Samsung Galaxy S9: Διέρρευσε η τιμή, θα είναι ακριβότερο από το S8;

Samsung Galaxy S9 διέρρευσε τιμή ακριβότερο S8, Samsung Galaxy S9: Διέρρευσε η τιμή, θα είναι ακριβότερο από το S8;

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει (για άλλη μια φορά) οι φήμες για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S9 και S9+. Οι δύο συσκευές μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κοινού και αποτελούν βασική θεματολογία των κορυφαίων τεχνολογικών ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Η νεότερη διαρροή αφορά ένα από τα κυριότερα ζητήματα των νέων Galaxy S εκπροσώπων και αυτό δεν είναι άλλο από την τιμή τους. Συγκεκριμένα, μια πηγή από την Νότια Κορέα φαίνεται να γνωστοποίησε την εγχώρια τιμή διάθεσης των μοντέλων μαζί με την εναρκτήρια περίοδο κυκλοφορίας. Δυστυχώς, φαίνεται πως τα νέα smartphones θα είναι ακριβότερα από τα τωρινά Galaxy S8 και S8+ μοντέλα. Για την ακρίβεια, η αρχική τιμή του Galaxy S9 υποτίθεται πως θα κυμανθεί στα 950 με 999 χιλιάδες Νοτιοκορεάτικα Γουόν, δηλαδή περίπου 895 με 935 δολάρια. Αν συλλογιστεί κανείς πως το απαιτούμενο ποσό καταβολής για την αγορά του Galaxy S8 στην Κορέα είναι 935 χιλιάδες Γουόν (875 δολάρια), αυτό σημαίνει μια ενδεχόμενη αύξηση τιμής από 20 έως 60 δολάρια.

Samsung Galaxy S9 διέρρευσε τιμή ακριβότερο S8, Samsung Galaxy S9: Διέρρευσε η τιμή, θα είναι ακριβότερο από το S8;

Να σημειωθεί πως η επίσημη τιμή του Galaxy S8 στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν 750 δολάρια, δηλαδή χαμηλότερη συγκριτικά με εκείνη της… μητέρας πατρίδας στην οποία κόστιζε 875 δολάρια, όπως προαναφέρθηκε. Όμως, η αναλογία στην αύξηση του ποσού θα παραμείνει ίδια. Φυσικά, η τιμή των S9 / S9+ δεν θα είναι ίδια σε όλες τις αγορές λόγω των διαφορετικών φόρων που επιβάλλονται σε καθεμιά. Εν ολίγοις, το ποσό αγοράς του Galaxy S9 στην Ελλάδα θα μπορούσε να παρουσιάσει μια αισθητή αύξηση και να αφήσει αρκετά πίσω τα 830 ευρώ που απαιτούνταν για την απόκτηση του S8. Περιττό να αναφέρουμε πως ο μεγάλος αδελφός, Galaxy S9+ θα είναι επίσης πιο ακριβός από τον προκάτοχο του (S8+).

Κλείνοντας, όσον αφορά την περίοδο διάθεσης, η πηγή ανέφερε πως εκείνη θα είναι κάπου ανάμεσα στο διάστημα μεταξύ 2 και 8 Μαρτίου, δηλαδή λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση των μοντέλων στο MWC 2018. Πλέον είμαστε πολύ κοντά στην επισημοποίηση τους και αναμένουμε με ανυπομονησία την στιγμή που η Samsung θα αποκαλύψει τα Galaxy S9 / S9+ στο κοινό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

λογικό, εδώ ένα μήλο κάνει 1000+ ντάλαρς, ολόκληρος ο γαλαξίας θα είναι φθηνός;;;; χεχεχε!!!!

STELIOS

Αφού έχουν βρει θύματα όλες οι εταιρείες που τους τα στάζουν αδρά ακόμα δεν είδαμε τίποτα ….να το χουν να το χαίρονται από τι φαίνεται ένα πιο πλούσιο σε spec Α8(2018)

Σταύρος Χρι

Πραγματικά αστεία πράγματα…. Υπάρχουν ατομα που δίνουν χιλιάρικο για μια κινητη συσκευή που θα αντέξει βαριά 1,5 χρονο πριν κανει το κυκλο της και θεωρηθεί αρχαίο μοντέλο… Περι ορέξεων βεβαια….

Αγγελος

Συγκεκριμενα για τα galaxy ας τα βαλουν σε οτι τιμη θελουν ευτυχως εχουν τη ταση να ριχνουν πολυ ευκολα τη τιμη τους στο ιντερνετ οποτε απλα περιμενεις ενα με δυο μηνες το πολυ.εμεις που εχουμε σκαλωμα και τα προπαραγγελνουμε ολα θα πληρωσουμε και 100 με 200 ευρω παραπανω για να τα εχουμε οσο πιο γρηγορα γινεται.τι να κανουμε καποιοι τα τρωνε αλλου και καποιοι τα τρωνε στα κινητα.το ακομα πιο ενδιαφερον για οσους θα θελουν ενα καλο deal παντως θα ειναι η τιμη του s8 που σε σχεση με αυτα που προσφερει η τιμη του θα ειναι θεικη.

thomas7

περιμενω lg g7 μαιο με καλυτερη selfie απο προκατοχο και με επεξεργαστη 845… περιμενεις μεχρι σεπεμβριο και το παιρνεις μαχ 450 ευρω

King 3

Έλα μπράβο τούς και λίγο πιο ακριβό καλά θα ηταν

aptaliko

Όσοι δεν το θέλουν ή δεν μπορούν να το πάρουν ας μην το πάρουν, μπορώ για τον καθένα να βρω 20 πράγματα που για κάποιον άλλον είναι παράλογα ή σπατάλη χρημάτων. Ο καθένας ξοδεύει όπως θέλει τα χρήματά του.

Ioannis

πανάκριβο δυστυχως δεν θελω να διαθεσω αυτο το ποσο για κινητοοποτε μαλλον σε s8 θα καταληξω μολις παει στα 500.

JohnWave

Όλοι γνωρίζουμε πως τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα οι περισσότεροι αγοράζουμε τις ναυαρχίδες από το skroutz όταν έχει πέσει αισθητά η τιμή τους. Προσωπικά το S8 το αγόρασα στα 570€ πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του και πουλώντας την προηγούμενή μου συσκευή στα 200+ ευρώ (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς το έδωσα, περίπου στα 360€ ήταν η διαφορά). Κάποιος που δεν το έχει αγοράσει ακόμα και το πάρει μετά την κυκλοφορία του S9 θα το αποκτήσει κάτω και από τα 500€. Επίσης είναι λίγο κουλό αυτός που δίνει 500€ για συσκευή να επηρεαστεί από το αν η τιμή θα είναι 450€ ή 550€.

Τέλος να ξαναπούμε ότι η ταχύτητα προόδου στις συσκευές 6μηνιαία ή ακόμα και ετήσια είναι σαφώς μικρότερη από την ταχύτητα πτώσης τιμής αντίστοιχα και αυτό μας βολεύει όσους αγοράζουμε συσκευές κάποιους μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Όσο για αυτούς που αγοράζουν iphone, μπορεί να σκάνε πολύ χρήμα αλλά μπορούν να τις μεταπουλήσουν και πολύ ακριβότερα. Δηλαδή η τελική διαφορά αγοράς και μεταπώλησης μπορεί να είναι ίδια με μια android συσκευή που αγοράστηκε πολύ φθηνότερα αλλά μεταπουλήθηκε και πολύ φθηνότερα.

ΠΑΥΛΟΣ

Aυτο που καποιοι λενε παρτε xiaomi και oneplus ειναι στα μισα λεφτα…….μας δουλεύετε???

σιγα μην παρουμε κινητα με καμερες της πλακας………….αν θες καμερα θα τα σκάσεις και θα παρεις samsung.

NtinosMD

Η αισθητη αυξηση πως μεταφραζεται ? Αντε να μου ελεγε οτι βαζει εκεινο το πολυφημισμενο αισθητηρα αποτυπωματων κατω απο την οθονη παει στο κορακα … τωρα τι ειναι αυτο που ανεβασε το κοστος ? Kαι κλασσικα ανεβηκε και παλι η τιμη του s8 στο σκρουτζ στα 630 ευρω. Το νεο featurus του μελλοντος μαλλον θα ειναι οι ασυναγωνιστς τιμες των ναυαρχιδων… με την ανοδικη εννοια.

And. Karlia

@Παύλος άμα είναι να θέλω κάμερα κορυφαία… θα πάω να αγοράσω σκέτη κάμερα με 800 ευρό .που το παίζεις και ξερόλας. Αλλά όταν δίνεις αυτά τα λεφτά και σε κοντράρει μια συσκευή με τα μισά λεφτά…. Τότε λες ”ποπο με κορόιδεψαν ” γι αυτό μην ασχολείσαι με άλλες εταιρείες αφού είσαι κολλημένος

Νικος

ΧΑΧΑΧΑΧΑ για γελια εχουν καταντησει APPLE και SAMSUNG με τις εξωφρενικες τιμες τους και καποιοι ακομα δικαιολοουν τα αδικαιολογητα..Ξυπνατε ρε σεις και σταματηστε να τους τα σκατε γιατι καθε χρονο θα ανεβαζουν πολυ παραπανω το ταβανι…

JohnWave

Η πραγματικότητα σήμερα είναι η εξής :

Θέλει κάποιος να αγοράσει ναυαρχίδα με κύριο κριτήριο τη μέγιστη ταχύτητα και τη ram; Δίνει 560€ και παίρνει το Οneplus.

Θέλει να αγοράσει ναυαρχίδα με κύρια κριτήρια την κάμερα, την οθόνη και τη ντιζαϊνιά; Δίνει 565€, δλδ τα ίδια χρήματα και παίρνει το S8.

Τον νοιάζει κυρίως να πάρει ναυαρχίδα 2017 γνωστής εταιρίας σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή ασχέτως αν είναι κατώτερη σε κάποιους τομείς σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες; Πάει προς Χiaomi Μi6, LG G6 και Huawei P10 κοντά στα 400€.

Η διαφορά τιμών δλδ σήμερα μεταξύ 2 ναυαρχίδων που ξεχώρισαν σε κάποιους τομείς η κάθεμια και τριών που είναι οι φτηνότερες, είναι περίπου 160€. Απόλυτα λογική διαφορά.

Kostas

Ειναι πολλα τα χρηματα για το S9 που δεν εχει και ουσιαστικες διαφορες απο το S8.
Υπαρχουν και κινητα με πιο καλα χαρακτηριστικα απο το S8-S9 και πιο φθηνα αλλα για εμενα προσωπικα παιζει ρολο και το SAR της συσκευης που αμα πας σε κινεζικο ειναι πολυ ανεβασμενο οποτε μια λυση που εχω βρει εγω ειναι παιρνεις μια ναυαρχιδαα μετα απο κανενα 6μηνο και απο το skroytz και εχεις μια μεση λυση ουτε πολυ ακριβο και κυκλοφορεις και με το τελευταιο μοντελο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.