Samsung Galaxy S7: Υπάλληλος της Samsung διαρρέει λεπτομέρειες

Μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 (πιθανότατα 21 Φεβρουαρίου), οι διαρροές θα γίνονται όλο και πιο έντονες. Σήμερα παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες για την μη ανακοινωμένη ναυαρχίδα, από άτομο που αναφέρεται ότι είναι υπάλληλος της Samsung.

Όπως έχουμε δει ήδη από benchmarks, επιβεβαιώνεται ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα έρθουν με οθόνες 5.1 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα. Ο ίδιος συμπληρώνει ότι σε όλες τις εκδόσεις η Samsung θα χρησιμοποιήσει μαύρο σασί, για να δώσει μια πιο premium αίσθηση.

Κάμερα
Η κάμερα αναμένεται να είναι στα 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και η Samsung στην προωθητική καμπάνια θα χρησιμοποιήσει το σλόγκαν “On the night” (ότι κι αν σημαίνει αυτό). Ο λόγος που κατεβαίνει στα 12 Megapixel ενώ στο Samsung Galaxy S6 είχε βάλει κάμερα 16 Megapixel, είναι ότι η Samsung δεν θέλει πλέον να επικεντρωθεί μόνο στον αριθμό των MP, αλλά στο μέγεθος του αισθητήρα και την ικανότητά του. Η κάμερα θα έχει dual pixel auto focus όμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Canon στις DSLR κάμερες. Μειώνει τον θόρυβο και κάνει τα χρώματα πιο ζωηρά. Επιπλέον, το εξόγκωμα της κάμερας λέγεται ότι δεν θα υπάρχει πια.

Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη – επέκταση μνήμης
Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το Samsung Galaxy S7 θα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, χαρακτηριστικό που υπήρχε στο Samsung Galaxy S5 αλλά όχι στο S6. Όλες οι εκδόσεις της ναυαρχίδας θα έχουν hybrid dual SIM slot, που επιτρέπει στους χρήστες του Samsung Galaxy S7 να τοποθετούν κάρτα microSD. Αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό, το οποίο αφαιρέθηκε επίσης από τα Galaxy S6 και συζητήθηκε πολύ έντονα ενώ λέγεται ότι θα αυξηθεί και το μέγεθος της μπαταρίας.

Το Samsung Galaxy S7 θα κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά χρώματα: λευκό, μαύρο, ασημί και χρυσό.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει λίγο πριν την MWC 2016 στη Βαρκελώνη και μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Render
galaxy s7 specs leaked, Samsung Galaxy S7: Υπάλληλος της Samsung διαρρέει λεπτομέρειες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

66 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ANDREAS

Radio?????

Manolito

@ANDREAS
2016?

Κωνσταντίνος

@Manolito
500mb 5€;

Αργυρης

Που ειστε ολοι εσεις που κραζατε τα iphone για τη 12mpixel καμερα οτι ειναι λιγα; Αλλα βεβαια οταν τα κανει η samsung εκει ξαφνικα δεν μετρανε τα νουμερα ή τα benchmarks.

Thanos

Άμα δεν εχει εξόγκωμα στην κάμερα και βάλει ξανά υποδοχή για micro sd θα ειναι κορυφή

Prideous

Αργυρή η Apple με το iPhone πήγε απο τα 8 στα 12
Το θεωρώ βλακεία απο την μεριά της Samsung να κατέβει απο τα 16 στα 12 μόνο και μόνο για να μοιάζει στο iPhone
Θα μπορούσε να μείνει στα ίδια mp απλα να μειώσει το f και να βελτιώσει την κάμερα της οπως έκανε τόσα χρονια η Apple στο iPhone
Αλλα οκ δεν μας πειράζει
Έτσι και αλλιώς θα εχει μια απο τις καλύτερες κάμερες σε smartphone ( μπορεί και την καλύτερη )

ChrisG

Όποιος θέλει να μας πεί ότι επειδή η apple δεν ανέβαζε τα mp και τα 8mp ηταν το ίδιο με τα 8mp των samsung συγκρίνεται 4s κάμερα με s3.όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι λέω.η apple κινέζικους φθηνούς αισθητήρες βάζει εξού και η άθλια ποιότητα.τα συγκεκριμένα 12mp είναι φακοί και αισθητήρας samsung δική της τεχνολογία.αφού λοιπόν τα 12mp του 6s είναι innovation θα δούμε το αποτέλεσμα με του S7 σε λίγο καιρό.φακούς και αισθητήρες δεν είχαν ποτέ ποιοτικούς τα iphones.δείτε όλες τις selfies των celebrities και των ξανθιών του hollywood.θολές και τα pixels φαίνονται απο το φεγγάρι.αλλά ξέχασα…αφού η apple λέει ότι το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει διαφορά είναι οκ.μάλλον σε τυφλούς θα απευθύνεται το μάρκετινγκ της:)

ChrisG

Κάμερα 6s f/2.2 12mp
Κάμερα S7 f/1.7 12mp
Όλα οι άσχετοι εδώ μέσα…αλλά που να μάθουν για φωτογραφία με λογική “apple”…

mpelepm7

chrisg εισαι ωραιος ρε +1

viel

ChrisG το 6s εχει διαγραγμα 2.2 το 7 δεν ξερεις τι θα εχει! το s7 ειναι η ναυμαρχιδα φια το 2016 και το iphone 7 ειναι η ναυμαρχιδα για το 2016 οχι το 6s! οταν δουμε το 7 τοτε να μιλησουμε

ChrisG

Iphone 6s f/2.2 μοντέλο 2015 Σεπτέμβριο.
Lg G4 f/1.8 μοντέλο 2015 Απρίλιο.
Μέρα με την νύχτα.
Σε λίγο θα δείς και του S7…αλλά πάλι στο repeat θα το ρίξετε ως γνωστόν.

giannis

chrisg
πανω απο ολα το λογισμικο. το λογισμικό εχει την ικανοτητα να κανει τη φωτογραφια που τραβηχτηκε με τον φακο της apple να δειχνει καλύτερη στην οθονη του iphone απο οτι η αντιστοιχη με τον φακο της samsung στην οθονη του s7.
τι δεν με πιστευεις; εισαι hater

giorgos

Μακαρι να ναι ετσι και με οχι μεγαλυτερα bezels, θα ειναι οτι καλυτερο για τι 2016

ChrisG

Με την φωτογραφία ασχολούμαι χρόνια.διαφορά διαφράγματος της τάξεως 0.4 το πληρώνεις χρυσό σε επαγγελματικές μηχανές επειδή παίζει τεράστιο ρόλο οπως και ο φακός.το ios το μόνο που μπορει να κάνει είναι να ρυθμίζει τον φακό στα επίπεδα φωτεινότητας.το πόσο φώς(f) θα περασει στο φακό-αισθητήρα στην μονάδα χρόνου πόσα mp διπλό πολλαπλό focus ταχύτητα κλείστρου κλπ…είναι στην ΚΑΜΕΡΑ.Όχι στο ios που μας πρήξανε.το παραμύθι και τους μύθους γύρω απο το ios να το κρατήσουν για τον εατό τους όσοι το πιστέυουν.

Chris _BMW

GhrisG έλεος !Πραγματικα κουραστικά όπου λέει Apple να διαβάζω 15 σχόλια σου.. Κ πραγματικά το κόμπλεξ κατωτερότητας που βγάζεις ενώ πιστεύω πως ξερεις πέντε πράγματα σε κάνει πολυ μικρό .. Το 4s φίλε μου με τα 8 mp γιατί το συγκρίνεις με το s3 του οποίου ήμουν κάτοχος κ είναι μοντέλο του 12;Με το s2 θα έπρεπε κανονικά να το κανεις .. Κ όχι δεν είχε καλύτερη κάμερα το s3 .. Ειδικά η μπροστά ήταν για κλάματα .. Για να μην πω για τα υπόλοιπα του s3.. Κολλήματα κ επανεκκινήσεις δίχως τελειωμό κ αλλαγή μπαταρίας στο χρόνο… οτι κ να κες όσοι είχαν s3 με καταλαβαίνουν … Αντιθέτως το 4s για δυόμισι χρονια π το είχα δούλευε απροβλημάτιστα .. Ναι βάρυνε σε σχέση με την 7.2.1 που είχε όταν το πήρα αλλα σε καμία περίπτωση δεν είχε την συμπεριφορά του s3.Δεν λέω οτι από τότε η Samsung δεν έκανε βήματα προόδου κ μάλιστα σημαντικά .. Να θυμάσαι όμως ένα πράγμα .. Επειδή για κάποιο λόγο είναι πίσω στις πουλήσεις στις ναυαρχίδες σε σχέση με την Apple πολλά από τα specs είναι κ θέμα marketing.. Κάπως πρέπει να τραβήξει πελάτες .. Τωρα στο θέμα μας η κάμερα του s7 πιστεύω θα… Συνέχεια »

p.p

Ενα ενα για νανπουλαμε καθε χρονο.Βαζω sd fm ir,βγαζω αποσπωμενη,ξαναβαζω την επομενη,βγσζω sd,αφαιρω ραδιο,ξανακανω αδιαβροχο,ξαναφερνω fm,ξαναφερνω sd αλλα βγαζω ir.Τι δεν καταλαβαινετε? Αρκει που αγοραζετε διαφορετικο κινητο καθε φορα.

steliosg

Παιδια ενοειται οτι το galaxy s6 εχει πιοτικοτερη καμερα απο το iphone 6s.(αποψη) Πρωσοπικα τα εχω δοκιμασει και τα δυο και τελειως αντικειμμενικα ειδα οτι το samsung εχει φυσικοτερη υφη στις φωτο και οχι δεν ειμαι apple hater, ημουν κατοχος iphone 3s και σε μια μελλοντικη αγορα tablet που θα κανω ειμαι αναμεσα σε ipad air 3 και google pixel c.

nt.z

Pp έγραφες!!!. Η sam κ ηapple αυτο το δουλεμα μια ζωη.Πρωτα 4″ μετα 4.7 ,5.5,1g ram,2 του χρόνου,5mp camera φετος,8 μετα αλλα οχι μεγαλυτερη γιατι δε χρειαζεται,12 ύστερα γιατι ξαφνου χρειαζεται,ξανακατεβαινει στις4 “γιατι ξαναμικρυν το δαχτυλο.Το κατεχουν καλα το παοχνιδι.Οπως λες.Νομιζεις οτι Αγοραζεις κατι διαφορετικο γιατι σου βαζουν κ βγαζουν τα ιδια .Μια σου τα πασαρουν αχρηστα και μια χρήσιμα.

John N

ChrisG γελαω απλα με αυτα που λες. Πρωτον διατεινεσαι οτι και καλα ξερεις απο εικονα και αυτο το χρησιμοποιεις απλα για να πεισεις τους υπολοιπους αναγνωστες. Μαθε λοιπον οτι η Apple χρησιμοποιει αισθητηρες της Sony οι οποιοι θεωρουνται οι καλυτεροι οσον αφορα τα κινητα μαζι με τους φακους Carl Zeiss. Περα απο τον φακο ρυθμιστικο ρολο κατεχει και το ιδιο το λογισμικο. Αντι εσυ να προωθεις την αληθεια, λες μπαρουφες για το λογο οτι εισαι καρα- Samsung- ακιας και μην τυχον καποιος σου θιξει την εταιρειουλα. Ξεκολλατε καποιοι απο τη μικρη ζωη σας που βρισκετε ενδιαφέρον στην ανεξηγητη λατρεια εταιρειων. Ολοι προτιμαμε συγκεκριμενες εταιρειες αλλα ως εκει. Επι του θεματος τωρα, γενικα σε ολα φαινεται αψεγαδιαστο το s7, μεχρι και αδιαβροχο θα ειναι. Ενταξει η καμερα θα ναι και παλι κορυφη, αλλα το γεγονος οτι μειωνει τα megapixel ειναι καπως δυσλυπτο. Οκ ειναι καλο απο την πλευρα οτι θα μειωθει περισσότερο ο θορυβος αλλα τα κατεβαζει καθαρα επειδη και η Apple τοσο τα έχει. Ημαρτον με τοση αντιγραφη…

ChrisG

Καλά κάνεις και γελάς διότι το γέλιο κάνει καλό.και εγώ γελάω μαζί σας και με την άθλια ποιότητα των iphones που ρίχνετε τα χιλιάρια.οπότε…γελάς γελάω…λύθηκε το πρόβλήμα.ούτε μέσα στην δεκάδα των πρώτων δεν είναι η κάμερα του Iphone 6s και ξαφνικά θίγεσαι για την εταιρειούλα σου την apple και το μάρκετινγκ της.τέτοιοι έιστε καλά σας κάνει.το χρόνο 1500 να έχει και να μην προλαβαίνει τις παραγγελίες.την samsung την στηρίζω όταν βγάζει κάτι σωστό τα χώνω όταν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.δεν περιμένω να το δείς καθώς απο ανθρώπους που δεν διακρίνουν διαφορές 750p με 4k είναι ανούσιο να αποδείξεις το αντίθετο.γουστάρω όλες τις εταιρείες και θεωρώ τα ipads vfm για ότι κάνουν.υπερεκτιμημένα μέχρι αηδίας τα iphones.το έχω ξαναπεί και αν δεν ξέρεις μην μιλάς στο τι υποστηρίζω.δικαιούμαι να έχω όποιον λόγο και άποψη θέλω και δεν νομίζω να δώσω και αναφορά σε κανέναν.απλά και κατανοητά.τα iphones έχουν τις πιο τραγικές κάμερες και τα πιό Low ούτε midrange hardware specs.το παραμυθάκι των haters κόφτε το.σας μειώνει σε όλα τα επίπεδα.

John N

ChrisG γελα με οτι θες. Εγω το Ζ5 εχω το κανονικο. Αμα θες να ξερεις ειμαι κατα της πολιτικης της Apple και σε ενημερωνω οτι απο την εταιρειουλα, που απατηλα πιστευεις πως με θελγει, εχω μονο ενα ipod nano. Ειμαι συνειδητοποιημενος σαν καταναλωτης και αναγνωριζω την προσφορά καθε εταιρείας αντιθετα με σενα. Γι αυτο τραβα παιδευσου, γιατι πολυ σαν αδαης φαινεσαι!

VasilisA3

Καλα δεν μπορείτε να εκφράσετε την γνώμη σας χωρίς να προσβάλλεται τους αλλους. Μπαίνουμε να διαβάσουμε σχόλια και αντι να υπάρχει φιλική συζήτηση υπάρχει αυτό.
Οσοι πραγματικά γουστάρουμε την τεχνολογία πρέπει να γουστάρουμε και το iPhone και τα Samsung και τα Sony και τα HTC και τις κινεζιές εκτός την LeEco :-p Το S7 δεν θα έχει αντίπαλο παρα μόνο το iPhone τέλος. Αν καταφέρει το S7 και έχει την εμπειρία χρήσης των iPhone τότε θα εχει σκληρό αντίπαλο η Apple και πιστεύω πως πλέον θα τον βρει.

ChrisG

@Chris_BMW…γράψε στο google…4s camera vs s3…και επέλεξε(εικόνες).θα βρείς δεκάδες συγκριτικά με διαφορά υπέρ του S3 που βγάζει μάτι αρκεί…να έχεις φυσικά.
το S3 το είχα 3 χρόνια και οι φωτογραφίες και τα 1080p(που έχω στο αρχείο και στο νύν κινητό) βιντεο μπροστά στου φίλου μου του 4s απλά σε καθηλώνουν.όσο τυφλός και φαν να είσαι της apple όταν γνωρίζεις απο φωτογραφία ξέρεις να εκτιμάς.
θέλεις συγκριτικό s3 vs iphone 5 πάρε και με τα 3.
https://www.youtube.com/watch?v=jkgcNCP6cbg
Ούτε κάν 2 Iphone δεν μπορούνε να συγκριθούνε με το s3 όταν το iphone 5 είναι ακόμη ΜΗΝΕΣ μετά το S3.

John Knight

Μου αρέσει πολύ που oi αγοραστές (θύματα) του μήλου μας λέγανε ότι δεν παίζουν ρόλο τα μεγκαπιξελ ,ενώ τώρα που η samsung κατεβάζει τα μεγκαπιξελς ξαφνικά δια μαγίας κατηγορούν την συγκεκριμένη κίνηση και με τα λεγόμενά τους προσπαθούν τώρα να δείξουν ότι τα μεγκαπιξελς μετράνε …Για όνομα του Θεού και την Παναγίας !!! Πάρτε μια απόφαση και σταματήστε να παπαγαλίζετε τις φθηνές και ανούσιες δικαιολογίες της Apple οι οποίες είναι για γέλια και για κλάματα …Σε μια κάμερα και ποιο συγκεκριμένα στην απόδοση της μετράνε πολλά πράγματα .Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες (αλλά εάν το θέλετε ευχαρίστως) .Στο κάτω κάτω αν δεν γνωρίζετε από φωτογραφικές μηχανές δείτε τα αποτελέσματα τους τουλάχιστον .Έχουν δημοσιευθεί τόσα συγκριτικά με τα πιο πρόσφατα galaxy και τα iphone.

ChrisG

@John N μου φτάνει που είσαι εσύ.(αδαής).εγώ περισσέυω.και απο την εταιρειούλα(samsung)που λές και έγω ένα κινητό έχω.sony player,lg tv,lg bluray player,Delonghi αφυγραντήρα,Kenwood βραστήρα,ιαπωνέζικο αμάξι(ούτε καν κορεάτικο),πλυντήριο whirpool κλπ…α…και που είσαι…σε λίγο ipad χρήστης(θα σου ανεβάσω και φωτογραφίες αν θελήσεις).βλέπεις είμαι λάτρης της samsung και έχω απο μία συσκευή της σετάκι…ε ρε κάτι(…) που έχει εδώ μέσα…

Ιωάννης jb

John Knight.. Είσαι σοβαρός?? ποιός σχολιαστής παραπάνω είπε κάτι τέτοιο?? Και ακόμη και αν ειπε ή αφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο, εσυ πως την εχεις δει δικηγόρος της samsung????

Οι samsung fun boys εχετε ξεφύγει τελείως!!!!
Εχεις καταλάβει οτι με αυτό που λες αυτομάτως παίρνεις και πάλι το μέρος τις εταιρίας που πιστά υποστηρίζεις??? Είναι σαν να λες καλά κάνει..
Eνώ εδω και χρόνια μας τα εχετε κάνει καρούμπαλα οτι μια κάμερα πρέπει να εχει πολλά mp!!!!!!!!!

Αυτό το τελευταίο που λες σε μια κάμερα μετράνε πολλά πράγματα είναι λες και ακούω σοβαρό ανθρωπο να προσπαθεί να εξηγήσει αυτά που κάνει η apple με την κάμερα!!!!
Το οτι θα τα ακουγα απο samsung funboy δε το περίμενα

ChrisG

@VasilisA3 το S7 έχει αντίπαλο και αυτό λέγεται Sony Z5 Premium.κάμερα,οθόνη,android σε όλα.σιγά το iphone που είναι και αντίπαλος.εξέτασε με διεξοδικότητα και δές βαθμολογίες(μέσα στο internet είναι κάνε τον κόπο).στην δεκάδα είναι και καταιδρωμένο και μου το βάζεις με τo βάζεις με το S7(θεωρητικά)και παραλήπτεις άλλο κορυφαίο(Ζ5 premium).δηλαδή οκ…

Ιωάννης jb

ChrisG.. Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να σχολιάζεις κάθε φορά που διαβάζω σχόλιο χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο.. δε με λυπάσαι δλδ??

ChrisG

@Ιωάννης jb εδώ δεν μας λυπάσαι εσύ…είτε διαβάζεις apple marketing είτε εσένα κανείς,το ίδιο είναι.(εντάξει έχεις και μερικούς άλλους απο πίσω…)…χαχα.μάλλον παρενέργειες απο τον τοίχο θα είναι που χτυπάς το κεφαλάκι σου.να φοράς κράνος.στο είπε η apple;

Ιωάννης jb

Εντάξει αν συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο το παίρνω πίσω αυτό που είπα…
Αλλα προς Θεου σταμάτα να κράζεις τόσο τα iphone λες και σου εκλεψε τη γκόμενα κανένας iphonakias κάνεις φτάνει!!!

John Knight

@Ιωαννης jb Σε παρακαλώ πάρα πολύ ,δεν θα μου πεις εσύ ποια εταιρία θα υποστηρίζω .Πληροφοριακά σου λέω ότι δεν είμαι υποστηρικτής της samsung λέω το σωστό και αυτή είναι η κριτική μου και θα την δέχεται η κάθε Apple και η κάθε samsung …Υποστηρίζω όλες τις εταιρίες όταν έχουν δίκαιο και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν και ιδιαίτερα σε εσένα που δεν ξέρεις να εκφράζεσαι και να επικοινωνεις με τους ανθρώπους…Βρες τους τρόπους σου και μετά έλα να μου πεις που έχω άδικο στο θέμα της κάμερας … Βγάζεις μόνο συμπεράσματα με βάσει αυτό που σε συμφέρει . (και επίσης το techblog.gr είναι γεμάτο με σχόλια σε παλιά άρθρα που αποδεικνύουν αυτό που λέω)

ChrisG

Μέχρι τώρα έχω κλέψει πολλές γκόμενες πολλών iphoneάκηδων.να μου κλέψει κάποιος κάποια απο αυτούς ουδείς.ευτυχώς αυτές αποδειχτήκανε πιό εξυπνες απο τα αρσενικά.σε όλα τα επίπεδα.
τα iphone είναι για πέταμα.+-
για ipad αν θέλεις κάνουμε συζήτηση.θα εκπλαγείς…:)

Γρηγοριος

Καλησπερα σας.ειπα και εγω να γράψω τη δίκη μου άποψη για τις κάμερες των κινητών μιας και εχω χρησιμοποιήσει και το s6 το κανονικό οχι το edge αλλα και το 6s που εχω τωρα.καταρχας να πω οτι δεν ειμαι φαν καμίας εταιρείας,αντιθέτως μου αρέσει να χρησιμοποιώ διαφορετικά κινητά οταν μπορω για να αλλάζω την εμπειρία χρήσης μου αλλα και να χαιρομαι τη τεχνολογία,αν και ειχα πολλα χρονια να φύγω απο android.οσον αφορά λοιπόν τη φωτογραφία θα πω το s6 είχε παρα πολυ καλη κάμερα ίσως λίγο καλύτερη απο του 6s στην ημέρα.το 6s όμως εχει απίστευτη κάμερα στη νυχτα με φοβερές λήψεις και πολυ περισσότερο σε selfie.να αναφέρω οτι το 6s ειναι πιο καινούργιο βέβαια απο το 6s αλλα και επίσης εχει λιγότερα mp.χωρις να ειμαι γνωστής φωτογραφίας οπως αναφέρουν πολλοί θα πω απλα οτι σαν απλός καταναλωτής που θελει να βγάζει ωραίες φωτογραφίες απο το κινητό του η κάμερα του 6s με εχει ευχαριστήσει πολυ περισσότερο απο οτι αυτη του s6 μου φαίνονται πολυ πιο ωραίες και με καλύτερες λήψεις ξανα λεω τη νυχτα.οσον αφορά το s7 μακάρι να βάλουν οτι καινούργιο και καλύτερο εχουν τεχνολογικά σε αυτα τα mp που εχουν τωρα (16) και να μη τα ρίξουν… Συνέχεια »

Nick

Αν ισχύουν όλα αυτά, δηλαδή αδιαβροχοποίηση (waterproofing IP68 και όχι water-resistant σε πιτσιλιές), μεγάλη μπαταρία (3000mah+), καθώς και μη καρουμπαλα κάμερας από πίσω, τότε πιστεύω θα αυξηθεί πολύ το όλο πάχος της συσκευής πράγμα που δυσκολεύομαι να φανταστώ πως θα επιλέξει το μάρκετινγκ των κορεατων. Γιατί να “ρισκάρει” σε τόσες αλλαγές φιλοσοφίας και νοοτροπίας άλλωστε όταν ήδη πείθει την πλειοψηφία εδώ και πολλά χρόνια ότι οι premium συσκευές της είναι “Best of the best”? Προφανώς και στριμωχθηκε από Κινέζους και μη και δεν πουλάει όσο θα ήθελε, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη στρατηγική για κεινη θα ήταν “μικρές όχι απότομες αλλαγές & γενναία μείωση τιμών “. Ξέρω, είμαι ρομαντικούλης.

Ιωάννης jb

John Knight.. Δεν ξέρω να εκφράζομαι και να επικοινωνώ την ώρα που εσυ που ξέρεις να επικοινωνείς αποκαλείς θύματα αυτούς που αγοράζουν iphone!!
Τι να πω τώρα με έχεις αποστομώσει.. Μπράβο σου
Ας πω κατι αν και νομίζω οτι δύσκολα θα καταφέρω να σε αποστομώσω όπως κατάφερες πριν λίγο να το κάνεις εσυ..

Λοιπόν… 2013… galaxy s4 και αμέσως μετά note 3, μαζί με το note βγαίνει και το 5s το οποίο αποδεδειγμένα εχει την καλύτερη κάμερα βιντεοκάμερα στα περισσότερα σημεία…

2014 galaxy s5 και λίγους μήνες αργότερα note 4, μαζί με το 4 βγαίνει και το iphone 6 το οποίο και πάλι διαθέτει τη καλύτερη κάμερα-βιντεοκάμερα…

2015 galaxy s6 και λίγους μήνες αργότερα για τον μισό πλανήτη το note 5, ενα μήνα αργοτερα βγαίνει το 6s το οποίο για πρώτη φορά μετά απο δύο χρόνια δε καταφέρνει να έχει την καλύτερη κάμερα-βιντεοκάμερα και εχουμε μια σχετική ισοπαλία στα σημεία…
Αυτά απο μένα…

Nick

Και να προσθέσω και κάτι ακόμα, αν και δεν είμαι φαν της Samsung θεωρώ πως αν χάνει τις εντυπώσεις τώρα τελευταία με τα πρόσφατα λανσαρίσματά της, αυτό δεν είναι στην ‘αδύναμη κάμερα’ αλλά στο ότι συνεχίζει να επιμένει στο επικοινωνιακο παιχνίδι εντυπωσιασμου και συσπείρωσης των fanboy της μέσω των ανουσιων πρωτιών στα benchmarks ενώ βλέπεις ας πούμε την σειρά Z να τρέχει πραγματικά νερό με αληθινό multitasking χωρίς lag κι ας μην την ανταγωνιζεται στα σκορ του Antutu κλπ. Και πάλι όμως τούτο το μάρκετινγκ είναι επαρκεστατο για να κυριαρχεί ξεκάθαρα σε πωλήσεις ανάμεσα σε LG, Sony, & HTC μαζί, έχοντας να ανησυχεί μόνο για τους ανταγωνιστές Κινέζους με τις φθηνές τιμές τους.

VasilisA3

@Nick η μειώσεις τιμών είναι καταστροφικές. Αυτο που πρέπει να κάνει η κάθε εταιρεία είναι να να πείθει οτι αυτο που αγοράζεις αξίζει τα λεφτά του. Οι Κινέζικες εταιρείες είναι παράδειγμα προς αποφυγήν καθώς τέτοιες στρατηγικές χαμηλής τιμολόγησης με σουπερ χαρακτηριστικά κάνουν κακό παρά καλό. Το κακό είναι οτι χάνεται το ενδιαφέρον πολύ γρήγορα. Η Apple γιατι έχει θησαυρίσει? Ακολουθεί αυτην την τακτική προσφέρει με μέτρο αυτο που θέλουν οι καταναλωτές. Φανταστείτε το iPhone 5 πχ να έκανε οτι ενα Android, πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ.

John Knight

@Ιωαννης jb Το note 4 έχει καλύτερη κάμερα από το iphone 6 …Αουτς. Πόνεσε? Το ξέρω η αλήθεια πονάει …Θεωρώ πως κάποιος που αγοράζει iphone είναι θύμα του μάρκετινγκ ναι ,και αυτό είναι η άποψη σου …Τα σχόλια σου είναι επιθετικά και ειρωνικά και αυτό έμενα μου δείχνει πόσο ισχυρογνώμων είσαι και πως δεν δέχεσαι καμία άλλη άποψη από την δική σου …

Nick

@VasilisA3, προφανώς και δεν εννοούσα πτώση τιμών στα επίπεδα που φαντάζεσαι, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πάει να ανταγωνιστεί τους Κινέζους με κατά μέτωπο επίθεση στο τιμολογιακο, μιλούσα πιο πολύ να κατεβάσει λίγο τα ταβανια ώστε να πάνε και όλοι οι μεγάλοι παίχτες σε πιο γηινες τιμές τις ναυαρχιδες τους. Υπάρχει όμως και πάντα θα υπάρχει σημαντική μερίδα καταναλωτών – σε όλα τα προϊόντα, όχι μόνο τα κινητά – η οποία σε όποιο κατάστημα και αν μπει θα ζητήσει να δει “το ακριβότερο προϊόν που υπάρχει” ( άρα και το καλύτερο με βάση το “ό,τι πληρώνεις παίρνεις”). Μιλάμε για παχιά πορτοφόλια και για άτομα που αναζητούν το πρεστιζ παντού οπότε καταλαβαίνω την λογική σου, αν πχ. η Sony τιμολογουσε το Z5 premium στα 1300€ όσο τρελό και αν ήταν θα βρίσκονταν και πάλι κάποιοι άνθρωποι ανά τον κόσμο να το αγοράσουν μόνο και μόνο με την λογική ότι για να είναι τόσο πιο ακριβό από τα άλλα κορυφαία, θα είναι και με διαφορά το καλύτερο.

Kostas S6-Z3

Παιδια ενα έχω ΑΊΣΧΟΣ κοτζαμ μαντραχαλοι πατε και τσακωνεστε σαν τα κατσικια αντι να απολαύσετε το καθε εργαλείο εγω sony επαιζα μπάλα πέρασα όμως απο apple samsung και lg apple ειχα ενα iPhone 4 ακόμα τοχω ipad 3 το πούλησα απο Samsung tab pro10.1 χαλια σουτ galaxy s5 ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ αλλα εκανα λαθος και το πουλησα πηρα s6 πολύ καλο και εχω και ενα z3 πολυ καλο και πριν ειχα απο xperia:S,T,Z,Z2 τελεια ολα ομως 1 εχω να πω αυτος ο ελληνικός κολο χαρακτηρας δεν παλεύεται ΑΙΣΧΟΣ

ChrisG

@Ιωάννης jb ονειρέψου δεν είναι κακό.
συγκριτικό phonearena…iPhone 5s vs LG G2, Samsung Galaxy Note 3, Galaxy S4, HTC One, Motorola Moto X, DROID Ultra…βαθμολογία.
S4 7,NOTE 3 7,G2 7,5S 6,HTC ONE 5,MOTO X-DROID 4.
έχει ένα κάρο βίντεο στο youtube,ένα σωρό σε φωτογραφίες σε όλα που είπες όλα σε διαψέυδουν.να μην αναφέρουμε φυσικά όπως το είπα σε άλλο σχόλιο που δεν ανέβηκε σε παράθεση του Chris_BMW,ότι αυτά που συγκρίνεις τα Iphones βγήκαν μετά τα samsung.με αυτή την λογική γιατί να μην συγκρίνεις 5 μηνές μετά τα αντίστοιχα samsung;ακόμη και έτσι…S3 τρώει λάχανο και 4s και 5.κάπου βγαίνουν τα samsung κάπου τα iphones.στα σημεία υπερέχουν τα samsung.όταν λές αποδεδειγμένα να αναφέρεις και πηγές,μετρήσεις.όχι αυτό που πιστέυεις.κατανοητό ελπίζω.υπάρχουν άλλωστε και άλλα κινητά με πιό αξιόλογες κάμερες που τρώνε λάχανο και samsung και iphone.στο τέλος μάλιστα iphone 6 vs Note 4 το τελείωσες.σύγκρινες κινητό που τραβάει 4k βίντεο με 1080p.
σοβαρότης μηδέν.

Γιάννης

Ναι η κάμερα θα είναι 12 mp αλλά έχει και τεχνολογία Britecell….

https://www.androidauthority.com/samsung-britecell-camera-technology-656359/

Και Dual Pixel Autofocus…

https://www.betterphotography.com/index.php/peter-eastways-blogs-sp-19033/equipment-etc/697-canons-dual-pixel-sensor-and-why

Οπότε η ήδη κορυφαία κάμερα της αγοράς των S6 , S6 Edge και Note 5 (κυκλοφορούν δεκάδες συγκριτικά που το αποδεικνύουν) γίνεται ακόμη καλύτερη.

Ghris_BMW

ChrisG @ εισαι τέρμα φανατισμένος φίλε κ πραγματικά δεν μπορώ να συζητήσω με έναν οπαδό της Samsung. Αυτά από εμένα .Το ποσο κομπλεξ κατωτερότητας βγάζεις με αυτό που αγόρασες το μονο που μου δείχνει είναι το ποσό θα ήθελες να έχεις I phone . Μα είναι δυνατόν να μου λες οτι τα I phone είναι για πέταμα;; Έχεις δουλέψει ποτέ I phone κ μιλάς;όλο ένας φίλος μου κ ένας φίλος μου.. Σου λέω οτι αγόρασα ολοκαίνουργιο το s3 το 12 κ κυριολεκτικά το έσπασα από τα νεύρα μου στον ένα μιση χρόνο.. Πήρα το 4s 2 χρονια αφότου λανσαρίστηκε κ πραγματικά έμεινα έκπληκτος από την εμπειρία χρήσης με την 7.1.2 .Στο ξανά λέω όσοι είχαν το s3 -Μακραν το χειρότερο Samsung- με καταλαβαίνουνε και αν εσύ έμεινες ευχαριστημένος από το κινητό πραγματικά σε κάνει οπαδό. Έκτοτε δεν ξαναπήρα iPhone γιατί πραγματικά πιστεύω ότι το πέντε και το 5S δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι περισσότερο από το 4S. Το 6S όμως είναι κάτι το τελείως διαφορετικό . Εκτός της μεγαλύτερης οθόνης σου προσφέρει μία τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης και λόγω του 3-D touch πιστεύω. Τώρα το να κάθομαι και να σου λέω ότι τα Samsung δεν είναι καλά κινητά η… Συνέχεια »

Κωνσταντίνος

Ρε σεις,δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη που τσακωνεστε ολοι..Ειναι τερμα χαζο πραγματικα,εως και αψυχολογητο μπορω να πω.Το καθε κινητο εχει τα κακα και τα καλα του και καθε εταιρια εχει τη δικια της πολιτικη.Ειστε απιστευτοι!

tom

Σας παρακαλώ δείτε την κάμερα του Lumia 950 XL και μετά μιλήστε. Δεν μου λέτε τι φακούς φοράνε τα iPhone και τα Samsung galaxy? Εμείς Carl Zeiss με τεχνολογία purview.1-0

Chris_BMW

ChrisG@ Και όσον αφορά το s3 βγήκε τέλος Μαΐου 29 για την ακρίβεια 7,5 μήνες αργότερα από το 4s .. Για να μην λέμε κ οτι θελουμε ..

Aργυρης

@John Knight @ChrisG Καλα δεν εχετε βαρεθει να σας κραζει ολο το blog σε καθε αρθρο;ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι αυτα που λετε δε στεκουν και οτι ειστε μονο 2 ατομα με αυτη τη λογικη;Ο αλλος το διπλοτηγανο σε προηγουμενο αρθρο οταν του στειλα λινκ απο youtube μου λεγε οτι αυτα ειναι ελεγχομενα και οτι ειναι υποστηρικτες της Αpple και δε ξερω και εγω τι και τωρα τα κανει ο ιδιος.Μετα ειναι και ο John Knight που βλεπει σχολια που δεν υπαρχουν!Σας εξηγουν 100 ατομα εδω μεσα οτι αυτα που λετε δε στεκουν και συνεχιζετε να λετε τα δικα σας.Δεν θελετε απλα να καταλαβετε δεν ειναι οτι γουσταρετε διαλογο γιατι σε καθε αρθρο λετε τα ιδια και τα ιδια.Και κανενας να μη μιλησει θα πεταχτει ενας απο τους 2 σας και θα πει τα ιδια ακριβως που λετε καθε φορα.Λες και σας εχουν βαλει τελαληδες η εταιρια σας η Samsung και προσπαθειτε να κανετε προσηλυτισμο. Λοιπον για να τελειωνω απο τη μερια μου απλα ενημερωνω ολους τους σχολιαστες οτι τσαμπα σταταλουν το χρονο τους να εξηγουν στους συγκεκριμενους κυριους,και αν δεν με πιστευετε μπορειτε να ανοιξετε πολλα απο τα αρθρα του συγκεκριμενου μπλογκ και να δειτε οτι καθε φορα λενε… Συνέχεια »

socratis84

Η John Knight λέει:
Το note 4 έχει καλύτερη κάμερα από το iphone 6 …Αουτς. Πόνεσε?

χαχααχα έλεος ρε φίλε πόσο χρονών είσαι????? Δεν μπορώ πλέον να ξανα σχολιάσω σοβαρά σε αυτό το Φόρουμ!!!!

ChrisG

@Aργυράκο πρώτα διαβάζουμε τα δικά μας σχόλια βλέποντας που και που στον καθρέπτη(μέτρησε και τα δικά σου σχόλια δάσκαλε και που λέτε τα ίδια και τα ίδια με το ρημαδοapple μάρκετινγκ σας και με ένα κάρο nicknames)και ποιός μας κράζει(apple users δηλαδή σεκεμε προσωπικά)άστο να το κρίνει άλλος.ο καθένας λέει την άποψη του και με την σειρά σου λές…(…)να μην πώ τι.άντε καλό βράδυ και σε σένα.για προσυλητισμό και άλλες @@ δεν σε χωρά να μιλάς όταν μιλάμε με αποδείξεις,μετρήσεις και άρθρα.εσείς τι λέτε;
apple…wow…ios τι να λέμε…κάμερα;η καλύτερη.(ούτε δεκάδα).μπαταρία;ούτε μέρα…το ios δεν κολλά και είναι απροβλημάτιστο ενώ το android το σπρώχνουμε για να κυλήσει ε;ε ρε κάτι που έχει εδώ μέσα…γκουρού της τεχνολογίας με apple marketing.

John Knight

@Αργυρης Μην μου πηγαίνεις τέτοια κόντρα εκτός και αν θέλεις τέτοιο τόνο στην συζήτηση μας …Έχω σχολιάσει μόνο σε δυο άρθρα και απορώ που με βλέπεις να σχολιάζω παντού (στον ύπνο σου μάλλον)…Υπάρχουν πολύ καλή οφθαλμίατροι δόξα το θεό στην χωρά …Έχω την επιλογή να υποστηρίζω ότι θέλω .Ποιος είσαι εσύ που θα μου απαγορέψει να λέω την άποψη μου , διαφωνώντας μάλιστα με αυτόν το χυδαίο τρόπο …Το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και της άποψης δεν έχει δικαίωμα να το καταπατά κανείς πόσο μάλλον εσύ…Σταμάτα να βλέπεις παντού εχθρούς και αποδέξου την διαφορετικοτητα …Εσείς είστε αυτοί που δεν καταλαβενεται απλά πράγματα επιστημονικά αποδεδειγμένα και υποστυριζεται φανατικά την apple λες και έχετε μετοχές.Επιμένετε συγκεκριμένα σε ένα πράγμα και δεν μπορείτε να συζητήσετε πολιτισμένα …Δεν έχω λόγο να συζητάω μαζί σου ,ακόμα και ένα ζώο θα καταλάβαινε περισσότερο από εσένα …Ξοδεύω τον χρόνο μου για κάποιους κολλημένους…Μετανιώνω πικρά που προσπάθησα να σου εξηγήσω κάτι …Όλοι ακολουθούν την μόδα πάντως και κάποια στιγμή και η Apple σου θα κάνει αυτά που κράζεις και τότε ξαφνικά θα αποκτήσεις διαφορετική άποψη…

@Socratis84 24 ετών είμαι .Η ερώτηση ηταν ρητορική ,δεν περιμένω απάντηση,την ξέρω …Η αλήθεια πονάει.

socratis84

@john knight

Και η δική μου ερώτηση ρητορική ηταν.. Δεν είπα ότι περιμένεις απάντηση απλά ο τρόπος που γράφεις είναι επιπεδου 15 χρονών..

Και συγγνώμη κιόλας αλλά σαν τρίτος και βλέποντας την συνομιλία όλα αυτά που λες ότι κάνει ο Αργύρης τα κάνεις εσύ όχι αυτός και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το όπως τα περιγράφεις..

John Knight

@socratis84 Την επιθετικοτητα στα σχολια την ξεκίνησε ο Αργυρης από το προηγουμενο αρθρο που συνομιλουσαμε…Βρες μου το σχόλιο στο οποιο απευθυνθικα σε αυτον με τέτοιο τρόπο.

ChrisG

@Chris_BMW οπαδός της apple δεν μπορεί να ζητήσει με οπαδό της samsung(κατά την λογική σου επειδή δεν συμφωνούμε πρακτικά με ότι σας λέει η apple).για καινούριο μου το λές;υπάρχει περίπτωση να μιλήσετε με άτομα άλλων εταίρειων και να μην βγάλετε τον δικό σας κομπλεξισμό και την δήθεν ανώτερότητα του ios,να επιδείξουν μερικοί και την τσέπη τους(λές και αγόρασαν αεροπλάνο);iphone 4 είχα για τα τυπικά αλλά όταν κατάλαβα την κοροιδία της apple στα iphone της είπα γειά.οπότε πρώτα ρωτάμε και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.όσο φαινομενικά κατά την γνώμη σας(που δεν με αγγίζει καθόλου)φανατισμό έχω εγώ άλλο τόσο έχεις και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι.αφήνετε τον άλλον να μιλήσει;μόλις μιλήσει με πηγές και αποδείξεις τρέχετε να τον φάτε.σας πιάνει το παραλήρημα της apple και ο εγωισμός και κατά άλλα σας φταίνε οι άλλοι.γειά σου δηλαδή.πιό εγωιστές,φανατισμένους,παραμυθάδες αν είδε ποτέ κανείς απο apple users δεν παίζει πουθενά.το 4s ο φίλος μου λίγο θέλει να το σπάσει σε κανά ντουβάρι.όπως το κατήντησε η apple χάρισμά της.μουσείο το κατήντησε.είδες υποσχόταν ταχύτητα και βελτιώσεις…να μην πώ τι βελτιώσεις.να πάρω iphone ενώ μπορώ να αγοράσω τα πάντα γιατί;μήπως θέλεις εσύ samsung και δεν στο επιτρέπει ο Cook;φυσικά και έμεινα ευχαριστημένος απο το s3.σήμερα τρέχει καλύτερα απο το 4s… Συνέχεια »

John Knight

@ChrisG +1000… Άμα δεν ήσουν εσυ θα είχα κλειστεί σε τρελοκομειο με αυτά πού άκουγα…

John Knight

Και για να ξεκαθαρίσω κάτι… Δεν είμαι φανατικός της Samsung… Υποστηρίζω το δίκαιο και το σωστό με βάσει την δική μου άποψη και εμπειρία(Δεν συμπάθησα απο την αρχή καθόλου την Samsung αλλα φέτος με εντυπωσίασε) … Είμαι φανατικός της HTC αν θέλετε να ξέρετε και έχω θέσει γερές βάσεις για το HTC one m10…Αντε γιατι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια μερικοί με την Samsung και την κάθε Samsung…

John Knight

@socratis84 Κοίτα πρώτα το δικό σου επίπεδο και ελα μετά να ασχοληθείς και με το δικό μου…

(με συγχωρείτε για το τρίτο σχόλιο συνεχόμενα)

ChrisG

@John Knight θα τους συνηθίσεις.μην ανησυχείς.τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.μετά συνηθίζεις.έχουν συγκεκριμένο σχέδιο επίθεσης.μην σε ξεγελάνε…σε αυτά είναι μάνα.ας πάς με τα νερά τους και δεν πείς κακή κουβέντα για την apple θα είστε μέλι γάλα.αν τολμήσεις να πείς κάτι,την έβαψες.επίθεση κατά μέτωπον που λέμε…θα σε πούνε haters,φανατισμένο,οτι δεν ξέρεις τι λές(έχουν και ψυχιατρική ειδικότητα όλοι τους,δεν το ξέρεις?το πόρισμα σου το βγάζουν στην στιγμή…)θα σου πούνε οτι γράφεις παραπάνω σχόλια απο αυτούς(κάθονται και τα μετράνε),ότι δεν ξέρεις να μιλάς(αλλά τον εαυτό τους ποτέ δεν τον διβάζουν)…μετά αλλάζουν ρότα και το ρίχνουν στο lag,τους 40 πυρήνες,τα 12gb ραμ,τα 45mp…βεεεβαια…τόσα θα έχει του χρόνου το android ενώ το δικό τους θα μέινει με 512 ραμ,5mp,300mah μπαταρία…φοβερά πράγματα.αλλά η τιμή θα είναι στα χίλια ευρώ.αφού τελειώσουν με όλα αυτά…θα αρχίσουν τις εκθέσεις τύπου(σκέφτομαι και γράφω).εάν δεν πιάσουν αυτά…μετά το ρίχνουν στην αρχαιολογία.φοβερή επιστήμη.γνώμη μου;πές ότι θέλεις και άσε τους να γαβ….εγώ σε Δημοκρατική χώρα ζώ.άν αυτοί θέλουν κάποια άλλη(πολλές βάζω στο μυαλό μου)ας πάνε οι ίδιοι.

John Knight

@ChrisG Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Πραγματικά δεν πίστευα πώς η apple fans ειναι σε τέτοιο επίπεδο… Θεωρούσα μάλιστα οτι οι φανατικοί του android ειναι χειρότεροι… Να που έκανα λάθος… Έβλεπα μερικά πράγματα και δεν πίστευα στα μάτια μου…Ήλπιζα πώς δεν μιλάνε σοβαρά, δεν πίστευα πώς ενας άνθρωπος με ενα μάρκετινγκ μπορεί να οδηγηθεί σε τέτοια πλύση εγκεφάλου… Πάντως πραγματικά βγάζω το καπέλο μου στην apple που ακόμα και δικαιολογίες που δεν στεκουν να λέει όλοι την πιστεύουν… 240 δολαρίων τηλέφωνο(όπως έχει πεί και το techblog.gr σε παλαιό άρθρο) το πουλάει 800 ευρώ και τρέχουν όλοι να το αγοράσουν, έχει κάνει και ρεκόρ πωλήσεων … Όσο νανε είναι μεγάλο επίτευγμα κατι τέτοιο. Εις βάρος του καταναλωτή αλλα τέλος πάντων… Κάποιοι δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν (και δεν θέλουν να το καταλάβουν)

zois

εγω θα πω σχεδον αυτα που εχουν πει αρκετοι αλα με τελιος διαφορετικο τροπο με τα ορθογραφικα μην ασχολειθητε μου ειναι γνωστο οτι σκοτονω την γραμματικη οχι μονο την ελληνικη αλα τωρα πια και την γερμανικη σε αυτα που θα γραψω δωστε βαση και θα δειτε ποσο απλα μονο και μονο με την λογικη πως μπορεις να κατανοησεις σχεδον τα παντα ακομα και αν εισαι σκραπας απο τεχνολογια ξεκινα με λυπον 1.ειναι η αντρες με διαφορα ετοι φωτος σε τεχνολογιακα θεματα πιο σχετικη απο της γυναικες απαντηση ναι ενοιτε 2.ειναι η γυναικες περισσοτερες απο τους αντρες απαντηση επισης ναι 3.η γυναικες κυνιγανε πιο πολυ την μοδαν επεισης η σωστη απαντηση ειναι ναι 4.αν παρεις 10 η 100 γυναικες εχουν οι περισσοτερες απο της μισες αιφον απαντηση και παλι ναι το συμπερασμα δικο σας.

socratis84

Ναστε καλά βρε παιδιά!!!! Έχετε πολύ πλάκα!!!!

Gp

Ένα θέμα που δεν το έχει αναφέρει κανείς από σας είναι ο πολύ υψηλός δείκτης sar που έχουν τα iphone. Για μένα είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Ωραια τηλεφωνα, ντιζαινατα αλλα ως εκει. Αυτό που με ενοχλεί είναι ή πλήρης αδιαφορία της apple για το sar.

μιχαηλ

Μπαίνω techblog για να κλαίω μόνο με τα σχόλια !!!! Χαχα δεν υπάρχει !! Μας κοροϊδεύουν όλους , πάμε τα σκάμε , και μετά μαλώνουμε κ από πάνω. Απίστευτο!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Manolito

Πες μου γιατί να μην έχουν το 2016 τα κινητά Ράδιο, και να έχουν όλα τα αυτοκίνητα….
γιατί ΔΕΝ χρειάζεται το Ράδιο σε ένα κινητό?
Είναι τόσο δύσκολο τεχνολογικά να χωρέσουν τον πομπό; κοστίζει; υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας;
έχουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν απλετο ιντερνετ στο κινητό; είναι οι καλύψεις ιντερνετ σε ένα ταξίδι απρόσκοπτες; έχουν όλοι οι ραδιοσταθμοί υπηρεσίες webradio χωρίς προβλήματα;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΪΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΘΩ!

zois

εχεις απολιτο δικιο φιλε μου ακομα και αν δεν το χρησημοποιης δεν θε σε χαλαγε να υπηρχε ουτε εσενα ουτε εμανα ουτε κανεναν προφανος μονο της εταιριες δυστηχος ειναι πολλα συνφεροντα απο πισω και οι περισσοτερη δεν τα γνωριζουμε απο εκει και περα ακομα και αυτη που χλεβαζουν το ραδιακη επισεις θα το ηθελαν απλος πανε με την μοδα και ντρεπονται να το παραδεχτουν.

alexis touba

Για μενα καλυτερες φωτο βγαζει η σαμυ.και τα μηλα ειναι πολυ καλα αλα δε συγκρηνονται με σαμυ για μενα.ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb mate7 και τωρα εχω honor6 plus.Το s5 kαλυτερες φωτο μερα μαζι με το honor6 plus.Εβγαζα φωτο με iphone6s και διπλα διπλα με honor6 plus ειδα καλυτερες φωτο στο huawei οσο παραξενο και νακουγεται αυτο.Αλαζω κηνητα καθε 6 με 7 αντε 8μηνες το πολυ.Μαρεσει η τεχνολογια και εχω μαθει να μην απορηπτω κατι χωρης να τοχω δουλεψει στα χερια μου.Μακαρι το s7 να ειναι 5.5ιντσ με ελαχηστα μπεζελς αδιαβροχο καμεραρα ως συνηθως ισχυρο σε ολα και 200ευρ κατω!!@πραγμα που δε γηνεται..Αυτο το αθλημα ειναι αρωστια το μπορντελο.!!@Αυτο που εχω παρατηρησει στα iphone ειναι οτι στις φωτο τις τελειοποιει για να τις δει ο χρηστης ενο το galaxys6 βγαζει πιο φυσηκες πιο κοντα στανθρωπηνο ματι φωτο.Και τα iphone οταν τα συνδεσεις σε υπολογηστει για να δεις φωτο φενονται πολυ καλες.Και τα σαμσουνκ το ιδιο

Anonymous

Θα το αγοραζα ο λογος που δεν το αγορασα ειναι οτι δεν εχει δεκτη ραδιοφωνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.