Samsung Galaxy S9 Plus: Με κάμερα Sony IMX345;

Samsung Galaxy S9 Plus κάμερα, Samsung Galaxy S9 Plus: Με κάμερα Sony IMX345;

Κάμερα Sony IMX345, με αισθητήρα 1/2.55-ιντσών, διάφραγμα f/1.4 και ανάλυση στα 12MP θα ενσωματώνει το Samsung Galaxy S9 Plus σύμφωνα με τον leaker MMDDJ.

Επειδή η συγκεκριμένη κάμερα δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, δεν γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες, εκτός από το ότι αποτελεί μέρος της σειράς Sony Exmor και πιθανότατα θα ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά προηγούμενων υλοποιήσεων όπως οι stacked CMOS αισθητήρες των IMX318 και IMX230. Με δεδομένο ότι το πρώτο νούμερο της IMX είναι «3», είναι πολύ πιθανό να αποτελεί μια συνέχεια της IMX318, η οποία είναι γνωστή για τις λήψεις κινούμενων αντικειμένων λόγω της υβριδικής αυτόματης εστίασης και της σταθεροποίησης τριών αξόνων.

Το μέγεθος του αισθητήρα και τα MP είναι ίδια με αυτά που βρίσκονται στην κάμερα του Galaxy S8 (η οποία σε μερικές μονάδες είναι IMX333). Ωστόσο, το διάφραγμα είναι πιο ευρύ στα f/1.4 (από 1.7) που σημαίνει ότι θα επιτρέπει περισσότερο φως που προσδίδει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και εφέ θολώματος. Με δεδομένο ότι το μέγεθος και τα MP παραμένουν ίδια με του προκατόχου του, οι όποιες βελτιώσεις στην ποιότητα των λήψεων θα προέρχονται από βελτιώσεις στο software και από το ευρύτερο διάφραγμα.

Να σημειωθεί ότι στην πρόσκληση τύπου που έχει αποστείλει η Samsung, ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy S9 θα επαναπροσδιορίσει τη συμβατική κάμερα των smartphone, κάτι που σημαίνει ότι η κάμερα λογικά αποτελεί μία από τις σημαντικές βελτιώσεις από τον προκάτοχό του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Δεν ξερω για σας … εμενα με υπερκαλυπτει το pro-mode του s7 edge….

Konstantine

NtinosMD +1

Andreas

εμένα με καλύπτει το pro mode του G5 και μάλιστα με καλύπτει και η εναγώνια κάμερα που έχει που δεν την έχει το S7 S8 S9

Χρήστος

Andreas πως πανε τα bootloop στα lg?

VasiliS7edge

@Χρηστος περίμενε θα σου απαντήσει μετά το bootloop haha. Καλά τα LG αλλά πραγματικά χαλάνε μόνα τους. Είχα 2 φορές στην ζωή μου και ενώ τα πρόσεχα απλά… Χαλασαν.

John

Μια φορά αγόρασα LG πριν χρόνια και στον 1.5 χρόνο μου έβγαλε 2 βλάβες , την πρώτη φορά δεν άνοιγε και το έστειλα στο σερβις και την δεύτερη ενώ φαινόταν να έχει φουλ σήμα δεν μπορούσαν να με καλέσουν οπότε και το πέταξα. Εννοείται ότι δεν ξαναγοράζω κινητό της συγκεκριμένης εταιρείας.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

εχει τοσους πολλους που χουν αγανακτήσει η lg που ακομα και σε αρθρο για το ελεύθερο camping θα βρεθει κοσμος να πει κατι για κεινη

Nikopoup

Προσέξτε μην ανατιναχτεί κάνα Samsung και αφήστε τα bootloop που έτυχε να έχει ένα μοντέλο

Τσιο

Σαμσουνγκ ανατιναζονται
Lg bootloop
Google pixel προβληματικα
Sony παντοφλες
Huawei oneplus xiaomi κινεζιες
Nokia για κανα φιδακι
Τελικα ποιος νικαει?ασσο ημιχρονο διπλο τελικο
( ΗΤC U12 κ τρελαινομαι) 😜

kostas_falcon

@Τσιο σε χαλαει κατι στις “κινεζιες” Προσωπικα με το Mi Max1 είμαι υπερ ευχαριστημένος με συνεχεις αναβαθμίσεις στο λειτουργικο….αυτην την στιγμη να φανταστείς εχω το sequrity patch Ιανουάριος 2018 ηδη στην συεκευη μου….επισημη ρομ φοραω
Καλη συνεχεια και λιγοτερο ατυχη ποστ σου ευχομαι!

aptalikos

S9+ απλά τούμπανο, όσοι μπορούν να το πάρουν θα έχουν το κορυφαίο της χρονιάς, από την άλλη όσοι δεν μπορούν να το πάρουν απλά θα γκρινιάζουν και θα το θάβουν. Διαλέχτε πλευρά.

Kassandros1966

Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρόκειται για ένα ελαφρώς βελτιωμένο μοντέλο -σε όλα- που θα κοστίζει πολλά για τις βελτιώσεις αυτές. Θα περιμένω το P20 μπας και δω μια πραγματική αναβάθμιση στο θέμα camera, που μ’ενδιαφέρει ιδιέταιρα….

Αντώνης

Ο άλλος λέει απλα το κορυφαίο της χρονιάς για κινητό που δεν έχει κυκλοφορήσει. Μου χάλασε η τρόμπα στο ποδήλατο θα τον φωνάξω να βοηθήσει

aptalikos

Μαζί με τη τρόμπα να σου φέρω και μία σέλα.

Chris

@Τσιο

μαζι σου απλα!

Μάκης

Μιλάμε εδώ μέσα υπάρχουν σχόλια που απλά με κάνουν κλαίω απ’ τα γέλια!
Μετά όμως αναρωτιέμαι το εξής απλό;

Στο site αυτό δεν υπάρχουν μοντερειτορς ώστε να βάλουν μια σειρά στο χάος που δημιουργείται από τα άκρως απαράδεκτα σχόλια που γράφονται με ρυθμούς Καλάσνικοφ λες και η περισσότερη χρήστες έχουν μετοχές στην εκάστοτε εταιρεία που υποστηρίζουν με τόσο πάθος?

Άλλα μάλλον λανθάνω ως αδαής, Ελληνικό site = ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΗ…………………………!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

γιατι what’s wrong with καφενείο του κυρ Γιώργου ?

Μάκης

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš

Γιατί αγαπητέ μου είναι αδύνατον να κάνεις σοβαρή κουβέντα με τους συνομιλητές σου όσο και καλή διάθεση να έχεις, όταν επί καθημερινή βάση έχεις καμιά δεκαπενταριά Νεάντερταλ να ουρλιάζουν συνεχώς ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ πάνω από ο κεφάλι σου!

Υ.Γ Για αυτό αναφέρθηκα στο καφενείο του κυρ Γιώργου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.