Samsung Galaxy S7: Επίσημο teaser δείχνει αντοχή στο νερό

Η Samsung φαίνεται πως δεν μπορεί να αποφασίσει εύκολα αν τελικά θεωρεί σημαντικό χαρακτηριστικό την αδιαβροχοποίηση της ναυαρχίδας της. Ενώ το Samsung Galaxy S5 είχε αντοχή στο νερό, τα Galaxy S6 δεν είχε και φέτος θα δούμε αδιάβροχα S7.

Αν και από το video που είχε διαρρεύσει πρόσφατα ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα είναι ανθεκτικά στο νερό, μέσα από teaser οι Κορεάτες δείχνουν ξεκάθαρα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι τι IP πιστοποίηση έχουν για να δούμε πόση ώρα θα αντέχουν κάτω από το νερό και σε τι βάθος.

Φέτος, η Samsung θα φέρει δυο τουλάχιστον χαρακτηριστικά τα οποία είχαμε να δούμε από το Samsung Galaxy S5, το ένα είναι η επιστροφή της κάρτας microSD για επέκταση μνήμης και το άλλο η αδιαβροχοποίηση.

Το Samsung Galaxy S7 ανακοινώνεται επίσημα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο Unpacked Event στην MWC 2016. Το Techblog θα βρίσκεται εκεί με όλα τα hands-on videos και φωτογραφίες.

Για την κάρτα microSD γνωρίζουμε ότι πολλοί ήθελαν να τη δουν να επιστρέφει, η αδιαβροχοποίηση θεωρείτε ότι είναι εξίσου σημαντική; Να σημειώσουμε ότι και η Apple φημολογείται πολύ έντονα φέτος ότι θα κυκλοφορήσει αδιάβροχο iPhone 7, οπότε πολύ πιθανό η Samsungνα μην ήθελε να υστερεί στο συγκεκριμένο κομμάτι.

samsung galaxy s7 waterproof, Samsung Galaxy S7: Επίσημο teaser δείχνει αντοχή στο νερό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Κάπου διάβασα ότι τελικά η μπαταρία στο “απλό” S7 θα είναι 2,600 και όχι 3,000. Ελπίζω να μην είναι έτσι, αλλά θα δούμε…

Πάντως με 2,600 το Galaxy J5 έχει απίστευτη διάρκεια, ελπίζω να έχουν κάνει εξίσου καλή δουλειά και στο S7 αν και η υψηλή ανάλυση της οθόνης θα το επιβαρύνει. Χαίρομαι πάντως που φέτος η Samsung άκουσε αρκετές από τις παρατηρήσεις των χρηστών (ας έκανε κι αλλιώς!)

VasilisA3

2800 άκουσες όχι 2600.Εγώ πάλι διαβασα από κάποιον που το έπιασε στα χέρια του από ένα σέρβις ότι τελικά είναι 3000mAh η μπαταρία του.

dark_master

@Vasilis πως το πήγε service? Δεν έχει κυκλοφορήσει κάν…. 😛

Μακάρι να είναι 3.000 αν και τους φοβάμαι…

VasilisA3

@dark_master στα service στέλνουν demo των συσκευών με τα χαρακτηριστικά τους για το Service. Δεν το πήγε πελάτης.

tarif16

φοβερό εργαλείο….ίδιο με το s3,s4,s5,s6,j1,j2,j5,a5,a6,neo,old,max,klain,main….
έχω πάθει πλάκα…όταν τ ανοίγεις δε,φοβερότατο….ίδιο με το j,a,b,g,d,f,s,c,m,n……παπαπαπα.
όταν δε τα βλέπω έξω,αναρωτιέμαι….ποιο να είναι,ποιο να είναι!!!
samsung Βαβέλ.
χάθηκε το τόπι—-επακόλουθο—-φτύσιμο τον πελάτη.
…ναι,μην ξεχάσω,είναι για όλα τα βαλάντια.

Gpapa

@tarif16
Το skoda που οδηγάς εσύ δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας δηλαδή? Ξέρεις τι θα πει “σχεδιαστική ταυτότητα”?

tarif16

@Gpapa.
δεν ξέρω,θα με μάθεις?είτε για scoda,είτε για samsung?
στο κάτω κάτω της γραφής,εκφέρω άποψη για προϊόν….πιάνεσαι για ειδικότερος?….η μέτοχος?

nt.z

Συγκλονιστικο….του χρονου θα ξαναφερει την σποσπωμενη μπαταρια,του παραχρονου θα ξαναφερει fm και ir ,αλλα μετα σπο ενα χρονο θα τα ξαναβγαλει γιατι θα σνακαλυψει οτι …δε χρειαζονται!!!

Γιάννης

@Gpapa
Για να λέει κάποιος ότι σχεδιαστικά το S3 είναι ίδιο με το S6 και μάλιστα και σαν λειτουργία είναι ίδια προφανώς είτε είναι άσχετος είτε κάνει αποτυχημένη προσπάθεια τρολαρίσματος οπότε μην ασχολείσαι,

tarif16

@Γιάννης
είσαι κι εσύ σχετικός μέτοχος?….και την ρίχνεις πλαγίως και καλά υπεράνω?…η θα μας κόψετε το δικαίωμα γνώμης η άποψης?….η η δική σου άποψη υπερέχει των άλλων?
όπως βλέπεις εγώ πάω ευθεία κι όχι από Λιβαδειά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Smartphones Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 5G: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Reviews Samsung Galaxy S23 Ultra Hands-on

Samsung Galaxy S23 Ultra review: Του αρέσει το σκοτάδι

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S23 Ultra και έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την απόλυτη premium εμπειρία στα Galaxy smartphones.