Samsung Galaxy S9 και S9 Plus: Αυτή είναι η τιμή τους στην Ελλάδα

Samsung Galaxy S9 S9 Plus τιμή, Samsung Galaxy S9 και S9 Plus: Αυτή είναι η τιμή τους στην Ελλάδα

Διαθέσιμα για προπαραγγελία είναι από σήμερα τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus, τα οποία ανακοινώθηκαν πριν λίγο στο MWC 2018.

Οι δύο συσκευές πλέον είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών και στη χώρα μας με την τιμή τους να ανέρχεται στα 879 ευρώ για το Samsung Galaxy S9 και 979 ευρώ για το Samsung Galaxy S9 Plus.

Την ίδια στιγμή, στη Γερμανία οι συσκευές διατίθενται στα 849 και 949 ευρώ αντίστοιχα.

Samsung Galaxy S9 S9 Plus τιμή, Samsung Galaxy S9 και S9 Plus: Αυτή είναι η τιμή τους στην Ελλάδα

Οι δύο συσκευές έρχονται με καλύτερη κάμερα, βελτιωμένες λειτουργίες Bixby, τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την κάμερα και καλύτερα ηχεία από τους προκάτοχούς τους.

Να υπενθυμιστεί ότι οι δύο συσκευές έρχονται με τον Exynos 9810 Octa και οθόνη 5,8 ιντσών για το Samsung Galaxy S9 και 6,2 για το Samsung Galaxy S9 Plus. To Samsung Galaxy S9 έρχεται με RAM στα 4GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο και το Galaxy S9 Plus με RAM στα 6GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Το Galaxy S9 διαθέτει μία κάμερα στην πλάτη και το Galaxy S9 Plus διπλή. Και οι δύο συσκευές φέρουν πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη και διαθέτουν είσοδο 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπυρος

Όσο πάμε κάθε χρόνο και πιο πάνω!!Τσάμπα πράμα!

Chris P

Υπαρχει προγραμμα επιστροφής του παλιου τηλεφωνου με όφελος ως 500 ευρω… Να τα λεμε ολα… Για το Note 4 δινουν 220 ευρω παραδειγμα. Ψαξτε το στην επισημη ιστοσελιδα και στο public για παραδειγμα. Δεν ειναι ολα τοσο κακα.

Lefteris

Περιμένω το unboxing για να δω αν υπάρχει στο κουτί το clear view cover στις ελληνικές συσκευές!

whatthef?

Κατά την άποψη μου οι τιμές των κινητών αυξάνονται επειδή υπάρχει ένας κορεσμός στην αγορά των κινητών και για να μπορέσουν αυτές οι εταιρείες (apple, samsung) να ανταπεξέλθουν στους οικονομικούς τους στόχους και να μην απογοητεύσουν τους μετόχους με αποτέλεσμα την πτώση της μετοχής ανεβάζουν το ποσοστό κέρδους/μονάδα

felipos

Ευτυχως εδω σαλονικα μερια μπορουμε να πεταχτουμε σκοπια να παρουμε οτι θελουμε χωρις να μας γδυνουν οι τοπικες επιχειρησεις. Δυο φορες πηρα συσκευη απο εκει και εμεινα ευχαριατημενος. Και στο καταστημα εξυπηρετηκοτατοι με βοηθησαν να βαλω τη γλωσσα στα ελληνικα. Οποιος ξερει ξερει και να ψαχνει.

Darth

Μια ειναι η λυση,50αρικο στο επομενο γκολ της Μποταφοκο για να το παρεις το S9

Taz_dev

@ felipos Για τι διαφορές μιλάμε?

Petros

Τωρα το S8 plus στα 580 ευρώ θα κάνει θραύση στις πωλήσεις

χρηστος

Eπειδη καποιοι διαμαρτυρονται για τς τιμες, θα σας πω μια θλιβερη αληθεια που στον μικροκοσμο μας δεν την καταλαβαινουμε: οσο αυξανεται το παγκοσμιο αεπ & ο πλουτος καθε χωρας -το διαθεσιμο εισοδημα ανα πολιτη- σε συνδυασμο φυσικα με την ζητηση, τοσο οι τιμες θα αυξανονται. Δεν ειναι ευχαριστο σε κανεναν αλλα ετσι ειναι. Η Ελλαδα ειναι απο τις λιγες χωρες που δεν εχει αυξημενο εισοδημα για τους πολιτες (αντιθετα μειωμενο περισσοτερο λογω φορων πια), οποτε θα βλεπουμε τς παγκοσμιες τιμες τεραστιες για εμας (και σωστα) αλλα εξω δεν ειναι ετσι. Επιπλεον, εδω εχουμε υψηλους φορους που ακριβαινουν τα προϊοντα και οι εταιριες δεν εχουν καθολου καλες προσφορες οπως στο εξωτερικο. Γενικα η αγορα μας ειναι για γελια.

tzonaros

γιατι εσυ νομιζεις οτι οσοι εχουν λεφτα θα πεταξουν ενα χιλιαρικο για κινητό;

NikosAr

Λοιπόν η συσκευή πανέμορφη και κορυφαία ( γρηστης apple) … κάντε ένα απλό τεστ …βάλτε τις διαστάσεις σε ένα χαρτί … γκοφρέτα το 18:9 …. χάλι …μάλλον θα περιμένω ….

Whatthef?

@χρηστος Δεν ισχυει πολυ αυτο που λες… Την Πεμπτη γυρισα απο Αγγλια με ενδιαμεσο σταθμο στο Βερολινο και τα πραγματα απο οικονομικης αποψης εξω ειναι περιπου οπως εδω… Μπορει ο μισθος των 5.000 να σου ακουγεται μεγαλος για την Ελλαδα αλλα για αυτες τις χωρες ειναι αρκετα για να σου καλυψουν τα βασικα. Επισης οι τιμες πλεον δεν καθοριζονται τοσο απο τη ζητηση αφου αν δεις τα αποτελεσματα της Apple θα δεις οτι με λιγοτερες πωλησεις καταφερε τεραστια αυξηση κερδων αυξανοντας μονο την τιμη

Τακης

@Χρηστος νομιζω απο οτι καταλαβα θες να μας πεις οτι επειδη εχουμε χαμηλα εισοδηματα μας φαινονται πολλα τα λεφτα για το κινητο. Δεν ισχυει κατι τετοιο, τα μαγαζια εδω απλα μας γδερνουν γιατι ειναι αρκετοι που θα πανε και θα τα σκασουν για το συγκεκριμενο κινητο. Δεν γινεται οι μεγαλες αλυσιδες να εχουν ιδια τιμη ακομα το s8 εδω και ενα χρονο , και τωρα που βγηκε το s9 να μην εχουν ριξει ουτε 1ευρω την τιμη του προηγουμενου ωστε να πουλησουν το καινουργιο πιο ακριβα. Αυτο ειναι κοροιδια.

Chris

Ειλικρινα, κανενα σημαντικο κινητρο για αναβαθμιση απο s8.
Καλες οι προσθηκες, αλλά όχι για 400-500€ επιπλεον που θα χρειαστει να βαλεις

lazaros

Ατο ταστειο…παλι?ενα θα λεγωσε νεπεμ…το οκταρ καιπηρατο….ετς κι θα παρο καιεννιρ..θα πουλω 3 χρυσες λιρες ενα πραμα που σε μισο χρονον θα φταει ενμιση?και κι θα δουλεβ και καλά?ή να πουλο ταφκα μερεα της γαρης μου …κι περνατ κανεις για πανω απο ενα ευρω την φοραν…τι θα πρεπ να φταει …να παει με χιλιους πακιστανους απο ενα ευρω για να περ εγω ιναν κινητον?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.