Samsung Galaxy S9: Παρόμοιες ή ελαφρώς λιγότερες προπαραγγελίες από το S8

Samsung Galaxy S9 Παρόμοιες ελαφρώς λιγότερες προπαραγγελίες S8, Samsung Galaxy S9: Παρόμοιες ή ελαφρώς λιγότερες προπαραγγελίες από το S8

Οι νεότεροι high-end εκπρόσωποι της Samsung, τα Galaxy S9 και S9+, έχουν “αναγκάσει” τον τεχνολογικό κόσμο να ασχολείται μαζί τους. Τα δύο smartphones αποτελούν δύο κορυφαίες προτάσεις που βάζουν από τώρα υποψηφιότητα για τα καλύτερα Android κινητά της χρονιάς.

Η αλήθεια είναι όμως πως οι νέες Galaxy S συσκευές δεν αποτελούν τεράστιες αναβαθμίσεις από τα περσινά Galaxy S8 μοντέλα. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς να πιστεύουν πως η ζήτηση για τα S9 / S9+ δεν θα είναι μεγάλη, την στιγμή που η ίδια η Samsung θεωρεί το αντίθετο. Τελικά, ποια είναι η αλήθεια; Σύμφωνα με στέλεχος του Κορεάτη κατασκευαστή, οι προπαραγγελίες για τα δύο Galaxy S9 smartphones μέχρι στιγμής είναι παρόμοιες με εκείνες των S8 / S8+. Ο ίδιος σημείωσε πως ο αριθμός ενδέχεται να είναι ελαφρώς χαμηλότερος εξαιτίας του χρόνου κατά τον οποίο ξεκίνησαν να γίνονται δεκτές εκείνες (οι προπαραγγελίες). Εν ολίγοις, προς το παρόν οι high-end προτάσεις της Sammie δεν έχουν πείσει το καταναλωτικό κοινό, κάτι που θα πρέπει να αλλάξει σύντομα αν είναι να εκπληρωθούν οι προσδοκίες της εταιρείας.

Ίσως τελικά τα φετινά top-tier μοντέλα της Samsung να μην κάνουν τόσο “πάταγο”. Είναι γεγονός πως ακόμα και οι κάτοχοι των Galaxy S7 Edge μοντέλων (συσκευής που ανακοινώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια) δεν έχουν κάποιον σοβαρό λόγο να αναβαθμίσουν, αφού οι βελτιώσεις δεν είναι πολλές. Μάλιστα, οι διαφορές είναι ακόμα μικρότερες μεταξύ του S8 και του S9. Μπορεί η Samsung να… ταράξει τα νερά με το Galaxy Note 9 και να φυλάει για εκείνο τα κρυφά χαρτιά της. Όμως, ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας δήλωσε πρόσφατα πως πλέον δεν θα βλέπουμε πρωτοποριακές τεχνολογίες στα νέα Galaxy smartphones, μόνο δοκιμασμένα χαρακτηριστικά. Εν τέλει, μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη συσκευή του κατασκευαστή που θα πείσει τους καταναλωτές να μεταβούν μαζικά σε εκείνη.

Samsung Galaxy S9 Παρόμοιες ελαφρώς λιγότερες προπαραγγελίες S8, Samsung Galaxy S9: Παρόμοιες ή ελαφρώς λιγότερες προπαραγγελίες από το S8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Το επετειακό Galaxy S10 ή όπως το ονομάσουν τελικά πιθανότατα θα ταρακουνήσει τα νερά. Παρόλο που έχω το S7 edge ίσως & να το τσιμπήσω το S9+ αλλά αργότερα με τις επόμενες παρτίδες. Όλο & κάποιες παιδικές ασθένειες έχουν οι πρώτες παρτίδες.

AntonisK

Κάτοχος S8+ δεν το βλέπω τον λόγο να πάω στο S9+!! Ακόμα και άμα αυτό φτάσει το καλοκαίρι να πωλείται 600€ θα έχουν βγει άλλα κινητά πολύ πιο ανώτερα και σε κάμερα και πολλά άλλα!! Αντίο Sammy!! Όσο για το “επετειακό” το βλέπω γύρω στα 1400€ το λιγότερο σαν τιμή και παπάδες να κάνει πάνω από 600€(και πολλά λέω ) πλέων δεν αξίζει να δώσεις! Πάμε γι’ άλλα!!!

Aris

AntonisK@
θα έχουν βγει άλλα κινητά πολύ πιο ανώτερα και σε κάμερα και πολλά άλλα!!

Όταν βγουν ειδοποίησέ μας μηπως μας ξεφύγουν. Μερικοί γράφετε για να γράφετε..

Αγγελος

Μολις πηρα στα χερια μου παιδια το s9+ ειμαι ενας πολυ ευχαριστημενος κατοχος και του s8+ επι του παροντος δεν εχω δει ολες τις λειτουργιες αλλα εχω να πω οτι το καλο εγινε καλυτερο απλα.δε βλεπω καποιο αλλο κινητο που θα με καλυπτε αλλα ομολογω πως περιμενω πολυ καλο το p20 pro

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

να πεσει 500ευρω να πουλησει. τα κοροιδα πείτε τους ξυπνησαν!

Pit

@ Προφανώς και θα είναι ανόητο να αναβαθμίσει οποιοσδήποτε κάτοχος S8 σε S9. Αποτελεί φυσικά μια καλή (και πολύ ακριβή) πρόταση για κάποιον με παλιότερο κινητό (όπως το S7 για παράδειγμα).

Φάνης

Όπως προσπέρασα το S6 το ίδιο θα κάνω και στο S9 και δεν ξέρω καν αν θα συνεχίσω μετά από αυτό που κάνει με τις αναβαθμίσεις να σου δίνει την την αναβάθμιση σχεδόν μετά από 9 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.