Samsung Galaxy S9 και S9+: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στην Ελλάδα

Samsung Galaxy S9 S9+ προπαραγγελίες ξεκίνησαν Ελλάδα, Samsung Galaxy S9 και S9+: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στην Ελλάδα

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ ανακοινώθηκαν πριν λίγες ώρες στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Σύντομα θα ξεκινήσουν το ταξίδι τούς προς την Γηραιά Ήπειρο, περιλαμβανομένης και της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, οι πολυαναμενόμενες high-end συσκευές θα είναι διαθέσιμες στους Έλληνες καταναλωτές από τις 16 Μαρτίου. Αν κάποιος όμως δεν θέλει να περιμένει μέχρι τότε, μπορεί να προχωρήσει στην online προπαραγγελία ενός εκ των Galaxy S9 / S9+ σε έναν από τους ιστότοπους των μεγάλων εγχώριων αλυσίδων καταστημάτων. Έτσι, θα είναι σε θέση να λάβει το smartphone έως και επτά ημέρες νωρίτερα από την 16η του μήνα. Επιπρόσθετα, υποστηρίζεται και σχετικό προγραμμα επιστροφής παλαιάς συσκευής που μπορεί να αποφέρει στους νέους αγοραστές των S9 έως και 500 ευρώ έκπτωση.

Πληροφοριακά, η επίσημη τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S9 είναι τα 879 ευρώ, ενώ εκείνη του μεγαλύτερου S9+ φτάνει τα 979 ευρώ. Εν ολίγοις, για να κάνετε δικό σας έναν από τους νεωτέρους high-end εκπροσώπους της Samsung, θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όπως και να έχει, πρόκειται για δυο κορυφαία smartphones που βάζουν από τώρα υποψηφιότητα για το καλύτερο κινητό τηλέφωνο της χρονιάς. Θα παρατηρούμε με ενδιαφέρον την πορεία τους στην αγορά, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και σε εγχώριο.

Samsung Galaxy S9 S9+ προπαραγγελίες ξεκίνησαν Ελλάδα, Samsung Galaxy S9 και S9+: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στην Ελλάδα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeoChios

Ειναι ακριβα σιγουρα. Αλλα του σε 6-8 μηνες θα ειναι μια χαρα η τιμη…

Nickolas

Πολύ όμορφα, έχουν τα πάντα όλα, στην ουσία η Samsung βελτίωσε το S8 στα σημεία και μπράβο.
Από την άλλη πλευρά για μένα το απλό S9 δεν αξίζει για λίγο καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή, τη στιγμή που βρίσκεις τα S8 και S8 plus πολύ φθηνότερα, ακόμη και το Note 8 παίζει στα 730 ευρώ και παίρνεις πενάκι και διπλή κάμερα.
Οπότε μόνο το S9 plus για μένα αξίζει, αλλά και πάλι 979 χωρίς τρελές διαφορές…

antonis

Τρεξτε κοροιδα να το παρετε……

Νίκος

Το note8 δεν έχει κ τόσο καλή κάμερα αν την βάλεις σε pc καταλαβαίνεις την ποιότητα

Orestis

Ευχαριστώ πολύ! Αγόρασα δύο!

JohnWave

Μια ολοκληρωμένη συσκευή που θα γίνει value for money σε μόλις 5 μήνες από την κυκλοφορία της κοιτώντας το ιστορικό της εξέλιξης τιμής του S8 στο skroutz (κάτω από τα 600€). Εντωμεταξύ αυτό το πρόγραμμα επιστροφής έως 500€ στα μεγάλα καταστήματα καλό ακούγεται αν και νομίζω πως το max των 500€ θα επιτυγχάνεται με κανένα Note8 (απαισιόδοξο σενάριο) ή με το S8+(καλύτερο σενάριο). Όσο για την αξιολόγηση του S9, περιμένουμε τα συγκριτικά της κάμερας για να δούμε πόσο μεγάλη είναι η βελτίωση σε σχέση με το S8. Αυτό είναι το κύριο κριτήριο αξιολόγησης που προωθεί και η ίδια η Samsung. Για να δούμε αν είναι απλά marketing ή ουσία.

Vendetta

@antonis όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε αυτόν που θα το αγοράσει!!!

antonis

Vendetta δεν ξερω τι εννοεις αλλα εγω δεν εχω σκοπο να σκασω 7 η 8 κατοσταρικα οχι μονο για το s9 αλλα και για οποιοδηποτε κινητο.Ειναι κοροιδια τα κινητα που εχουν απο 400 ευρω και πανω,ποσο μαλλον οταν ο περισσοτερος κοσμος τ αλλαζει καθε χρονο.Πιστευω συσκευες στα 200-250 ευρω αντε μεχρι 400 ειναι οτι πρεπει για καποιον που εχει μυαλο και θα το κρατησει για 2+ χρονια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.