Galaxy S8: Το κορυφαίο κινητό σύμφωνα με το Consumer Reports

samsung galaxy s8 consumer reports, Galaxy S8: Το κορυφαίο κινητό σύμφωνα με το Consumer Reports

Τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ πήραν κορυφαία αξιολόγηση από το Consumer Reports (το αμερικανικό περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών και δεν δέχεται διαφημίσεις). Η ναυαρχίδα της Samsung έχει βαθμολογία 82 πόντων και απέχει από τον ανταγωνισμό. Στην δεύτερη θέση με 77 πόντους είναι το Samsung Galaxy S7 Edge.

Η έρευνα του Consumer Reports κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα νέα smartphones της Samsung υπερτερούν σχεδόν σε όλα. Διαθέτουν εξαιρετικές κάμερες, λαμπερές οθόνες και αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όλα αυτά είναι τα βασικά σημεία που εστιάζουν οι καταναλωτές πριν αποφασίσουν για ποιο smartphone πρόκειται να δαπανήσουν τα χρήματά τους. Στην πεντάδα έχουμε μοντέλα όπως LG G6 και iPhone 7 Plus, στις θέσεις νούμερο τέσσερα και πέντε, αντίστοιχα.

Το Galaxy S8 έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, οθόνη 5.8 ιντσών QHD+ dual edge curved Infinity Display, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Tο Galaxy S8+ έχει παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά μεγαλύτερη οθόνη 6.2 ιντσών και μεγαλύτερη μπαταρία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghad21

Ποσο ασχετοι πρεπει να ειναι σ αυτο το περιοδικο!Αντι να λαβουν υποψη τους τους πολλους φωστηρες που υπαρχουν εδω μεσα και την εμπεριστατωμένη γνωμη που εχουν(σοκοφρετα) (τηλεκοντρολ) κ.α βγαζουν τετοια γελοια αποτελεσματα!Αισχος!
Υγ.Το ξυδι ειναι πολυ καλο για τις σαλατες!

Chris_BMW

Consumer reports .. για να θυμηθώ 🤔..

Α ναι το περιοδικό που εκδίδεται απο την ένωση καταναλωτών ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και είχε βγάλει σκάρτο το καινουργιο τότε MacBook Pro όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας έως ότου η Apple τους έσκασε κανα φράγκο γιατι κάπως πρέπει να εκδοθούν αυτά τα έντυπα κ αναθεώρησαν ..

bezilys

Και το xz premium τότε τι είναι?!

Vai

ghad21@ Τοσο κατευθυνομενο ατομο εισαι που στηριζεσαι στο τι θα γραψει το καθε περιοδικο και η καθε πληρωμενη ερευνα? Δηλαδη καποια χρονια πριν που δεν ηταν η Samsung στην κορυφη γι αυτους και ηταν καποιος αλλος, τους πιστευες παλι η ελεγες και εσυ οτι ολα αυτα ειναι πληρωμενα και προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις? Δεν μιλαω προσωπικα για εσενα αλλα ξερεις τι κωλοτουμπες γινονται καθε φορα οταν παρουσιαζονται τετοια αρθρα σε διαφορα sites και fora? Και οι κωλοτουμπες φυσικα γινονται απο κατευθυνομενα ατομα! Δηλαδη δεν το βλεπεις οτι το κινητο ειναι μακρυναρι και σαν τηλεκοντρολ? Εθελοτυφλεις η εχεις φορεσει παρωπιδες? Μηπως ολοι οι αλλοι ζουν στο Matrix και εσυ εχεις ξεφυγει απο αυτο? Η μηπως επειδη η Samsung προσπαθει να περασει ενα νεο Trend και μια μοδα με μακροστενες σοκοφρετες, με edge οθονες που δεν χρησιμευουν πουθενα και προσπαθει να σου χρυσωσει το χαπι? Τι το κανει καλυτερο δηλαδη? Το fingerprint sensor που στο OP3T ειναι καλυτερο και ταχυτερο? Τα 4GB ram που οταν γινουν 6GB θα τα αποθεωνετε αλλα τωρα προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας οτι και τα 4 ειναι αρκετα? Η αδιαβροχοποιηση που την ειχε η Sony κατι χρονια πριν? Οι καμερες που και σε αλλες επωνυμες ναυαρχιδες… Συνέχεια »

Spiros

Σήμερα με ενημέρωσε ένας φίλος ότι η Samsung ανακαλεί κάποια S8 ελαττωματική παρτίδα Για αντικατάσταση συσκευής αυτό δεν είδα να τόνε βάζει κανένας σε φόρουμ

Nik750

Ξυδακι…στις αλλες εταιριες….και σε καποιους εδω…

ghad21

Vai@ δε το ξεραμε οτι πρεπει να παρουμε την αδεια σου για να σχολιασουμε.Οποιος εχει τη μυγα(καταλαβες οτι αναφερομουν σε σενα)…Σε καθε αρθρο του s8 τις ιδιες παπατζες γραφεις και νομιζεις οτι αυτα που λες ειναι σημαντικα.Περαν του τι εχει υπερ και κατα τκινητο οποιος το πιανει στο χερι του και εχει εστω και λιγο γουστο(οπως καταλαβαινεις δεν αφορα εσενα αυτο)του φαινεται πανεμορφο και κανει τα αλλα κινητα να φαινονται αρκετα χρονια πισω.Και με τιμη πλεον απολυτα σωστη.Φαε τωρα εσυ τα μπισκοτα σου και ασε εμας να θαυμαζουμε τις “σοκοφρετες” μας.
Υγ.Καθαριζουμε και λιγο τη μυτουλα για να παρουμε μυρωδια απο τεχνολογια.

jimaras

Για την οθονη ναι το καλυτερο,παντως σε overall performance για το 2017 μεχρι στιγμης θεωρω το huawei p10 και αμεσως μετα το op3t

Nik750

Μου αρεσει ρε ghad21 που ασχολεισαι με τον Vai. Ο οσα δεν φτανει η αλεπου….το S8 ειναι για εκλεπτισμενο κοινο…οποτε αστον να λεει μονος του τα ακουει

JohnWave

Σήμερα το είδα από κοντά και μαγεύτηκα πραγματικά! Εξαιρετικό design και οθόνη. Έκανα και “τεστ αντίχειρα” και ο αντίχειρας φτάνει το notification panel έστω με λίγη δυσκολία. Οι πολλές ίντσες του πραγματικά δεν έχουν αντίκτυπο στο συνολικό μέγεθος συσκευής χάρη στα μικρά bezels.

Tώρα για το αν βγήκε 1ο στην Ένωση Καταναλωτών διόλου με ενδιαφέρει. Και 5ο να έβγαινε, από τη στιγμή που με καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά που ζητώ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αυτό θα αγόραζα.Εξαιρετικό design+oled oθόνη+top 3 κάμερα+ισχυρό chipset+fast charging. Δεν βρίσκω άλλη συσκευή που να τα συνδυάζει αυτά.Yπάρχουν δυο πράγματα που με ενοχλούν ( 4:3 κάδρο στις φωτό και εύκολες στη θραύση άκρες) αλλά δεν θα με απέτρεπαν από το να το αγοράσω. Όσο για τη χαζή θέση του αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος προσωπικά με αφήνει αδιάφορο γιατί δεν το χρησιμοποιώ ποτέ στις συσκευές μου.

Γιωργος Σιμωσης

Ούτε καν, το καλύτερο κινητό του 2017 είναι το Sony Xperia XZpremium κι απ ότι φαίνεται δεν ξέρουν τπτ σε αυτό το περιοδικο!!!😡😠

P. P

To είδα σε αλυσίδα με αρνητική διάθεση και σε 30 sec με τούμπανο. Οθοναρα , ομορφιά, Κάμερα, μπαταρία που να κρίνω σε 3 λεπτά, φοβερή αίσθηση, βολικό τελικά το αποτύπωμα και γενικά ένιωσα τυχερός που στραβά σε και δεν εκλεισα το premium.

James

Άμα δε βγαίνει το iPhone πρώτο τα συμπεράσματα είναι λάθος. Μην τα διαβάζετε. Είναι ξεκάθαρο ότι για τη συγκεκριμένη βαθμολογία έχει σκάσει λεφτά μέχρι και η LG. Η Apple δεν έδωσε, τα κάνει μασούρι.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Να δω μέχρι που θα φτάσουν οι ύπουλες κινήσεις των haters. Δεν φτάνει που μας μείωσαν τα υπέροχα MacBook pro με Touchbar,προκαλώντας ειρωνικά σχόλια και γέλια στους παραθυράδηκες και στους ρομποτάκηδες (ΜΠΛΙΑΑΑΧΧΧ),έρχονται τώρα να μας ρίξουν πίσω από τους βασιλιάδες του Boot loop!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, που δεν σέβονται το υπερσύγχρονο όπλο μας σε hardware & software iPhone 7! Το φωτεινό μήλο όμως δεν επισκιάζεται! Οι πιστοί μας δεν πρόκειται ποτέ να μας εγκαταλείψουν , θα μείνουν μαζί μας και φυσικά θα κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους στις σειρήνες των ψευτοανταγωνιστών μας (ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝ!!) ,αγνοώντας με ΓΕΡΑ επιχειρήματα και ΥΠΕΡΟΧΕΣ αναλύσεις τις επιθέσεις τους. Το cuppertino ευχαριστεί ιδιαίτερα και με θέρμη τους : Billdanos, agonostos13, CHRIS_BMW για την απαρέγκλιτη στάση και επιχειρηματολογία σε κάθε θέμα που προκύπτει & την αδιάκοπη προσπάθεια να ανοίξουν τα μάτια και να οδηγήσουν στην αγκαλιά της Apple νέους και πλανεμένους χρήστες. Είστε οι ιεροκήρυκες της μόνης αλήθειας, οι σταυροφόροι και το μεγάλο ατού του κυρίου Κούκ! Συνεχίστε έτσι. Η δράσης σας αναγνωρίζεται
Υ/Γ Apple rules, haters gona hate!!

Ioannis

Προσωπικά εμένα δεν με απασχολεί αν ένα κινητό βγει το καλύτερο της χρονιάς η όχι. Σίγουρα αποτελεί ένα +. Γενικά από όσο κατάφερα να δω και να χειριστώ το κινητό σε γνωστή αλυσίδα κινητών τηλεφώνων μπορώ να πω ότι η οθόνη και η κάμερα είναι σε άλλο επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η αναλογία όσο η ποιότητα και η αναπαραγωγή χρωμάτων που είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από ότι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά. Η κάμερα πραγματικά στην αρχή με τρόμαξε έδειχνε ψεύτικη αλλά όταν απενεργοποιησα όλα τα βελτιωτικά που είχε ενεργοποίημενα με ικανοποίησε στο φουλ. Πολύ ποιοτική που ακόμα και αν ζουμάρεις στη φωτογραφία δεν πιξελιαζει πουθενά καθώς επίσης τα χρώματα ανταποκτινονται στην πραγματικοτητα. Είναι ταχύτατο σε οτιδήποτε και αν προσπαθήσεις να ανοίξεις. Μετά το s8 είδα και άλλα κινητά μεταξύ αυτών και των Iphone 7plus και μου φάνηκαν εντελώς απλά. καμιά σχέση .

aptaliko

Έχω το S8+. Πραγματικά καταπληκτικό στους τομείς που αναφέρει το άρθρο όπως κάμερα, οθόνη, μπαταρία και μεγάλη διαφορά από το S7 edge που είχα πιο πριν. Όποιος το έχει μπορεί να καταλάβει.

manosz

Αφού το έγραψε το περιοδικό ότι είναι το καλύτερο Τέλος..Το όποιο περιοδικό.. Ε ρε ψωναροπροβατα..

johny

ουτε οι μισοι απ αυτους που γραφουν δεν το εχουν και καποιοι εδω μεσα βγαζουν χωλη για ενα κινητο που ουτε το εχουν στην κατοχη τους αλλα ουτε το εχουν δοκιμασει.ομως εγω δεν θα σταθω σ αυτο γιατι ναι ειμαι περισσοτερο προς μηλο μερια.διαβαστε στολια στο σκρουτζοσαιτ απ αυτους που το εχουν δοκιμασει τουλαχιστον για αν δειτε ποσοι απ αυτους ειναι ικανοποιημενοι και ποσοι οχι.νομιζω οτι οταν καποιος δινει τοσα λεφτα δεν εχει λογο να γραψει κατι αρνητικο.αντιθετα αυτο που πηρε αν οντως ειναι καλο θα γραψει τα καλυτερα και καποιοι θα βαλουν και λιγη σαλτσα παραπανω ομως γινεται παντα.εγω δεν θα σας πω τι γραφουν αλλα διαβαστε μονοι σας και τα συμπερασματα δικα σας. επισης δικαωμα του καθ ενος ειναι να γουσταρει οποιαδηποτε εταιρια και να τα σκαει ειτε για μοστρα ειτε για οτιδηποτε αλλο θελει.εγω πχ γουσταρω το IOS για πολλους λογους.σαν τεχνολογια η Sami ναι μια χαρα ειναι αλλα..θα μεινω στο αλλα γιατι δεν γουστραω να λεω αυτα που κοροιδευω.ειμαι λατρης της τεχνολογιας και γουσταρω ολες οι εταιριες να ειναι τουμπανα ασχετα με τις προτιμησεις μου.θα κλεισω λεγοντας οτι δεν το δουλεψα πολυ το συγκεκριμενο κινητο αλλα ειναι πραγματικα πολυ καλο ασχετα με το τι λεει και… Συνέχεια »

Δημητρης

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Chris_BMW

@ΑΝΔΡΕΑΣ

Ξαναδιαβάζοντας το σχόλιο μου και αφού το είχα στείλει κ δεν μπορούσα να αναιρέσω, είχα την εντύπωση οτι υπονοώντας οτι η Apple πλήρωσε για να πάρει καλές κριτικές για τα MacBook θα με παρεξηγούσε η πολυαγαπημένη μου εταιρεία και με έκανε να έχω τύψεις όλο αυτό μεχρι που διάβασα το σχόλιο σου @ΑΝΔΡΕΑ κ ηρέμησα ! Να σε καλα !! Καθότι η αντίληψη σου ειναι πανω απο τη δίκη μας ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ έβαλες τα πράγματα στη θέση τους !!!! Και πάλι να σε καλα .. Ψσσς που σε πες του μάγειρα κανα καλο λόγο για μένα κ τον αγώνα που δίνω εδω στην Ελλάδα να με βάλει σε καλη θέση στη λίστα αναμονής για το 8 γιατι δεν βλέπω να το περνω ουτε Χριστούγεννα !!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Η Apple δεν χρειάζεται να λαδώσει κανέναν αγαπητέ ακόλουθε @Chris_BMW !! Επέρχεται πλήρης συμμόρφωση άμα τη εμφανίσει του φωτεινού μήλου! Όλοι υποκύπτουν στην γοητεία του pure innovation!! Θα είσαι πάνω πάνω στην λίστα αναμονής για το νέο μας διαμάντι!! Είσαι ο πλέον πιστός μας στην Ελλάδα, ο μεγαλύτερος αγωνιστής και υπερασπιστής μας! Αλλά θέλω να αναβαθμίσεις x2 αυτήν την φορά. Θα πάρεις και το 7s plus έτσι? Αν όχι εσύ, τότε ποιος?
Συμφωνείς φαντάζομαι πως οι παρακατιανοί τύπου Samsung, Lg λάδωσαν τους δήθεν αντικειμενικούς του consumers report ώστε να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα?
Αν ήσαν λλίιγο σοβαροί θα έπρεπε η 5άδα να είναι ως εξής:
IPhone 7plus Jet Black 128
IPhone 7
IPhone 6s plus
IPhone 5se
IPhone 6 edition 2017.
Συνέχισε δυνατά να διδάσκεις τους αδαείς!!

Chris_BMW

@ΑΝΔΡΕΑΣ

Να συμφωνώ αν λάδωσαν ;; Ξανά διαβάσω το σχόλιο μου και .. με συγχωρείς αλλα δεν διαβαζω κάτι τέτοιο .. Βεβαια δεν διαθετω την αντίληψη σου ποσο μάλλον την εξυπνάδα σου αλλα για να το λες ΕΣΥ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .. εγώ απλα αναρωτήθηκα (κ ας με συγχωρέσει η ΘΕΑ ΜΑΣ) πως αυτό το αντικειμενικό έντυπο άλλαξε γνώμη για τα MACBOOK … αυτό ……….

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Chris _BMW Θα τρελαθώ! Εννοείται πως λάδωσαν ,πιθανών και να απείλησαν να φυτέψουν εκρηκτικά και στα γραφεία τους. Αλλιώς τα αποτελέσματα θα ήταν όπως τα περιέγραψα!! Απολαμβάνω τις συζητήσεις μας εκλεκτέ ακόλουθε! Βρίθουν διαύγειας , ευστροφίας και καίριων – εύστοχων παρατηρήσεων! Εύχομαι υγεία, ευμάρεια και αναβαθμίσεις από day one !

JD

Όποιος έχει μάτια το βλέπει ότι είναι το καλύτερο κινητό. Αυτό και το G6 ξεχωρίζουν σε αντίθεση με κάτι Sony , HTC και Apple που φαίνονται προϊστορικά δίπλα στο Samsung και το LG.

Chris_BMW

@ΑΝΔΡΕΑΣ

Απο day one ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ;;; Και απο μείον μια εβδομάδα μη σου πω -με προπαραγγελίες εννοείτε !!!!- ( Και απορώ πως σου ξέφυγε αυτό εσένα !!!)

Lazos

Εκπληκτικό κινητό σε θέμα design και επιδόσεων αλλά δεν άργησε να απογοητεύσει η εταιρία. Μια ημέρα πριν κλείσει μήνα απλά έσβησε και δεν άνοιξε ποτέ ξανά. Το αποτέλεσμα. Είμαι αναγκασμένος να έχω στην κατοχή μου ένα “επισκευασμένο” κινητό των 930€ (1150€ περίπου με ασφάλεια για θραύση θήκη και γυαλιά). Κάτι για το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν έφταιγα εγώ.

Crazy

Εγω πηρα ακριβως οταν βγήκε το σ8 γιατι πίστευα θα ηταν καλυτερο απο το iPhone 7 αλλα εκανα λαθος η μπαταρία χαλια η καμερα ενταξει αρκετα καλη αυτο.γενικα δεν μου αρεσε και η κατασκευή πλαστικούρα..πιστευω πως δεν αλλαζω ξανα την Apple..

Sakis

Το Samsung S8 κάποιοι δεν το συμπαθούν, εντάξει αλλά είναι ένα από τα κορυφαία κινητά στον κόσμο.
Η Samsung μετά την γκάφα με το note 7 αυτή τη φορά έδωσε ρέστα.
Ας το παραδεχτούμε λοιπόν, δεν είναι κακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.