Samsung Galaxy S9: Νέες πληροφορίες για ανακοίνωση Ιανουάριο, αλλά γιατί;

Samsung Galaxy S9 announcement, Samsung Galaxy S9: Νέες πληροφορίες για ανακοίνωση Ιανουάριο, αλλά γιατί;

Για το 2017 οι περισσότερες ανακοινώσεις έχουν γίνει ή αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες (βλέπε Apple, Huawei), και τα βλέμματα στρέφονται προς τον νέο κύκλο ανακοινώσεων που θα ανοίξει το 2018. Η Samsung με τη σειρά Galaxy S, είναι αναμφίβολα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν αρκετά.

Αν λάβουμε υπόψη μας το χρονοδιάγραμμα που ακολουθεί η Samsung, κανονικά η ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας της σειράς S, θα πρέπει να γίνει κάπου μέσα στον Μάρτιο, όπως έκανε με τα Samsung Galaxy S8.

Ωστόσο, για τον διάδοχο, που λογικά θα ονομαστεί Samsung Galaxy S9, όλο και περισσότερες πληροφορίες λένε ότι θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι το περιμένουμε. Για την ακρίβεια, η πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης είναι μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Οι πηγές από την Ν. Κορέα λένε ότι η Samsung Display θα ξεκινήσει την αποστολή OLED panels για το Samsung Galaxy S9 μέσα στον Νοέμβριο. Το χρονοδιάγραμμα αυτό υποδεικνύει ότι η συσκευή είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο, αφού κανονικά η αποστολή των panels είθισται να γίνεται τρεις μήνες πριν από την ολοκληρωμένη συναρμολόγηση του κινητού. Τα panels είναι συνήθως τα κομμάτια που αποστέλλονται πριν από άλλα, όπως camera modules κλπ.

Το Galaxy S8 ανακοινώθηκε 29 Μαρτίου και περίπου τρεις μήνες νωρίτερα είχε ξεκινήσει η αποστολή των panels, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία του είχε ξεκινήσει 21 Απριλίου. Με βάση τα δεδομένα αυτά, είναι όλο και πιο έντονες οι υποθέσεις ότι η ανακοίνωση θα γίνει Ιανουάριο (λογικά τέλη) και η κυκλοφορία στα μέσα Φεβρουαρίου.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι το Galaxy S9 θα έρθει νωρίτερα. Επίσης έχει γίνει λόγος για επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 4GB, Android 8.0 Oreo, αναλογία της οθόνης 18.5:9 και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Γιατί όμως να θέλει η Samsung να βιαστεί και να αλλάξει το χρονοδιάγραμμά της; Πολλοί συνδέουν την απόφαση αυτή (αν θεωρήσουμε ότι έχει ληφθεί) με την έλευση του iPhone 8. Η Samsung θέλει να βάλει την ολοκαίνουρια ναυαρχίδα της ακριβώς απέναντι από την Apple, η οποία θα κάνει την ανακοίνωση σε λίγες μέρες. Εκτός από την Apple, η Samsung θα έχει και ένα προβάδισμα απέναντι και στον υπόλοιπο ανταγωνισμό που θα κάνει ανακοινώσεις στην MWC 2018.

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικ

Ερχετε μεγάλη σφαλιάρα από το iPhone 8 και προσπαθεί να το βγάλει νωρίτερα μπας και ανακόψει το θρίαμβο της apple

Μανώλης

καλά νέα αυτά μπας και παίξει το S7 ή το S8 σε ακόμα χαμηλότερη για εμάς!!!! 😉

combo

Μάλιστα…

Chris_BMW

Τους χορεύει ΟΛΟΥΣ (μαζί κ εμάς τους καταναλωτές ) οπως θέλει η Apple ..
Αν αναλογιστεί κάποιος τις πωλήσεις που έκανε το ίδιο επι 3 χρονια σχέδιο του I phone 7 & 7 plus κ ιδιαίτερα του jet black (το οποιο ήταν δυσεύρετο μεχρι κ τα Χριστούγεννα με τιμή εκκίνησης παρόμοια με του επετειακού ) μπορει να καταλάβει τι θα γίνει με το επετειακό κ να συμπεράνει πως ο λόγος που η Samsung κάνει αυτήν την κίνηση ειναι αυτός ..

Δυστυχώς για την Samsung τέτοιες κινήσεις μονο την μειώνουν σαν εταιρεία..

Sint

Τι s8 τι x επετειακό, mate 10 και θα με θυμηθείτε.

ΝΙΚΟΣ

Πεταμένα λεφτά ,ότι και να πάρεις από τα δυο. Οι μάχες των smartphone με τους πυρήνες ,γυαλί, αλουμίνιο, ατσάλι, μονές-διπλές κάμερες ,ram, antutu έχει αρχίσει να κουράζει και να χάνει τον ενδιαφέρον.

keysmith

To s7 του απλού είναι ΥΠΕΡ-αρκετό για αρκετά χρόνια ακόμα και η έλευση του s9 ίσως το κάνει ακόμα φτηνότερο στα 300€ ας πούμε που θα είναι πραγματική ευκαιρία.

anergos13

κάθε χρόνο τα ίδια….φημες φήμες φήμες….και στο τέλος όλα στην Ώρα τους….
Βαρετό κατάντησε….

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ακομα πιστευετε οτι δηθεν η apple τους χορευει ? Η apple μετα το 6 εχει εξαφανιστει απο τις πωλησεις παγκοσμιως ελαχιστα πουλησε απο τα 7αρια .Ρωτηστε εαν εχετε γνωστους στα καταστηματα να σας πουν τα πραγματικα στοιχεια και οχι τις ασαφειες που γραφονται δηθεν εδω και κει.Η Samsung παιζει μπαλα μονη της σε ολες τις κατηγοριες .

Don mitso mou

” Η apple μετα το 6 εχει εξαφανιστει απο τις πωλησεις παγκοσμιως ελαχιστα πουλησε απο τα 7αρια .Ρωτηστε εαν εχετε γνωστους στα καταστηματα να σας πουν τα πραγματικα στοιχεια και οχι τις ασαφειες που γραφονται δηθεν εδω και κει ”

Νομίζω από σήμερα όλα τα ισχύοντα εργαλεία που έχουν στην φαρέτρα τους οικονομικοί αναλυτές παγκοσμίως μπαίνουν πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πλέον δεν χρειάζεται καμία καταμετρήση αποστολών και πωλήσεων τριμήνου ( πάντα σε διασταύρωση με τις πωλήσεις/αποστολές προμηθευτών) για να έχουμε μια εικόνα της οικονομικησ κατάστασης μιας εταιρίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πεταχτείς και να ρωτήσεις το φιλαράκι σου που δουλεύει σε κατάστημα “ηλεκτρονικών”, μιας χρεοκοπημένης χώρας με μηδενική συνεισφορά στις παγκόσμιες πωλήσεις , για το τί πωλήσεις κάνουν οι διάφορες εταιρίες και να εξάγεις μετά με ασφάλεια τα συμπεράσματα σου.

Κατερίνα μου……….μπεεεεεεεεεε

bezilys

@ΚΑΤΕΡΙΝΑ δηλαδή τώρα εσύ συγκρίνεις το κατάστημα της γειτονιάς σου με το πως πάει η οικονομια την Apple! Χαχαχα εννοείται πως θα έχουν πάρει λιγότερα iPhone αφού ο περισσότερος κόσμος παίρνει samsung και συγκεκριμένα J και A σειρά

Chris_BMW

@anergos13

Απλα θυμίζω για το s8 σε περίπτωση που το ξέχασες πως οι φήμες ,φήμες,φήμες οπως λες για παρουσίαση ένα μήνα μετά επιβεβαιώθηκαν …

bezilys

@anergos13 και άνεργος και 13 ότι χειρότερο!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

@KATERINA Δεν γινεται να συγκρινεις σε πωλησεις μια εταιρια που βγαζει ενα smartphone το χρόνο με τη samsung που βγαζει 200 η apple ειναι εταιρια λογισμικου και κυριως κατασκευαστης υπολογιστων ασχετα που μπηκε το 2007 στην αγορα των smartphone.
Σχετικα ειναι η ποιο κερδοφορα εταιρια γιατι εχει δικο της os και περνει ολο το χρημα σε σχεση με τους αλλους που τους τα περνει η google.Και ακομα δεν βγαζει καθε τρις μηνες ναβαρχιδες οπως κανει η samsung ειχα παρει το s6 και μεσα σε 4,,5 μηνες εβγαλε το 7 και πηγε η τιμη μεταπωλησης στα ταρταρα το πουλανε 220 ευρω απο 700.

George

Τι iphone και samsung….έρχεται το Mate 10…

bezilys

@George έχω αρχίσει να τρομάζω…

johny

Samsung Galaxy S9 λογικα θα ερθει με Snapdragon 846.θα το εκανε η xiaomi mi mix2 αλλα οι τελευταιες πληροφοριες λενε πως δεν.επισης μην κραζετε την Κατερινα γιατι η κοπελα δεν γνωριζει και απλα λεει τη γνωμη της και το τι ακουει απο δω και απο κει.και γω φαν του iphone ειμαι αλλα μετα απο ενα βιντεακι που ειδα απο το 8ρι που κοβεται επανω η οθονη με ξενερωσε απιστευτα.αν οντως ειναι αληθινο ειναι παρα πολυ ασχημο αυτο στην οθονη που δειχνει.. https://prntscr.com/ghrix1 προσωπικα μπορει ο ενας ο λογος που θα παω σε αλλη συκευη να ειναι αυτος αλλα θα το δουμε και στην πραξη γιατι στο βιντεο δεν με επεισε ουτε η αποκριση του κινητου που δειχνει αλλα και οι γωνιες αριστερα και δεξια μου φαινονται ψευτικες.ελπιζω παντως μην γινεται αυτο το κοψιμο γιατι θα χαλαει ολη τη μοστρα του κινητου.και εννοειται ο δευτερος λογος ειναι η τιμη.αν εχει πανω απο χιλιαρικο γιατι και χιλιαρικο ειναι ακριβο.και υπαρχουν πολλες εταιριες οπως η xiaomi-lg που βγαζουν ενα κινητο αξιοπρεπες και με πολυ λιγοτερα χρηματα και με οθονη ολοκληρη και οχι με κοψιματα.και το ξαναλεω γουσταρω iphone αλλα με αυτα δεν..

Βαγγέλης

Δεν έχει λόγο να βιαστείς ρε Samsung τι φοβάσαι πλέον από την μήλο εταιρεία εσύ είσαι πρώτη και αυτή τρίτη παγκόσμιως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.