Samsung Galaxy S9 και S9+: Ποζάρουν σε λιλά χρώμα

Samsung Galaxy S9 S9+ ποζάρουν λιλά χρώμα, Samsung Galaxy S9 και S9+: Ποζάρουν σε λιλά χρώμα

Σε μερικές εβδομάδες από σήμερα θα παρουσιαστούν επίσημα τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy S9 και S9+. Μέχρι τότε θα διαρρέουν συνεχώς πληροφορίες σχετικά με εκείνα. Σε νεότερη δημοσίευση που προέρχεται από τον @evleaks, οι δύο συσκευές αποκαλύπτονται ξανά μέσω renders.

Υπεύθυνος για την νέα δημοσίευση είναι ο διάσημος Evan Blass, όπως προαναφέρθηκε, ο οποίος στην ουσία αποκαλύπτει εντελώς τις επερχόμενες συσκευές σε λιλά χρώμα. Ο σχεδιασμός με πλαίσια στα πλάγια φαίνεται να επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά και πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Η Samsung θα προτιμήσει μια πιο εργονομική σχεδιαστική γραμμή, θυσιάζοντας το bezel-less design στα πλάγια. Επίσης παρατηρούμε ξανά την ύπαρξη μονού φακού κύριας κάμερας στο απλό S9, αλλά διπλού module στο μεγάλο S9+. Πάντως, το χρώμα των δύο smartphones είναι ιδιαίτερο και πολύ όμορφο, ενώ πρόκειται και για μια απόχρωση την οποία δεν είχαμε συνηθίσει σε κινητά τηλέφωνα.

Αν λάβουμε υπόψιν μας το… λαμπρό ιστορικό του @evleaks, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως τα συγκεκριμένα renders ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πλέον ο σχεδιασμός είναι γνωστός. Μένει να επιβεβαιωθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο S9 μοντέλων, αν και εκεί επίσης δεν περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις. Στις 25 Φεβρουαρίου η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τις συσκευές και ανυπομονούμε για την έναρξη του μεγάλου αυτού event.

Samsung Galaxy S9 S9+ ποζάρουν λιλά χρώμα, Samsung Galaxy S9 και S9+: Ποζάρουν σε λιλά χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

Ειναι ομορφα σε αυτο το χρωμα

Apostolos

Αν το fingerprint είναι πάλι από πίσω, με βλέπω με το s7 για άλλο ένα χρόνο

JohnWave

Διπλό λάθος της Samsung και που χάλασε το design και που διαφοροποίησε το S9 από το S9+. Οι κάτοχοι S8/S8+ δεν νομίζω ότι θα δελεαστούν.

John

Μια χαρα ειναι ο σχεδιασμος , απο τα πιο ομορφα κινητα. Οι κατοχοι S8 ομως δεν υπαρχει λογος να το αγορασουν καθως δεν ειναι σημαντικη αναβαθμιση.

NtinosMD

Σαταπενττεικμαιμανι!!!!

JohnWave

@John, δεν λέω ότι ο σχεδιασμός δεν είναι ωραίος αλλά σίγουρα όχι τόσο ωραίος όσο εκείνος των S8/S8+. Σε όποιον να έδειχνες τις συσκευές πλάι πλάι θα σου έλεγε ότι τα S8 είναι 2018 και τα S9 2017. Ακόμα πάντως και αν κάνουμε πέρα το πισωγύρισμα στο σχεδιασμό, σίγουρα δεν μπορούν να είναι χαρούμενοι για τη διαφοροποίηση που θα γίνει μεταξύ S9 και S9+, όσοι δεν θέλουν να ανέβουν τόσο πολύ στις ίντσες. Νομίζω πως μιλώ λογικά.

John

Καταλαβαινω αυτο που θες να πεις αλλα υπηρχαν πολλες διαμαρτυριες οτι σπαει ευκολα η οθονη λογω πτωσης στα edge κινητα συν καποια παραπονα για κατα λαθος πατηματα. Προφανως αυτο το θεμα λυνεται με τον νεο λιγοτερο κυρτο σχεδιασμο. Νομιζω οτι ειναι προς την σωστη κατευθυνση.

John

Οσο αφορα την καμερα σιγουρα ειναι λαθος να εχει αλλη το μικροτερο μοντελο.

Τσιο

Σε καθε ποστ για samsung και apple 20 σχολια..στα υπολοιπα τιποτα.σκρολαρετε πιο πανω και δειτε τι θα κανει το htc U12 πχ.κινηταρα.βγειτε λιγο απ τα συνηθισμενα.htc oneplus huawei κ μετα samsung και apple κατ εμε σε πολλα.μην ειστε οπαδοι μιας εταιριας λες κ βλεπουμε οσφπ αεκ ντερμπυ κ βριζεστε.ουτε να σας ανηκαν οι εταιριες.σαιτ τεχνολογιας ειναι .ανοιξτε λιγο το μυαλο σας.και παντοφλα με κεραια να βγαλει η σαμι ο οπαδος της θα το πει κινηταρα.η καθε εταιριας που στηριζει.ελεος.

JohnWave

@Τσιο προσωπικά γράφω περισσότερο σε θέματα Samsung γιατί με έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια με τις κάμερές της ενώ πάντα τη θεωρώ κορυφή στις οθόνες των ναυαρχίδων της. Παράλληλα πέρυσι έκανε και τη μεγάλη αλλαγή στο design το οποίο ερωτεύτηκα. Για τις άλλες εταιρίες έχω γράψει πολλές φορές πολύ θετικά σχόλια για τo τρομερό Μate 10 της Huawei όπως επίσης και για το υπέρτατο value for money ΟnePlus 5T. Σε θέματα συσκευών άλλων εταιριών δεν συμμετέχω τόσο γιατί καμία από αυτές δεν έχει βγάλει ναυαρχίδα που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Θα μπορούσα ίσως να έγραφα και σε θέματα του Pixel της Google ( έχω πει 2-3 φορές ότι φορά την καλύτερη κάμερα) αλλά η τιμή του σε συνδυασμό με την υποδυέστερη οθόνη του έχουν μειώσει το ενδιαφέρον μου. Από κει και πέρα οι HTC, Sony, LG, Xiaomi θα μου κεντρίσουν θετικά το ενδιαφέρον όταν κάθε μία από αυτές βελτιωθεί στα σημεία όπου δεδομένα υστερεί (bezels, κάμερα, οθόνη, λογισμικό) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οπότε αν πήγαινε σε μένα το σχόλιο σου, καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει. @John, πραγματικά όπως είχα ξαναγράψει δεν έχω δει να γίνεται ντόρος ούτε στα ελληνικά forums ούτε στα ξένα για κατά λάθος πατήματα. Το παράπονο… Συνέχεια »

Giannis

τραγικό σχέδιο, κάτι απο παρελθόν..μέγα λάθος της Samsung…πάει για λίγα πράγματα το s9

Ioannis

δεν με τρελανε η σχεδιαση βεβαια δεν κρινω πριν το δω απο κοντα… σιγουρα το edge εκανε το κινητο ξεχωριστο. Ηταν μια κατηγορια απο μονο του το s6 edge plus μετα το s7 edge και στη συνεχεια το s8 και s8+. Τωρα η λειτουργια του edge αυτου καθε αυτου δεν μου ελεγε κατι μονο σχεδιαστηκα και οπτικα ηταν κατι ξεχωριστο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.