Samsung Galaxy S7/edge: “Επιβεβαιώνεται” η αντοχή στο νερό

Εχθές είχαμε την πρώτη διαρροή hands-on φωτογραφιών που λέγεται ότι ανήκουν στα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση 21 Φεβρουαρίου, κάτι μας λέει ότι θα δούμε πολλά leaks ακόμη.

Το ινδικό website Zauba, το οποίο καταγράφει τις εισαγωγές και εξαγωγές στη χώρα, “επιβεβαιώνει” ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, που είναι η αντοχή στο νερό. Αυτό είναι χαρακτηριστικό το οποίο υπήρχε στο Samsung Galaxy S5, αλλά αφαιρέθηκε στα περσινά Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge.

Ο μόνος μεγάλος κατασκευαστής που είχε μείνει να δίνει αντοχή στο νερό ήταν η Sony, η οποία βέβαια προχώρησε στη συνέχεια στην αλλαγή των όρων για την εγγύηση. Όμως φέτος αναμένεται η επιστροφή του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, μιας και λέγεται ότι και η Apple θα κάνει το iPhone 7 ανθεκτικό στο νερό.

Όσο για το Samsung Galaxy S7, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση σε κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες.

samsung galaxy s7 waterproof, Samsung Galaxy S7/edge: “Επιβεβαιώνεται” η αντοχή στο νερό

Οι live φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα

samsung galaxy s7 waterproof, Samsung Galaxy S7/edge: “Επιβεβαιώνεται” η αντοχή στο νερό

samsung galaxy s7 waterproof, Samsung Galaxy S7/edge: “Επιβεβαιώνεται” η αντοχή στο νερό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
s.z

Πόσο θύματα είμαστε?Αυτοί οι δύο ή βάζουν βγάζουν χαρακτηριστικα (sd removable battery,fm,ir αδιαβροχοποιηση η ssmsung)κάθε χρονο, ή τα δίνουν με το σταγονονετρο και 5 χρονια καθυστέρηση (1gb ram,12mp camera, 4.7 οθονη,Bluetooth, amoled η apple) για να αγοράζουμε κάθε χρόνο. ΤΟ τραγικό δεν είναι ότι το κάνουν αλλά ότι εμείς τσιμπάμε. Δε μας φταίει κανένας τελικά.

aptalikos

Ωραία και τι προτείνεις ειδικά σε ένα site τεχνολογίας που είμαστε τώρα, να μην παίρνουμε τίποτα;

pan.pap.

Δε χρειάζεται να προτείνει κάνεις τίποτα Οποίος θέλει να τα σκάσει τα σκάει και όποιος θέλει να τη βγάλει οικονομικά και εξυπνα τη βγάζει.Περι ορέξεως λοιπον. .. Πιστεύω ομως πως ο πρώτος φίλος έχει δικιο και ότι υπάρχουν εταιρίες που σέβονται τον καταναλωτή και που κοστολογουν πολύ καλύτερα όπως πχ η LG και σου παρέχουν ακόμα περισσότερα.Αυτός ο αγώνας marketing των δύο κολοσσων άρχισε να κουράζει τους απαιτητικούς χρήστες μιας και καταλήγει συνεχώς σε ένα αδιέξοδο κυνηγητό για καινούριο κινητό κάθε χρονο και είναι θέμα χρόνου να κουράσει πολύ περισσότερους αν δεν αλλάξει κάτι .

VasilisA3

@pan.pan φιλε αυτος ειναι ο σωστός τρόπος επιχειρηματικότητα για μια εταιρεία. Δες το παράδειγμά σου, η LG για να πουλάει, έχει καταντήσει να δίνει σε τιμές κόστους τα κινητά της και να το αποτέλεσμα στα κέρδη της. Δεν έχει λοιπόν θέμα σεβασμού ή όχι αλλα θέμα επιχειρηματικότητας.

Γιάννης

Το καλοκαίρι ήμουν μεταξύ του S6 και του G4 αλλά σε όλα ήταν καλύτερο το Samsung και ειδικά στην κατασκευή που το LG μοιάζει φτηνό (αυτό που λέμε “πλαστικούρα”).

lneam

@Λορενα Σιουτη
Το link στο παρακατω σχολιο ειναι για Samsung S7, αντι της Sony
“η οποία βέβαια προχώρησε στη συνέχεια στην αλλαγή των όρων για την εγγύηση.”

dimitris2066

Μισο ρε παιδια…Βγηκε το S6 και οι μισοι λεγανε ουαου πολυ premium κτλπ και οι αλλοι μισοι εεθαβαν πως πλεον δεν ειναι αδιαβροχο,δεν εχει micro sd κτλπ κτλπ…τωρα leaks λενε πως το η νεα γενια ναυαρχιδων θα επαναφερει καποια feautures οπως πιστοποιηση αδιαβροχοποιησης,μεγαλυτερη μπαταρια,micro sd κτλπ και τωρα παλι κλαιγεστε με γνωμονα την ελλειψη IR,τα mp της καμερας και τα προαναφερθεντα. Δηλαδη γιναμε ολοι gadget fans και θελουμε να χρησιμοποιουμε το smartphone για να λειτουργουμε ολες τις συσκευες ?? (Ερωτηση κρισεως,,,αναμενουμε κινητα π κανουν κ καφε στο μελλον ???). Πρεπει λοιπον να μαθουμε να διαχωριζουμε, η Apple δινει με το σταγονομετρο χαρακτηριστικα και η Sammy δινει στην εκαστοτε ναυαρχιδα χρονια τωρα με το τσουβαλι. Ααα και διαβασε σε καποιο αναλογο αρθρο για την καμερα του S7 τις δυνατοτητες των 12mp και για ποιο λογο φετος θα εχουν 12 Mp.. Για τα αιφονια δεν ακουσα τπτ που χρονια εχουν τωρα 8 mp και φετος ανεβηκαν στα 12 γιατι πολυ απλα οι δυνατοτητες της καμερας τους ηταν εξαιρετικες !… Αυτα…

iphonefun

dimitris @ εχεις απόλυτο δικιο, οταν ειδαν 899 euro σε ολους ξινιζε το edge, τους έλειπε το καπακι στην μπαταρια, η sd μεχρι και το ραδιόφωνο , τωρα που τα εχει το s7 ?

Γιάννης

@dimitris2066
Το S7 έχει 12 Mp camera με τεχνολογίες Britecell , Dual pixel autofocus και f1/7 , για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις τι είναι όλα αυτά σου λέω ότι η κάμερα του Iphone (που δεν έχει ούτε OIS στο απλό 6S αλλά μόνο στο plus) θεωρείται συγκριτικά προϊστορικής τεχνολογίας(ακόμη και το S6 και το Note 5 άνετα κέρδιζαν το Iphone και σε κάμερα).

ChrisG

@dimitris2066,iphonefun,Γιάννης +1.
και κάτι ακόμη λογικό να προσθέσω παιδιά.δεν μπορεί μία εταιρεία(Lg,Sony και άλλοι)να σου δίνουν sd,radio,hardware κ.α τελευταίας τεχνολογίας να σου λένε 750 και 800 και να κλαίγονται κάποιοι…και να έρχεται η apple με τα μισά απο αυτά και ούτε κάν και να τρέχεις να τα δίνεις με το καλημέρα τα 800 και πολύ περισσότερα λόγω της μνήμης flash.κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχουν ρε παιδιά ή καλομάθανε στις τιμές που έχουν τα smarts android μετά παρόδου 6 μηνών,αλλά θα έπρεπε να πουλάνε και αυτοί 2 χρόνια σχεδόν στην ίδια τιμή της αρχικής για να καταλάβουν την γλύκα.δεν εξηγείται αλλιώς…μερικοί δεν ξέρουν τι θέλουν.

dimitris2066

Παιδια με παρεξηγησατε…Galaxy S6 εχω απλα δεν καταλαβατε το νοημα απο αυτο π λεω…λεω ακριβως οτι λεει ο Γιαννης…Η τεχνολογια π θ υποστηριζει πανω η καμερα τ S7 συμφωνα με τα leaks θα ειναι υπερ τουμπανο απλα σε καποιους τ ξινιζει το 12 mp γιατι πολυ απλα δεν μπορουν να καταλαβουν τι σημαινουν απλα f1.7 dual pixel autofocus κτλπ…εχω σσυωκρινε το s6 μ με πολλα κινητα και τ μονο π το ανταγωνιζοταν ηταν το G4 …Αυτο π ηθελα να πω οτι καποιοι ολο κατι τους ξινιζει κ μ εκνευριζει αφανταστα…βλεπε sony π συνεχεια την κραζουν,βλεπε HTC βλεπε Sammy για τον εκαστοτε λογο ο καθενας…Ελπιζω να με καταλαβατε τωρα…και στο s6 πηγα απο s4 γτ απλα τ s5 δεν με καλυπτε..γ αυτο λοιπον πρωτα καταλαβετε τι θελω να πω κ μτ ριξτε λασπη ..Εγω παντως αναβαθμιζω ανετα στο S7 με τον exynos βαση απο αυτα π ακουγονται κ βαση τον 7420 π εχω αυτην την στιγμη στο s6..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.