Samsung Galaxy S9+: Εμφανίστηκε με αποθηκευτικό χώρο 256GB στην Κορέα;

Samsung Galaxy S9+ αποθηκευτικός χώρος, Samsung Galaxy S9+: Εμφανίστηκε με αποθηκευτικό χώρο 256GB στην Κορέα;

Μια εκδοχή του Samsung Galaxy S9 Plus με αποθηκευτικό χώρο 256GB εμφανίστηκε σε βάση δεδομένων στην Κορέα.

Ειδικότερα, η συσκευή με κωδικό αριθμό SM-G965, ο οποίος έχει αποδοθεί στο Samsung Galaxy S9 Plus εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων της αρχής απολεσθέντων smartphone της Κορέας.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να προσφέρει τουλάχιστον 2 εκδόσεις για τη ναυαρχίδα της με τη βασική έκδοση να ξεκινά με αποθηκευτικό χώρο 64GB.

Η Samsung πρόσφατα ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των πρώτων chip στα 512GB, υποσχόμενη να τα διαθέσει εμπορικά σε μία από τις συσκευές επόμενης γενιάς. Παρόλο που πρώιμες πληροφορίες ήθελαν τα chip των 512GB σε κάποια ultra-premium έκδοση του Galaxy S9 Plus, φαίνεται ότι τελικά δεν θα είναι αυτή η περίπτωση.

Τα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus αναμένεται να «κληρονομήσουν» τη δυνατότητα επέκτασης για κάρτες μέχρι 256GB. Υπάρχουν κάποιες συσκευές όμως που ήδη μπορούν να διαβάσουν κάρτες microSD με χωρητικότητα μέχρι 2TB. Με δεδομένο όμως ότι οι λύσεις αυτές δεν είναι ευρεία διαθέσιμες στους χρήστες, είναι απίθανο η Samsung να επένδυσε σε αναβαθμισμένο αναγνώστη καρτών.

Να υπενθυμιστεί ότι τα δύο smartphones αναμένεται να διαφέρουν μεταξύ τους όχι μόνο στο μέγεθος. Το Samsung Galaxy S9 Plus αναμένεται με οθόνη 6,2 ιντσών, διπλή κάμερα και 6GB RAM. Το Samsung Galaxy S9 αναμένεται με οθόνη 5,8 ιντσών και 4GB RAM.

Όλα δείχνουν ότι η Samsung εστιάζει στις φωτογραφικές δυνατότητες της σειράς του Samsung Galaxy S9, ενώ λέγεται ότι έχει βελτιώσει τις επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό της νέας της ναυαρχίδας, σε σύγκριση με το Galaxy S8. Τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus αναμένονται να ανακοινωθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του MWC 2018 και να διατεθούν στην αγορά στις 16 Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.