουν καθε χρονο παρτε το χαμπαρι.

mitsaras

Εγώ βλέπω ένα s6 edge αδιάβροχο.

παπαροκας tiamat

Τα τελευταια 165 χρονια καθε φημη
Για το νεο s και note λεει για μια δηθεν μεγαλη μπαταρια και στο τελος δε γινεται τιποτα !
Να ειστε καχύποπτοι με αυτή την εταιρεια

Ανακιν

Ότι καλύτερο από την Samsung

hugo

@Αργύρης Φιλικά πάντα στον δικό μου κύκλο δεν ξέρω πολλούς και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω κανέναν που να αλλάζει και να πηγαίνει από ναυαρχίδα σε ναυαρχίδα. Συνήθως αγοράζουν ένα καλό κινητό που τους κρατάει 2 με 3 χρόνια. Όσοι πάλι ανήκουν στο άλλο γκρουπ και έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν τις ναυαρχίδες σαν τα πουκάμισα δεν τους θεωρώ θύματα του καταναλωτισμού απλά μπορούν ακόμα και σήμερα να κάνουν τα γούστα τους. Συμφωνώ πάντως ότι οι αλλαγές είναι ελάχιστες και δεν αξίζει η μετάβαση και κάτι τελευταίο όσον αφορά το οπτικό κομμάτι το S7 φέρνει περισσότερο στο περσινό edge….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.