Samsung Galaxy S9: Αυτή είναι η επίσημη τιμή τους στην Ευρώπη;

Samsung Galaxy S9 επίσημη τιμή Ευρώπη, Samsung Galaxy S9: Αυτή είναι η επίσημη τιμή τους στην Ευρώπη;

Απομένουν μερικές ώρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Galaxy S9 και S9+ από την Samsung. Ο Κορεάτης κολοσσός θα διεξάγει ένα event την Κυριακή (25 Φεβρουαρίου), στο οποίο και θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση οι νέες συσκευές.

Ένα μεγάλο ερώτημα που θα απαντηθεί με βεβαιότητα από την ίδια την Sammie είναι η τιμολογιακή πολιτική των νεότερων Galaxy S εκπροσώπων. Δυστυχώς, πλέον η τιμή των high-end smartphones έχει αυξηθεί απότομα και το κόστος αγοράς των δύο S9 μοντέλων δεν θα είναι… πιο φιλικό στους καταναλωτές. Αντιθέτως, εκείνο θα είναι υψηλότερο, συγκριτικά με το ποσό που ζητούνταν για την αγορά των S8 και S8+. Σύμφωνα λοιπόν με τον ευρέως γνωστό Evan Blass, η τιμή που θα συνοδεύσει τα Galaxy S9 / S9+ στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι 841 και 997 ευρώ αντίστοιχα. Προφανώς, οι φόροι στην εκάστοτε χώρα θα διαμορφώσουν εν συνεχεία το τελικό ποσό καταβολής.

Για να έχουμε μια εικόνα της τιμής τους εδώ στην Ελλάδα, αρκεί να θυμηθούμε πως τα Galaxy S8 και S8+ κόστιζαν 830 και 930 ευρώ τους πρώτους μήνες της διάθεσης τους. Οπότε, μάλλον τα νέα Galaxy S μοντέλα θα παρουσιάσουν μια αισθητή αύξηση στην τιμή. Το ενδεχόμενο η μεγαλύτερη S9+ έκδοση να ξεπερνάει το φράγμα των 1000 ευρώ είναι πάρα πολύ πιθανό. Εν τέλει, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα για να μάθουμε σίγουρα το ποσό που θα καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες καταναλωτές ώστε να αγοράσουν τα νεοανακοινωθέντα high-end smartphones της Samsung. Σύντομα θα τα ξέρουμε όλα…!

Samsung Galaxy S9 επίσημη τιμή Ευρώπη, Samsung Galaxy S9: Αυτή είναι η επίσημη τιμή τους στην Ευρώπη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Το s8+ σε λιγες βδομαδες θα αποτελει τη καλυτερη επιλογη στα λεφτα που θα το βρισκει κανεις στο skroutz.ευτυχως το ιδιο θα συμβει αποτομα και στο s9 σε 2 μηνες αφου τα 1000 ευρω θα τα δωσουν μονο οι πολυ ανετοι κι αυτο θα κανει τις πωλησεις απογοητευτικες τις πρωτες βδομαδες οποτε η τιμη του θα πεσει με τις μπαντες.

JohnWave

@Άγγελε ήδη το S8 αποτελεί την καλύτερη επιλογή στα λεφτά του (497€) μαζί με το OP5T (500€). Σε καμιά χαμηλότερη τιμή δεν θα βρει ο καταναλωτής καλύτερο συνδυασμό οθόνης+κάμερας+σχεδίασης+δυνατού επεξεργαστή (S8) και σε καμία χαμηλότερη τιμή δεν θα βρει καλύτερο gaming phone από το OP5T.

NtinosMD

για android τοσα δενννν…. !!!! Το αιφον μοιαζει τοτε ευκαιρια!!!!

dimitris_vl

Οι τιμες στην Ελλαδα θα ειναι S9 879, S9+ 979.. Επισημο!

Ιωάννης jb

Τι ακούμε από τους Samsung fans αφού δε πέφτουν τα μαλλιά μας πάλι καλά

Petros

Στα 919 ευρω το iphone X φαντάζει φθηνό πια

John

Στις περισσότερες λίστες με τα κορυφαία κινητά του 2018 από γνωστούς youtubers όπως ο MKBHD και site τεχνολογίας το Iphone X δεν υπήρχε καν οπότε όχι δεν αποτελεί ευκαιρία σε καμία περίπτωση ένα κινητό 900 ευρώ που δεν είναι από τα καλύτερα της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.