Samsung Galaxy S9: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα

Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα

Νέα εικόνα που διέρρευσε δείχνει τα τέσσερα χρώματα στα οποία θα διατεθούν τα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9 Plus.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τέσσερα αυτά χρώματα αποτελούν τα επίσημα χρώματα των συσκευών και η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση το ασημί, τα υπόλοιπα ήδη τα έχουμε δει σε διάφορες διαρροές.

Έτσι, βλέπουμε ότι οι συσκευές, με βάση την εικόνα θα έρχονται σε μαύρο (Midnight Black), λιλά (Lilac Purple), γαλάζιο (Coral Blue) και ασημί (λέγεται ότι θα αποκαλείται Titanium Gray).

Στην εικόνα, οι δύο συσκευές είναι Galaxy S9 και οι άλλες δύο Galaxy S9 Plus (κρίνοντας από τις κάμερες), αλλά όλα δείχνουν ότι όπως και πέρυσι, η Samsung θα προσφέρει όλα τα χρώματα και στις δύο συσκευές.

H Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τις συσκευές στις 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του MWC 2018, ενώ οι πωλήσεις τους αναμένονται να ξεκινήσουν δύο εβδομάδες αργότερα στα μέσα Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Ακόμα πιστεύω ότι το s8 είναι πιο όμορφο!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κακασχημο απο μπροστά

Ιορδανης

Blats συμφωνω

John

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Giannis

design μηδέν, αναχρονιστικός σχεδιασμός και οπισθοδρόμηση…το σώζουν τα χαρακτηριστικά του…σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους, οι ανταγωνίστριες εταιρίες.

Dimitris

Εγώ θα το πάρω πάντως 😉
… το ασημί

JohnWave

@Blats, συμφωνώ και εγώ. Ας περιμένουμε να δούμε τι στο καλό θα είναι αυτό που θα δελεάσει σε σχέση με το S8. Ελπίζω να μην είναι μόνο το ασήμαντο δήθεν σημαντικό bokeh της κάμερας.

giorgosgek

Ισως χειροτερο , αλλα πιο πιθανο πως ειναι καλυτερο, δεν αλλαζει καθολου απο το s8, μπροστα ισως εχει μικροτερα bezel . Απλα εβαλε το αποτυπωμα απο κατω που ολοι εσεις κραζατε, επειδη βολευει κιολας , το κανει καπως και πιο συμμετρικο. Απ’οτι φαινεται θα εχει και ηχεια στερεο. Αυτοι που θελουν να κραξουν θα κραξουν επειδη δεν βρισκουν κανενα ψεγαδι . Ακομα εχει απο τους καλυτερους και πιο μοντερνους σχεδιασμους , ειδαμε οτι ολοι ακολουθουν. Την επομενη φορα που θα κραξετε , να θυμαστε τι λεγατε

Vasilis K.

Κάτι μου λέει ότι φέτος οι ναυαρχίδες δεν θα κάνουν καλές πωλήσεις

Petros

Οντως το S8 ειναι σε εμφάνιση πιο όμορφο

Chris _BMW

@JohnWave

Ποιο ειναι το κριτήριο σου για αγορά μιας συσκευής;Γιατι έχω την εντύπωση οτι νούμερο ένα για σένα ειναι το design . Δηλαδή κάτι σχόλια που επικροτείς κιόλας οπισθοδρομισμού που τα στηρίζεις ;; Και για ποιο λόγο ειναι άσχημο ;; Τηλέφωνο ειναι . Τι θέλετε δηλαδή να κάνουν !;
Έχω ξανά πει κ σε άλλο μου ποστ πως απο χρόνο σε χρόνο σεν υπάρχει κανένας λόγος αναβάθμισης ναυαρχίδας ,ποσο μάλλον ίδιας εταιρείας . Το s9 απευθύνετε σε κατόχους s7 και πίσω .
Απο εκει κ πέρα θα έχει βελτιωθεί στα σημεία απο το s8 ,διορθώνοντας κάποιες αδυναμίες του προηγούμενου (βλ. Θέση αισθητήρα ) και δυναμώνοντας κάποια αλλα -αρκετά πιστεύω-(βλ. κάμερα) .
Αν βάλει κ στέρεο ηχεία υα τελειοποιήσει ένα τηλέφωνο σε αυτό το μοτίβο σχεδιασμού το οποιο ξεκίνησε απο το s6 και θα φτάσει μεχρι το s9 πιστεύω .
Κάτι αντίστοιχο με το I phone 6 του οποίου το σχέδιο με κάποιες παραλλαγές τελειοποιήθηκε στην στην έκδοση του 8

JohnWave

@Chris _BMW, αν και τα έχω γράψει πολλές φορές, τα ξαναγράφω: 1) Όσο το δυνατό καλύτερη κάμερα στο αυτόματο 2) Όσο το δυνατό καλύτερη amoled οθόνη 3) Όσο το δυνατό πιο bezeless σχεδιασμός Mη μου πεις ότι τα παραπάνω δεν είναι σημαντικά κριτήρια για τον περισσότερο κόσμο εκεί έξω. Γι’ αυτό και στα (1), (3) δίνουν μάχη οι εταιρίες και για αυτό υιοθετούν όλο και περισσότερο amoled οθόνες. Πάμε λοιπόν στο S9 σε σχέση με το S8 : ->Οθόνη ίδια ( το έχει τερματίσει η Samsung σε ποιότητα οθόνης) ->Bezeless σχεδιασμός : κατώτερος. Δεν γίνεται να πηγαίνεις προς τα πίσω. ->Κάμερα : Ερωτηματικό. Μονή θα φορά και το S9 οπότε πχ θέμα τυχόν καλύτερου zoom ή wide angle δεν θα υπάρξει. Ίσως υπάρξει βελτίωση του post processing. Eλπίζω να είναι μεγάλη. ->Επεξεργαστής : Ανώτερο το S9. Το θέμα όμως είναι το εξής : Πριν λίγες μέρες κάναμε με ένα φίλο συγκριτικό ταχύτητας μεταξύ S7 και S8 στο άνοιγμα εφαρμογών. Το S8 τις άνοιξε όλες γρηγορότερα αλλά οι διαφορές ήταν πάρα πολύ μικρές. Ίσως αν κάναμε το συγκριτικό με βαριά παιχνίδια οι διαφορές των δευτερολέπτων να ήταν μεγαλύτερες. Αυτό όμως αφορά μόνο τους gamers. ->Μπαταρία : Ίδια. Το αν θα υπάρξει… Συνέχεια »

John

Όταν είσαι ήδη στην κορυφή όπως το S8 σε σχεδιασμό , επιδόσεις , ποιότητα και κάμερα τι παραπάνω να κάνεις; Αλλάζεις θέση στον αισθητήρα αποτυπωμάτων επειδή υπήρχαν παράπονα (και πολύ σωστά υπήρχαν) και απο εκεί και πέρα οριακά μειώνεις τα bezels και την κάμερα γιατί δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια εφόσον ήδη αγγίζεις το απόλυτο. Για όποιον έχει S8 δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσει (εκτός και θέλει να λέει ότι έχει το καλύτερο κινητό του 2018) , από κάποιον όμως που έχει το S7 edge ή κινητό άλλης εταιρείας το όλο πακέτο είναι σαφώς αναβαθμισμένο σε όλα.

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Κάτοχος s8 θεωρώ πως οι διαφορές s8 με s9 θα είναι κυρίως η κάμερα από ότι λένε F 1.5 και ίσως το plus να έχει F 1.4 με διπλό φακο και ίσως βάλουν και στερεο ηχεία με την υπογραφή της AKG.

Giorgosgek

Johnwave τα ειπες πολυ καλα, ενταξει υπαρχουν κι αλλα κριτήρια, αλλα μια καλη καμερα , μια καλη οθονη να μη στραβωνεσαι και ενα καλο design για να μην ειναι σαν τουβλο ειναι must. Σε καθε κινητο οποιασδήποτε εταιρείας γιατι καποιοι παρεξηγουν

Chris _BMW

@JohnWave Θα διαφωνήσω ως προς το 3 (όχι βεβαια για τον περισσότερο κόσμο οπως ορθά αναφέρεις ) Για μένα ο σχεδιασμός ειναι το τελευταίο που θα κοιτάξω . Ένταξη θέλω η συσκευή να ειναι αρμονική κ αντικειμενικά όμορφη αλλα ποσώς με ενδιαφέρει αν το screen t b r ειναι 80 η 90 % Αλλα ειναι αυτά που κοιτάζω γιαυτο και θεωρώ οτι το s9 plus οπως αντίστοιχα και το I phone 8 plus θα ειναι απο τις ποιο ολοκληρωμένες συσκευές εκει έξω .. Βεβαια ορθώς αναφέρεις οτι ο σχεδιασμός με όλο το δυνατών μικρότερα περιθώρια ειναι πλέον πολυ σημαντικό κομμάτι για τις εταιρείες γιατι πολυ απλα υπάρχουν πολλοί σαν κ εσένα που η εμφάνιση και το «διαφορετικό» ειναι το Α κ το Ω . Υ.Γ Τα Samsung γενικά έχουν απο τα χειρότερα ηχεία σε επίπεδο ναυαρχίδας . Κ σε ένταση κ σε απόδοση .Καλοδεχουμενη θα ήταν μια βελτίωση σε αυτόν τον τομέα . Υ.Γ Γιατι αποκλειστικά για σένα η καλύτερη οθόνη ειναι η amoled? Αυτή τη στιγμη μπορει να ισχύει . Πριν κάποια χρονια όμως όχι . Μετά απο κάποια χρονια πάλι μπορει να έρθει άλλη τεχνολογία ακόμη καλύτερη . Θα ήταν ποιο ορθό λοιπόν να έλεγες απλα «να έχει… Συνέχεια »

JohnWave

@Chris _BMW, 1)Τα μικρότερα περιθώρια τα συνδέω με ομορφιά/εξέλιξη/πρόοδο τόσο στα κινητά όσο και στις TV και τα laptop. Στο κινητό είναι νομίζω λογικό να με επηρεάζουν ακόμα περισσότερο γιατί είναι κάτι που έχω πάντα μαζί μου και θέλω όταν το κοιτώ να το θεωρώ όμορφο (όπως ένα ρολόι πχ) και εξελιγμένο. Το να είναι μια συσκευή bezeless αλλά κατώτερη του ανταγωνισμού στα άλλα δύο πολύ σημαντικά κριτήριά μου, σαφώς και δεν μετρά από μόνο του. Δεν είναι το Α και το Ω ο σχεδιασμός. Είναι απλά το ένα από τα τρία πράγματα που πρέπει να συνυπάρχουν ταυτόχρονα για να προτιμήσω μια συσκευή έναντι άλλων=>amoled+σχεδιασμός+κάμερα. 2)Για τα εξωτερικά ηχεία σου είπα τη γνώμη μου. Με αφήνουν παντελώς αδιάφορο γιατί ακόμα και τα καλύτερα σε κινητό δεν πιάνουν μία μπροστά στον ήχο που σου προσφέρουν τα ακουστικά. 3)Για την οθόνη θεωρώ must την amoled γιατί με τρελαίνει το απόλυτο μαύρο που προσφέρουν και το οποίο μαύρο το χρησιμοποιώ κατά κόρον στις συσκευή μου ( wallpaper, interface/θέμα, εφαρμογές). Εννοείται πως για να είναι άψογη μια οθόνη γενικά δεν χρειάζεται να είναι oled. Προσωπικά θέλω oled σε κινητό και TV, ενώ θέλω IPS για τη δουλειά μου. 4)Η μεγάλη σημασία που δίνω στο… Συνέχεια »

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

johnwave οπως παντα τα πες οπως ειναι απλα η κάμερα θα ναι συγκλονιστικα καλύτερη του s8. μιλαμε για εντελώς νεο hardware. το s8 φορουσε ολα τα μερη του s7 και ξεχωριζαν μονο στο software εικόνας. τωρα δε θα συμβεί αυτό

giorgosgek

Δεν μας νοιαζει πριν χρονια τι γινοταν , το θεμα ειναι τωρα ποσο καλη ειναι μια συσκευη και τι φοραει σε σχεση με την υπολοιπη αγορα. Αν τωρα στο 2018 ο κοσμος προτιμα ελαχιστα bezels και amoled , ποιος ειναι ο καθενας για να κρινει , η πας συμφωνα με τον καταναλωτη η του παρουσιαζεις κατι καινουργιο και καινοτομο και οι υπολοιποι ακολουθουν. Ξερουμε καλα πως και η μοδα γενικοτερα παιζει τεραστιο ρολο , μπορει διαφορα features που δεν τα ηθελαν πριν μερικα χρονια η δεν τους εδιναν σημασια , τωρα να ειναι σημαντικα . Οπως τα stereo ηχεια και η αδιαβροχοποιηση που ειχε η sony και μερικες αλλες εταιρειες ισως , ακομα και η 4k οθονη που οκ μπορει να μη την εκμεταλλευοταν , περασαν απαρατηρητα ολα αυτα ομως και η sony για καποιο λογο δεν ειναι νουμερο 1. Ετσι και οι διπλες καμερες πλεον (που υιοθετησε ακομα και η apple) και η amoled , γιατι εχει αλλη ποιοτητα εικονας , ειναι πλουσια , οτι αναλυση και να εχει και γιατι καθε ναυαρχιδα που βγαινει με super amoled , η οθονη της βγαινει η καλυτερη οθονη ως τωρα, σε φωτεινοτητα και ακριβεια χρωματων, οπως και στο Iphone x. Παλια… Συνέχεια »

Nick

@JohnWave, οπότε δηλαδή αν σε μερικές ημέρες οι Ιάπωνες παρουσιάσουν το πρώτο smartphone με 4K OLED HDR οθόνη με bezelless σχεδιασμό και όλα τα high-end καλούδια όπως έχουν πάντα οι ναυαρχίδες τους (Snap 845, 4/6 GB RAM, κλπ) θα παραδεχτείς την Sony ως την κορυφαία φίρμα παρά τις – ούτως ή άλλως – πολύ χαμηλές πωλήσεις της σε κάθε περίπτωση;
Διότι ο,τι και να παρουσιάσει δεν πρόκειται να δει δραματικές αλλαγές στις πωλήσεις της, τουλάχιστον βραχυπροθεσμα.

JohnWave

@giorgosgek, σωστός!

@Nick, δεν υπάρχει κορυφαία φίρμα για μένα αλλά κορυφαίες συσκευές ανά έτος, ανά κατηγορία και ανά μέγεθος. Αν η Sony βγάλει bezeless ναυαρχίδα με πολύ καλή oled οθόνη και κάμερα στο auto ανώτερη ή ισάξια του ανταγωνισμού, τότε εννοείται πως θα την παραδεχθώ και πιθανόν να αγοράσω αυτή τη συσκευή. Χαμηλές πωλήσεις κάνει μέχρι σήμερα γιατί ακριβώς της λείπουν αυτά τα τρία πράγματα. Aν τα υιοθετήσει, δεν θα γίνει η ναυαρχίδα ξαφνικά πρώτη σε πωλήσεις αλλά τουλάχιστον θα ανέβει σε σχέση με τις προηγούμενες. Προσωπικά πιστεύω ότι φέτος θα κάνει 2 από τα 3 και θα παραμείνει πίσω στην κάμερα. Το λέω αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου με το post processing της κάμερας. Το σημείο στο οποίο επένδυσε η Google και κατάφερε να γίνει Νο1 στον τομέα της κάμερας. Ένας καλός φακός και ένα μεγάλο διάφραγμα δεν αρκούν από μόνα τους στην κάμερα ενός smartphone αν δεν συνοδεύονται από ένα κατάλληλο πρόγραμμα αυτόματης μετεπεξεργασίας των λήψεων.

giorgosgek

@Νιck εγω παντως θα το τσιμπουσα , αν τα υλοποιουσε σωστα και ηταν ομορφο

aptalikos

Να υποθέσω λοιπόν ότι όσοι θεωρούν το S8 ποιο όμορφο από το S9 θα πάρουν ή έχουν πάρει ήδη το S8. Το σενάριο έχω budget 200 και δεν μου αρέσουν οι ναυαρχίδες δεν παίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.