Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+: Όλα στο φως!

Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+: Όλα στο φως!

Ένα νέο leak στο διαδίκτυο αποκάλυψε τις επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πολυαναμενόμενων Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+. Η Infinity Display της Samsung τεχνολογίας Super AMOLED (18.5: 9) QHD+ κυριαρχεί στην πρόσθια όψη των δύο smartphones.

Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+: Όλα στο φως!

Λίγο πολύ το design μας ήταν γνωστό. Οι επίσημες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν την εικόνα των Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+ που είχε ήδη διαρρεύσει και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες αλλαγές σε σύγκριση με τους προκατόχους τους.

Η Infinity Display της Samsung τεχνολογίας Super AMOLED (18.5: 9) QHD+ κυριαρχεί στην πρόσθια όψη των δύο smartphones. Στο S9 έχουμε επιφάνεια εργασίας της τάξεως των 5,8 ιντσών και ανάλυσης 1440×2960 pixels, ενώ στο λίγο μεγαλύτερο S9+ η διαγώνιος αγγίζει τις 6.2 ίντσες η ανάλυση παραμένει ίδια.

Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+: Όλα στο φως!

Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+: Όλα στο φως!

Τα Samsung S Galaxy S9 και Galaxy S9+ είναι εξοπλισμένα με αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, AKG stereo ηχεία και SoC Snapdragon 845 χρονισμένο στα 2.6GHz για την αμερικάνικη ήπειρο.
Επίσης, όπως αναμενόταν θα υπάρξουν εκδόσεις με επεξεργαστή Exynos 9810 στα 2.9GHz για τις υπόλοιπες αγορές.

Όσον αφορά στη RAM το leak κάνει λόγο για 4GB 6GB RAM για S9 και S9+, αντίστοιχα, ενώ η μνήμη των 64GB θα είναι επεκτάσιμη μέσω microSD και στις δύο συσκευές.

Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+: Όλα στο φως!

Τέλος, όσον αφορά στην αυτονομία τους οι μπαταρίες των 3000 και 3500mAh, αντίστοιχα θα εξασφαλίσουν τις αυξημένες απαιτήσεις σε ενέργεια των συσκευών.

Το Techblog θα είναι εκεί να σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα από την παρουσίαση των δύο νέων κορεάτικων όπλων και όχι μόνο!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Κριμα που το απλο S9 εχει ξανα ΜΟΝΟ 4GB ram και μονη καμερα…Θα παει απατο σε σχεση με το S9+….Κανενας λογος αναβαθμισης απο S8/S8+ σε S9 παρα μονο σε S9+ και αυτο παλι θεωρειται μικρη αναβαθμιση

Nikos

Το ντιζάιν ίδιο πάντως

Γιώργος Κ.

Ευτυχώς που το ντιζάιν είναι ίδιο με το S8+ που ήδη έχω. Μιλάμε από τα ποιο ωραία τηλέφωνα που κυκλοφορούν. Παρατηρώ ότι τα bezel παραμένουν μικρά.

JohnWave

Αν όντως είναι σωστές οι παραπάνω φωτό τότε όλα καλά ως προς το σχεδιασμό αν και προσωπικά θα ήθελα ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με το S8. Βλέποντας και το design και τα specs μπορούμε να πούμε τα εξής για τις διαφορές S8 vs S9:

->5 τομείς μένουν ίδιοι με το S8 (design, oθόνη, μπαταρία, ram, αποθηκευτικός χώρος)
->3 τομείς βελτιώνονται (κάμερα, επεξεργαστής, ηχεία)
->1 τομέας διορθώνεται (αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος)

Stamatis21

Καλα το κινητο ειναι οπως επρεπε απο την αρχη να ηταν το s8.τελειο κ με καμερα επανασταση κ σουπερ.αυτος κ μονο ειναι λογος αλλαγη απο το s8 που εχω σε s9.κ κακως που δεν περιμενα το s9 κ αγορασα το s8 κ τωρα θα πρεπει ν προβω σε αλλαγη κ να δωσω κ αλλα λεφτα.αλλα η καμερα ο ηχος κ το σχεδιο που ειναι το ιδιο με s8 που μαρεσει θα κανω την κινηση της αλλαγης κινητου.κ νικο τι δεν αξιζει η αλλαγη;εχει το s8 καμερα μονη με δυο διαφορετικα διαφραγματα;τι διαφορετικα πραγματα ηθελες να εχει για να αξιζει δηλ; εχει καλυτερο ζουμ που το s8 δεν εχει.θα εχει λιγοτερο θορυβο κ στο ζουμ κ στο δκοταδι που το s8 εχει κ θορυβο κ χανει πολλες λεπτομερειες στο ζουμ.κ γενικα πιστευω πως θα εχει καλυτερη καμερα γιατι του s8 δεν με τρελανε κιολας.

NtinosMD

Καλα το ειπα … το παχυ μπεζελακι που καμαρωναμε πριν κατι καιρους μαλλον σε καμια Α σειρα θα πηγαινε … δε θα ηταν φυσιολογικο να τα μεγαλωνε στην s σειρα ξαφνικα. Παντως αδιαφορο φετος σαν βημα αναβαθμισης. Το s8+ θα ναι το vfm επιλογη για καποιον που θα κοιταζε να επαιρνε τιμολογιακα και μονο το s9 το απλο.

Stamatis21

Καλα αυτη η πιπιλα πιο ειναι vfm δεν υπαρχει πλεον εχει κουρασει.αμα το παμε τιμολογιακα υπαρχουν πολλα κινητα που αξιζουναρα ουτε s8 πρεπει να παρει καποιος ουτε s9..κ επισης τι συγκριση υπαρχει μενα περσινο μενα φετινο;τι λεμε τωρα δηλ.γινεται το περσινο ναναι πιο ακριβο απο το φετινο;αρα παντα το περσινο θαναι vfm.αλλα δεν προκειται να σκεφτει καποιος αν το περσινο αξιζει η οχι απο την τιμη.γιατι ετσι δεν προκειται να δει καν τις καινουργιες προτασεις.οπως κ του χρονου το s9 θαναι vfmκ παει λεγοντας.κ πως το s8+ αξιζει απο το απλο s9;δηλ θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω.δηλ εχει το s8 την καμερα του s9;s8 εχω κ ξερω.εχει δυο διαφραγματα το s8;το s9 θα λειτουργει σαν ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη.δηλ το. s8 αλλαζει το διαφραγμα;εχει καλυτερο ζουμ κ λιγοτερο θορυβο;πως λοιπον δεν αξιζει το s9.δηλ εκανε κινηση κ εφτιαξε φακο οπως οι φ.μηχανες κ τωρα λετε οτι δεν αξιζει.μενα φακο δυο διαφραγματα που δεν εχει κανενα κινητο κ λετε δεν αξιζει

NtinosMD

… αϊφονιζει !!!!!

AntonisK

Το S9 δεν θα πάει άπατο!! Μόλις δείτε την τιμή που θα έχει το S9+ θα καταλάβετε το γιατί!!

Εγώ Περιμένω από τους αντιπάλους της sammy τι έχουν να προτείνουν γιατί από την στιγμή που θα βγουν τα κινητά της αυτομάτως θα δημιουργήσουν κάποια στάνταρ που θα παίζουν ρόλο στην αγορά π.χ. κάμερα γιατί μπαταριά δεν το κόβω!!
Ήδη πολύ καλή κάμερα λένε έχει το huawei mate 10 pro αλλά υστερεί σε άλλα και δεν ξέρω από μπαταρία πως πάει!!

Είμαι κάτοχος του S8+ δεν πετάω και από την χαρά μου αλλά το καλύτερο σε πολλά θέματα για μένα ήταν το S7 edge!!
Ίδωμεν λοιπόν!!!

AntonisK

Απλά με προβληματίζει γιατί το S9 έχει 4GB μνήμη και το S9+ 6GB και τα δυο με 64GB αποθηκευτικό χώρο!! Τόσο μνήμη θέλει η διπλή κάμερα ή τόση μνήμη χρειάζεται η μεγάλη οθόνη ή είναι για κάποιον άλλο λόγο?

Και κάτι ακόμα τα στέρεο ηχεία λέει ότι τα έχει πάνω και κάτω δεξιά? Στις θήκες που διέρρευσαν μια εγκοπή για ένα ηχείο είδα αυτή που βρίσκεται κάτω δεξιά!!

Apostolos

Η οθόνη παλιά Edge θα είναι?

Thorn

Θα συμφωνήσω ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος αναβάθμισης από S8 ή S8+ εκτός αν κάποιος ειναι “σκαλωμένος” με τις φωτογραφίες. Αλλά τότε ρε παιδιά με αυτά τα λεφτά παίρνεις φωτογραφική μηχανή Super 🙂

Γιώργος

Κανένας λόγος αναβάθμισης σε S9 ακόμα κι από κατόχους S7 οπως εγω όταν ακόμα κυκλοφορεί με 4G Ram. Κι Επίσης κανένας λόγος γενικά για κυκλοφορία του απλού S9. Για plus δεν συζητάμε… Το καλύτερο κινητό και κατά τη γνώμη το μοναδικό που έπρεπε να κυκλοφορήσει!

Γιώργος

Αδιαφορο. Huawei κ Xiaomi μονο!

kostas00t

Δεν βλέπω τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το S8, κυρίως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που πήγε από κάτω είναι θετικό αλλά ίσως να μην αξίζει η αγορά του καθώς ήδη το S8 είναι μια πανέμορφη και εξαιρετικά ικανή συσκευή με τιμή (Σκρουτζ αυτή την στιγμή στα 500€) και με την ανακοίνωση του S9 θα πέσει κι άλλο. Σαν αγορά το S8 θα γίνει μια πολύ καλή πρόταση, ως ναυαρχίδα της Samsung έστω και περσινή με πολλά και καλά χαρακτηριστικά με τιμή γύρω στα 450€. Το ότι κράτησαν παρόμοιο τον σχεδιασμό του S9 είναι επίσης θετικό καθώς η συσκευή είναι ήδη πανέμορφη και τελειοποιήθηκε με την μετακίνηση του αισθητήρα

GiorgosM.

Μηδαμινές αλλαγές…. τσιπιές (φτωχικες κινήσεις) απ τον κολοσσό Samsung.Κριμα… αν όμως δεν δώσει την παραμικρή αύξηση σε τιμολόγηση τότε ίσως αξίζει η αγορά του, ειδικότερα του 9 plus.

χρηστος

Αντικειμενικα πρεπει να πουμε δυο πραγματα:
1) Θα ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο: πανεμορφη σχεδιαση, premium υλικα, η καλυτερη ισως καμερα (φερνει πολλες καινοτομιες), στερεο ηχειο απο AKG, ευτυχως ακουστικα απο AKG, πολυ δυνατος επεξεργαστης, ψηφιακος βοηθος & καλες (οχι τελειες) μπαταριες που μενει να δουμε στην πραξη την αντοχη τους. Στα εξτρα η καλυτερη θεση δακτυλικου, ο αισθητηρας ιριδας κτλ κτλ.
2) Οποιος περιμενε τεραστιες αλλαγες στο design, ας σκεφτει λιγο ρεαλιστικα οτι δεν μπορει μια εταιρια να παρουσιαζει ολοκληρωτικα διαφορετικο σχεδιασμο ανα ετος. Εδω αλλοι εχουν τον ιδιο σχεδιασμο 5-6 χρονια, ονοματα δεν λεμε..
3) Οι τιμες δεν μου αρεσουν & κριμα για τα 4G του ”μικρου” μοντελου. Η μονη καμερα δεν με χαλαει, τα Pixel με μονη καμερα, εχουν την καλυτερη φωτογραφικη.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

καλα αυτό το μαικ που μπαίνει. κ μας βρίζει αλλη δουλειά δεν εχει σήμερα?

tester

Το μόνο “παράπονο” είναι τα 64GB του S9+, έπρεπε να πάνε σε 128 στάνταρ ή εστω έκδοση με 128. Κατά τα άλλα έφτιαξαν όσα έπρεπε (δαχτυλικό αποτύπωμα, ήχος), βελτιώσαν κάποια ΄που ήταν ήδη καλά (κάμερα), οπότε είναι λογική η αναβάθμιση. Ο σχεδιασμός ήταν ήδη σούπερ, η οθόνη ήταν η κορυφαία της αγοράς, τι άλλο να φτιάξουν δλδ; Αν έχουν πάει και λίγο περισσότερο προς stock android, τότε είναι η καλύτερη επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.