Samsung Galaxy S9+: Εμφανίστηκε με αποθηκευτικό χώρο 256GB στην Κορέα;

Samsung Galaxy S9+ αποθηκευτικός χώρος, Samsung Galaxy S9+: Εμφανίστηκε με αποθηκευτικό χώρο 256GB στην Κορέα;

Μια εκδοχή του Samsung Galaxy S9 Plus με αποθηκευτικό χώρο 256GB εμφανίστηκε σε βάση δεδομένων στην Κορέα.

Ειδικότερα, η συσκευή με κωδικό αριθμό SM-G965, ο οποίος έχει αποδοθεί στο Samsung Galaxy S9 Plus εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων της αρχής απολεσθέντων smartphone της Κορέας.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να προσφέρει τουλάχιστον 2 εκδόσεις για τη ναυαρχίδα της με τη βασική έκδοση να ξεκινά με αποθηκευτικό χώρο 64GB.

Η Samsung πρόσφατα ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των πρώτων chip στα 512GB, υποσχόμενη να τα διαθέσει εμπορικά σε μία από τις συσκευές επόμενης γενιάς. Παρόλο που πρώιμες πληροφορίες ήθελαν τα chip των 512GB σε κάποια ultra-premium έκδοση του Galaxy S9 Plus, φαίνεται ότι τελικά δεν θα είναι αυτή η περίπτωση.

Τα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus αναμένεται να «κληρονομήσουν» τη δυνατότητα επέκτασης για κάρτες μέχρι 256GB. Υπάρχουν κάποιες συσκευές όμως που ήδη μπορούν να διαβάσουν κάρτες microSD με χωρητικότητα μέχρι 2TB. Με δεδομένο όμως ότι οι λύσεις αυτές δεν είναι ευρεία διαθέσιμες στους χρήστες, είναι απίθανο η Samsung να επένδυσε σε αναβαθμισμένο αναγνώστη καρτών.

Να υπενθυμιστεί ότι τα δύο smartphones αναμένεται να διαφέρουν μεταξύ τους όχι μόνο στο μέγεθος. Το Samsung Galaxy S9 Plus αναμένεται με οθόνη 6,2 ιντσών, διπλή κάμερα και 6GB RAM. Το Samsung Galaxy S9 αναμένεται με οθόνη 5,8 ιντσών και 4GB RAM.

Όλα δείχνουν ότι η Samsung εστιάζει στις φωτογραφικές δυνατότητες της σειράς του Samsung Galaxy S9, ενώ λέγεται ότι έχει βελτιώσει τις επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό της νέας της ναυαρχίδας, σε σύγκριση με το Galaxy S8. Τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus αναμένονται να ανακοινωθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του MWC 2018 και να διατεθούν στην αγορά στις 16 Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.