Samsung Galaxy S7: “Υποβρύχιο” unboxing [video]

Μπορεί στα περσινά Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge, οι Κορεάτες να αφαίρεσαν την αντοχή στο νερό (για τους δικούς τους λόγους) όμως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επέστρεψε στα Samsung Galaxy S7 και δεν περνά απαρατήρητο.

Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, που ανακοινώθηκαν πριν από 2 μέρες στην MWC 2016, έχουν πιστοποίηση IP68, που σημαίνει ότι μπορούν να βυθιστούν σε 1.5 μέτρο νερό και να αντέξουν για 30 λεπτά χωρίς να πάθουν τίποτα.

Αντί για ένα κοινό unboxing video, o product manager της T-Mobile, πήρε την ναυαρχίδα της Samsung και την “ξεπακετάρισε” κάτω από το νερό, μάλιστα ξεκίνησε να τραβά και φωτογραφίες.

Το Samsung Galaxy S7 έρχεται με οθόνη 5.1 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820/Exynos 8890, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32/64 GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD, κάμερα 12 Megapixel και μπαταρία 3000mAh. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, χρυσό και ασημί.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 Edge ελληνικό βίντεο [MWC 2016]

Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση MWC 2016

samsung galaxy s7 underwater unboxing, Samsung Galaxy S7: “Υποβρύχιο” unboxing [video]

samsung galaxy s7 underwater unboxing, Samsung Galaxy S7: “Υποβρύχιο” unboxing [video]

samsung galaxy s7 underwater unboxing, Samsung Galaxy S7: “Υποβρύχιο” unboxing [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει….

Theo

@Μάκης Τι σου θυμίζει πάλι; Πες το και σε εμάς να μάθουμε!!

Thanosgr13

Ένα παρόμοιο βίντεο είχαν κάνει και με ένα Sony Xperia της σειράς z αν θυμάμαι καλά

JohnWave

Θα ήθελα κάποια στιγμή να γινόταν μια στατιστική έρευνα για το τι ποσοστό κατόχων κινητών έχουν πάει έστω μία φορά το smartphone τους στο service λόγω πτώσης υγρού πάνω του. Δεν λέω. ακόμα και 1% να είναι αυτό το ποσοστό, καλό είναι να μηδενιστεί. Απλά δεν θεωρώ την αδιαβροχοποίηση σημαντικό κριτήριο επιλογής κινητού.

One

Με τοσες αντιγραφες που κανουν οι Κορεατες και να θες να τους συμπαθήσεις δε μπορείς. Αμα δεν υπήρχαν οι Ιάπωνες να τους αντιγράφουν δεν θα ειχαν λογο υπαρξης στη βιομηχανία. Ακομα και το dual pixel που εφαρμόζουν στην καμερα το αντεγραψαν από τη Canon. Αλλα να φτανουν στο σημειο να αντιγράφουν τις διαφημισεις της Sony εχει καταντήσει ξεφτίλα.

txds

ναι αντιγραφες , επρεπε να κανουν unboxing πανω σε ενα γραφειο να πρωτοτυπισουν.
αδιαβροχο κινητο ειναι και θελουν να το προωθησουν , τοθλαχιστον ειναι αδιαβροχο και το βαζουν στο νερο , οχι οπως την σονυ. δεν ειμαι φαν , παιρνω σχεδον καθε ναυαρχιδα αλλα απο ενα σημειο και μετα χανετε το νοημα.

Κώστας Ζ.

την καμερα πως την ανοιξε κατω απο το νερό, οεο;

Paul

Κώστας Ζ , double tap το home button υποθέτω.

Theo

Εγώ βλέπω κάποιους εδώ μέσα να μιζεριάζουν συνέχεια. Αντιγράφει τον έναν, αντιγράφει τον άλλον. Ή δεν έχετε αγγίξει κινητό σάμσουνγκ, κυρίως s6, s6 edge, ή μείνατε στο s3. Σας καίει επειδή οι Κορεάτες κάνουν πάρτυ και όντως καινοτομούν. Εδώ ο άλλος λέει έκλεψε τη τεχνολογία dual pixel. Ε τότε αυτός που έβγαλε πρώτος αυτοκίνητο δεν έπρεπε να βγάλει κανένας άλλος επειδή θεωρείται αντιγραφέας. Με τη χολή σας εδώ μέσα.

γιωργος

@Theo
+1

chris

μετα το s6 edge και τωρα με το s7 εχει παει σε αλλο επίπεδο η Samsung , ειδικα απο το αμμεσο ανταγωνιστή της την Apple

Κώστας Ζ.

@Paul σωστός

Νίκος Z3c

Καλό αλλά έχει ξανά γίνει το 2014 από την Sony για το Z3.

Κώστας Ζ.

Να σας πω και γω τη γνώμη μου ρε παιδια…ωραίο το S7 αναμφιβολα,πολυ καλο κινητό μα αρχίζει να γίνεται τόσο αδιάφορο οταν καταλαβαίνεις λως η σαμμυ σε κοροϊδεύει…που ειναι το ραδιοφωνο; γιατί αφαίρεσε το IR? ΓΙΑΤΙ έβγαλες ενα S7 φτυστό S6 αφαιρώντας σημαντικα πράγματα και προσθέτοντας ο,τι να’ναι; (παλι καλα έβαλε micro sd και IP πιστοποίηση…δεν ξέρω…

Κώστας Ζ.

οχι οτι η Sony είναι καλύτερη με το ΧP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.