Η οθόνη του Samsung Galaxy S8 θα ονομάζεται Infinity Display

Παρόλο που έχουμε μάθει όλες τις βασικές πληροφορίες για το Samsung Galaxy S8, τα leaks πληροφοριών δεν λένε να σταματήσουν. Αυτή την φορά μαθαίνουμε ότι η ιδιαίτερη οθόνη της νέας ναυαρχίδας της Samsung θα αποκαλείται Infinity Display.

Σύμφωνα με μια νέα αίτηση στο γραφείο πατεντών και εμπορικών ονομασιών των ΗΠΑ από την Samsung, το όνομα Infinity Display θα χρησιμοποιηθεί σε smartphones της εταιρείας. Σίγουρα είναι ένα “ταιριαστό” όνομα, αφού η οθόνη του Samsung Galaxy S8, όπως την έχουμε δει από τα leaks, πλησιάζει αρκετά κοντά στις άκρες της συσκευής ενώ ταυτόχρονα είναι κυρτή.

Μια σχετική πηγή από την Κορέα, ισχυρίστηκε ότι η Samsung ξεκίνησε την μαζική παραγωγή των νέων ναυαρχίδων της εταιρείας, με την πρώτη παρτίδα να υπολογίζεται πάνω από τις 10 εκατομμύρια συσκευές. Τον Μάρτιο αναμένεται να παραχθούν 4.7 εκατομμύρια Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus, ενώ τον Απρίλιο 7.8 εκατομμύρια. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποια συσκευή από τις 2 αναμένεται να έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Samsung Infinity display, Η οθόνη του Samsung Galaxy S8 θα ονομάζεται Infinity Display

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanasis

αχα , σαν την πισινα δηλαδη… infinity pool – ειναι αργα και το βρηκα αστειο..

ChristosT

Και Kato Raxoula να την λέγανε…θα άλλαζε κάτι;
Δώστε στον Λαό ίντσες και πάρτε του τα ευρά!!!
Άχαχαχα…

vaggos

ωπου S8 νατος και ο ChristosT σαν την πορδ… λα να μας πει για τα update που δεν πήρε το note4

ChristosT

Για σένα ρε vaggo το κάνω για να πεταχτείς μετά εσύ σαν την πορδ… λα…αφού όπου S8 δεν αφήνεις κανέναν να σηκώσει κάτι απο το πάτωμα…
Για Note 4 ΑΝ πρόσεξες δεν είπα κάτι…εσύ το είπες.

Raziel

Το burn in θα το φτιαξουν ολα τα αλλα τα ακουω τριχες

TechGeek

Το S7 Edge βγήκε σαν το καλύτερο κινητό του 2016 από άπειρους διαγωνισμούς και πείρε ότι βραβείο υπήρχε. Δεν αμφιβάλλω το S8+ να είναι κορυφαίο. Εξάλλου είναι γνωστό οι άλλες android εταιρίες κάποια βλακεία θα κάνουν, είτε μέτρια κάμερα, είτε μέτρια οθόνη, είτε το ένα είτε το άλλο.

Γιώργος Κ.

Συγνώμη που θα το πω αλλά πέθανα με το σχόλιο του @vaggos! Χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα.

Η οθόνη λογικά θα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και μόνο πιστεύω η οθόνη του ΧΖ premium θα μπορεί να την ανταγωνιστεί, καιτοι ips.

ChristosT

Πόσα profiles έχει η κάθε πορδ…α εδώ μέσα…έχω χάσει το μέτρημα…

George

@TechGeek Ναι ναι οι άλλες εταιρίες μόνο βλακείες κάνουν και είναι και σοβαρές …
Μόνο η Samsung ξέρει και αν κάνει κάτι λάθος θα είναι μικρά λαθάκια όπως οι εκρήξεις μωρέ του Note 7…

forneverarrow

Τώρα δηλαδή βλέπετε διαφορά αν βάλετε δίπλα δίπλα τα flagships που έχουν τέτοια αναλυση?? Γιατί αν βλέπετε σίγουρα έχετε βιονικο μάτι. Ακόμα και το μαυρο της Amoled δεν είναι πια τόσο καλύτερο απο τις σύγχρονες ips. Πρώτη φορά έβαλα wallpaper με μαύρο σε μη Amoled συσκευή (G5) και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Πάντα ξεθώριαζε στο παρελθόν αλλά εδώ είναι ολόμαυρο όπως του S7. Όλα τα άλλα είναι marketing και funboyσμοί του σχετικού τύπου. Παλιά είχαν παρωπίδες με το iPhone, τώρα με τα Galaxy όπως φαινεται…

Όπως και να εχει, εξαιρετική θα είναι η οθόνη του S8. Αλλά πολύ μεγάλη και δεν ξέρω αν θα βολεύει στην πράξη…

george

Παιδια προσωπικά δε θα το επερνα νωρίς, πρώτα να το δοκιμάσουν οι βιαστικοί, ειναι στριμωγμενο του θανατά, βάλανε στοίχημα αυτοί με τον εαυτό τους μετά το περσινό κάζο κ μπορεί να το κερδισουν (πιθανότατα) μπορεί κ να έχουμε κανα παρατράγουδο πάλι.
Φυσικά το ιδιο κ για την lg.

aptalikos

Μου αρεσει που ο καθε ενας που ψωνιζει την κινεζια και ειναι και ευχαριστημενος απο πανω μπαινει εδω να μας πει οτι το S8 δεν αξιζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.