Το Samsung Galaxy S9+ κερδίζει το βραβείο “Best New Connected Device” [MWC 2018]

Best New Connected Device, Το Samsung Galaxy S9+ κερδίζει το βραβείο “Best New Connected Device” [MWC 2018]

Η Samsung στο φετινό Mobile World Congress 2018 παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο smartphone της και αυτό ανταμείφθηκε με το βραβείο “Best New Connected Device”.

Η ναυαρχίδα της Samsung απέσπασε τον τίτλο στα πλαίσια του θεσμού των Global Mobile Awards (GLOMO Awards), που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο κλείσιμο του διεθνούς συνεδρίου.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή η κορεάτικη ναυαρχίδα απέσπασε πάνω από 30 βραβεία στο φετινό διαγωνισμό κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού με την κομψή του εμφάνιση, τις αναβαθμισμένες λειτουργίες της κάμερας και τη συνολική απόδοσή του.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν οι χρήστες θα επιβεβαιώσουν την επιβράβευση αυτή και θα στραφούν στη λύση του πιο ολοκληρωμένου smartphone της σειράς Galaxy, Samsung Galaxy S9+.

O ανταγωνισμός είναι αρκετά υψηλός και τα βαλάντια πολλά. Τουλάχιστον τα πρώτα στοιχεία αυτό μας δείχνουν…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ασχολίαστο …

NtinosMD

Ειναι αστειο που ουτε καλα καλα κυκλοφορησε ( βρισκεται στη φαση της προπαραγγελιας με τα πρωτα shipments να γινονται απο βδομαδα ) και ηδη εχει 30 βραβεια στο ρεπερτοριο του σαν συσκευη…. απλα ισως εγω να ειμαι τοσο καχυποπτος … who knows ….

Stelios

Πόσα λεφτά για μάρκετινγκ δίνει αυτή η εταιρεία βορβαδισμος από διαφημίσεις σχόλια ότι είναι το κάτι άλλο για ένα τηλέφωνο ίδιο με το περσινό με μια καλύτερη κάμερα και μια αλλαγή στο δακτυλικό αποτύπωμα

Αγγελος

Τα βραβεια δινονται στην εκθεση παιδια δε χρειαζεται να το παρετε εσεις στα χερια σας δε βαθμολογειτε εσεις χαλαρωστε.απο κει και περα επιασα χθες το κινητο στα χερια μου και νομιζα οτι ειναι το s8plus…εχει ενα χιλιοστο διαφορα στο υψος αυτο τπτ αλλο να πω την αληθεια μια ανανεωση ενα τσακ την ηθελα με χαλαει που θα εχω ακριβως το ιδιο πραγμα αλλον ενα χρονο.απο κει και περα ομως παιδια το κινητο ειναι απλα τελειο πλεον τι εννοειτε μαρκετινγκ.εχει τη καλυτερη οθονη απο ολα!χθες πηρε και την υψηλοτερη βαθμολογια εβερ απο το dxomark στη καμερα 104 ποντους!κορυφαιο επεξεργαστη ειχε αφου εγω μετα απο ενα χρονο σχεδον ειναι υπεργρηγορο οποτε φανταστειτε το s9 τι θα κανει.στερεο ηχεια,τελεια ακουστικα.καλη μπαταρια θα βγαζει μια μερα ανετα.και απειρα κολπακια με το bixby.να κανει και καφε δλδ τι αλλο να κανει.περιμενω η αληθεια ειναι και το p20 πολυ δυνατο αν και εχω βαλει ηδη προπαραγγελια για το s9+.θα δειξει…

John

Αναμενομενο. Η καλυτερη οθονη σε κινητο, η καλυτερη καμερα και απο τους καλυτερους ηχους ολα σε ενα πακετο με τον πιο συγχρονο σχεδιασμο. Μονο προβλημα η τιμη αλλα σε 2-3 μηνες θα εχει πεσει αρκετα.

John

Η Sony πηρε κανενα βραβειο; Πχ το πιο ασχημο κινητο , χειροτερη οθονη κτλ; lol

Dimitris

Αγγελος Σε ποιο καταστημα πηγες και είχε το s9?

Αγγελος

στο κωτσοβολο δημητρη τσιμισκη που πηγα το ειχαν .οι προπαραγγελιες θα φτασουν 9 του μηνα και στα καταστηματα θα φτασει στις 16.

Flagship killer

Υπομονή…. 27/03/2018……

χρηστος

Το κινητο το ειδα κι εγω απο κοντα (πλαισιο). Η αληθεια ειναι οτι το λιλα χρωμα εδειχνε πανεμορφο & γενικα η σχεδιαση με αφησε με πολυ καλη εντυπωση. Επαιξα λιγο με την καμερα, ειναι πραγματι το βασικο χαρακτηριστικο, μιλαμε για προοδο στο ματι μου. Ο ηχος που εβαλε μου φανηκε πολυ δυνατος & γενικα καθαρος. Στην ουσια αποτελει την τελειοποιηση του S8 και θα αποτελει το καλυτερι κινητο για φετος, μιας που η τιμη του σε ενα τριμηνο θα κατεβει. Γενικα εφυγα πολυ εντυπωσιασμενος.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ρε παιδια συγκρινετε μια καμερα στα περιπτερα εκθεσεως?

ειναι αστειο να το λετε… για να καταλαβεις πως αποδιδει μια καμερα θελει δεκαδες φωτογραφιες σε καθε λογης συνθηκη φωτος και περιβαλλοντος και μετα η εξεταση γινεται παντα σε μεγαλη οθονη ταμπλετ η υπολογιστη οπου φαινονται παντα οι αδυναμιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.