Samsung Galaxy S9: Νέα σχέδια επιβεβαιώνουν προηγούμενες διαρροές

Samsung Galaxy S9 σχέδια, Samsung Galaxy S9: Νέα σχέδια επιβεβαιώνουν προηγούμενες διαρροές

Νέα σχέδια του Samsung Galaxy S9 και S9 Plus (schematics) ήρθαν στη δημοσιότητα, τα οποία επιβεβαιώνουν τις μέχρι στιγμής διαρροές.

Τα δύο νέα σχέδια εμφανίζουν το πίσω μέρος των Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus, όπου μπορούμε να πάρουμε μια μικρή ιδέα από τις κάμερες και τους αισθητήρες δακτυλικού αποτυπώματος.

Βάσει των σχεδίων, το Galaxy S9 θα έρχεται με μία κάμερα και το Galaxy S9 Plus με διπλή κάμερα. Κάτω από τις κάμερες και των δύο συσκευών θα βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Εκτός από αυτά, ο σχεδιασμός των δύο συσκευών είναι πανομοιότυπος με στρογγυλεμένες άκρες.

Samsung Galaxy S9 σχέδια, Samsung Galaxy S9: Νέα σχέδια επιβεβαιώνουν προηγούμενες διαρροές

Οι φήμες θέλουν τις συσκευές κατασκευασμένες από μέταλλο και γυαλί. Στο σχέδιο, στην κάτω πλευρά των smartphone διακρίνεται η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά και η θύρα Type-C USB.

Στα υπόλοιπα, οι δύο συσκευές αναμένονται με τα Snapdragon 845 και Exynos 9810 για SoC. Ακούγεται ότι το Samsung Galaxy S9 θα έρχεται με RAM στα 4GB, ενώ το Galaxy S9 Plus με RAM στα 6GB.

Οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν σε έναν μήνα, στις 25 Φεβρουαρίου στο MWC 2018 στη Βαρκελώνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

S9 με μολις 4gb ram και μονη καμερα..Α ρε CRAPSUNG την εκανες ξανα την πατατα…Σαν την Apple και εσυ

Peristeri

Σοβαρα;;;; Η ναυαρχιδα της σαμσονγκ για το 2019 με μονη καμερα και τιμη φυσικα στο θεο;;; Εκτος φυσικα αν θες να πας στην εκδοση plus που αυτο θελουν να πετυχουν ή μαλλον να σ’αναγκασουν γιατι πλεον δε λεει να βγεις στο δρομο και να χεις μονή καμερα… Εδω η nokia παει να κυκλοφορησει κινητο με 5 κυριες καμερες!!!

giorgosgek

ας περιμενουμε να δουμε τι θα ειναι νικο αγορι μου , το 80-90 % των κινεζικων με διπλη καμερα ειναι αθλια , μη σου πω και τα πιο τοπ χανουν σε καποια πραγματα, τωρα βγαινουν μερικα καλα ,οπως και το note. Αν ειναι μια και καλη ωστε να παταει τα υπολοιπα γιατι οχι, αν προκειται να διαθεσεις λεφτα για να παρεις samsung και σε χαλαει αυτο τι να πω , παρε s9 plus που θα εχει διπλη, ιphone η καποιο αλλο. Τα μικρα κινητα γενικα και ειδικα για τη σαμσουνγκ ειναι ασημαντα ,γι’αυτο δεν βγαζει compact ναυαρχιδα . Οπως και το edge στο s7 ηταν αποκλειστικο στο μεγαλο μοντελο με μεγαλυτερη μπαταρια , οπως εκανε η apple στο plus με τη διπλη καμερα, τα phablets κερδισαν

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αστο giorgos το χασες…. δε λεμε οτι θα χει κακη καμερα αλλα οτι επι τουτου για πρωτη φορα κανει διαχωρισμο αλλα apple και ριχνει το μικροτερο μοντελο

Λαζος Κυριακος Ιωακερης

Εδω βελγιο θα κυκλοφορησει ξερουμε ;
(Υγ το schematics το χετε κανει miss-spell)

Δημήτρης

Και εμένα δεν μου αρέσει να γίνεται αυτός ο διαχωρισμός, σε αναγκάζει να πας στο ακριβότερο μοντέλο έτσι. Προσωπικά είμαι κάτοχος του s6 και πολύ ευχαριστημένος με την samsung αλλά μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω και τον ανταγωνισμό διότι είναι δύσκολο για κάποιον πια να δώσει τόσα πολλά χρήματα για το “φθηνό” s9 το οποίο δεν θα έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό των άλλων ναυαρχίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.