Samsung Galaxy S9: Στις 16 Μαρτίου θα διατεθεί στην αγορά;

Samsung Galaxy S9 πώληση, Samsung Galaxy S9: Στις 16 Μαρτίου θα διατεθεί στην αγορά;

Στις 16 Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις των Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9 Plus σύμφωνα με τον Evan Blass.

Ο γνωστός για τις «διαρροές» του Blass, επικαλούμενος ανώτατο στέλεχος κατασκευάστριας προστατευτικών θηκών ανέφερε ότι οι δύο συσκευές θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις στις 16 Μαρτίου, ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου.
Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου στο MWC 2018.

Μέχρι στιγμής, έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες και φωτογραφίες των τα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus. Απομένει να δούμε κατά πόσο ισχύουν σε ενάμιση περίπου μήνα.

Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο συσκευές να διατηρούν τις Infinity Display με αναλύσεις QHD+ και αναλογία 18.5:9. Για τσιπ αναμένονται τα QualcommSnapdragon 845 ή Exynos 9810 ανάλογα την αγορά.

Το Galaxy S9 αναμένεται με οθόνη 5,8 ιντσών, 4GB RAM και μία κάμερα στην πλάτη ενώ το Galaxy S9 Plus αναμένεται με οθόνη 6,2 ιντσών, διπλή κάμερα στην πλάτη και 6GB RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος και των δύο αναμένεται στα 64GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

Καλό το s8+ και note 8 αλλά δεν φτάνει το θεϊκό Mate10 pro.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ναι… ολοκληρωμενο το s8 με τα lagακια, τα ανεπαρκη 4γιγα ,το δακτυλικο που ολοι το βριζουν…

το s9 plus ,ναι, θα ναι πληρη αλλα το s9 με τα 4γιγα ραμ και τη μονη καμερα θαναι για πρωτη φορα φτωχος συγγενης και της αξιζει μαυρο για την πληρη applo-ποιηση για τη διακριση αυτη σε μικρο και μεγαλο !

Panagiotis

Μάλλον γελάει με αυτά που λες εσύ. Πιάσε 6 gb ram 128 rom, dual leica, 4000mah battery με ταχύτατη φόρτιση, επεξεργαστή με ΑΙ. Τι να μας πέι η Samsung.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

nasos sorry που θα στο χαλασουμε αλλα με σενα γελανε

bezilys

@Nasos κοίτα το καινούργιο sony που θα βγει και μάντεψε πιος πάλι θα φάει φάπες?!!

Παναγιώτης

εισαι τυφλοί; Καλοοοοοοοό. ώρε κάτι κολημένοι samsunakides.

P@NOS

Τι σκατα! μάγια σας κάνουν ορισμένους εδώ μέσα!

ntinos

Αυτά γίνονται όταν κάθε χρόνο οι εταιρείες προσπαθούν να βγάζουν ναυαρχίδες. Δε λέω πολύ καλά κινητά αλλά τα χαρακτηριστικά δεν με ενθουσιάζουν. Το s8 ναι, ωραίο design που σε συνδυασμό με την καλή κάμερα και τα χαρακτηριστικά είναι ένα πολύ καλό κινητό για να το κρατήσεις για καιρό. Αλλά με αυτά που διαβάζουμε για το s9 δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος από s8 σε s9.

Blats

κάτοχος Samsung s8 δεν έχω κανένα λαγκαρισμα πραγματικά…το κινητό είναι πολύ σφερατο σε όλα του!
Όσο και να κραζετε το δαχτυλικο αποτύπωμα στην πλάτη εμένα με έχει βολέψει απίστευτα η θέση του!

Ioannis

Το καλό s8 γίνεται ακόμα καλύτερο… να δούμε και την τιμή του βέβαια, και ειδικά αυτό με την διπλή κάμερα… Βέβαια εδώ που τα λέμε κλασικά θα έχει από τις καλύτερες κάμερες… είδαμε και με το s8 που είχε ίδιο αισθητήρα με το s7 ότι τα πήγαινε μια χαρά και χτυπουσε στα ισια κινητά με 2 κάμερες… Οπότε αναμένω προσωπικά αυτό με τον 2πλασο φακό να κάνει την υπέρβαση

Δημήτρης

Το μόνο κακό (και αποτρεπτικό στοιχείο για μένα) είναι η edge οθόνη… Πρέπει να δώσεις το κόστος της συσκευής σε γυαλάκια, μέχρι να βρείς κάποιο που να κάθεται καλά…

aptaliko

Έχει παραγίνει το κακό. Ο καθένας κινεζόφιλος με ταβάνι τα 200 ευρώ budget μπαίνει και κράζει γιατί δεν μπορεί να το αγοράσει. Μην ξεχάστε να περάσετε μετά και από το forum της porsche.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

aptalikε οταν ο Κινέζος εβγαζε bezeless και δακτυλικο αποτύπωμα στην οθονη οι άλλοι ηταν στα φοινικόδεντρα κ τρώγανε μπανάνα 🍌

κωσταντινος

ειχα s7edge s8+ και s8 που εχω τελικα,για note8 δεν μιλαω μιλαμε για τηλεκοντρολ, ας βγαλει οτι θελει του χρονου, μπορει.εμενα να μου βγαμει ενα τηλ μετα χαρακτηριστικα του s8 η του s9 στο σκαρι του s7? κοντευουμε να γινουμε πτεροδαχτυλα με της παντοφλες

GiorgosM.

Από την παρουσίαση της σειράς s7 s7 edge και μετά η εταιρία είναι σε άλλο επίπεδο. Λογικά και φέτος θα κάνει την διαφορά. Εύγε σαμμυ…

Petros

Ο Παναγιώτης συγκρίνει τον Κινεζο με το S8 plus θα τρελαθούμε

Παναγιώτης

Πώωωωωω κάτι Samsung sheeps. Σιγά τον κορεάτη.

Παναγιώτης

Τέλικα Νasos είσαι όντως πρόβατο και κοιμισμένο μάλιστα αφού θές να μιλάμε έτσι.

Beowolf Ahates

@aptaliko, +100

Panagiotis

Naso λυπάμαι η περίπτωση σου δεν έχει γιατρειά. Η βλακεία είναι ανίατη ασθένεια.

Χρησταρας

Εεεετσι πάμε να ανάβουν τα αίματα!!! Νασο μου τι θα του κάνεις πες μου πάλι μμμμμμ…. Παναγιώτη τρέλανε με κι εσύ αγόρι μου, ρίξε βρωμολογα στη συζήτηση ναι ναιιιι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

πολυ kinky φόρουμ γιναμε!

King 3

Καλό το s8 k To Note8 αλλά σαν το note 3 δεν υπάρχει και δεν το πλησιάζει κανείς

enki

ελεος που εβγαλαν γλωσσα και οι κινεζιες.με τα ξεπλυμενα χρωματα και τα απαρχαιωμενα ui.ουτε τριτη εισαστε..τεταρτη πισω απο την apple και εκει θα κατσετε για πολυ καιρο ακομα..μην θυμισω καμερα mi mix αισθητηρα που ουτε στα x8 δεν την βλεπαμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.